Rețetă: fără mâncare foarte ușoară a câinelui

Efectuarea hranei pentru câini de casă nu este cea mai convenabilă modalitate de a vă hrăni animalul de companie. Poate fi mai ușor să vă opriți în magazinul local de animale de companie și să luați o pungă de Kibble, dar mâncarea de câini de casă poate fi mai sănătoasă pentru câinii dvs. Această rețetă ușoară a câinilor gătite nu va oferi o nutriție echilibrată pentru toți câinii, dar este un bun punct de plecare pentru începători.

Înainte de a face această rețetă & # 8230;

Întotdeauna avertizez proprietarii de animale de companie Înainte de a comuta animalul dvs. la o dietă alimentară pentru câini de casă, trebuie să consultați un medic veterinar sau un nutriționist canin. Ei vor evalua nevoile câinelui dvs. și conținutul nutrițional al rețetelor pe care intenționați să le serviți. Expertul cu care lucrați va fi în măsură să vă ghidă în alegerea suplimente adecvate Pentru a vă asigura că mâncarea de câini gătită la domiciliu este 100% echilibrată din punct de vedere nutrițional pentru nevoile unice ale animalului dvs. de companie.

În timp ce cercetarea a arătat că există ceva frumos Ingrediente dezgustatorii În alimente comerciale de câine, există și o mulțime de branduri sănătoase care sunt bine echilibrate pentru majoritatea câinilor. Făcând propria mâncare de câine acasă poate fi o modalitate excelentă de a vă asigura că câinele dvs. alimentează numai ingrediente sănătoase, naturale, dar va trebui să vă asigurați că aceste rețete sunt bine echilibrate.

Iată un sfat mic: Când planuiesc care rețetă gătită acasă pentru a face pentru câinii mei, încerc să aleg fructe și legume care sunt în sezon. Sunt mai ieftine și mai ușor de găsit pe cele mai multe piețe locale. La fel ca și în cazul surselor de proteine, puteți înlocui fructele și legumele din această rețetă cu alte opțiuni prietenoase câinelui, cum ar fi:

  • banană
  • Kale
  • dovleac
  • suc de fructe
  • mazăre
  • brocoli

Asigurați-vă că faceți cercetarea dvs. înainte de înlocuirea ingredientelor în rețeaua alimentară gătită acasă. Căutați surse de reputație online sau dați un apel medicului veterinar înainte de a adăuga în orice ingrediente pe care nu sunteți sigur.

Easy Home Dog Food Rețetă alimentară

Easy Home Dog Food Rețetă alimentară

Dacă nu aveți mult timp suplimentar pentru a pregăti mesele pentru câinele dvs., folosind un aragaz lent poate fi de ajutor. Retetele de gătit lent necesită doar un pic de muncă prep. Nu este nevoie să tindem mâncarea în timp ce găti.

Easy Home Dog Hody Dog

Această rețetă ușoară a câinilor gătite de casă utilizează puiul și curcanul ca surse de proteine. Cea mai bună parte a fabricării hranei pentru câini de casă este că puteți ingrediente substitutive Dacă doriți (cum ar fi schimbul de pui cu carne de vită sau vânent). Deci, dacă câinele dvs. este alergic la pui sau pur și simplu preferă o carne diferită, nu ezitați să utilizați altceva în schimb.

  • Autor: Samantha Randall
  • Timp de pregatire: 10 minute
  • Timp de gătit: 6 ore
  • Timpul total: 6 ore 10 min
  • Categorie: Alimente nutritive
  • Metodă: Care gateste incet
  • Bucătăria: Mâncare pentru câini

Ingrediente

Scară
  • 3 lb. coapsele de pui dezosate
  • 3 lb. Turcia de la sol
  • 2 cartofi dulci mari (tocate)
  • 8 uncii de spanac înghețat
  • 8 uncii morcovi tăiați
  • 1 cană de afine congelate

Instrucțiuni

Adăugați coapsele de pui și Turcia la sol la aragazul lent. Acoperiți carnea cu apă. Adăugați cartofii dulci, spanacul, morcovii și afinele deasupra cărnii. Acoperiți și bucați-vă pe "scăzut" timp de 6 ore.

Dacă lucrați în afara casei, această rețetă este o mare alternativă la mesele pe care trebuie să le reparați zilnic. Puteți pune ingredientele în aragazul lent înainte de a pleca la lucru și, până când veți obține home hrana Fido va fi gata. În plus, puteți face mâncarea în vrac, așa că trebuie doar să gătiți o dată pe săptămână sau cam asa ceva.

De îndată ce acest fel de mâncare de pui și de curcan se răcește, îl puteți hrăni cu pooch-ul. Puteți să stocați resturile într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile sau să le înghețați și vor păstra până la 3 luni.

Ați făcut această rețetă?

Distribuiți o fotografie și etichetați-ne - nu putem aștepta să vedem ce ați făcut!

Dimensiunea recomandată de servire pentru această rețetă este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală pe servire și ar trebui să fie servită de două ori pe zi. Rețineți că câinii mai activi pot necesita mai multe calorii în fiecare zi, în timp ce puii lazier ar putea să nu aibă nevoie atât de mult.

Citiți următorul: 50 cele mai bune rețete de alimente pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: fără mâncare foarte ușoară a câinelui