9 Motive pentru care aveți nevoie să vă îngrijim câinele

Motive pentru care trebuie să vă îngrijim câinele

Știm cu toții că câinele se îngrijește va face ca animalele noastre să arate grozav, dar există și multe alte beneficii. Indiferent dacă vă faceți griji sau aduceți animalul dvs. la un groomer profesionist, motive pentru care trebuie să vă îngrijim câinele sunt numeroase. Îngrijirea câinilor vă poate aduce beneficii, precum și animalul dvs. de companie.

La îngrijirea la domiciliu nu este la fel de dificilă cum pare și nu ar trebui să fii intimidat de ea. Cu un pic de cercetare și câteva sfaturi de la un groomer profesionist, veți putea să vă ocupați de majoritatea nevoilor de îngrijire a câinelui dvs. acasă. Periajul și îmbăierea sunt destul de standard, dar Instrumentele de îngrijire pe care le folosiți vor depinde de nevoile individuale ale câinelui.

Pentru sarcini mai avansate, cum ar fi exprimarea glandelor anale ale câinelui și tăind părul, poate doriți să angajați un groomer profesionist de companie. Îngrijirea nu este doar despre aspectul estetic al câinelui tău. Este, de asemenea, despre sănătatea sa, iar unele dintre sarcinile de îngrijire pe care nu doriți să le îndepliniți sunt imperative pentru bunăstarea animalului dvs. de companie. Este mai bine să cheltuiți banii pe un profesionist decât să le evitați.

9 motive pentru care aveți nevoie să vă îngrijim câinele

Motive pentru care trebuie să vă îngrijim câinele

1. Sfaturi de la PETMD

Unul dintre cele mai importante motive pentru care aveți nevoie să vă îngrijim câinele este să-l obișnuiți cu el. Dacă nu începeți să lucrați cu catelul dvs. atunci când este tânăr sau cel puțin plătit pe altcineva să lucreze cu el, veți avea mult mai greu să-l îngrijească când are nevoie de ea. Fiecare câine trebuie să fie îngrijit la un moment dat. De exemplu, va trebui să tăiați unghiile câinelui în cele din urmă sau le va face o mulțime de durere.

Dacă câinele dvs. nu a fost niciodată expus procedurii de tăiere a unghiilor, probabil că nu o va lua foarte bine. Va avea nevoie de un asistent pentru a vă ajuta să vă restrângeți animalul de companie și acest lucru va provoca o mulțime de stres și anxietate pentru amândoi. Dacă lucrați cu el când este un cățeluș, se va obișnui repede cu îngrijirea regulată și chiar va crește să se bucure de cea mai mare parte a acesteia, După cum sa explicat în acest articol de la PETMD.

  • Pentru a face acest lucru trebuie să începeți să vă antrenați câinele pentru a îndura îngrijirea în timp ce este încă un catelus. Dacă așteptați prea mult timp pentru a începe sesiunile de îngrijire, puppy-ul dvs. nu poate fi plăcut mai târziu, mai ales atunci când vine vorba de curățarea urechii și tăierea unghiilor și # 8230;

2. Blogul dvs. de câine

Acest post on Cainele tau explică multe despre îngrijire, și, de asemenea, oferă câteva motive minunate pentru că aveți nevoie să vă îngrijiți câinele. Când vă îngrijiți câinele, corpul său are atenția dvs. nedivizată. Veți fi periați, pieptănați și frecați fiecare centimetru al corpului său, ceea ce este timpul perfect pentru a observa orice domeniu sau nu luați caracteristici importante.

Dacă vă grăbiți câinele în mod regulat, problemele precum erupții cutanate, pielea uscată sau tumorile vor fi ușor observate. Veți prinde aceste probleme rapid, făcând tratament mai rapid și obțineți câinele înapoi la Sfat-top Health cât mai curând posibil.

  • Îngrijirea este, de asemenea, oportunitatea perfectă pentru a vă verifica câinele pentru a vă asigura că este sănătos. Dându-i o dată o dată, vă permite să verificați pentru orice bile de blană mată între tampoanele de labe, care uneori pot deveni greu cu murdărie și grăsime, provocând disconfort & # 8230;

3. Hyerluv.COM

De fapt, am dat peste acest site accidental. Așa cum am făcut cercetări în această săptămână, am făcut clic pe el accidental. Puțin știam că voi găsi un articol plin de motive pentru care trebuie să vă îngrijești câinele.

Știați că periajul zilnic este una dintre cele mai bune modalități de a vă menține câinele curat și sănătos? Nu ați crede că periajul blana ar avea ceva de-a face cu sănătatea lui, dar o face! Acest articol explică importanța periajului regulat și oferă și alte sfaturi de îngrijire.

  • Există multe beneficii directe pentru a avea câinele sau pisica. Periajul regulat al tuturor animalelor de companie, în ciuda lungimii sau tipului stratului, ajută la menținerea sănătății stratului și a pielii. Majoritatea câinilor nu necesită scădere frecventă (o dată pe lună sau mai puțin!), dar periajul între orele de baie ajută la menținerea lor curată, îndepărtarea părului mort, murdăria și alte resturi din haina și # 8230;

4. Palatul PET explică importanța îngrijirii dentare

Periajul dinților pentru animalele de companie trebuie să facă parte din rutina dvs. regulată. Poate dura ceva timp pentru a-ți face ca câinele să-și folosească dinții și gingiile îngrijite, dar va fi bine în valoare de efortul. Acest Blog postați de la Pet Palace Pet Boarding Resort discută importanța sănătății dentare canine și ce se poate întâmpla dacă nu-ți pasă de gura câinelui tău.

  • Periajul dinților unui animal este un alt ritual pentru a efectua în mod regulat. Sănătatea dentară a animalului poate avea efecte extraordinare asupra bunăstării sale fizice generale. Prin păstrarea dinților animalului dvs. curat, veți ajuta, de asemenea, să păstrați bine animalul între verificările VET și puteți evita, de asemenea, cheltuielile legate de curățarea profesională și # 8230;

5. WebMD discută îngrijirea adecvată a urechii

Când discută despre îngrijirea regulată, nu vorbesc doar despre periaj și de scăldat. Trebuie să înțelegeți motivele pentru care aveți nevoie pentru a muri întregul corp al câinelui. De aceea am spus că doriți să căutați ajutor unui profesionist cu unele sarcini. Nu puteți număra ochii, urechile, dinții sau orice altă parte a corpului câinelui tău - îngrijirea corectă cuprinde totul!

În acest articol WebMD, Dr. Bernadine Cruz, DVM, vorbește despre motivele pentru care aveți nevoie pentru a vă menține urechile de companie curate. De asemenea, ea discută modul corect de a face acest lucru. Acest articol împărtășește o mulțime de alte sfaturi profesionale de la medicul veterinar, de asemenea.

  • Urechile au nevoie de verificări de rutină, de asemenea. O dată pe săptămână, răsturnați urechile, aruncați o privire, luați un miros, & # 8221; Cruz spune. "Ei ar trebui să miroasă ca absolut nimic. Dacă sunt roșii sau inflamați, dacă vedeți o mulțime de resturi, sau dacă mirosi ca o pereche de pantofi de tenis, ar fi trebuit să aruncați acum o săptămână, aveți o problemă.& # 8221; Pentru a preveni infecțiile și alte complicații, încercați curățătorii de urechi lichide concepute pentru animale de companie. Pur și simplu umpleți canalul urechii cu dispozitivul de curățare, masați baza urechii, lăsați-vă animalul să scuture lichidul și ștergeți excesul de exces și # 8230;

6. Ce ochi? Locul de companie ne-a acoperit!

PetPlace.COM pretinde că au peste 10.000 de articole aprobate de VET pe toate lucrurile legate de animalele de companie. Deși nu am numărat de fapt articolele, oferă resurse pe practic orice subiect legate de câine pe care îl puteți gândi - inclusiv îngrijirea.

De când am discutat despre importanța îngrijirii urechilor câinelui, am crezut că ar trebui să discutăm și îngrijirea ochilor. Probabil că vă întrebați exact cum puteți să vă îngrijească ochii câine, așa că permiteți-mi să vă explic. Nu te vei îngriji de fapt, dar le vei proteja prin îngrijirea zonei din jurul ochilor lui. Nu vă faceți griji, Acest articol va explica totul.

  • Păstrarea ca câinele dvs. fără păr lung, care poate irita ochii îl va face să se simtă mai confortabil și să împiedice problemele oculare. Mulți câini, cum ar fi Shih Tzu, Lhasa Apso și Poodle, au părul lung, care atârnă în ochi, provocând iritații și deteriorarea corneei, câțiva câini au o problemă cu drenajul din ochi. Această problemă poate avea multe cauze. Verificați cu medicul veterinar pentru a ajuta la excluderea oricăror condiții medicale care pot fi rezolvate și # 8230;.

7. Bed & Biscuit

Există multe motive pentru care trebuie să vă îngrijim câinele și nu sunt vorba despre beneficiile fizice. La fel de acest post de pe blog de la Bed & Biscuit Explicează, îngrijirea poate avea beneficii emoționale pozitive pentru animalul dvs. de companie.

  • Când vă înșelați în mod regulat câinele, el învață că vă lăsându-vă să vă ocupați de corpul său nu duce la durere. Mulți câini nu se bucură în mod deosebit, având picioarele manipulate, dar prin îngrijirea regulată câinele dvs. poate crește obișnuiți cu acest lucru. Când vă îngrijiți câinele, mergeți întotdeauna încet, fiți blând și faceți doar ceea ce câinele dvs. este confortabil. Încrederea lui în tine va fi dezvoltată în timp, dar numai dacă nu încercați să-l forțați să fiți îngrijiți când nu este confortabil și # 8230;

8. Ashton Animal Clinic arată ce se întâmplă dacă nu mirelui

Am stabilit că îngrijirea câinelui tău este o necesitate, dar ce se întâmplă dacă nu țineți pasul cu nevoile de îngrijire a câinelui tău? Nu numai că va afecta negativ sănătatea câinelui tău, poate fi, de asemenea, foarte dureros pentru el dacă nu ai grijă de pielea, haina și unghiile.

Ashton Animal Clinic a pus acest ajutor mare pentru a arăta proprietarilor de câini ce se poate întâmpla dacă nu își îngrijesc câinele în mod regulat. Dacă v-ați gândit că câinele dvs. poate avea grijă de propriile sale nevoi de îngrijire, Aruncați o privire la aceste fotografii. Veți realiza rapid motivele pentru care aveți nevoie pentru a vă îngriji câinele.

  • Crusta în colțul ochilor câinelui provoacă răni care pot duce la disconfortul animalului dvs. de companie. Aceste răni pot fi văzute numai după îndepărtarea crustei groase la îngrijire sau spălare, # 8230;

9. Cât de des ar trebui să vă îngrijești câinele?

Finala Articol pe care aș vrea să-l împărtășesc cu dvs. în această săptămână este un post de blog de la Fit & # 8216; n `Burry Pet Resort. Aceasta explică cât de des ar trebui să vă îngrijim câinele, ceea ce va depinde de rasa câinelui dvs., tipul de strat, lungimea stratului și orice condiții de piele pe care le poate avea. Știm motivele pentru care trebuie să vă îngrijim câinele și acum veți înțelege cât de des trebuie făcut.

  • Dacă vă decideți că doriți să faceți o baie făcută, asigurați-vă că nu-l faceți mai mult de o dată pe lună ceva mai mult decât atât și veți începe să vă îndepărtați uleiurile naturale din piele. De ce vă întrebați acest rău? Nu există uleiuri pe piele provoacă pielea uscată, pielea uscată provoacă mâncărime, iar mâncărimea poate provoca puncte fierbinți care sunt dureroase și iritante la animale de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Motive pentru care aveți nevoie să vă îngrijim câinele