5 Moduri de a reduce vărsarea excesivă a câinelui în timpul iernii

Modalități de top pentru a reduce vărsarea excesivă a câinelui în timpul iernii

În timpul iernii, câinii cresc un strat suplimentar de blană pentru a ajuta la izolarea lor, și care devine vărsat în vară. Câinii care trăiesc în interior fie tot timpul, fie cea mai mare parte a timpului vor vărsa pe tot parcursul anului, să scape de păr deteriorat sau rupt. Dacă pielea lor este uscată sau iritată, vor avea probabil o vărsare excesivă. Iată câteva sfaturi despre vărsarea câinelui în timpul iernii și cum să se ocupe de ea.

Vărsarea la câini este naturală și normală pentru toate rasele și nu există nici un real & # 8221; câini non-vărsați - Unii pur și simplu au vărsat mai puțin. Cu toate acestea, vărsarea câinilor în timpul iernii poate fi, de asemenea, cauzată de o problemă medicală. Dacă luați toți pașii enumerați mai jos și încă nu vedeți o schimbare în vărsare, este posibil să fie timp să contactați medicul veterinar.

Un câine gata să fie îngrijitCe cauzează vărsarea excesivă a câinelui în timpul iernii? Multe lucruri: boli ale sistemului imunitar, sârmă, boală renală, gripă canină, boală hepatică, boală tiroidiană, paraziți și infecții bacteriene sunt toate motivele potențiale pe care câinele tău le poate vărsa mai mult decât este normal.

Dacă observați o creștere a vărsării câinilor în timpul iernii, acordați o atenție deosebită și căutați orice semne că se poate datora unei condiții mai grave. Câinii de sex feminin au tendința de a arunca mai mult în timpul sarcinii, deci dacă femeia tăbătoarea tăiată începe să scape mai frecvent, pot exista șanse de a fi însărcinată.

Toți proprietarii de animale de companie care trăiesc cu Reduceri de păr de partea lor în orice moment sunt de acord că părul câine în jurul casei poate fi dificil de a face față. Sfaturile de mai jos vor ajuta la vărsarea excesivă a câinelui în timpul iernii, care pot fi cauzate de unele probleme de sănătate, fie că sunt minore sau foarte grave.

De asemenea, citiți: 9 sfaturi despre cum să vă protejați labele câinelui în timpul iernii

5 sfaturi pentru vărsarea excesivă a câinelui în timpul iernii

Cum de a reduce calitatea de iarnă de iarnă

1. Reduceți vărsarea câinelui prin nutriție

Primul pas pentru a reduce vărsarea excesivă a câinelui în timpul iernii este printr-o dietă sănătoasă. Cele mai multe dintre Branduri ieftine pentru dog sunt făcute cu umpluturi pe care câinele le pot digera în mod corespunzător, cele mai frecvente fiind boabe și porumb. Reduceți cantitatea de umpluturi din dieta câinelui dvs. și ar trebui să puteți reduce vărsarea în câinele dvs. În plus, vărsarea poate fi, de asemenea, legată de alergii de alimente ale câinelui.

Căutați întotdeauna mâncarea de câini care enumeră carnea ca ingredient principal cu cel mai mare procent din proteina sursă de animale. Deși alimentele de câine de calitate mai bune costă, de obicei, mai mult în avans, ei vă vor economisi în mod obișnuit banii pe termen lung, deoarece vor necesita mai puține îngrijiri medicale și costuri de îngrijire a îngrijirii. Alimentele cu câini bogate în carne sunt digerate și absorbite mai ușoare de canini, ceea ce ajută la controlul pielii uscate și vărsate, precum și prevenirea altor probleme potențiale de sănătate. Nutriția bună va reduce vărsarea, dar nu o va elimina în întregime.

Proprietar-aprobat: Cele 30 de vacuumuri cele mai bune pentru părul câinelui

2. Păstrați câinele hidratat

Păstrați câinele hidratatDeshidratarea va duce la pielea uscată, care poate provoca o serie de probleme, inclusiv vărsarea excesivă a câinelui în timpul iernii. Motivul câinilor sunt foarte probabil să experimenteze acest lucru în vreme rece este că corpul lor folosește mai multă energie (și, prin urmare, apă), dar din cauza vremii reci, câinii nu experimentează sete așa cum fac în timpul verii.

UF Spitalul mic de animale are o Ghid foarte amplu (PDF) privind înțelegerea modului în care funcționează pielea dvs. de câine și ce roluri de nutriție și hidratare joacă în reducerea vărsării câinilor excesive în timpul iernii sau de vară (temperaturi extreme).

Doriți să vă asigurați că câinele dvs. are întotdeauna acces la apă curată și proaspătă. Dacă sunteți cu adevărat îngrijorați de hidratarea câinelui dvs. și nu sunteți în măsură să vă supravegheați animalul de companie în orice moment pentru el să bea suficient, încorporează alimente pentru câini umed în dieta lui. Alimentele umede conține până la 78% umiditate, comparativ cu 10% în alimente uscate și este cel mai simplu mod de a-l hidra.

3. Periați-vă câinele în mod regulat

Îngrijirea câinilor adecvați și consecvenți este una dintre cele mai bune modalități de a reduce vărsarea câinilor în timpul iernii. Periajul hainei câinelui îndepărtează în mod regulat blana excesivă și ajută la redistribuirea uleiurilor de piele ale câinelui în blană. Acest lucru ajută blana să rămână în poziție și reduce vărsări excesive.

În mod ideal, ar trebui să vă spălați blana câinelui zilnic sau chiar de două ori pe zi dacă câinele dvs. are într-adevăr o problemă cu vărsarea. Este important să utilizați tipul de perie corect pentru blana câinelui dvs. și există două două categorii cu propriile subcategorii de perii pentru vărsarea câinilor. Există specifice Deschiderea instrumentelor pentru câini care îndepărtează până la 90% din părul vărsat.

Câine perii: Rasele de câine cu părul scurt, ar trebui să folosească perii de brânză. Perii de păr arată similar cu periile de păr uman de păr. Perii de stickler sunt cele mai bune pentru câini cu lungime medie sau păr curat. Perii lipicioase au știfturi mici, bine ambalate. Ratele de câine cu păr lung sau sub acoperire groasă ar trebui să folosească greble. Rake-urile au pini care prezintă aceeași lungime a blănurii câinelui, care funcționează bine pentru a subțiri subsolurile moarte.

Deschiderea instrumentelor: Dacă câinele tău aruncă foarte mult în timpul iernii, un instrument de deshidiere ca Furminator este de obicei cel mai bine. Acest lucru ar trebui să fie utilizat în primăvară înainte ca stratul de iarnă al câinelui să cadă și din nou în timpul căderii înainte ca hainele de iarnă să intre. Câinii care trăiesc în interior sau de cele mai multe ori vor vărsa probabil anul. Dacă haina câinelui dvs. este mai scurtă, pieptele de curry din cauciuc pot fi folosite pentru a fi prosperă. Câinii cu haine groase sau lungi vor avea nevoie de o rake de demating sub acoperire sau o lamă de vărsare. Dacă nu sunteți sigur ce fel de perie este cel mai bun pentru blănurile câinelui dvs., adresați-vă medicului veterinar sau un groomer profesionist de companie pentru sfaturi.

4. Baieți câinele (dar nu prea mult)

Băile regulate vor ajuta la vărsarea câinelui în timpul iernii, deoarece acestea permit ca părul liber să cadă în cadă, în loc de toată casa ta. Ovaz Șampon de câine este adesea cea mai recomandată pentru câinii de baie. Cu toate acestea, peste baie, câinele tău își poate usca pielea și face să se înrăutățească mai rău, ceea ce este valabil mai ales în timpul iernii.

În funcție de câinele dvs., ar trebui să vă culcați o dată pe săptămână, o dată pe săptămână sau o dată pe lună. Cercetați rasa câinelui dvs. pentru a afla mai multe despre programul lor recomandat de scăldat sau adresați-vă medicului veterinar pentru sfaturi. Câinii cu lungi acoperiți pot fi uscați prin suflare după o baie utilizând a Uscător de suflare prietenoasă, dar numai pe cea mai mică setare a căldurii sau pe setarea aerului rece. Dacă utilizați un uscător de suflare, prosopul se usucă mai întâi câinele. (Iată un ghid și un videoclip despre cum să Alegeți un uscător sigur pentru câinele dvs.)

5. Controlul puricilor

Doar pentru că iarna nu înseamnă că poți opri toate tratamentele și prevenirea puricii. Chiar și în timpul iernii Câinii pot avea în continuare purici. Purul pot aduce o mulțime de probleme. Câinele dvs. se va zgâria foarte mult dacă va primi purici, ceea ce va duce la pielea iritată, mătreață și vărsarea excesivă a câinelui în timpul iernii. Există o mulțime de tipuri diferite de tratamente de purici disponibile, împreună cu tratamente preventive regulate. Acest lucru vă va păstra câinele fără slăbire și va reduce vărsarea generală.

Oricare dintre pașii de mai sus (în mod ideal, o combinație a tuturor) va ajuta la reducerea vărsării excesive de câine în timpul iernii. Odată ce vedeți o scădere a vărsării, puteți observa încă părul în jurul casei dvs. Vacutare folosind A Vacuum de păr pentru animale de companie este cea mai eficientă modalitate de a elimina părul câinelui. Ar trebui să evitați să lăsați părul câinelui să stea pe o suprafață prea lung, deoarece poate face mai dificil de îndepărtat. Pe tapițerie, rolele de scame lucrează excelent la îndepărtarea părului. Dacă găsiți hainele dvs. sunt acoperite de păr, o rolă de scame poate avea grijă de asta.

Citiți următorul: 9 sfaturi de siguranță pentru câinii de mers pe jos în timpul iernii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Moduri de a reduce vărsarea excesivă a câinelui în timpul iernii