10 Moduri de a vă ajuta câinele vărsat grăsimea de iarnă

Oamenii de știință spun că este foarte comun Pentru noi să câștigăm în greutate în timpul iernii. Dar oamenii nu sunt singurii care să devină mai grași în lunile reci.Câinii pot pune grăsimea de iarnă la fel de ușor ca oamenii, în special pentru că proprietarii de animale de companie devin mai puțin activi și nu se plimba sau nu se joacă cu câinii lor.

Iarna este un moment minunat pentru a vă permite să vă bucurați de cald în interior cu mâncăruri de confort lângă partea dvs. și re-runde de & # 8220;Biroul,& # 8221; Dar cu primăvara de la ușă, toată lumea se ridică pentru a se întoarce în formă. În timp ce fido-ul dvs. poate fi destul de mulțumit de stratul suplimentar de PIEL & # 8221;, probabil că sunteți foarte preocupați de forma sa voluminoasă. Deci, aici sunt câteva sfaturi utile pentru a obține pooch-ul înapoi în formă de top și într-un mod gata de plajă.

De asemenea, citiți: Cea mai bună calitate pentru câini de scădere în greutate pentru câinii supraponderali

1. Cântăriți câinele dvs. și utilizați BCS

Chiar dacă nu credeți că câinele dvs. a câștigat o mulțime de greutate, s-ar putea să nu fie în întregime adevărat. Studiile arată că proprietarii de animale de companie sunt foarte răi pentru a spune greutatea corectă a câinelui. Un test de ochi este rareori suficient și nu vă poate da imaginea completă.

De aceea trebuie să vă cântăriți câinele și să utilizați Scorul de stare a corpului (PDF) Ghid. Este cea mai ușoară și cea mai exactă modalitate de a spune dacă pooch-ul tău este supraponderal, subponderali sau este o formă fizică perfectă.

2. Măsura consumul de alimente al câinelui

Măsurați câineleCel mai bun însoțitor în lupta dvs. împotriva problemei de greutate a câinelui este o ceașcă simplă de măsurare. Este echivalentul numărului de calorii pentru noi, doar mult mai ușor. Dacă sunteți obișnuiți să umpleți pur și simplu castronul câinelui cu Kibble, sau dacă încercați să estimați cât de mult este suficient pe cont propriu, acum este momentul pentru a începe măsurarea pentru porțiuni corecte.

Evaluați câte calorii câinele dvs. necesită zilnic. Alimente mici de câine grase Brandurile sunt adesea cele mai bune pentru a controla aportul de calorii. Acest lucru determină cât de mult alimente de câine are nevoie, cu volum-înțelept. Săriți hrănirea liberă și optați pentru mese strict controlate de porțiuni.

Toate companiile alimentare pentru animale de companie sunt obligate să măsoare sumele pe eticheta lor. Mergând că îndrumarea este un loc minunat pentru a începe. Dacă câinele dvs. este semnificativ supraponderal, puteți cere și medicului veterinar să vă ajute să faceți o Plan de dietă de 30 de zile Pe baza greutății actuale a câinelui dvs. și a stării fizice.

3. Tăiați-vă pe tratarea câinilor

Nu trebuie să elimini complet câinele tratați din dieta lui Fido. Dar majoritatea trataților comerciale populare sunt pline de ingrediente de umplutură și relativ ridicate în calorii. Acest lucru face tratează un adversar periculos în încercarea de a menține aportul de energie al câinelui în jos.

Cea mai bună modalitate de a merge este să alegeți calorii reduse Câine sănătoase tratează, cei fără zahăr, umpluturi și substanțe nutritive. Câine tratează dintr-un număr mic de ingrediente și care includ carnea sau proteina de pește sunt cele mai bune. Cantități mici de alte ingrediente, cum ar fi dovleacul, cartoful dulce sau afinele sunt, de asemenea, acceptabile.

Dar cea mai importantă parte este de a număra calorii când dau câinele tău tratează. Ei nu ar trebui să facă niciodată mai mult de 10% din cerința calorică a câinelui dvs. Încercați să împărțiți fiecare bucată de tratare a câinelui în cele separate. Câinele dvs. nu va observa lipsa de substanță, dar va fi fericită pentru recompensă.

Cereți un veterinar: Cum să puneți un câine supraponderal pe o dietă?

4. Feriți-vă de carbohidrați

Feriți-vă de carbohidrațiMajoritatea câinilor Nici măcar nu au nevoie o dietă bogată în carbohidrați, chiar dacă aceasta este o modalitate comună pentru mulți proprietari de animale de companie să hrănească câinii cu alimente pentru animale de companie care conțin cantități mari de carbohidrați. Când vă uitați mai atent la eticheta alimentară a câinelui, ele conțin adesea cel puțin 40-60% din carbohidrați, ceea ce este adevărat pentru majoritatea mărcilor.

Carbohidrați sunt Responsabil pentru creșterea în greutate. Adevărul este că, dacă câinele dvs. are o condiție specifică care necesită o dietă bogată în carbohidrați, ar trebui să-i schimbați mesele pentru a prioritiza proteina, urmată de grăsime. Aceste două vor înlocui carbohidrații ca sursă de energie pentru câinele dvs. și îl va ajuta la topirea țesutului adipos, în combinație cu activitatea fizică regulată.

5. Legumele pot ajuta la pierderea în greutate

Legumele sunt o alternativă sănătoasă la tratamentele foarte prelucrate din magazin. Mai mult, majoritatea legumelor conțin cantități mai mari de fibre, care vă ajută să vă mențineți plin de câine, să asistați cu gestionarea greutății și să furnizați multe beneficii pentru sănătate. Le puteți amesteca în mâncarea câinelui dvs. sau le puteți da separat în loc de un câine prelucrat.

Există o mulțime de opțiuni de alegere de la: morcovi pentru copii, fasole verde, broccoli, castraveți, țelină și multe altele. Fructele sunt, de asemenea, acceptabile, dar nu sunt la fel de benefice ca legume. Când hrăniți fructele, fiți atenți la zaharuri naturale, conținut mai mic de fibre și o cantitate calorică mai mare. Afine, Merele și bananele sunt bune sunt sumele mici.

6. Extindeți-vă plimbările zilnice

Extindeți-vă plimbările zilniceAcum că iarna sa terminat, nu aveți nici o scuză pentru a evita să vă plimbați mai mult câinele (și să vă exercitați). Când este rece, câinii de mers pe jos în timpul iernii poate fi problematică, Dar, pe măsură ce vremea devine mai bună, încercați să vă extindeți plimbările cu 10, 20 sau chiar 30 de minute.

Cele câteva minute suplimentare de mers pe jos de mers pe jos nu numai că vă ajută pe amândoi să arzi calorii suplimentare, ci pot, de asemenea, să sporească sistemul imunitar al câinelui, să-și păstreze comportamentul în control, să prevină problemele de sănătate și comportament și să îmbunătățească sănătatea cardiovasculară, printre alte beneficii.

Dacă locuiți undeva ca Seattle atunci când plouă tot timpul, ieșirea pentru plimbări lungi poate să nu fie întotdeauna o opțiune. În schimb, încercați să vă exercitați cu pooch-ul dvs. acasă sau chiar să vă luați câine o alerga de treadmill. Astfel știți exact cât de des va exercita, câte calorii sunt arse și este mai ușor să creați o rutină pentru el. Majoritatea câinilor iubesc și banda de alergare.

7. Noi idei de joc de joc

Jocul cu pooch-ul dvs. este cel mai plăcut mod pentru ca amândoi să rămâneți activi, să ardeți calorii și să vă întoarceți în formă de primăvară. Ieșiți pentru activități încercate și testate cum ar fi Frisbee, Un joc de preluare sau urmărire, remorcher de război cu jucării sau bile sau învățând noile trucuri de antrenament pooch.

Venind cu idei noi pentru jocuri pe care nu le-ați încercat înainte de a putea fi motivațional pentru ca să ieși mai des, iar noi tipuri de exerciții vor fi, de asemenea, stimulează mental cainele tau. Iată câteva idei: Ascundeți și căutați, spune Simon, baschet sau fotbal, tratați vânătoarea.

Amestecați lucrurile și faceți unele jocuri relaxate la parcul câine într-o zi și a juca jocuri sportive cu cât de mult timp. Dacă parcurile de câine sunt un lucru pentru dvs. doi, faceți o prioritate pentru a încerca să explorați noi locuri - veți petrece mai mult timp în afara, vă socializați câinele dvs. și să-i dați alte experiențe decât să jucați Jocuri.

8. Du-te adună împreună

Du-te adună împreunăCel mai bun lucru despre primăvară este că vremea acum permite mai multe motive pentru a ieși afară și a face lucruri în aer liber. Când vine vorba de a-ți face pe tine și la pooch înapoi în formă, nimic nu bate o zi întreagă de aventură împreună. Și există o mulțime de lucruri de încercat!

Ieși drumeții cu câinele dvs. Luați o călătorie scurtă sau două zile de călătorie la undeva noi, dacă doriți să explorați locul sau să faceți unele activități. Conduceți la cel mai apropiat lac sau petreceți o zi la plajă. Pescuit, vânătoare, ciclism, backpacking - tone de alegeri acolo. Încercați să mergeți Camping cu câinele tău și includeți timpul de joc în pădure.

9. Urmăriți progresul câinelui

După cum puteți vedea, există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a micșora aportul de calorii câinelui și pentru a-și mări arderea calorii, ceea ce va duce în cele din urmă la pierderea în greutate și, în cele din urmă, obțineți pooch-ul în formă de vârf cu un corp de plajă de vară gata. Cu toate acestea, urmărirea progresului câinelui este importantă.

Monitorizarea și menținerea unui ochi asupra oricăror modificări ale greutății câinilor dvs. și a formei corpului vă vor ajuta să știți dacă trebuie să faceți unele ajustări sau să rămâneți cursul. Acest lucru este important atât pentru a menține pierderea în greutate, dar, de asemenea, pentru a nu exagera cu exerciții și dietă care ar cauza deteriorarea sănătății câinelui dvs.

10. Rămâneți consistenți, fermi și disciplinați

Rămâneți consistenți, fermi și disciplinațiCâinii sunt creaturi de obicei și schimbarea acestui lucru prea adesea îi va determina interesul sau chiar mai rău, provoca stres Pentru câinele dvs. Odată ce ați dezvoltat un plan specific de pierdere în greutate pentru poochia dvs. care implică restricția și exercițiul de calorii, păstrați-l consecvent, astfel încât FIDO-ul dvs. să se ajusteze și să se obișnuiască treptat.

Lipsa voinței? Dacă aveți nevoie de o motivație, citiți cum acest câine supraponderal a pierdut tot ce exces de grăsime sau cum un alt câine a ajutat un om supraponderal reveniți în formă și mântuiți viața. Găsiți mai multe, ca povestiri cum ar fi acestea, pot ajuta cu șederea motivată.

Nu este un secret că pierderea în greutate are o mulțime de angajament și majoritatea dintre noi se luptă și cu asta. Din păcate, animalele noastre de companie nu pot face un angajament pe cont propriu și trebuie să o facem pentru ei. Va trebui să rămâneți disciplinați și să investiți un efort și timp pentru a vă întoarce câinele în formă.

Citiți următorul: Cum să vă ajutați câinele senior să piardă în greutate

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Moduri de a vă ajuta câinele vărsat grăsimea de iarnă