Revizuire: alimentele de câine de frontieră sălbatică

Acum, mai mult decât oricând, proprietarii de animale de companie fac cercetări diligente pentru a vă asigura că știu exact ce este în mâncarea pe care o hrănesc cu câinii lor. Calitatea alimentelor pentru animale de companie a fost pusă în centrul atenției în ultimii ani, datorită listei tot mai mari a rechemelor pe aceste produse. Wild Frontier Mâncare pentru câini ia o abordare diferită față de nutriția caninei și am vrut să văd ce este vorba despre această dietă.

Mâncarea câinilor de frontieră sălbaticăMâncarea de câine de frontieră sălbatică se bazează pe o dietă naturală a câinelui sălbatic. Bineînțeles, tovarășii noștri de domiciliți sunt decente ale câinilor sălbatici. Deci, unii experți cred că animalele noastre domestice trebuie să mănânce o dietă similară cu cea a strămoșilor lor.

Cercetarea sa uitat la Efectele unei diete amidonice pentru canini și cum Cereale afectează Dieta unui câine. Pentru a face o scurtă poveste scurtă, juriul este încă afară. Unii experți consideră că o dietă ancestrală întâlnește cel mai bine nevoile nutriționale ale câinilor domesticiți, în timp ce alții cred că dietele comerciale de înaltă calitate realizate cu boabe și alte ingrediente vor satisface aceste nevoi.

Indiferent de ce parte a gardului pe care îl aveți, toată lumea este în acord că a Dieta naturală este cel mai bun mod absolut de a hrăni orice animal de companie. Evitarea culorilor artificiale, a conservanților și a coloranților este o necesitate atunci când vine vorba de hrănirea câinelui dvs. cele mai bune alimente. Ingredientele artificiale ar trebui evitate, indiferent de marca de alimente pe care o decideți să o hrăniți.

Este important să înveți cum să Citiți etichetele de mâncare pentru câini cu precizie înainte de cumpărături pentru hrana pentru animale de companie. Cercetarea alimentelor care iau în considerare pentru a face o alegere educată cu privire la dieta care va satisface cel mai bine nevoile dvs. de companie. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă consultați medicul veterinar sau un nutriționist canin pentru a vă ajuta să faceți această alegere.

Gândindu-se că o dietă ancestrală ar fi o opțiune bună pentru FIDO? Mâncarea de câine de frontieră sălbatică poate fi alegerea potrivită pentru poochia ta. Rețineți, consultați-vă medicul veterinar sau un nutriționist canin este cel mai bun mod de a vă asigura că alegeți o dietă care va satisface nevoile nutriționale unice ale câinelui.

MAI MULTE INFORMATII: 13 sfaturi de nutriție de câine care sunt de fapt bazate pe știință

Wild Frontier Dog Food Review

Wild Frontier Dog Food ReviewDupă cum puteți vedea în revizuirea mea video, acest hrană pentru câini este disponibilă în soiuri umede și uscate. Câinii sălbatici mănâncă carne și plante, astfel încât să găsești în acest produs alimente. Mâncarea de câine de frontieră sălbatică este făcută cu ingrediente de animale de 60% (inclusiv carne de organe) și 40% ingrediente plante.

Am fost încântat să văd că acest produs include carne de organe. Carne de organe este mai multe densitate de nutrienți decât carnea musculară. Carnea de organe este încărcată cu substanțe nutritive importante, cum ar fi vitaminele A, B, D, E și K. Este, de asemenea, bogat în acid folic, cupru, fier, magneziu, iod și fosfor.

Lista completă a ingredientelor (carne de vită și recită uscată pentru mistreț): Carne de vită, mazăre divizată, masă de porc, masă de pui, cartofi uscați, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli mixte), tapioca, masă de pește, mistreț sălbatic, masa naturală, hest alfalfa, ficat de porc, rinichi de porc, sfeclă de porc uscată Pulp, proteine ​​de mazare, inox, clorură de colină, clorură de potasiu, dl-metionină, sare, tocoferoli mixt și acid citric (conservanți), sulfat de zinc, supliment de niacină, biotină, supliment de vitamina E, chelat de aminoacid de fier, drojdie de seleniu, Pantotenat de calciu, supliment de riboflavină (vitamina B2), chelat de aminoacizi de cupru, supliment de vitamina B12, chelat de aminoacizi de mangan, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), supliment vitamina A, mononitara de tiamină (vitamina B1), supliment de vitamina D3, acid folic, rozmarin Extrage

Mâncarea câinilor de frontieră sălbatică este fără cereale, cu o proteină brută de 32% și o grăsime brută de 16%.

Mâncarea câinilor de frontieră sălbaticăAm încercat rețeta de carne de vită și mistreț cu câinii mei. Primul ingredient din această rețetă este carnea de vită. Fiecare formulă de frontieră sălbatică este realizată cu cel puțin 3 surse de proteine.

După cum puteți vedea în recenzia mea video, amândoi câinii noștri îl iubesc! De obicei, îi hrănesc doar Kibble, așa că mâncarea conservată a fost un mare tratament pentru ei. În fotografia mea de mai sus puteți vedea că folosesc mâncarea conservată ca un topper pentru kible.

Acest hrană pentru câini de frontieră sălbatică este formulată pentru toți câinii adulți și este disponibilă și în A Puppy Formula. Am fost, de asemenea, încântat să văd că dimensiunea kibble este foarte mică. Aceasta face o opțiune bună pentru Labradorul nostru mare și, de asemenea, o alegere bună pentru micul nostru amestec de beagle. Dimensiunea mică kibble ar fi, de asemenea, o potrivire bună pentru animalele de companie sau câinii cu probleme dentare.

După cum puteți vedea, nu am nimic rău să spun despre acest hrană pentru câini. Este o alimentație de calitate superioară decât multe kibble comerciale. Din păcate, cu alimente de calitate superioară vine o etichetă de preț mai mare.

Wild Frontier Dog Food ReviewAceastă mâncare este disponibilă în carne de vită și mistreț, pui, miel și venion și varietăți de curcan și rață. Puteți achiziționa o pungă de 4-lire de hrană pentru câini de frontieră pentru 22 de dolari.99 pe Amazon, care este de aproximativ 5 dolari.75 pe kilogram.

Comparativ cu produsele de calitate inferioară care retail pentru mai puțin de 1 USD pe kilogram, acest produs este destul de scump. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că veți obține ceea ce plătiți. Cheltuirea unui pic mai mult pe nutriția câinelui dvs. acum vă poate salva sute de dolari în îngrijirea veterinară de-a lungul anilor.

Citiți următorul: 15 branduri de hrană pentru câini de top

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: alimentele de câine de frontieră sălbatică