19 Moduri de a vă menține câinele sănătos în timpul lunilor de iarnă

Menținerea câinilor sănătoși în timpul iernii nu sunt doar despre păstrarea caldă cu îmbrăcăminte. Gândiți-vă la aranjamentele de dormit ale câinelui, alergii de iarnă, ajustând planul dietetic, modul în care aerul uscat va afecta pielea și starea de sănătate a animalului dvs., cum ar fi artrita și, desigur, nu ignorați Protecția la labe. Iată câteva sfaturi pentru a vă asigura că Pooch este în siguranță.

1. Adoptați un câine care se va face bine în climatul dvs

Dacă sunteți pe cale să adoptați un câine, gândiți-vă la mediul dvs. în prealabil. Când aveți inima pusă pe o rasă care se va lupta în zona dvs. locală, avertizați este ansamblu, doar asigurați-vă că aveți planuri de urgență în loc atunci când vremea se întoarce și știi că prietenul tău mic se va lupta.

2. Ia-le un adăpost din vreme

Cel mai câini ca zăpada și să-și petreacă timpul în mare în aer liber, chiar dacă este doar curtea, dar când vremea devine cu adevărat îngheț, cum se vor face față? Nu vrei ca câinele tău să tremure lângă ușa din față, așteptând să vină înăuntru, dar multe rase sunt persistente despre șederea în aer liber.

Faceți câinele dvs. un adăpost DIY sau ridicați a Casă de câine de iarnă, sau scoateți un covor de spumă și pături sub o coacere în curte. Câinele dvs. încă mai vrea să fie în afara, chiar și atunci când este rece, dar în funcție de vreme, călătoriile scurte ar putea fi cel mai bun lucru.

Știți când câinele dvs. este rece

3. Știți când câinele dvs. este rece

Știm cum să spunem dacă suntem răceli - începem tremurând, împachetăm hainele în jurul nostru un pic mai strâns și plângând oricui va asculta. Dar, cum puteți spune dacă Câinele tău este rece?

Temperatura este primul indiciu, dar unele rase sunt mai dure decât altele. Cea mai bună modalitate de a spune este să Simțiți marginea urechii câinelui. Dacă urechea lor se simte rece, este unul dintre indicatorii că aceștia ar putea fi și ele. Pe rasele scurte cu părul pe care le puteți spune uneori că sunt răceli și simțindu-și corpul. Tremurarea este un alt indicator, cum ar fi la oameni.

4. Profitați la maximum de vreme bună când soarele

Știi cuvântul, "face fân în timp ce soarele strălucește & # 8221;? Ieșiți la plimbare în timp ce soarele strălucește în loc să meargă prea devreme dimineața sau prea târziu noaptea. Nu ignorați Factorul de vânt și faptul că se desenează nopțile.

Dacă vedeți o mică rază de soare acolo, nu vă faceți o ceașcă de cafea și așezați-vă în acel loc însorit din casă și prefaceți că este aproape de vară. În schimb, scoateți haina și luați-vă puiul.

Asigurați-vă că labele sunt protejate și sănătoase

5. Asigurați-vă că labele sunt protejate și sănătoase

Nu numai că labările pot dezvolta fisuri pe tampoane, dar substanțele chimice folosite pentru a păstra străzile clare pot fi și periculoase. Dacă aveți o rasă pufoasă în care blana crește între tampoanele lor, Îndepărtați-l, Deoarece acest păr funcționează ca un magnet pentru acele substanțe chimice, zăpadă și gheață.

Puteți masca petrol jeleu în tampoanele câinelui înainte de o plimbare, utilizați Ceara de laba sau booties pentru câini. Cizme de iarna mai ales sunt minunate pentru a-și păstra picioarele protejate, cald și de a oferi câinelui cu o aderență mai bună în timp ce romp pe gheață și în zăpadă.

6. Uimurizați-vă câinele pentru a evita pielea crăpată

Umiditate scăzută cuplată cu sistemul de încălzire acasă poate distruge Havoc pe pielea unui câine. În general, tinde să se usuce și mâncărime în lunile de iarnă. Puteți trata această problemă din interior și din afară.

Începând din exterior: Dați un câine o periaj bun și faceți acest lucru în mod regulat. Acest lucru distribuie uleiurile naturale ale unui câine pentru a-și ajuta la hidratarea haina și, de asemenea, promovează circulația, care stimulează producția de uleiuri.

Adăugați Olive Or ulei de cocos la mâncarea câinelui (și chiar și pe blana lor) pentru a obține o haină mai lurestruoasă și o piele mai moale. Acest lucru este ceva de făcut în fiecare zi în timpul iernii.

Păstrați-le hidratat

7. Păstrați-le hidratat

Umiditatea este mai mică în timpul iernii și aceasta poate contribui la deshidratarea la câini dacă nu priviți. Cuplu că, cu munca suplimentară, un câine face să-și exercite și să rămână cald în frig, iar puii dvs. va necesita o cantitate suplimentară de lichide. Pentru cei care stau în aer liber, a Bowl încălzit de apă este un lucru minunat de a avea.

Dacă câinele dvs. nu este suficient, i ispici: Adăugați un sodiu scăzut bulion la apa lor, sau le hrăniți niște alimente ca castraveții. De asemenea, puteți adăuga apă suplimentară la o masă de câine. Unii câini nu vor ca Soggy Kibble, dar începând cu câteva picături de apă și creșterea treptată a conținutului de umiditate ar trebui să funcționeze.

8. Utilizați paturi de câine care vă vor menține animalul de companie cald

Câini dormi mai mult în iarnă. Fie că te duci pentru o casă de câini fantezie-schmancy sau doar un palet acoperit vechi, cel mai important lucru este că îți faci câinele în afara terenului cu 3 inci. De asemenea, încercați să aveți trei laturi ridicate în pat pentru a ține seama de schițe și pentru a pune patul într-un loc cald.

Dacă câinele dvs. simte frigul, puteți aluneca și într-un pachet de căldură sau Bed Warmer pe care le-ați încălzit în cuptorul cu microunde și înfășurați în siguranță. Și nu uitați că câinii nu se află doar pe pulovere în aceste zile; ei le poartă și ei.

Ai grijă de corpuri înghețate de apă

9. Ai grijă de corpuri înghețate de apă

Am auzit și am citit despre aceste povestiri de o mie de ori: cineva își lasă ca câinele să se liber lângă o întindere deschisă a apei înghețate, câine rulează pe gheață, se rupe, atunci oamenii trebuie să salveze câinele și, sperăm, există un rezultat bun.

Dacă plimbarea dvs. vă duce în mod regulat în apropierea corpurilor de apă care pot îngheța, dacă nu știți sigur că este sigur, Nu lăsați animalul dvs. să meargă pe gheață. Dacă nu aveți o rechemare completă, atunci păstrați-vă câinele pe o leșie în orice moment - aceasta este o regulă.

10. Îngrijire pentru un câine artritic

Iarna este greu pe animale de companie artritice senior. Sperăm că adăugați omega-3 și ulei la dieta lor, precum și chondroitină / glucozamină suplimente Pentru a ajuta la lubrifierea articulațiilor care sunt chiar mai rigide în vremea rece.

O casă caldă în aer liber sau a Pad de încălzire În interior ajută la menținerea articulațiilor într-o formă mai bună. Investiți într-un pulover sau haină, precum și pentru plimbări în aer liber. Din nou, papucii de câine sunt minunate atunci când este alunecos sau umed pentru o tracțiune crescută. Hidroterapie Whatmmills subacvatice în centrele de înot prietenoase cu animalele de companie este, de asemenea, perfect pentru articulațiile câinelui senior.

Nu lăsați câinii în mașină

11. Nu lăsați câinii în mașină

Știm cu toții pericolele de mașini fierbinți în timpul verii, dar mașinile reci sunt la fel de periculos. Odată ce ați tras la destinație și ați oprit încălzirea, mașina se răcește rapid și într-o perioadă scurtă de timp, se simte ca un frigider. Dacă este lăsat în vehicul, un câine va începe să se simtă inconfortabil, tremurând se va pune în funcțiune și hipotermie pot urma.

12. Nu-ți depăși câinii

În timp ce câinii necesită mai multe calorii în timpul iernii, dacă animalul dvs. de companie este blocat în interior într-o prea multe zile de zăpadă, asigurați-vă că ați contabilizat acel calorii. Puteți investi în a Dispenser alimentar sau un alimentator de puzzle care este stimularea creierului în același timp, unde animalul primește doar un tratament atunci când cifrează problema.

Spălați-le și uscați-le când ajungeți acasă

13. Spălați-le și uscați-le când ajungeți acasă

Faceți-o o rutină că atunci când veniți din plimbări de iarnă, scoateți îmbrăcămintea exterioară a câinelui sau dați-le o frecare bună cu preferatul lor Doggy prosop.

Curățați picioarele puilor, de lângă ușă sau folosiți a spălare labe, uscați-le, acordând o atenție deosebită zonelor dintre tampoanele în care substanțele chimice și gresie pot sta. Poate pune pe puloverul interior al câinelui, puneți pe ceainic, asigurați-vă că castronul lor de apă este acoperit, faceți o ceașcă de ceai și au un biscuit.

14. Nu tăiați blana câinelui în timpul iernii

Câinii nu au nevoie de blana lor de pe iarna, dar îngrijirea în orice moment este o necesitate. Rajurile cu părul lung pot avea în continuare tunsoarea ciudată, dar asigurați-vă că vă faceți o decupare mai lungă și umpleți dulapul câinelui cu îmbrăcăminte potrivită pentru vreme.

Hainele de iarnă pentru câini adecvate nu trebuie întotdeauna să vină dintr-un fel de boutique Doggy. Știu de un mic rottweiler care nu-i plăcea frigul și era o dimensiune 7/8 în Hoodies pentru copii.

Este mai ușor să te pierzi

15. Amintiți-vă că este mai ușor să vă pierdeți

Știi că câinele tău poate fi un pic de Goofball și ei iubesc să se încarce în zăpadă, dar dacă ar fi taxat și în acea entuziasm nu putea să-și găsească drumul înapoi? Câinii sunt campioni ai lumii sniffer, dar cel mai rece este, cei mai puțini markeri de parfum trebuie să urmeze. Au un guler de câine, etichete de identificare și microcip gata; ia în considerare a GPS Tracker de asemenea.

16. Luați în considerare jucăriile noi sau un dispozitiv de distribuire a tratamentului

Când vă aflați la locul de muncă pe parcursul iernii, casa devine mai întunecată pentru șederea dvs. la Palul de acasă și probabil că petrec timpul cuddled în patul lor. Deci, despre câțiva jucăriile noi pentru a menține câinele stimulate sau un dispozitiv de distribuire a dăruirii, ca și cele Camere de câine? Ele vă permit să controlați când puii dvs. primește un tratament cu o aplicație pe Android sau pe iPhone.

Utilizați gulere fluorescente și luminoase

17. Utilizați gulere fluorescente și luminoase

Ați văzut acele jachete Doggy Disco care luminează tot partea laterală a unui câine? Sunt destul de cool, dar nu trebuie să mergeți atât de departe să vă bucurați de avantajul unui pooch iluminat în siguranță. Un guler fluorescent sau un sacou este ideal pentru zonele cu trafic ridicat, în timp ce a guler de lumină În mai multe zone rurale înseamnă că știți unde este animalul dvs. chiar atunci când vizibilitatea este scăzută.

18. Chiar dacă plimbări sunt mai scurte, ieșiți după cum este necesar

Cu zilele de a obține mai scurte, frigul și noul joc de sezon de tronuri ieșind, există o mulțime de scuze pentru a nu scoate un câine, dar chiar și o scurtă plimbare este mai bună decât nici o plimbare deloc. Luați-vă animalul de companie pentru o plimbare rapidă, chiar dacă trebuie să vă forțați.

19. Petreceți mai mult timp să jucați în interior

Când vremea din afara este îngrozitoare, puteți rămâne în interior și țineți pasul cu rutinele. În afară de pauze de potty, există O mulțime de lucruri Puteți face în interior pentru a da un exercițiu suficient de câine și o stimulare mentală.

Un favorit este un joc de vânătoare de comori; Nu numai că funcționează corpul, dar și ea funcționează și mintea. Ascundeți ceva și lăsați-l câinele să-l găsească. Începeți să o ascundeți pe deplin, așa că câinele înțelege jocul, apoi face treptat o provocare.

Citiți următorul: 20 de lucruri pentru a menține câinii calzi în timpul iernii

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cum să păstrați câinii sănătoși în lunile de iarnă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 19 Moduri de a vă menține câinele sănătos în timpul lunilor de iarnă