5 Motive pentru a începe să faci alimente pentru câini acasă

Deci, aici studiați motive pentru a începe să faceți alimente pentru câini la domiciliu. Asta înseamnă că m-ai gândit cel puțin la idee, și probabil că vă sprijiniți spre mâncăruri de casă pentru puii voștri. Am gătit pentru câinii mei de ani de zile și îmi împărtășesc topul 5 Motive pentru a începe să faci hrană pentru câini acasă.

Sunt sigur că ați auzit despre cercetarea care a descoperit partea întunecată a produselor alimentare de animale comerciale. Ingrediente periculoase găsite în unele dintre aceste produse au fost legate de problemele de sănătate la fel de grave ca și cancerul! din pacate, Reglementările privind alimentele cu animale de companie În Statele Unite sunt foarte lax, iar unele companii profită de acest lucru.

Hrană pentru câini de casă poate fi o alternativă mai sănătoasă, dar numai când este făcut corect. Primul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți despre trecerea la o dietă de casă este că Nu va fi ușor. Există o mulțime de cercetări care trebuie făcute și este mai bine să lucrați cu un expert instruit în nutriția caninei care vă poate ghida în crearea de rețete echilibrate.

unu Studiu renumit de la Universitatea din California, Davis, Școala de Medicină Veterinară dovedește că rețetele create pentru canini nu sunt, de obicei, echilibrate din punct de vedere nutrițional. Au selectat 200 de rețete din 34 de surse diferite, inclusiv cărți de îngrijire a câinelui, manuale veterinare și resurse online de încredere.

Din cele 200 de rețete pe care le-au privit, doar nouă Retetele alimentare pentru câini au oferit o nutriție echilibrată în concentrații care îndeplinesc standardele minime stabilite pentru canini adulți de către AAFCO. Din cele nouă rețete, Numai cinci ani a oferit câinilor adulți cu substanțe nutritive esențiale în concentrații care îndeplinesc cerințele minime ale NRC.

Toate motivele benefice pentru a începe să facă alimente pentru câini la domiciliu vor fi depășite dacă nu furnizați animalul dvs. de companie cu nutriția echilibrată pe care corpul îl are nevoie.

5 motive pentru a începe să faci alimente pentru câini acasă

Motive pentru a începe să faci hrană pentru câini acasă

1. Cunoașteți ingredientele

Știind exact ceea ce se întâmplă în castronul de mâncare al câinelui dvs. este incredibil de important. Este util în special dacă câinele dvs. are nevoie de o dietă specializată sau are cerințe nutriționale foarte specifice.

Când pregătiți toate mâncarea lui Fido de la zero, știi exact ce se întâmplă în gura lui și trec prin sistemul său digestiv. Acest lucru vă permite să monitorizați mai bine sănătatea generală a câinelui și să răspundeți în mod corespunzător Reacții adverse la alimente.

Companiile comerciale de hrană pentru câini trebuie să prezinte ingredientele pe care le folosesc, dar aveți vreo idee ce calitate din ingrediente sunt? Unde provin? Cum au fost procesate? Când faci mâncare de câine acasă, Sunteți responsabil de ingrediente.

Vă recomandăm să cumpărați cele mai bune ingrediente de calitate pe care le puteți permite. Dacă este posibil, obțineți ingrediente naturale și organice. Cu cât este mai bună calitatea ingredientelor, cea mai bună nutriție pe care o vor furniza.

2. Furnizați cea mai bună nutriție

Ca și oamenii, câinii sunt o specie foarte diversă. Fiecare câine are propriul lor unic Nevoile nutriționale Pe baza unor factori precum:

  • vârstă
  • greutate
  • nivelul de activitate
  • rasă
  • starea de sănătate

Fiecare câine are nevoi unice atunci când vine vorba de cât de multă proteină, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale au nevoie de corpurile lor într-o zi. De asemenea, nevoile nutriționale ale câinelui se schimbă în timp. De exemplu, puii au nevoi nutriționale diferite decât câinii adulți. Nevoile nutriționale ale câinelui se vor schimba dacă sunt diagnosticate cu o stare de sănătate sau se vor suporta o schimbare bruscă de stil de viață.

Credeți că un produs alimentar pentru câini comercial creat pentru "câini din toate etapele de viață" sau "câinii adulți" va satisface toate nevoile dvs. de companie? Desigur că nu! Aceste produse alimentare pentru câini utilizează o abordare "pătură" a nutriției care va satisface nevoile câinelui "mediu".

Unul dintre cele mai bune motive pentru a începe făcând alimente de câine la domiciliu este că puteți satisface rețetele la Faceți cunoștință cu nevoile exacte ale câinelui. Un bun homosexual de casă trebuie să conțină proporția corectă a ingredientelor pe care canina dvs. le cere în funcție de vârsta, mărimea, rasa, activitatea și sănătatea.

Sărind peste o componentă sau să plece peste altul, poate avea un efect negativ asupra sănătății câinelui dvs., mai ales dacă mănâncă o dietă dezechilibrată în mod regulat. Din acest motiv, este imperativ să lucrați cu un expert în nutriția caninei înainte de a vă schimba câinele într-o dietă de casă.

făcând alimente pentru câini de casă

3. Fără materiale de umplutură sau ingrediente artificiale

Cele mai multe produse alimentare de câine comercial conțin aditivi artificiali și conservanți pentru a crea o durată mai lungă de valabilitate. Alimentele de casă nu necesită utilizarea conservanților. În timp ce conservanții nu pot fi prima dvs. preocupare atunci când vă gândiți la produsele comerciale, acestea ar trebui să fie ridicate pe lista dvs.

BHA (hidroxianizol butilat) și BHT (hidroxitoluenul butilat) sunt conservanți obișnuiți în alimentele pentru animale de companie. Ambii sunt etichetate în prezent de către Organizația Mondială a Sănătății ca agenți carcinogeni. Etoxhin este un alt conservant comun găsit în produsele alimentare cu animale de companie comerciale. Este un pesticid și ar putea fi toxic pentru câini în timp.

Umpluturile sunt altele referitoare la ingredientul în alimentele de câine comercial. Multe alimente comerciale de animale de companie conțin cantități mari de boabe, cum ar fi soia, porumb, grâu și orez. Deși există câteva beneficii nutriționale pentru aceste ingrediente, studiile au arătat acest lucru Câinii au probleme digestând anumite boabe.

Ingredientele glutenoase pot fi dăunătoare pentru câini în alte moduri. Ele pot provoca inflamații și reacții alergice. Acesta nu este cazul cu toate boabele sau pentru toți câinii, Dar merită să luați în considerare atunci când luați în considerare un comutator la o dietă de casă.

4. Adăugați varietate

Doriți să mâncați aceeași masă în fiecare zi săptămâni la un moment dat? Desigur că nu! Deci, ce te face să crezi că câinele tău vrea să? Unul dintre cele mai bune motive pentru a începe să faci alimente pentru câini la domiciliu se datorează faptului că poți oferi opțiuni nelimitate de varietate pentru a tenta palatul tău de pooch.

Furnizarea câinilor dvs. O varietate de alimente de casă poate, de asemenea, să-și îmbunătățească alimentația și să împiedice alergiile. Făcând hrană pentru câini de casă, puteți să vă asigurați că Fido primește varietate în dieta sa, astfel încât să poată obține cel mai bun echilibru în substanțe nutritive și vitamine.

5. Nu este mai scump

Este o concepție greșită comună că mâncarea câinilor de casă este mai scumpă decât alimentele de câine comercial. Dacă comparați costul lui Mâncăruri de casă la prețul unui produs comercial care este de Calitate similară, Veți vedea că mâncarea de casă este de fapt mult mai ieftină.

Costul mediu al hrănirii unui câine de dimensiuni medii Două mese de dimensiuni adecvate pe zi cu Kibble comerciale de înaltă calitate va ajunge probabil la aproximativ 5 $ + zilnic. Pe de altă parte, hrănirea 2 mese de casă de aceeași calitate ar costa probabil aproximativ jumătate (aproximativ 3 dolari pe zi).

Citiți următorul: 5 Reguli de siguranță pentru gătitul alimentelor pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Motive pentru a începe să faci alimente pentru câini acasă