Rețetă: pui și verde skillet homemade dog alimente

Dacă ați primit bine de la dvs Veterinarian Pentru a vă hrăni pupa o dietă de casă, aceasta este o rețetă sănătoasă și ușoară pentru a adăuga la meniu. Găsirea rețetelor care sunt sigure și sănătoase pentru câinele dvs. nu este la fel de ușor ca o căutare rapidă Google. Trebuie să vă asigurați că dieta de casă pe care o hrăniți este furnizarea de Fido cu o nutriție adecvată.

Fiecare câine are propriile cerințe unice nutriționale. Chiar și câinii de aceeași vârstă, sex și rasă au încă nevoi diferite. Acest lucru se datorează faptului că starea lor generală de sănătate, nivelul de activitate și genetica sunt diferite. Unii câini sunt supraponderali, în timp ce alții ar putea să câștige câteva kilograme. Câinii în diferite etape ale vieții au nevoie de o nutriție diferită.

Pui și verde Skilet de casă de casă pentru câini de casăPur și simplu pune, doar pentru că o rețetă de hrană pentru câini de casă este raportată ca fiind sănătoasă pentru prejudecăți la Labrador adulți, nu înseamnă că va satisface nevoile nutriționale ale laboratorului dvs. de adulți.

Fiecare câine are nevoi nutriționale individuale, iar singura modalitate de a-ți da nevoie de nevoile specifice ale animalelor de companie este de a lucra cu un nutriționist canin veterinar sau instruit. Fără suficientă proteină, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale corpul câinelui dvs. nu va putea funcționa corect.

Este destul de comun pentru hrana pentru câini de casă să nu aibă cantitatea potrivită de nutrienți, dar este posibil, de asemenea, că ați putea să vă hrăniți prea mult cu un lucru bun. Nu credeți că este bine să încărcați mâncarea de casă cu ingrediente bogate în nutrienți și totul va fi bine. Nu este vorba despre cantitatea de substanțe nutritive din alimente, este vorba despre echilibrul acelor substanțe nutritive care se potrivesc nevoilor individuale de nutriționale ale câinelui.

Deci, moralul acestei povestiri este de a fi sigur că lucrați cu un profesionist pentru a afla ce sunt nevoile dvs. de zi cu zi a câinelui dvs. Dacă aveți deja aceste informații și căutați o rețetă de mâncare de casă rapidă și ușoară, dați-i o încercare.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Pui și verde Skillet Homemade Dog alimente

Pui și verde Skillet Homemade Dog alimente

Ingrediente

  • 1 lb. piept de pui dezosat
  • 1 lingurita. ulei de cocos
  • 1 Cupa quinoa neplăcută
  • 2 Zucchinis (tocat)
  • 1 cană verde fasole (tocate)
  • 3 canale Kale (tocate)

Directii

Pui și verde Skillet Homemade Dog alimente

Primul pas este să tăiați pieptul de pui în felii. Adăugați felii de pui într-o tigaie caldă cu uleiul de nucă de cocos. Gătiți până când puiul este complet rumenit și gătit prin.

În timp ce puiul gătește, pregătiți quinoa conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Odată ce puiul a terminat gătitul, adăugați legumele pe tigaie. Acoperiți și lăsați amestecul să gătească la căldură scăzută timp de aproximativ 10 minute sau până când kaleul este uscat și moale.

Se adaugă quinoa la amestec și se amestecă până se combină complet. Permiteți mâncărului să se răcească înainte de a fi servit-o la animalul dvs. de companie.

Pui și verde Skillet Homemade Dog alimenteDimensiunea de servire pentru această rețetă este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 25 de kilograme de greutate corporală.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de aproximativ 5 zile. De asemenea, puteți îngheța alimentele gătite într-un container etanș pentru depozitare de până la 3 luni.

Citiți următorul: 21 cele mai bune cărți de hrană pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: pui și verde skillet homemade dog alimente