Ce hrană pentru câini este bună pentru câini și de ce?

Ce hrană pentru câini este bună pentru câini și de ce? Fiecare proprietar de animale de companie a pus această întrebare la un moment dat sau altul. Preocupările dvs. cu privire la ceea ce alimentele câinilor sunt bune pentru câinele dvs. și de ce sunt valide. La urma urmei, alegerea alimentelor potrivite este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face pentru animalele noastre de companie.

Ce hrană pentru câini este bună pentru câiniScandalurile anterioare au dus la o lipsă de încredere în standardele de sănătate ale alimentelor câinilor. Înapoi în 2007, alimentele Reamintiți-vă din alimentele din China a fost prima lovitură a industriei alimentare pentru câini.

Morgan și Morgan a depus un proces Împotriva Purina în 2015 asupra ingredientelor discutabile găsite în alimentele lor de câine de bunăvoință. Procesul a conspirat despre numeroasele plângeri pe care rinichii câinilor au eșuat.

Doriți să cunoașteți partea cea mai alarmantă?

Produsul este încă pe rafturi, iar 70% dintre proprietarii de animale de companie chestionați nu știu ce ingrediente sunt în hrana câinilor lor. Ei, de asemenea, nu știu ce ingrediente au provocat insuficiență renală la câinii care au mâncat bine.

După cum puteți vedea, este important să ne educăm despre ce mâncarea de câine este bună, de ce este sănătos și sigur pentru animalele noastre de companie și cum să spunem diferența dintre opțiunile bune și rău. Asta vom discuta chiar acum și # 8230;

Mai mult lectură recomandată:

Ce hrană pentru câini este bună pentru câini și de ce?

Ce hrană pentru câini este bună pentru câini

Importanța cantității corecte de ingrediente

Iată lucrul, reglementările privind alimentele câinilor sunt minime. Deci, afirmațiile "Premium" și "toate naturale" nu deține multă greutate. Magazinul cumpărat alimente sunt făcute cu grad de furaje, venind într-o formă uscată, cunoscută și ca o formă umedă și umedă, conservată.

Pentru a vă face alegerea potrivită a câinelui, trebuie mai întâi să cunoașteți procentajul de proteine, grăsimi, umiditate, fibre și substanțe nutritive pe care le solicită.

Combinația trebuie să fie corectă. Dacă nu sunt, chiar și cele mai sănătoase ingrediente pot provoca probleme de sănătate fizică și psihică câinelui dvs.

Ghid video: Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini

Cerințe minime prin asociații de reglementare

Asociațiile din Statele Unite Monitorizează hrana pentru câini, așa cum sa menționat de Sarah Ann Taylor pe ea Analiza mărcilor de top pentru câini. Aceste asociații ajută la menținerea responsabilă a producătorilor, iar cele mai cunoscute organizații includ:

AAFCO

AAFCO stabilește standarde pentru hrana pentru animale și alimente pentru animale de companie în Statele Unite. Umbrela pe care o monitorizează este vastă și mâncarea de câine intră în categoria hranei de animale.

FDA

FDA este responsabilă de monitorizarea calității alimentelor pentru câini. FDA reglează alimentele câinilor așa cum fac pentru alte alimente de animale. Ele se asigură că alimentele de câine sunt sigure de mâncare, produse în condiții sanitare, este etichetat legitim și nu conține nicio substanță dăunătoare.

FTC

Comisia de Comerț Federal supraveghează comerțul echitabil. Când vine vorba de mâncare pentru câini, FTC este acolo pentru a se asigura că companiile spun adevărul atunci când fac publicitate. FTC vrea doar să știe că producătorul de alimente câine nu face pretenții false. Dovezile trebuie furnizate pentru a se asigura că nu sunt făcute promisiuni false.

Din păcate, # 8230;

FTC nu necesită companii de hrană pentru câini să vă spună despre eșecurile lor.

Ele sunt necesare doar pentru a vă arăta succesul. Dacă o companie afirmă că există un hrană pentru câini care vindecă sindromul intestinului iritabil, ar putea însemna că doar un câine a fost dovedit a fi vindecat. Nu este foarte fiabil pentru proprietarii de animale de companie americani care încearcă să-și dea seama ce hrană pentru câini este bună!

LEGATE DE: 3 boli comune canine legate de hrana pentru câini

Ce hrană pentru câini este bună pentru câini

Analiza garantată și gradul uman

fapte nutriționale Panoul tipărit pe alimentele pentru câini vândute în Statele Unite și Canada este, de asemenea, cunoscut ca și cuprinde a Analiza garantată secțiune. Ea face ușor să comparați cele patru substanțe nutritive esențiale în hrana pentru câini.

Adevarul este, Gradul uman și Analiza garantată Nu înseamnă că vă dați câinelui dvs. cea mai bună opțiune de alimente.

Când vedeți termenul, "gradul uman" în alimente pentru animale de companie, înseamnă că produsul este potrivit și aprobat ca hrană pentru oameni și este comesabilă. S-ar putea să vă întrebați dacă este suficient să vă dați pacea minții că mâncarea câinelui este sănătoasă pentru câinele dvs.

În timp ce o hrană pentru câini poate fi, făcută cu ingrediente de grad umane, # 8221; Nu înseamnă neapărat că ingredientele au fost potrivite pentru consumul uman atunci când au fost adăugate la alimente. De exemplu, sursele de proteine ​​(cum ar fi carnea de vită și pui) pot fi clasificate ca grad uman.

Dacă aceste produse expiră înainte de a fi consumate de oameni, ele pot fi utilizate în continuare în hrana pentru câini.

Ingredientele sunt Gradul uman din punct de vedere tehnic produse, dar ele nu mai sunt potrivite pentru consumul uman. Vedeți cât de greu pot fi companii alimentare?

LEGATE DE: 15 cele mai bune alimente pentru câini de stomac sensibil pentru stomacuri supărate

Complet și blanaced

Potrivit AAFCO, pentru orice hrană pentru câini care include cererea "completă și echilibrată" pe ambalajul lor, acesta trebuie validat în două moduri.

1. O analiză de laborator care demonstrează că produsul întâlnește profilul de nutrienți de hrană AAFCO. Căutați formularea, cum ar fi "(numele produsului) este formulată pentru a satisface nivelurile nutriționale stabilite de profilurile de nutrienți de la AAFCO Dog."

2. A doua validare îndeplinește standardele AAFCO. Se verifică că mâncarea de câine este adecvată din punct de vedere nutrițional prin studiile de hrănire care au implicat câini reali. Declarația privind pachetul va citi "Testele de hrănire a animalelor care utilizează procedurile AAFCO fundamentează că (numele produsului) oferă o nutriție completă și echilibrată.& # 8221;

CITIT: 4 cele mai periculoase ingrediente în hrana pentru câini (conform științei)

Ce hrană pentru câini este bună pentru câini

Declarații de adecvare nutriționale

Privind declarațiile de adecvare nutrițională, cum ar fi cele de mai sus, vă permite să știți ce sunt standardele alimentare. Acest lucru ia o mulțime de ghicire din ce produs cumpărați.

Declarațiile nu sunt în nici un loc special pe ambalaj, astfel încât să aveți un timp greu de a le găsi.

Asigurați-vă că le localizați, deoarece dacă nu există o declarație de adecvare nutrițională, alimentele de câine nu sunt considerate complete, echilibrate sau adecvate pentru etapa de viață a câinelui dvs.

Când învățați ce hrană pentru câini este bună, aceasta este o modalitate rapidă de a vă găsi răspunsul. Hrănirea hranei cu deficit de câine poate costa viața sau, cel puțin, disconfort.

LEGATE DE: Înțelegerea alimentelor pentru câini - știi ce este acolo?

Etapa de viață a câinelui tău

O parte a alegerii hranei drepte de câine este de a lua în considerare ce etapă de viață este animalul dvs. de companie în. AAFCO necesită ca în situațiile de adecvare nutriționale, există informații despre ce etapă de viață a produsului se potrivește cel mai bine.

Etapa de viață pe care fiecare hrană este formulată pentru poate fi:

  • Întreținerea adulților Mâncarea de câine este potrivită pentru câinii adulți care nu sunt crescuți.
  • O mâncare de câine care pretinde că este acceptabilă Toate etapele vieții îndeplinește un profil de creștere și de reproducere foarte strictă.
  • Produsele etichetate pentru câini de vârstă sau pui nu sunt în stare clară de reglementare. Fiți conștienți de multe dintre Produse speciale pentru câini adesea au limitări.
  • Dacă un produs precizează că este destinate hrănirii suplimentare, Nu ar trebui să fie folosit pentru o dietă pe termen lung. Aceste produse nu au îndeplinit standardele de întreținere sau creștere și reproducere a adulților.

Alimente sănătoase pentru câini

Ce hrană pentru câini este bună pentru câiniCând întrebați ce hrană pentru câini este bună, trebuie să înțelegeți că ingredientele sigure nu sunt întotdeauna sănătos ingrediente.

Ingredientele pot părea în siguranță și au fost probabil etichetate ca atare. Care nu le face o alegere sănătoasă pentru o dietă optimă.

Câinele dvs. are cerințe pentru a se întâlni pentru a se asigura că rămâne sănătoasă. O dietă echilibrată constă în următoarele;

  • Proteine - unul dintre cei mai importanți nutrienți pentru câini. Proteina promovează mușchii puternici și repararea țesutului corpului. Câinii sunt capabili doar de a crea jumătate din aminoacizi necesari pentru a rămâne sănătoși. Cealaltă jumătate vine din aportul de proteine. Cainele tau necesită o proteină de 18-25% în dieta lor.
  • Grăsimi - Câinii necesită acizi grași pentru energie. De asemenea, ajută caninii să absoarbă anumite vitamine. Puppies necesită 8-20% grăsime în dieta lor În timp ce câinii cultivați necesită 5-15%.
  • Fibră - Ajută câinele tău să se simtă mai plin. O dietă bogată în fibre scade cantitatea de alimente pentru câini necesare, ceea ce împiedică obezitatea.
  • Carbohidrați - Pentru câini pentru a menține o sănătate optimă, ar trebui să aibă între 30-70% carbohidrați. Deoarece câinii sunt omnivore, folosesc carbohidrați ca sursă de energie.

Pe partea de sus a ingredientelor corecte, acestea trebuie, de asemenea, să fie combinate în modul corect de a înțelege ce hrană pentru câini este bună. Dacă nu sunt, câinele dvs. poate suferi în continuare de probleme de sănătate fizică și psihică.

Cereți un veterinar: Care este cel mai bun hrană pentru câini și dieta pentru câinii artritici?

Daunele ingredientelor sărace

Daunele ingredientelor săraceCând ingredientele sunt slabe și nu includ suficiente alimente din ansamblu, neprelucrate cu concentrația potrivită, câinele dvs. poate suferi de:

Probleme fizice

  • Probleme digestive, cum ar fi balonarea sau boala inflamatorie intestinală
  • Alergiile alimentare din ingredientele de calitate slabă pot duce la probleme digestive. Câinii s-au găsit că sunt sensibili la grâu și porumb, umpluturi comune în alimente de câine de calitate scăzută.
  • Produsele de câine pe bază de cereale slabe contribuie la obezitatea la câini.

Probleme mintale

  • Formatorii și comportamentele câinilor au declarat că dietele sărace cauzează boli mintale la câini.
  • Câinii cu diete sărace nu se concentrează și au un temperament slab.
  • Mâncarea de câine cu culori adăugate sunt suspectate că provoacă hiperactivitate, ceea ce face dificilă formarea de succes.

Ce ar trebui să căutați

  • Carne - O mâncare de câine de bună calitate ar trebui să includă carne reală.
  • Aflați unde a fost fabricată mâncarea este o parte imensă de a ști ce hrană pentru câini este bună. Evitați cumpărarea de alimente pentru câini care a fost făcută în China.
  • Faceți unele cercetări privind companiile de alimente pentru câini care au rechemat în trecut.

Ce să eviți

  • Evitați alimentele de câine care includ porumb, soia, grâul, cereale sau făină.
  • Evitați produsele care conțin pulpă de sfeclă sau zahăr.
  • Evitați produsele care conțin sos sau zahăr.

Citiți următorul: Cum să știți care hrana pentru câini este bună pentru câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce hrană pentru câini este bună pentru câini și de ce?