Câinii mănâncă mai mult în timpul iernii?

Câinii mănâncă mai mult în timpul iernii?

& # 8220;Câinii mănâncă mai mult în timpul iernii?& # 8221; Este o întrebare comună că majoritatea proprietarilor de animale de companie vor să știe odată ce Santa Claus vine în oraș. La fel ca noi oamenii, unele rase de câine pot consuma mai multe alimente în timpul sezoanelor la rece din cauza unor factori diferiți. Poate fi datorită faptului că Pooches se simt mai confortabil în vânturile răcoroase, la fel cum oamenii fac adesea.

De cele mai multe ori, animale, inclusiv canini, au pus mai multă greutate în aceste vremuri, iar mai mulți factori pot afecta Apetitul câinelui în timpul iernii, pe care o vom vorbi de ceva vreme. Un lucru este sigur; Este posibil să trebuiască să faceți niște ajustări dietetice pentru consumul de alimente al animalelor de companie în timpul anotimpurilor reci.

Iarna afectează apetitul câinelui tău?

La fel ca alte sezoane, iarna poate afecta, de asemenea, apetitul animalului dvs. de companie. Câinii mănâncă mai mult în timpul iernii, deoarece au nevoie de niște bucăți de grăsimi suplimentare pentru a lupta cu răceala și pentru a le menține cald. Cu toate acestea, trebuie să știți că hrănirea prea mult poate provoca supraponderali și poate duce la alte condiții grave. Treptat, câinii vor avea mai puține mișcări și exerciții fizice, deoarece temperatura cade. Ca urmare, metabolismul lor devine mai lent și ar exista și mai puține cheltuieli de calorii. Daca acesta este cazul, Câinii trebuie să mănânce mai puțin alimente cu carbohidrați scăzuți și calorii, dar bogate în fibre, proteine, vitamine și minerale.

Potrivit studiilor, caninele pot consuma două la trei calorii decât ceea ce a mâncat la temperaturi moderate. Cu toate acestea, dacă continuați să permiteți prietenului dvs. blanur să mănânce aceeași cantitate de alimente fără exerciții, acesta va duce în cele din urmă la un câștig nesănătos și # 8220;.& # 8221; Ca sfaturi de siguranță pentru animale de companie, este un imperativ biologic de a menține o temperatură a corpului constantă. Prin urmare, planificarea dietei câinelui dvs. este esențială pentru a controla acumularea excesivă a grăsimilor și creșterea în greutate.

Menținerea dietei de câini în timpul iernilor

Deoarece animalele de companie mănâncă mai mult în timpul iernilor, menținând o dietă de câine este vitală pentru a le menține sănătoși chiar și cu vreme rece. Înseamnă a da aceleași ajustări sezoniere în cantitatea lor de alimente pentru a face față temperaturii în schimbare. Iată câțiva factori care trebuie luați în considerare atunci când vine vorba de planificarea consumului de alimente pentru câini în timpul iernii.

Urmăriți tratamentele

Câinii o iubesc, dar trebuie să te uiți la tratamentele pe care le dai în timpul iernii. Întotdeauna păstrați-o la minimum, deoarece câine tratează conțin calorii care duc la overconsum. Este ușor să vă îndepărtați de aportul nostru de alimente în timpul lunilor de iarnă, în special sărbătorile. Este același lucru pentru cele mai multe rase și pot tinde să depășească. Indiferent dacă mese de vacanță sau câini obișnuiți tratează, ambele sunt printre cele mai bune tratamente preferate Pohes Mâncând.

Cu toate acestea, asigurați-vă că oferă doar un pic de curcan, Hammas Hand sau un Brisket Hanukkah. Cu toate acestea, poate deveni inofensiv dacă dați prea mult că aceste mese sunt bogate în calorii. Deci, asigurați-vă că păstrați câinele dvs. la programul zilnic de hrănire peste sărbătorile de iarnă.

Monitorizați calorii

Câinii mănâncă mai mult în timpul iernii, așa că monitorizează întotdeauna numărul de calorii, deoarece poate duce la o creștere a greutății și # 8220; greutate de iarnă.& # 8221; Cantitatea de calorii pe care un FIDO le poate mânca în timpul iernii depinde de mai mulți factori. De obicei, poate varia între 10% și 90% din aportul său regulat. Cunoașteți întotdeauna dimensiunea, vârsta, starea de sănătate, cantitatea de păr și grăsime subcutanată pentru a determina câte calorii suplimentare ar trebui să fie hrăniți câinele dvs. activ. Apoi, potriviți-l cu temperatura reală în aer liber.

Nu toate Fidos sunt aceleași. Unele rase vor mânca mai mult în timpul iernii, în timp ce altele consumă alimente în mod normal. Indiferent, hrăniți întotdeauna animalul dvs. de companie cu cantitatea potrivită de calorii și monitorizați greutatea sa. Dacă vedeți că începe să pierdeți în greutate, puteți adăuga niște calorii. Pe de altă parte, Tăiați caloriile Treptat, dacă observați un câștig până când câinele atinge greutatea medie în timpul vremii calde.

Ajutați exercițiul dvs. de câine

Dacă nu puteți controla aportul de calorii al lui Furry Pal, Este vital să căutați mai multe modalități de a ajuta câinele dvs. să facă niște exerciții, mai ales dacă sunt predispuși la creșterea în greutate. Majoritatea câinilor vor fi inactivi în timpul iernii, dar nu înseamnă că nu ar trebui să Dați un exercițiu și piese de interior prin jucăriile de stimulare, de exemplu. Dacă aveți suficient spațiu în zona dvs. de living, jucați Catch-and-Fetch ar fi, de asemenea, o idee excelentă. Aflați orice jocuri interioare care vă vor menține caninii fericiți, distrați și, mai important, faceți mai multe mișcări. Poti Faceți diferite activități la domiciliu cu jucării pentru câini și tratează că vă va păstra animalele de companie angajate în timpul sezonului de iarnă.

Exercițiul merge mână în mână cu dietă, deci nu uitați de această parte critică de îngrijire. De asemenea, trebuie să luați notă că câinii seniori sunt predispuși la artrită sau displazie de șold. Este rezultatul de a fi inactiv, așa că doriți să adăugați câteva suplimente pentru sănătatea comună. Cum ar fi acizii grași omega, glucozamina și chondroitina sunt excelente pentru sprijinul comun. Ar trebui să căutați alimente care conțin concentrații mari de ingrediente sau să obțină un supliment alimentar pentru a adăuga la programul dvs. zilnic de alimentare.

Fiți atenți la pielea și sănătatea câinelui

Câinii pot arăta semne de primejdie în timpul vremii reci. Se poate datora hormonilor, lipsei de exerciții fizice sau alimentelor pe care le mănâncă. Deci, cât mai mult posibil, evitați să dați mese cu drojdie, nuci și orice lucru care le poate face rău. Când doriți să vă furnizați prietenul dvs. blană cu mâncarea umană în timpul sărbătorilor, asigurați-vă că pot consuma ceva sigur ca și carnea de vită, cartofii dulci sau fasolele verzi. Singurul lucru care vă protejează câinele de la frigul blister în timpul iernii este părul său, dar sănătatea pielii poate fi în pericol, deoarece sezoanele reci pot face o haină uscată și crăpată.

Prin urmare, lor lor Dieta și nutriția globală va afecta negativ un strat de câine. Dacă animalele de companie au alergii sau intoleranță la mâncarea lor, hainele lor ar putea deveni subțiri și uscate. Puteți avea grijă de el prin hrănirea FIDO cu alimente care conțin o mulțime de acizi grași omega. Asigurați-vă că ați verificat labele caninei, deoarece mersul pe zăpadă necesită o protecție suplimentară pentru a preveni picioarele reci. De asemenea, vă puteți întoarce la o formulă de acoperire sigură sau puteți încorpora un supliment la dieta sa.

Câine de primejdie în timpul iernii
Feriți-vă de semne de primejdie canină în timpul iernii.

Păstrați câinele hidratat

Indiferent de sezon, Hidratarea este esențială și o cerință de a menține un corp, o minte și un strat sănătos. De obicei, iarna este FRIGID, iar câinele dvs. este la un risc mai mare de deshidratare. Asigurați-vă că aveți un castron de apă în timpul iernii, astfel încât acestea să poată rămâne hidratate. Dacă vă păstrați animalul de companie în afara lunilor reci, asigurați-vă că nu se îngheață peste vasul de apă. Hidratarea corectă în timpul iernii este esențială pentru o sănătate optimă. Asigurați-vă că prietenul dvs. de blană are întotdeauna o sursă de apă dulce, disponibilă.

Care sunt cele mai bune alimente în timpul iernii pentru câini?

Calorii scăzute, Omega 3 și 6, ulei de pește, branduri renale, ouă și alimente cu conținut scăzut de grăsimi sunt potrivite pentru câinii care mănâncă mai mult în timpul iernii. Caninii folosesc energie pentru a-și menține corpul cald în timpul frigului, dar nu înseamnă că ar trebui să oferiți mai multe calorii, deoarece poate duce la depășirea excesivă. Prin urmare, ingredientele alimentelor dvs. de câine sunt printre cele mai importante elemente care trebuie luate în considerare la alegerea cele mai bune hrană pentru câini pentru iarnă.

Asigurați-vă că are cantitatea potrivită de calorii și substanțe nutritive pe care Pooch dvs. trebuie să rămână fericită și sănătoasă în timpul iernii. De asemenea, trebuie să observați orice boală specifică, deficiență de vitamină sau orice element care poate declanșa reacții alergice.

Câinii sunt, de asemenea, sensibili la răceli în timpul iernii. Asigurarea faptului că antioxidanții sunt în dieta lor, întărește și sistemul lor imunitar. Alimentele de câine de bună calitate au un profil nutrițional relativ stabil. Dacă observați că pooch-ul dvs. pare să ceară mai mult sau să pară nemulțumit de susținerea zilnică, încercați să creșteți sau să vă schimbați dieta. Scopul este de a vă păstra FIDO fericită și sănătoasă cu echilibrul potrivit al hranei pentru câini și tratați.

Câinii care mănâncă mai mult în timpul iernilor - Întrebări frecvente

Pouchele noastre pot mânca mai mult în timpul iernii, dar este responsabilitatea dvs. să le păstrați fericiți și sănătoși. În timp ce câinii iubesc, de asemenea, acele mese pe care oamenii le mănâncă, este esențial să se limiteze ideea de partajare, deoarece necesită nevoi dietetice specifice. Tot ce este nevoie este câteva alegeri înțelepte și întotdeauna să abordeze problemele câinelui dvs.

De ce câinele meu nu mănâncă mâncare în timpul iernii?

Unii câini mănâncă mai mult în timpul iernii, dar unele rase pot, de asemenea, să nu mănânce bine în timpul sezoanelor reci. Se poate întâmpla din cauza unor factori diferiți, cum ar fi schimbările în mediul, stresul, durerea și obstacolele interne. Pierderea poftei de mâncare În timpul iernii este normal în primele zile, dar dacă continuă să se întâmple timp de câteva săptămâni, ar putea exista mai multe condiții mai grave. De exemplu, este un simptom al pyometra, cancer și probleme de rinichi sau hepatice. Prin urmare, este esențial să-l coordonați cu medicul veterinar câine ori de câte ori prietenul tău blond brusc nu mai mănâncă.

Ce puteți face, pe de altă parte, este să vă asigurați că pooch-ul dvs. este sănătos și mâncați tipul de mâncare potrivit pentru vârsta și dimensiunea sa. Asigurați-vă că păstrați obiecte grele, cum ar fi jucăriile pentru copii, ceea ce poate duce la sufocarea și obstrucția internă.

Vremea afectează o dietă a câinelui?

Dog Apertitul în timpul iernii poate fi compromis. Pe scurt, Vremea în schimbare poate afecta uneori dieta câinelui dvs., precum și comportamentul său. De exemplu, vremea caldă poate fi severă pentru unele rase potrivite pentru climate mai reci cum ar fi Husky Siberian. Acești canini se pot lupta foarte mult din cauza lipsei glandelor de transpirație și pot reflecta obiceiurile alimentare și chiar atitudinile. Experții sugerează, de asemenea, că mamiferele tind să-și reducă aportul caloric atunci când există căldură extremă sau rece.

De exemplu, creierul câinilor caută mai multe alimente pentru a menține temperatura normală a corpului. Pe de altă parte, caninele tind să mănânce mai puțin pentru a rămâne rece. Alți factori care trebuie considerați că pot afecta dieta câinelui dvs. este nivelul de activitate și plictiseala.

Trebuie să-mi hrănesc câinele mai mult în timpul iernii?

Câinii pot obține foame în timpul iernii, deoarece arde energie pentru a se proteja de frig prin grăsimi corporale. in orice caz, Nu înseamnă că trebuie să o hrăniți mai mult decât suma recomandată pe zi deoarece poate duce la supraponderal, care este nesănătoasă. Mai mult, ca și oamenii, caninii se simt mai confortabil în timpul iernii și tind să mănânce mai multe dintre favoritele lor. Cea mai bună modalitate de a decide cantitatea potrivită de alimente este prin vârsta, dimensiunea și alte diete speciale ale câinelui.

Ca o regulă de bază, Poopul lor ar trebui să fie mic, întuneric, ferm, și nu este prea mare. Altfel, poopul nedorit înseamnă că vă hrăniți prea mult. Dacă credeți că animalul dvs. este încă foame după o masă completă, încercați să dați aproximativ 50 de grame de cartofi dulci dulci. Acesta oferă un pic de vrac pentru a opri pangii de foame.

Câinii devin mai foame în timpul iernii?

Câini poate obține foame în timpul iernii deoarece folosesc mai multă energie pentru a păstra un strat de grăsime pe corpurile lor pentru căldură. Conform vederilor fiziologice, animalele de companie au instincte pentru a se pregăti în timpul viitoarelor zile reci. Prin urmare, ei ajung să hrănească mai mult, crezând că au nevoie de mai multe grăsimi pentru a le proteja de îngheț.

De fapt, studiile au arătat că Fidos construit pentru temperaturi mai reci necesită 2 până la 3 ori mai multor alimente decât rasele care trăiesc în climate moderate. Cu toate acestea, deși unii câini pot mânca mai mult în timpul iernii, este esențial să se urmărească consumul de alimente, greutatea și să dau un exercițiu.

Toți ne place să mâncăm, precum și poochesul nostru. Cu toate acestea, acestea necesită, de asemenea, exerciții regulate și o dietă echilibrată, în special în timpul anotimpurilor la rece. Deci, înainte ca Jack Frost să bată pe ușă, asigurați-vă că sunteți gata să faceți niște ajustări dietei câinelui tău. În timpul iernii, este esențial să le oferiți mai puține calorii și mai multe fibre, proteine, vitamine și alte esențiale pentru a combate frigul. Mai bine, de ce să nu vă îmbrăcați pooch-ul în Cele mai bune haine pentru câini de iarnă? Le va face să se simtă calde.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii mănâncă mai mult în timpul iernii?