Revizuire: serviciul de livrare a mâncării câinilor fermierului

Gătitul pentru câinele dvs. poate avea o mulțime de beneficii atât pentru tovarășul dvs. de canin și pentru tine. Beneficiul evident este că hrana pentru câini de casă este făcută cu ingrediente de înaltă calitate. Câinele fermierului încearcă să faciliteze proprietarii de animale de companie să ofere mâncare proaspătă pentru câinii lor, oferindu-i dreptul la ușă.

Știm cu toții că hrănirea câinelui dvs. o dietă mai sănătoasă va fi mai scumpă decât hrănirea unei calități slabe. Cu toate acestea, aceasta vă poate economisi bani pe termen lung! Sănătatea câinelui dvs. este direct legată de nutriția sa.

Dacă îi serviți o mâncare mai bună, el va fi mai sănătos. Cel mai sănătos El este, cu atât mai puțini bani trebuie să cheltuiți pentru îngrijirea veterinară, suplimente și alte măsuri preventive.

FermierulCâinele fermierului își dă seama că prepararea hranei de casă este dificilă și consumatoare de timp. Este nevoie de o mulțime de cercetare și timp pentru a afla despre nutriția adecvată pentru o canină și nevoile specifice nutriționale ale câinelui dvs. Trebuie să lucrați cu un expert pentru a vă asigura că vă furnizați câinele dvs. cu o dietă echilibrată completă - ceva ce nu trebuie să vă faceți griji cu cele mai multe produse de mâncare pentru câini.

Cercetările arată, de asemenea, că majoritatea rețetelor de casă de casă, chiar și cele recomandate și create de medicii veterinari, sunt nu echilibrat din punct de vedere nutrițional. Câinele fermierului își dă seama că mulți proprietari de animale de companie care doresc să hrănească o dietă de casă nu au timp să pregătească aceste mese.

De asemenea, își dau seama că proprietarii de animale de companie care do Cook pentru puii lor sunt, de obicei, în necunoștință de care îi oferă câinelui cu o dietă dezechilibrată. Ei au decis să facă ceva despre asta și am decis să văd ce are această companie.

De asemenea, citiți: 10 Servicii de livrare a alimentelor pentru câini de casă din întreaga lume

Câinele fermierului de câine proaspăt de livrare a alimentelor

FermierulServiciul de livrare a mâncării câinilor fermierului de câini utilizează numai ingrediente de grad umane în mesele lor. Acestea își suroarle ingredientele de la furnizorii de restaurante, fermele locale și alte furnizori de alimente de grad umane. Ingredientele sunt, de asemenea, Certificat USDA pentru consumul uman.

Dacă alegeți să vă abonați la acest serviciu de livrare a alimentelor pentru câini, va trebui să răspundeți la un scurt chestionar despre câinele dvs. Alimentele pe care le primiți vor fi personalizate pe baza vârstei, greutății, nivelului de activitate și preferințelor de alergie ale animalelor dvs. de companie. Un chestionar rapid Pe site-ul companiei va pune toate întrebările necesare pentru a vă asigura că câinele dvs. primește o dietă echilibrată și nutritivă care își satisface nevoile.

Lucrul meu preferat despre mesele de câine a fermierului este că ele sunt pre-porționate cu instrucțiuni foarte ușor de urmat. După cum puteți vedea în revizuirea mea de mai sus, veți primi FermierulPachete sigilate în vid care conțin suficiente alimente pentru puii dvs. pentru o zi. Pur și simplu hrăniți jumătate din pachet dimineața și cealaltă jumătate seara.

Am doi câini și am primit mese pentru ambele. Avem un labrador și un beagle, astfel încât nevoile lor nutriționale zilnice sunt destul de diferite. Îmi place că pachetele sunt etichetate și ușor de citit. Puteți vedea că fiecare pachet spune numele câinelui foarte clar și data la care a fost pregătită mâncarea.

Mâncarea vine la tine înghețată, și doar o pop în congelator și scoateți un pachet pentru a dezgheța cu 24-48 de ore înainte de servire. Retetele pot fi congelate timp de până la 4 luni.

Mâncarea de câine proaspătă a câinelui fermier este pregătită proaspătă, înghețată și expediată la dvs. în câteva zile de la pregătire.

Spre deosebire de cele mai multe diete comerciale, acest produs alimentar nu sta într-un depozit timp de câteva săptămâni sau luni înainte de ao achiziționa. Și, nu trebuie să vă faceți griji că ați ieșit din mâncare, deoarece următorul dvs. expediere va ajunge cu 2-9 zile înainte de expirarea expedierii anterioare.

Puteți alege de la carne de vită, carne de porc și curcan ca sursă de proteine ​​din mesele câinelui tău. Toate rețetele sunt dezvoltate de un nutriționist veterinar care urmează să fie complet și echilibrat Conform standardelor AAFCO.

FermierulAm încercat alte servicii de abonament la alimente pentru câini, iar unele dintre ele nu au oferit suficiente calorii pentru câinii noștri activi. Am fost îngrijorat același lucru ar fi adevărat cu câinele fermierului.

Am fost surprins să aflu că, cu achiziționarea abonamentului dvs., obțineți, de asemenea, ajutorul unui nutriționist canin care vă va ajuta să monitorizați progresul câinelui. Dacă câinele dvs. nu primește suficiente calorii sau pare să obțină prea multe calorii, expertul nutrițional va ajuta la modificarea rețetelor pentru a satisface nevoile câinelui tău.

În timp ce acest hrană pentru câini oferă un conținut nutrițional excepțional și confortul de a fi livrat la ușă, nu este accesibil pentru proprietarii de animale de companie pe un buget. În funcție de dimensiunea câinelui dvs. și de rețeta pe care o alegeți, prețul va varia foarte mult.

Puteți găsi informații exacte de preț pentru alimentele câinelui dvs. pe Site-ul companiei. Prețul pentru o mică rasă începe la doar 3 dolari pe zi. Asta înseamnă că ar costa aproximativ 90 de dolari pe lună pentru a vă hrăni rasa mică. Pentru un câine ca labradorul nostru, ar putea costa în sus de 130 de dolari pe lună.

Întotdeauna încurajez proprietarii de câini să-și hrănească câinele cele mai înalte alimente pe care le pot permite. Dacă vă puteți permite câinele fermierului, atunci aceasta este o opțiune excelentă. Cu toate acestea, știu că nu se va potrivi în bugetul tuturor.

Citiți următorul: Sunt serviciile de alimente pentru câini de subscriere merită?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: serviciul de livrare a mâncării câinilor fermierului