Importanța curățării urechilor câinelui

Știm cu toții că tăierea unghiilor câinelui și oferindu-le o baie cel puțin o dată pe lună este importantă pentru sănătatea câinelui dvs., dar ați știut că urechile câinelui de curățare sunt, de asemenea, esențiale?

Să vă îmbogățiți câinele și păstrarea lui curată va ajuta la asigurarea faptului că infecțiile cutanate și problemele bacteriene vor rămâne departe. Aceasta include, de asemenea, condițiile pielii de la dezvoltarea, cum ar fi pielea sensibilă.

Curățarea urechilor câinelui este parte din nevoile de îngrijire a fiecărui câine care ajută la menținerea sănătății lor în formă de vârf. Există multe lucruri care ar putea merge prost când nu păstrezi urechile câinelui uscate și curățate, pe care suntem pe punctul de a trece peste.

Importanța curățării urechilor câinelui

Câștigă de infecție a urechii

Probleme de sănătate legate de urechile câinelui tău

O mulțime de lucruri pot merge oribil greșit dacă urechile câinelui tău sunt murdare și umede în mod regulat. Cele mai comune probleme de sănătate atunci când vine vorba de urechile câinelui sunt infecții ale urechii canine. Infecțiile urechilor la câini sunt cauzate de obicei de drojdie, bacterii sau chiar ambele.

Veterinarii avertizează, de asemenea că aceste infecții din urechile câinelui dvs. ar putea fi, de asemenea, cauzate de acarienii urechii, hipotiroidismul, alergiile, cum ar fi o alergie la grâu sau cereale, umiditate, corpuri străine. Dacă câinele dvs. are păr excesiv în urechi, acest lucru poate provoca, de asemenea, o infecție.

Infecțiile severe ale urechii medii pot duce la paralizie a nervului facial, care dă aspectul maxilarului "# 8216; droopy" pe partea afectată a feței. O altă complicație este un hematom aural și trebuie corectat chirurgical.& # 8221; spune Dr. M.A. Crist

Câinele are un canal vertical al urechii, în timp ce oamenii au un canal al urechii orizontale, astfel este extrem de ușor pentru umiditate și resturi să înființeze magazin în urechile câinelui tău. Acesta este motivul pentru care este absolut vital pentru a vă curăța urechile câinelui imediat ori de câte ori se udă.

De exemplu, dacă aveți Având în vedere câinele dvs. o baie iar interiorul urechilor lor sunt ude, folosesc prosopul sau un produs special pentru a le curăța în timp ce îl uscați. Este nevoie doar de un minut sau două, iar efortul merită să împiedicați potențialele probleme în urechile câinelui tău.

Curățarea câinelui

Cum să spuneți dacă câinele dvs. are o infecție a urechii

Dacă nu aveți câinele dvs. la veterinar o dată pe lună, care este în mod normal bine, atunci există o modalitate de a-și da urechile o mică verificare acasă. Următoarele semne enumerate mai jos sunt ceea ce ar trebui să căutați dacă credeți că câinele are o infecție a urechii. Sau, dacă vedeți oricare dintre următoarele semne aleatoriu, apoi sunați și efectuați o întâlnire cu VET dvs.

Semne de infecție a urechii în urechile câinelui:

  • Roșeața interiorului urechii
  • Sângeros, maro sau galben
  • Zgârierea în jurul sau în ureche
  • Pierderea părului în jurul urechii
  • Frecare constantă a capului sau a urechii pe mobilier sau pe podea
  • Umflături, cruste sau scobitoare în jurul sau pe ureche
  • Pierderea echilibrului sau excesul de agitare sau înclinare a capului
  • Mișcarea neobișnuită a ochilor
  • Mergând în cercuri
  • Pierderea auzului

Este extrem de important să vă luați câinele la veterinar cât mai curând ca oricare dintre aceste semne și simptome apar. Când câinele dvs. pare să fie în afara echilibrului, acesta este modul în care știți că au probleme legate de urechi, care nu ar trebui ignorate.

LEGATE DE: Sunt școli de îngrijire a câinilor care merită?

Proprietarii de animale ale căror câini au vreun fel de alergii vor observa că caninele lor sunt mai predispuse la infecții ale urechii, deci trebuie să le țineți un ochi și ceea ce ingerău. O reacție alergică adaugă, de asemenea, la o infecție a urechii, inclusiv câini cu o creștere excesivă a părului, cum ar fi Shih Tzus, în canalul urechii.

Veterinarii accentuează cât de important este că, dacă aveți un câine care este în mod constant afară, în locuri cum ar fi parcul de câine, și are o creștere excesivă a părului în urechile lor, trebuie să faceți scufundarea. Fie că, fie asigurați-vă că sunt întotdeauna curate. Câinii cu creșterea excesivă a părului în canalul urechii sunt la un risc dublu pentru infecțiile urechii.

Ștergeți urechile câinilor cu șervețele de câine

Tratarea infecțiilor urechii câinilor la domiciliu

Există o mulțime de remedii naturale pentru o infecție a urechii câine pe care o puteți folosi acasă, dar majoritatea medicilor veterinari vor sfătui acest lucru: nici măcar nu vă gândiți la asta! Dacă bănuiți că câinele dvs. are probleme cu urechile sale, adu-l imediat la un veterinar și nu întârzie rezolvarea acestei probleme.

Proprietarii pot fi tentați să curățeze gunk-ul din urechile lor de animale, înainte de a vizita medicul veterinar, dar dr. White recomandă acest lucru. Curățarea ar putea provoca deteriorarea ulterioară a urechilor, dacă proprietarii nu au fost instruiți cu privire la tehnici adecvate de curățare a urechii.& # 8221; - Universitatea din Illinois

Remediile naturale pot face acest lucru numai atât de mult, dar odată ce ajunge într-o etapă în care nu se va întoarce, câinele tău ar putea pierde auzul său într-una sau ambele urechi cu totul. Veterinarul dvs. vă va curăța urechile câinelui și vă va da niște medicamente pentru a lua acasă, care este cel mai bun drum spre recuperare disponibilă.

Ce puteți face pentru a vă menține urechile câinelui curat

Am descoperit un produs cu câteva luni în urmă că am absolut dragoste, de la o companie care pune câteva dintre cele mai bune produse pe care le-am folosit vreodată Îngrijindu-mi câinele.

Câine profesional Groomers folosesc de obicei Bile de bumbac și un unguent de urechi diluat special sau lichid, ceea ce am folosit anterior, dar ceea ce folosesc acum este mult mai bun și mai ieftin, de asemenea.

Produsul pe care îl folosesc cu câinele meu este natural, vine de la un brand foarte renumit de produse de îngrijire atât pentru oameni, cât și pentru câini și, uneori, le folosesc chiar pentru a-mi lua machiajul când nu mai am îndepărtat. Acesta este modul în care este în siguranță acest produs și nu mă veți prinde să folosesc altceva din nou.

Burts Bees Șervețele de câineeu folosesc BUTURILOR BEES HIPOALLEGENIC CÂȘTIGĂRI cu miere. Acesta este un produs care este 98% natural și nu va deranja alergia câinelui meu la boabe. Aceste șervețele pot fi folosite peste tot corpul câinelui, nu sunt doar strict pentru urechile lor, dar aleg să le folosesc în acest scop. Cu toate acestea, ei lucrează excelent pentru ștergerea picioarelor noroioase, dacă tocmai ați mers câinele în ploaie. Deși o bună pereche de wellies lucrează și pentru asta!

LEGATE DE: Cum să vă liniștiți câinele înainte de îngrijire

Șervețele pentru copii vor funcționa, de asemenea, dar nu le recomand dacă câinele dvs. are o alergie la orice. Aceleași se aplică și șampoanelor de câine, dar amintiți-vă coloana despre folosind șampoane umane pe câini. Apoi, vă voi arăta cum să utilizați în mod corespunzător șervețele pentru a vă curăța urechile câinelui.

Curățarea urechilor câinelui cu șervețele albinelor Burt

În primul rând, scoateți o singură ștergere și răspândiți-o complet. Nu-l înălțați și nu-l blocați în urechea câinelui, pentru că acest lucru va curăța numai ceea ce puteți vedea. Metoda pe care o voi explica vă va asigura că veți avea dreptate în canalul urechii dvs. de companie și vă curățați totul.

Cu toate acestea, dacă aveți un câine care are o mulțime de păr de ureche, spre deosebire de amestecul meu labrador Pit Bull, atunci va trebui să trageți mai întâi. Nu vă faceți griji, pentru că acest lucru nu face rău câinelui; S-ar putea să-l facă puțin inconfortabil, așa că ai cineva să-ți țină FIDO în timp ce faci asta ar trebui să ajuți.

Începeți prin faptul că câinele dvs. se află într-o poziție confortabilă și dă-i un a Gusty Doggy Treat. Apoi, deschideți urechea, țineți-vă degetele, apucați părul în exces, înfășurați-l în jurul degetelor și trageți. Din nou, acest lucru nu ar trebui să rănească dacă o faci în mod corespunzător. Dacă nu sunteți sigur, aici este un videoclip bun despre a scoate părul urechii câinelui.

După ce ați scos întregul păr de la ambele urechi ale câinelui, puteți continua să vă curățați urechile.

Câine de câine plat pentru curățarea urechiiApoi, puneți câinele ștergeți în palma mâinii dvs. plane (imaginea din dreapta) și plasați degetul arătător pe șerveță în centrul mâinii.

Înfășurați ștergerea în jurul degetului, astfel încât centrul șerveței este pe vârful degetului arătător. Dacă câinele dvs. are urechi mari, utilizați două degete. Asigurați-vă că începeți mai lent la & # 8220; Familiarizați & # 8221; cu urechea câinelui.

Doggy Ștergeți înfășurat în jurul degetului pentru urechea curatăDacă aveți un ciobanesc german sau un rotweiler sau un labrador, atunci veți avea nevoie de două degete pentru acest lucru, cel mai probabil. Câinii mari au urechi mai mari și canale de urechi după toate.

Câinii de dimensiuni medii necesită doar unul, în timp ce câinii mici, cum ar fi Chihuahuas, vor avea nevoie de o muncă minimă pentru a-și curăța urechile. Deci, dacă sunteți unul dintre proprietarii de animale de companie cu un câine mic, vă considerați norocoși, deoarece procedurile de curățare a urechii ale câinelui vor merge rapid.

urechile de câine sunt curățate cu șervețeleAcum, puneți degetul înfășurat în urechea câinelui dvs. și începeți să o răsuciți, ceea ce puteți vedea că fac în imagine din dreapta. Nu vă faceți griji, acest lucru nu vă rănește nicio plochie.

Nu contează cu adevărat în ce fel vă răsuciți degetul când curățați urechile câinelui. Urechea ta de canină va fi curată oricum după ce ai făcut-o suficient. Este mai bine să faci asta după ce câinii au jucat afară, mai ales dacă s-au murdar și umed, sau după ce au avut o baie. Puteți citi coloana mea anterioară despre cum să scălim un câine în care vorbesc despre întregul proces de scăldat în detaliu.

Curățarea în afara urechilor câinilorOdată ce ați terminat curățarea în interiorul canalului urechii câinelui, scoateți degetul și scoateți șervețele. Așezați-l în mână, așa cum ați făcut înainte, cu partea murdară împotriva palmei. Acum puteți curăța zona interioară, vizibilă a urechii câinelui dvs., deci continuați să faceți acest lucru, așa cum este prezentat în dreapta.

Veți curăța partea din zona care este afișată cu o săgeată roșie în imaginea de mai sus. Luați o secțiune a câinelui ștergeți și ștergeți întregul ureche, inclusiv cealaltă, blană.

Odată ce ați făcut o ureche, aruncați-o care șterge și folosește altul. Nu folosiți aceeași ștergere pentru ambele urechi, deoarece veți pune murdăria și bacteriile pe care le-ați curățat dintr-o ureche și lăsați-o în cealaltă.

Nu uitați să faceți acest lucru de multe ori!

Dacă vă aduceți câinele în parcul câinilor în mod regulat și mai ales dacă faceți acest lucru în fiecare zi, atunci este o idee bună să aveți aceste șervețele de câine la îndemână. Sunt destul de ieftine, am plătit doar aproximativ 20 de dolari pentru ei și ei vin într-un pachet de 50 de la Amazon, care este foarte mare. Alternativ, sunt sigur că puteți găsi ceva asemănător cu aceste șervețele Doggy în magazinul dvs. local de animale de companie.

LEGATE DE: Devenind un groomer profesionist de animale de companie

Dacă câinele dvs. se murdărește după o plimbare sau a venit din curtea acoperită de murdărie, atunci aceste șervețele câinelui ajută, de asemenea, ca o metodă de ștergere rapidă. Oricum, nu uitați să priviți semnele de infecții ale urechii în câinele dvs. sau la alte probleme legate de sănătate legate de urechi. Nu uitați să vă curățați adesea urechile câinelui și să le dați un câine gustos, după ce vă curățați sau scăldați pentru a vă asigura că ei vor iubi că urechile lor curățate data viitoare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Importanța curățării urechilor câinelui