Sfaturile lui vet pentru proprietarii magazinului de animale de companie: cum să consiliezi clienții cu privire la dieta câinelui lor

Cum să consiliezi clienții pe cea mai bună dietă de câine

Proprietarii magazinului de animale de companie sunt adesea Primii oameni pe care proprietarii de câini se îndreaptă spre sfaturi cu privire la dieta potrivită pentru caninele lor. Deci, ce este cel mai bun sfat pentru a oferi proprietarilor de animale de companie pentru cea mai optimă dietă alimentară pentru câini?

Ce mai mulți proprietari de animale de companie, sperăm, deja știu că nu este posibil să se ofere sfaturi solide fără a cunoaște câinele, rasa, vârsta și starea sa de sănătate generală. În acest caz, va trebui să întrebați întrebările corecte pentru a oferi răspunsurile corecte.

Există o gamă largă de Branduri alimentare pentru câini disponibil, care poate face adesea procesul de selecție dificil și copleșitor. Dacă sunteți un proprietar al magazinului de animale de companie, ca primul punct de contact, este esențial să oferiți proprietarilor de câini cu încrederea și reasigurarea că acestea fac cea mai bună decizie pentru sănătatea câinelui și că sunteți aici pentru a vă ajuta.

Consilierea părinților câinilor ca proprietar al magazinului de animale de companie

Dar ajutând proprietarii câinilor să aleagă o dietă pentru caninul lor nu se oprește acolo. În urma celor de mai sus, trebuie să aflați, de asemenea, motivul pentru care un proprietar de câine caută mâncare de câini noi.

Dacă clientul dvs. este Schimbarea Dieta animalelor de companie, este important să discutăm o schimbare treptată a alimentelor pentru animale de companie pe o perioadă de 5-7 zile și, uneori, chiar și 2 săptămâni. Acest lucru se poate face prin înlocuirea a 15% -25% din alimentele vechi cu noua dietă până când rămâne doar noua dietă.

Asigurați-vă că proprietarul câinilor cunoaște importanța treptată Introducerea de noi alimente.

Încurajați clientul să aibă o conversație cu medicul veterinar înainte de comutare Dieta lor de companie. Este important ca veterinarul lor să știe ce se întâmplă din două motive:

  1. Un veterinar poate oferi sfaturi cu privire la o nutriție adecvată și poate ajuta la selectarea unui aliment care să răspundă nevoilor nutriționale ale câinelui specific.
  2. Dacă câinele are probleme digestive (sau alte) din cauza noii diete, medicul veterinar va putea să-i sfătuiască pe proprietar cu privire la tratamentul potrivit.

În cele din urmă, ca proprietar al magazinului de animale de companie, Nu luați niciodată responsabilitatea unui medic veterinar Când a fost solicitat sfaturi privind nutriția câinilor sau alte probleme de sănătate. Asigurați-vă întotdeauna că, în timp ce știți mai mult decât ei și sunteți dispuși să oferiți sfaturi și sfaturi, clienții dvs. trebuie să se consulte întotdeauna cu VET înainte de a face schimbări serioase.

De asemenea, citiți: 16 lucruri pe care nu le-ați știut despre mâncarea de câini cu prescripție medicală

5 sfaturi despre cum să oferiți clienților dvs. sfaturi despre dieta câinelui și cele mai bune alimente

Sfaturi pentru proprietarii magazinului de animale de companie Cum să consiliezi clienții despre dietă pentru câini

Este probabil știți deja cel mai mult sau toate aceste aspecte ale sănătății câinilor. Acum voi trece prin ele din nou ca un memento că trebuie să informați întotdeauna clienții - proprietarii de câini - pe ceea ce contează cel mai mult atunci când alegeți cele mai bune hrană pentru animale de companie.

1. Scorul de stare a corpului canin

Câine de câine Scorul de stare a corpului (BCS) este o considerație vitală în sănătatea generală a animalelor de companie și mai ales atunci când se iau cea mai bună dietă alimentară pentru câini. Iată două ghiduri de referință legitime:

Pe scurt, un câine la greutatea ideală (BCS 3-4) va avea coaste care sunt ușor palpabili cu o talie observabilă și un abdomen tuck. În câinii mai grei (BCS 5), coastele pot fi simțite cu dificultate, iar depozitele de grăsime vizibile pot fi văzute pe spate și coadă. Câinii care sunt prea subțiri sau chiar emaciați (BCS 1-2) nu vor avea nici o grăsime corporală și puțin până la nici o masă musculară.

Scorul de scor al corpului de câine Șablon de stare
Petobesityprevention.Org

Acest lucru ar trebui discutat cu clientul dvs., beneficiile unei greutăți ideale și a importanței orientărilor de hrănire trebuie, de asemenea, să fie discutate. Pentru câinii care sunt peste greutatea ideală, Este posibil ca o dietă de restricție de calorii să fie luată în considerare.

Cu toate acestea, nu vă sfătuiți clientul într-un fel sau altul. Pur și simplu le informează despre ce este scorul de stare a corpului canin și cum ar putea dori să-și continue hrănirea câinelui.

Puteți face întotdeauna broșuri cu starea scorului corpului câinelui și câțiva dietă alimentară câine și nutriție la sfaturi pentru a păstra la magazinul dvs. de companie și pentru a da clienților dvs.

2. Evaluarea inițială a situației

În timpul evaluării inițiale cu proprietarul câinilor dvs., este vital să obțineți o perspectivă asupra animalului său de companie și a stării lor generale de sănătate, precum și întrebarea tuturor întrebărilor generale pe care le-am menționat mai sus pentru a obține o imagine mai clară.

Unele dintre informațiile mai importante pentru a obține pentru a forma o linie de bază:

  • Rasa de animale de companie
  • Etapa de viață a animalului de companie
  • Scorul corpului canin (dacă știu)
  • Stilul de viață al animalului și nivelurile de exerciții fizice
  • Orice condiții preexistente
  • Orice preocupare pe care proprietarul le are pentru animalul lor de companie

Dacă permiteți ca câinilor să vină în magazinul dvs. de animale de companie, ar trebui să vă încurajați clientul proprietarului câinelui să-și aducă câinele pentru o evaluare.

Unii proprietari nu-și dau seama că câinele lor este peste sau subponderali (de fapt, studiile au aratat că mulți proprietari de animale de companie de multe ori greșit greutatea și condiția câinilor și pisicilor). Aveți nevoie de informații exacte pentru a oferi cele mai bune sfaturi, și acest lucru ar fi cel mai bun.

LEGATE DE: Înțelegerea hranei pentru câini - știi ce sunt acolo?

3. Evaluarea etapei de viață ale câinelui clientului

Există mai multe etape de viață principale care sunt importante pentru a ști când se gândesc să consilieze cea mai bună dietă alimentară pentru câini pentru proprietarii de câini. Mulți alți factori vin și în joc (motiv pentru care este întotdeauna cel mai bine să le încurajați să se consulte cu un veterinar), dar cunoașterea elementelor de bază pot ajuta la alegerea potrivită.

Cățele însărcinate și care alăptează

Consilierea pe cea mai bună dietă alimentară pentru câini pentru câinii gravideIn timpul prima jumătate de Sarcina unui câine, Trebuie recomandat ca târfa să fie alimentată cu o dietă normală sănătoasă, echilibrată și completă.

Catre a doua jumătate a sarcinii, se recomandă să începem treptat introducerea unei diete de hrană pentru creșterea / lactație, care este bogată în proteine, grăsimi și nutrienți.

Această dietă alimentară pentru câini pentru câinii gravide pot fi date după cum este necesar, și cățea ar trebui să fie lăsată să piarge. De asemenea, puteți recomanda consumul de alimente să fie a crescut cu 1.2 la 1.de 4 ori a aportului de întreținere așa cum este indicat.

În timpul lactației, adesea aportul de furaje va crește în continuare până la de 4 ori întreținere.

Acest lucru ar trebui să fie furnizat ca fiind dorit de către PET, iar apa proaspătă și curată trebuie să fie disponibilă în orice moment, precum și alte lucruri a fost in grija. În acest timp, puii pot fi, de asemenea, încurajați să mănânce mâncarea prin înmuierea cu apă și încălzire.

Puppyhood

Cea mai bună dietă alimentară pentru câini pentru cățelușiÎn timpul etapei de dezvoltare a dezvoltării, puii au cerințe dietetice specifice și cerințe ridicate de energie necesare pentru creștere.

Puii cresc rapid în primele luni ale vieții lor, cu finalizarea așteptată în rasele mici de către 8-12 luni și 10-16 luni în rasele mari sau uriașe.

De-a lungul întregului timp, acestea ar trebui să primească un tip foarte specific de hrană sănătoasă conținând proteine ​​pe bază de animale de înaltă calitate. Hrana pentru câini adulți nu este recomandată.

Pentru puii care se învârtă la vârsta de 6 luni, recomandarea este hrăniți de trei ori pe zi. Pentru puii mici de rasă, acest lucru ar trebui să continue până când sunt pe deplin cultivate.
Pentru toate celelalte rase la vârsta de 6-12 luni, puii ar trebui să fie hrăniți de două ori pe zi.

Multe alimente disponibile în comerț conțin aditivi cum ar fi pulpa de sfeclă și PREBIOTIC FOS, care pot fi benefice pentru a ajuta la absorbția nutrienților și pentru a susține digestia sănătoasă în puii. Acest lucru poate fi deosebit de important în timpul înțărcării și în timpul introducerii în medii noi care pot provoca stres câinilor dvs.

Există o serie de diete de alimente disponibile în comerț, care oferă cerințele nutriționale pentru diferite rase ale catelusilor. Pentru puii care se așteaptă să fie câini adulți mari (peste 55 lbs) atunci când sunt cultivate pe deplin, este nevoie de o dietă de catelus mare de rasă mare.

Ca câini de rasă mare au o predispoziție la problemele scheletice din cauza creșterii rapide, aceste diete sunt formulate în mod specific pentru a asigura o creștere lentă a oaselor în puii. Pentru puii de rasă mai mici, trebuie să vă recomandăm o dietă alimentară câinelui care este mai mare în proteine ​​și grăsime.

Etapa de viață a adulților și a întreținerii

Cea mai bună dietă alimentară pentru câini pentru etapa de viață pentru adulți și întreținereOdată ce un câine a ajuns la 90% din greutatea sa de vârstă așteptată, el ar trebui să fie prevăzut cu o dietă de întreținere sănătoasă și echilibrată până la vârsta de 7 ani. Aceste branduri de hrană pentru câini sunt deseori etichetate ca formule de hrană pentru câini adulți.

La vârsta de 7 ani, poate fi luată în considerare o dietă de câine senior, pe care o discutați mai jos.

Pentru câinii adulți și stadiul de întreținere, cea mai bună metodă de hrănire este oferind două mese la momente regulate în fiecare zi, ceea ce este cel mai comun mod de a hrăni canini.

Pentru câinii de lucru sau atletici, se recomandă ca aceștia să aibă o porțiune mai mică din rația lor zilnică înainte de muncă / activitate, restul porțiunii dată la finalizare.

Pentru animalele adulte de o greutate sănătoasă care au anterior a fost obez, Exercițiul regulat, precum și rațiile zilnice măsurate cu atenție sunt esențiale pentru menținerea greutății optime. Conservarea mușchiului slab în timpul și după pierderea în greutate a arătat că ajută la prevenirea creșterii excesului de greutate.

Câini geriatrici seniori

Consilierea pe cea mai bună dietă alimentară pentru câini pentru câini de rang înaltCâinii geriatrici au diferit Cerințe alimentare decât câinii mai tineri, pui sau câini adulți.

Pe măsură ce animalele de companie mai vechi sunt mai susceptibile de a fi afectate de afecțiunile medicale, este vital ca proprietarii de câini să aibă o discuție cu un Vet cu privire la acest lucru pentru cel mai bun plan de acțiune.

De asemenea, trebuie să încurajați proprietarii de câini să discute specifice Branduri alimentare pentru animale pentru animale de companie senior și exact ce fel de nutriție ar fi mai bine pentru bătrânii lor câini, pe baza vârstei lor curente și a stării de sănătate.

Dietele de câine senior vor conține adesea ingrediente pentru a oferi o ușurare a bolilor degenerative, cum ar fi artrita canin, cu mai multe Omega 3 și Omega 6 adăugate în.

Acești acizi grași esențiali sunt Dovedit clinic pentru a reduce inflamația și a reduce nevoia de medicamente pentru durere, în special la câinii artritici. Acizii grași esențiali (EPA și DHA) sunt, de asemenea, benefice pentru sănătatea mintală a câinelui, care este vitală pentru îmbătrânirea animalelor. Un supliment de companie, cum ar fi Ulei de pește pentru câini pot fi luate în considerare și, de obicei, este recomandată de veterinari.

Datorită modificărilor metabolismului cu vârsta, poate fi luată în considerare și o dietă de grăsime mai mică pentru a preveni obezitatea la câinele geriatric. Există o serie de diete special formulate pentru condiții legate de vârstă, cum ar fi Probleme renale cronice sau boală hepatică și eșec, care ar trebui discutate cu un medic veterinar dacă este necesar.

4. Condiții preexistente în câinii clienților

Este foarte important să discutați despre orice preocupare și condiții preexistente care pot exista în câinele (câinele) clientului dvs. Există o serie de formule de specialitate și diete de specialitate și diete disponibile pentru cele mai bune câine de costuri cu câteva probleme specifice de sănătate.

Din nou, asigurați-vă că încurajați clientul Căutați mai întâi sfaturi veterinare Înainte de a schimba dieta câinelui - mai ales dacă speră să abordeze o anumită îngrijorare de sănătate.

Același lucru este valabil și pentru alegerea tipului de alimente pentru animale de companie, indiferent dacă doresc să alimenteze standard uscat uscat, să aleagă Cel mai bun alimente de câine deshidratate sau du-te cu alimentele naturale de câine crud.

Întotdeauna aveți grijă atunci când sfătuiți o dietă pentru o stare de sănătate specifică.

De exemplu, pentru proprietarii de câini care sunt îngrijorați de sănătatea dentară a câinelui, există numeroase branduri de hrană pentru câini care promovează sănătatea dentară la câini. Aceste alimente sunt concepute pentru a elimina placa existentă și a preveni acumularea în continuare. Cu toate acestea, studiile au arătat că foarte puține dintre ele sunt la fel de eficiente ca și câinele dentar tratate (cum ar fi marca verde).

Un alt exemplu ar fi câini cu alergii alimentare care necesită hipoalergenic de câine, sau canini cu probleme renale și boală renală. Pentru acesta din urmă, cheia este de a reduce cantitatea de proteine ​​consumate, deci Produse alimentare cu câini cu proteine ​​scăzute sunt de obicei recomandate.

În cazul altor afecțiuni, cum ar fi dermatita de alergie alimentară sau preocupările clientului la sensibilitățile alimentare la câini, pot fi de asemenea recomandate alimente supra-contra. Asigurați-vă că subliniați importanța utilizării acestora ca singura sursă de nutriție.

O altă notă importantă: Furnizarea altor nutriție - tratamentele de câine, gustările sau resturile de masă pot provoca reacții dietetice și pot contracara beneficiile alimentării unei diete sensibile. Puteți reaminti întotdeauna proprietarilor de câini care încă mai cred că unii dintre aceștia mituri care impactul animalelor de companie.

Pentru câinii cu boală hepatică, există o serie de diete terapeutice veterinare care pot fi o parte vitală a managementului nutrițional, cunoscută și sub numele de alimente pentru câini cu prescripție medicală. Deoarece aceste diete de mâncare pentru câini au adesea nevoie de o rețetă, clienții ar trebui încurajați să discute cu medicul veterinar dacă o dietă terapeutică este alegerea potrivită.

Recent, au fost o mulțime de zgomot despre dietele și controversele VET privind întregul industria alimentară pentru animale de companie, Deci, ca proprietar de magazin de animale de companie care vinde alimente pentru animale de companie și sfătuiește clienții pe cele mai bune diete de mâncare câine, este important să păstrați filele pe ceea ce se întâmplă și de cercetarea actuală.

5. Calcularea recomandărilor zilnice de hrănire

Calcularea recomandărilor zilnice de hrănireCât de mult să hrănească un câine depinde în mare parte de acea canină specifică și de multe alte întrebări pe care le-am menționat în prima secțiune a acestui articol.

Menționați clienților dvs. că hrănirea recomandărilor vor necesita mai multe detalii despre acestea individual animal de companie.

La fel ca mai sus, a Cerința de calorii câinelui este afectată de o serie de factori, inclusiv:

  • Vârsta unui câine
  • Starea neuteringului / spargerii
  • Etapa de viață a câinelui
  • Scorul greutății și starea corpului
  • Condiții de sănătate care stau la baza

Cel mai bun brand de hrană pentru câini de calitate va schița un ghid pentru hrănirea animalelor de companie, dar este vital să discutăm cu clientul că acesta este un punct de plecare pot fi ajustate dacă e nevoie.

O cantitate de pornire de calorii din alimentele de câine trebuie aleasă utilizând eticheta nutrițională din pachetul alimentar selectat pentru PET, cu evaluări regulate efectuate pentru a se asigura că câinele menține greutatea și starea optimă a corpului.

Cu informațiile de mai sus în minte, ar trebui să puteți evalua mai repede și mai ușor concepții câinilor clienți și să le dați cele mai bune sfaturi despre cum să vă alimentați câinii și ce mărci de mâncare pentru câini să recomande. Asigurați-vă întotdeauna să încurajați proprietarii de câini care vizitează magazinul dvs. de animale de companie Consultați un medic veterinar înainte de a face orice alegere.

Citiți următorul: Mărci de mâncare scumpe de mâncare - sunt în valoare de costul ridicat?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturile lui vet pentru proprietarii magazinului de animale de companie: cum să consiliezi clienții cu privire la dieta câinelui lor