Instrumente de vărsare a câinelui: sfaturi despre alegerea celei mai bune pensii de câine

Majoritatea proprietarilor de câini iubesc câinii lor, dar urăsc care se ocupă de părul câinelui lor. Cea mai bună modalitate de a aborda problema de păr al câinelui este de a începe în timp ce părul este încă pe câine și nu sa răspândit încă în camera dvs. de zi. Una dintre modalitățile de a face față părului câinelui este utilizarea Instrumente de vărsare a câinelui. Dar cum să alegeți unul potrivit?

Este bun simț că o pooch bine îngrijit va lăsa mai puțin păr pe mobilier, care este motivul principal al Groom câinele tău. În plus, câinele se îngrijește de câine este o modalitate excelentă de a se lega cu animalul dvs. de companie și de a prinde problemele de sănătate, cum ar fi căpușe, purici și erupții cutanate în avans.

Instrumentele de vărsare a câinilor sunt unul dintre primele elemente dintr-un Arsenal de la domiciliu Groomer. Cu toate acestea, cu abundența alegerilor pe acestea (ați luat o privire la Amazon recent?!) Nu este o surpriză faptul că majoritatea părinților din SUA de companie sunt pierduți ca la care Deschiderea instrumentului A cumpara. În acest articol, voi încerca să o sparg cum să vă fac cercetarea și să găsiți cele mai bune instrumente de vărsare a câinelui pentru a face față problemei părului dvs. FIDO.

Instrumente de vărsare a câinelui: sfaturi despre alegerea celei mai bune pensii de câine

Coat de câine lungă periat cu perie

Știți ce tip de haină are câinele dvs

Înainte de a vă săturați în căutarea instrumentului perfect de vărsare a câinelui, trebuie să determinați ce tip de păr și acoperiți câinele are. Diferite rase au diferite tipuri de haină și de păr și au nevoie de diferite instrumente de îngrijire și moduri diferite de îngrijire (verificați acest articol de mai jos despre cum să mormăi diferite haine de câine).

LEGATE DE: Îngrijirea diferitelor tipuri de haine de câini

În primul rând, să punem rapid acest mit: nu există câini care nu vărsau. Astfel de rase de câine pur și simplu nu există. Numai A Diferența în sumă de păr câte o rasă poate produce peste cealaltă. Dar Toți câinii vărsați: Unii canini aruncau mai mult, câțiva câini au vărsat mai puțin.

De exemplu, dacă aveți un câine cu un strat scurt, scurt - ca un boxer sau o unică - el sau ea, probabil, scade mai puțin decât un ciobanesc german. Cu toate acestea, este încă o idee bună să vă spălați haina câinelui, pentru a vă ajuta să distribuiți uleiurile naturale ale câinelui, să îndepărtați bramble și spini și să păstrați pielea sănătoasă.

Câini cu straturi netede, scurte, precum și cele cu straturi medii - cum ar fi retriveci de aur și huskies - pot fi îngrijite prin utilizarea unei perii simple de câine de păr. Ca regulă generală, părul câinelui tău mai gros, cel mai rigid, părul de perie ar trebui să fie. Astfel, o astfel de perie de câine nu ar funcționa pentru toate tipurile de păr de câine.

Dacă câinele dvs. are părul lung - gândiți-vă ca niște câini afgani, Yorkshire Terriers și Setters Irlandez - având o perie de sârmă sau o perie de slicker pentru a vărsa câini în plus față de o pensulă de câine de păr este cu siguranță o idee bună. Aceste perii pentru câini se adresează subsolului pufos pe care multe rase le au în plus față de haina mai lungă.

LEGATE DE: Cât de profesionist PET groomers câini Groom

În cele din urmă, unii proprietari de câini le place să folosească o lamă de vărsare, care este o bandă de metal flexibilă, cu o margine brută care a fost îndoită într-o buclă și montată la un mâner. Acestea sunt, de obicei, cele mai bune instrumente de vărsare a câinelui pentru câini cu haine aspre și cu straturi scurte până la medii. Acestea sunt utilizate în mod obișnuit pentru cai și alte animale mari, deci asigurați-vă că obțineți varietatea specifică câinelui.

Pro Dog groomer periaj un câineDiscutați cu un groomer profesionist

Vorbind cu un groomer profesionist de câine este o altă strategie mare de utilizare atunci când se decide asupra dreapta Set de instrumente de vărsare a câinelui. Groomorii profesioniști de companie lucrează în mod regulat cu o varietate de rase de câini și sunt de obicei familiarizați cu multe tipuri de păr.

Uitați-vă la ceea ce perii și piepteni groomers sunt salonul dvs. local de îngrijire a animalelor de companie au în arsenalul lor și aflați ce recomandă pentru câini similare cu propria dvs.

LEGATE DE: Produsele preferate de îngrijire a câinelui Pro Groomer pentru îngrijirea la domiciliu

Alternativ, vă puteți educa prin citirea unor cărți sau online și puteți afla mai multe despre modul în care Groomers funcționează și motivele pentru care acestea aleg orice instrumente specifice de vărsare a câinelui, Clippers de câine și alte tipuri de consumabile de îngrijire a câinelui. Aici avem o abundență de articole din groomers profesioniști Cum să-ți mire pe câinele tău.

Veterinarul dvs. este, de asemenea, o sursă bună de informații pentru care instrumentul deshiping pentru a alege pentru părul câinelui tău. VET-ul poate ști dacă rasa câinelui dvs. are o piele deosebit de uleioasă sau sensibilă și dacă părul câinelui dvs. are calități neobișnuite pe care trebuie să le cunoașteți.

În plus față de veterinari și groomers, crescătorii și arată asociațiile de câine pot avea o contribuție valoroasă. Pur și simplu Google o listă a acestora în zona dvs. locală și trimiteți apoi un e-mail rapid, dați-le un apel telefonic sau chiar căderea acestor locuri sunt în mod normal foarte utile.

După ce v-ați dat seama de cele de mai sus, iar acum că aveți o idee despre ce instrument de vărsare a câinelui poate lucra cu părul individual al lui Canine, este timpul să mergem la cumpărături. În plus față de preț și disponibilitate, mai jos vom lista încă câțiva factori importanți care trebuie luați în considerare la alegerea celei mai bune opțiuni.

Câine de vărsare a câinelui cu păr de câine

Cum să câștigi la cumpărături pentru cele mai bune instrumente de vărsare a câinelui

Primul lucru pe care doriți să-l cunoașteți: se află în afară de curățarea ușoară? În mod ideal, dvs Câinele va fi scăldat și uscate înainte de a începe îngrijirea, dar ar putea fi câteva crengi sau insecte rătăcite lăsate în urmă care sunt prinse în peria ta. Nu vrei să ai tot ce părul a fost răspândit în jurul casei când instrumentul nu se desprinde cu ușurință și trebuie să-l desprind și # 8221; părul câinelui de acolo.

În plus, păstrarea instrumentelor de vărsare a câinelui curat de părul va ajuta la prevenirea răspândirii problemelor între câini, doar în cazul în care vă îngrijiți mai mult de unul sau utilizați același instrument pentru a vă îngriji pisica.

LEGATE DE: Sunt școli de îngrijire a câinilor care merită?

Apoi, dacă vă cumpărați instrumentul de vărsare a câinelui într-un magazin de animale de companie, încercați să vedeți dacă peria se simte confortabilă în mână. Cumpărăturile online nu vor permite acest lucru, dar dacă aveți ocazia să sortați prin opțiunile dvs. în persoană, ridicați câteva instrumente diferite de deshidding și țineți-le.

Fiți atenți la cât de ușor trebuie să prindă și dacă se potrivesc frumos în mână. Un mâner rigid, din plastic este probabil să fie mai puțin confortabil decât un mâner ergonomic de silicon, dar poate afecta și prețul. Continuați să căutați până când veți găsi ceva care să lovească un echilibru bun între portofel și zona dvs. de confort. La urma urmei, veți petrece multe ore cu acest instrument.

Al treilea lucru pe care trebuie să-l cunoașteți este dacă instrumentul este dimensiunea potrivită pentru câinele dvs. În plus față de potrivirea frumos în mână, aceste instrumente de vărsare a câinilor trebuie să se potrivească și câinelui tău. Majoritatea producătorilor fac perii de câine însemna în mod specific fie pentru fiecare câini mici sau câini mari. Puteți chiar să alegeți să utilizați o perie largă pentru corpul câinelui dvs. și o perie mai îngustă pentru a aborda piciorul câinelui și părul coada.

Când faceți cumpărături pentru unelte online, ar putea fi dificil să evaluați dimensiunea și confortul. Cu toate acestea, puteți găsi uneori ajutor sub formă de recenzii de produs. Cele mai bune site-uri web de cumpărături oferă adesea o secțiune pentru cumpărători pentru a oferi feedback cu privire la elementele pe care le-au cumpărat. Luați o privire nu numai la evaluarea articolului (câte puncte sau puncte pe care le are), dar citiți câteva recenzii. Un recenzent ar fi putut oferi o revizuire slabă deoarece produsul nu a venit în culoarea pe care i-au dorit, în timp ce acest lucru ar putea să nu fie un detaliu important pentru dvs.

LEGATE DE: Cele mai bune mese de îngrijire a câinelui

Cel mai important, asigurați-vă că instrumentul deshidding pe care îl gândiți va fi sigur pentru animalul dvs. de companie. Aceasta este o altă zonă în care veți dori ca medicul veterinar să cântărească. Instrumentele de vărsare a câinilor care se rupe ușor sau sunt prea dure, pot fi periculoase și ar trebui evitate.

Odată ce ați luat un nou instrument acasă și încercați-l pentru prima dată, fiți blând cu câinele dvs. Până când vă simțiți confortabil cu cât de multă presiune de utilizat, păstrați-vă ochii deschiși. Acordați atenție pielii câinelui dvs. și asigurați-vă că noul instrument nu este zgâriat sau iritant. Dacă periajul este neplăcut sau dureros pentru câinele dvs., el sau ea va dori să evite această activitate în viitor.

În cele din urmă, scurtarea părului câinelui dvs. poate fi, de asemenea, o opțiune. Luați în considerare vorbirea cu un groomer profesionist și / sau medic veterinar despre acest lucru, de asemenea. Dacă acesta este ceva care a fost confirmat ca o opțiune viabilă, atunci puteți opta pentru un set bun de Clippers de păr pentru câini și ușor de slujba dvs. prin scurtarea părului câinelui dvs. puțin.

Mâncare bună pentru câini de vărsare

Luați în considerare alte opțiuni pentru a reduce vărsarea câinilor

Perii de câine, lame de vărsare, iar pieptenii de câine sunt cu siguranță utili, dar nutriția și curățarea câinilor adecvate sunt și aspecte importante. Dacă câinele dvs. scade excesiv sau zgâriat adesea, acestea ar putea fi semne că el sau ea nu primește vitaminele și mineralele potrivite.

LEGATE DE: VET Branduri de alimente recomandate

Uleiuri Omega-3, cum ar fi cele găsite în pește, ajută la păstrarea pielii câinelui în stare bună. Dacă mâncarea dvs. de câine nu include uleiuri sănătoase, luați în considerare trecerea la un produs de calitate superioară sau consultați medicul veterinar despre adăugarea unui supliment (aruncați o privire la lista noastră de alimente pentru câini de mai sus, realizate de VET).

Dacă părul cădea din haina câinelui mai mult în unele zone decât în ​​altele, aveți grijă să examinați pielea. Șansele sunt, câinele suferă de un iritant localizat, cum ar fi o mușcătură de insecte sau o rană mică. Alergiile ar putea, de asemenea, să provoace mâncărimi, mai ales în zone sensibile, cum ar fi ochii câinelui, urechile și nasul.

Tipul produsului de păr de câine pe care îl utilizați pe haina câinelui dvs. poate declanșa un răspuns de histamină. O mulțime de șampoane de păr uman conțin parfumuri și coloranți și sunt nepotrivite pentru animale de companie. Un groomer profesionist și un cronicist au scris un articol minunat despre ce să folosească Șampon uman pe câini este periculos.

Pe scurt, dacă trebuie să utilizați un produs de păr destinat oamenilor de pe câinele dvs., utilizați unul formulat pentru copiii care indică faptul că nu va irita țesutul delicat. Când cumpărături pentru îngrijirea câinilor și produse de îngrijire a câinelui, patru dintre cele mai benefice ingrediente sunt:

  • Ovaz
  • Vitamina E
  • Ulei de masline
  • Miere

Ai grijă de adtditive în dvs Șamponul câinelui, cum ar fi ulei mineral, parabeni, cloruri și sulfați. Produsele care sunt culori dramatic - cum ar fi albastru strălucitor, neon verde sau portocaliu fluorescent - vor avea mai mult decât probabil un fel de vopsea chimică în ele, ceea ce poate fi, de asemenea, dăunător pentru animalul dvs. de companie.

Când jucați jocul Șampon, încercați să rămâneți cu ceva care este culoarea organică, clară sau neutră, cu ingrediente simple pe care le puteți pronunța cu ușurință și, de preferință, inclusiv cele din lista de mai sus.

LEGATE DE: Cum păstrez pielea câinelui meu și haina sănătoasă

Dacă luați puțin timp pentru a cerceta cele mai bune produse de câine, contactați medicul veterinar, vorbiți cu un groomer profesionist câine și citiți etichete pe consumabilele de câine pe care le cumpărați, ar trebui să ajungeți la un set de instrumente de scule și soluții care sunt potrivită potrivită pentru dvs. și cel mai bun prieten al tău.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Instrumente de vărsare a câinelui: sfaturi despre alegerea celei mai bune pensii de câine