13 Moduri de a preveni hipotermia și degerătorii la câini

Riscul de hipotermie și degeraturi la câini este crescut foarte mult când temperaturile exterioare scade sub 32 de grade Fahrenheit (0 grade Celsius).

Intervalul normal pentru temperatura corpului unui câine este între 101 și 102.5 ° F (38.3 la 39.2 ° C). Când temperatura corpului câinelui scade sub acest interval la un interval uman de 97.6 până la 99.6 ° F (36.4 la 37.6 ° C), este considerată a fi hipotermică.

Câinii care sunt expuși la nesigur Temperaturile reci în aer liber pentru o lungă perioadă de timp sunt un risc ridicat de hipotermie, precum și de a obține degerături pe vârfurile urechilor, degetelor de la picioare și coadă. Aici este cum să prevenim acest lucru să se întâmple.

1. Cunoaște-ți câinele

Unele rase se vor ocupa de frig mai bine decât altele. Un husky siberian se va face bine în cazul în care o oglindă poate fi deja rece. În mod similar, anumiți câini individuali vor fi mai mult sau mai puțin în pericol pe baza sănătății și vârstei lor actuale.

De exemplu, cățelușii sau câinii de rang înalt prezintă un risc mai mare pentru hipotermie și degeraturi datorate sistemelor imunitare mai slabe. Câini mici de câine ca Chihuahuas, cei cu păr scurt sau cei fără a haina dublă sunt, de asemenea, la un risc mai mare.

Câini cu probleme medicale (e.G. Diabetul, circulația slabă, boala cardiacă și boala renală) va fi, de asemenea, mai puțin rezistentă la efectele vremii reci, deoarece corpul lor nu poate fi suficient de puternic pentru a se menține cald.

Cunoașteți semnele de degerat și hipotermie

2. Cunoașteți semnele de degerat și hipotermie

Simptomele de frostbită la câini includ pielea palidă cu o nuanță alb albastră și gheață care se formează în jurul zonei afectate, care se va simți rece sau fragilă. Când corpul se încălzește și sângele se întoarce în zona afectată, pielea câinelui va fi umflată și roșie, iar pielea va începe să se coajă, ca în cazul Această collie de frontieră. Acest lucru poate duce la blistere sau ulcere ale pielii. Dacă degetul degetului câinelui este sever, zona va deveni negru.

Semnele hipotermiei la câini includ tremurând excesiv și tremurând, urmată de amorțeală. Câinele poate experimenta somnolență, slăbiciune și letargie. Vor avea o rată cardiacă scăzută, o temperatură scăzută a corpului, dificultăți de respirație și elevii dilatați. Câinele poate fi, de asemenea, într-o stupoare și are dificultăți în mersul pe jos.

3. Obțineți o verificare a veterii Wellness de iarnă

Temperaturile la rece pot exacerba problemele de sănătate care stau la baza artritei care pot duce la degerători și hipotermie la câini și să facă probleme de sănătate anterioare și mai rău.

Atunci când temperaturile sunt scăzute, VET-ul dvs. efectuează o examinare amănunțită pentru a diagnostica, trata și a ajuta la prevenirea problemelor de sănătate declanșate la temperaturi reci înainte de a ieși pentru o plimbare de iarnă mai lungă în afară cu puii.

4. Siguranța câinilor de iarnă: iazuri, lacuri și râuri

Drumeții cu câini în timpul iernii este distractiv, dar există o serie de riscuri.

Regiunile cu iazuri, lacuri și râuri pot deveni rapid un pericol de siguranță pentru poochia dvs. Nu lăsați animalul dvs. să alerge pe corpurile de apă care ar putea avea gheață subțire. Chiar dacă arată solid, straturile de gheață pot varia. Dacă câinele dvs. cade, hipotermia va fi pusă rapid și salvarea acestora poate fi aproape imposibilă, chiar și atunci când riscați propria siguranță.

De asemenea, atunci când trageți prea departe de casă sau de mașini în timpul excursiei, este posibil să nu aveți suficient timp să vă întoarceți, la fel cum câinele dvs. începe să piardă căldura corporală, în special în cazul scăderii bruște a temperaturii.

5. Evitați înmuierea blană umedă

Dacă zăpada este umedă, sau există un vânt puternic, nu permite câinele dvs. să rămână afară pentru perioade lungi de timp. Când stratul dvs. Fido este saturat, este mai dificil pentru ei să producă căldură corporală și apoi hipotermia este chiar la colț.

Când blana câinelui devine umed umed, prosop-le se usucă, apoi se înfășoară într-un prosop proaspăt cald sau o pătură caldă. De asemenea, puteți utiliza o sticlă de apă fierbinte (învelită într-un capac de protecție pentru a preveni arsurile) sau Plăcuțe de încălzire pentru animale de companie împotriva abdomenului câinelui tău.

Oferă fluide calde de câine, cum ar fi pui de sodiu scăzut sau bulion de carne de vită.

6. Starea vremii de iarnă

În zilele de iarnă foarte reci și umede, scurtați plimbări zilnice câine. Apoi, odată ce vă întoarceți în interior, continuați exercițiul cu un joc de Fetch sau Tug. Este doar mai sigur în acest fel.

Faceți câteva exerciții de antrenament, alte jocuri cum ar fi utilizarea scărilor și jocul de urmărire sau un joc de # 8220; păstrați departe.& # 8221; Permiteți câinelui dvs. să utilizeze Treadmill, Aduceți un prieten de câine pentru o dată de joacă sau faceți propriul curs de obstacol în interior folosind mobilierul de acasă. Există o mulțime de modalități de a distra și de a exercita Câini în interior în timpul lunilor de iarnă.

7. Purtați unelte de protecție

Pentru plimbări mai lungi la temperatura la rece, îmbrăcați întotdeauna câinele în mod corespunzător. Există diferite îmbrăcăminte de iarnă Disponibil pentru câini de toate dimensiunile.

Esențiale includ jachete de iarnă de protecție pentru animale de companie sau pulovere care sunt izolate și impermeabile pentru a preveni hipotermia. Panotele de câine de iarnă nu numai că protejează labele de la Frostbite, dar vor oferi, de asemenea, tracțiune pe gheață și zăpadă și vor păstra defectele și alte substanțe chimice periculoase să colecteze pe tampoane și între degetele de la picioare.

Verificați animalul dvs

8. Verificați labele PET "

După plimbare, verificați labele câinelui pentru orice semn de deteriorare, cum ar fi sângerarea, fisurile în plăcuțe sau în deplasarea între degetele de la picioare. Frostbițele pe labe de câini sunt comune și ar putea pentru totdeauna Criptați câinele.

O lovitură bruscă în timpul unei plimbări de iarnă poate fi datorată acumulării de gheață între degetele de la câinele dvs. Reduceți riscul acestui lucru prin tăierea părul excesiv pe labele câinelui și la degetele de la picioare sau prin utilizarea pantofilor de protecție a câinelui de iarnă.

9. Oferiți alegeri

Împrăștiați paturile de companie sau pături de câine de dimensiuni adecvate în diferite locații din jurul casei dvs. Acestea ar putea fi plasate în fața unei ferestre însorite, în fața unei surse de căldură sau ascunse într-un colț cald. Oferindu-i alegerilor de câine, le permiteți să se încălzească după cum este necesar, în confort și pace.

10. Evitați mașinile reci

Din moment ce mașinile se răcesc foarte repede când încălzitorul, nu lăsați niciodată câinele nesupravegheat într-un vehicul. Dacă trebuie să luați câinele cu dvs., atunci păstrați motorul vehiculului cu căldura sau asigurați-vă că câinele dvs. poartă îmbrăcăminte de protecție.

11. Oferiți adăpost în aer liber

În unele state, Este ilegal pentru a păstra câinii afară. Cu toate acestea, dacă trebuie să vă păstrați animalul de companie în afara perioadelor lungi de timp (unii câini preferă să rămână în aer liber pentru mult timp), construiți sau cumpărați un adăpost adecvat, cum ar fi o casă de câine.

Podeaua adăpostului ar trebui să fie bine de la sol pentru a minimiza pierderea de căldură. În mod ideal, este izolat, de asemenea, ca acestea Casele de câine de iarnă. Oferiți așternut gros, cum ar fi fân sau pături speciale și schimbați-le după cum este necesar.

Ușa adăpostului ar trebui să fie pe perete care este departe de vânturile predominante. Carcasa ar trebui, de asemenea, să fie izolată și impermeabilă. Evitați utilizarea lămpilor de căldură sau a încălzitoarelor spațiale, deoarece acestea pot să vă ardă câinele și să fie un pericol de incendiu. În schimb, există o alegere sigură Încălzitoare de casă pentru câini care sunt special concepute pentru asta.

12. Dieta sanatoasa

Câinii subponderali vor avea un timp mai greu să-și mențină temperatura corpului și vor avea un risc mai mare de hipotermie. Hraniți câinele dvs. o dietă de înaltă calitate, pe bază de proteine, astfel încât să poată menține greutatea corporală sănătoasă.

Este posibil ca caloriile să fie sporite ușor în timpul iernii, deoarece câinii își cheltuiesc mai mult. Câinii foarte activi și cei care trăiesc în aer liber vor avea nevoie de mai multe calorii pentru a-și menține greutatea și temperatura corporală ideală în lunile de iarnă.

13. Fi pregatit

Includeți animalul dvs. de companie în kitul dvs. de urgență sau aveți separat unul Doar pentru câine.

Au suficientă mâncare, apă și orice medicamente timp de cel puțin cinci zile. Snowfall-ul greu și acumularea de gheață pot duce la pierderea animalului dvs. de companie, deci asigurați-vă că eticheta lor de identificare este actualizată și gulerul lor este asigurat în cazul în care se rătăcesc. Având câinele dvs. microcipped previne pierderea etichetelor, dar informațiile ar trebui, de asemenea, să fie păstrate curente. Când mergeți la drumeții sau plimbări lungi în zăpadă și pădure, utilizați a GPS Tracker pentru siguranța suplimentară.

Hipotermia și degeraturile la câini pot fi prevenite atâta timp cât sunteți conștienți și pregătiți. Cunoașteți limitele câinelui dvs. și urmați acești pași pentru o iarnă sigură (și distractivă).

Citiți următorul: Cum să păstrați câinii calzi în timpul iernii

Doriți să o împărtășiți?

Top 13 moduri de a preveni hipotermia și degeraturile la câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 13 Moduri de a preveni hipotermia și degerătorii la câini