Urmăriți călătoria de pierdere în greutate epică a acestui câine obez să se desfășoare

Un retriever de aur obez a pierdut aproape jumătate din greutatea ei după ce a fost salvat, iar călătoria ei nu este nimic de inspirație.

Faceți cunoștință cu Strudel, pupurile care inspiră tone de oameni pentru a-și satisface obiectivele de pierdere în greutate.

Strudel este un retriever de aur de 7 ani care a fost predat unui adăpost din Virginia când proprietarul ei a murit.

Avea 80 de kilograme - aproximativ de două ori greutatea ar trebui să fie. Acest nivel de obezitate a pus o amenințare imediată pentru sănătatea ei.

Urmăriți călătoria de pierdere în greutate epică a acestui câine obez să se desfășoare
Strudel cântărește în 80 de kilograme când a fost predată pentru prima dată.
Fotografie: Zoom Camera Virginia Beach

Strudel a fost destul de norocos să fie luat de Hearts pentru salvarea Hounds și a găsit plasarea cu părinți adoptivi Wynn și Kristen Horton.

Hortorii imediat stabiliți pentru a ajuta pe Strudel să trăiască o viață mult mai fericită și la înscris în clasele de fitness la Zoom Camera Virginia Beach, O facilitate de instruire care oferă tone de programe de sănătate și fericire pentru pui.

Și aici a început călătoria cu pierderea în greutate a lui Strududel.

După prima ei clasă în luna iunie a acestui an, instructorii au făcut totul încet pentru o sesiune de 30 de minute pentru a începe. Potrivit lui John Cotthaus, proprietarul instalației, Strudel a fost complet capitolat la jumătatea cursului (așa cum sa anticipat).

Urmăriți călătoria de pierdere în greutate epică a acestui câine obez să se desfășoare
Strudel obosit după prima sesiune de antrenament.
Fotografie: Zoom Camera Virginia Beach

Dar Cotthaus a spus cătru a fost diferit de mulți alți câini. În timp ce formatorii trebuie în mod normal să convingă și să mituiască câinii să-și facă rutinele de antrenament, el a spus că Strudel nu avea nevoie de niciunul din asta. În schimb, fața ei a aprins cu fericire și a făcut de bună voie activitățile.

Toți câinii iubesc să alerge și probabil că este sigur să spui cătru a fost fericit să fie în cele din urmă capabil să fie doar un câine și să se miște în jur!

În timp ce se mișcă încet, Strudel se află într-o rolă uimitoare. Ea a pierdut o creștere de 54 de lire sterline de la începerea programului său de fitness în această vară!

Urmăriți călătoria de pierdere în greutate epică a acestui câine obez să se desfășoare

Cotthaus glumă promite să "ajungă la corpul ei de plajă", iar tatăl ei foster Wynn spune că este un câine complet nou în aceste zile.

LEGATE DE: Cum să motivezi un câine supraponderal

Potrivit lui Wynn, Strudel are mult mai multă energie și PEP în pasul ei. El a spus că întregul ei comportament sa schimbat; ea a mers de la a fi lentă și letargică pentru a deveni dintr-o dată foarte plină de viață.

El raportează că ea absolut adoră mersul și alerga ori de câte ori poate.

Strudel în prezent cântărește în aproximativ 50 de lire sterline acum (wow!) și ea se uită și se simte absolut frumoasă.

Urmăriți călătoria de pierdere în greutate epică a acestui câine obez să se desfășoare
Strudel cu toți cei care o iubesc.
Foto: Inimi pentru hounds

Strudel oficial a dat naștere inimilor pentru primul program "cel mai mare ratat", inspirat de spectacolul de televiziune cu același nume.

Pupul spunky încă participă la clase de agilitate în fiecare săptămână și ia, de asemenea, suplimente tiroide și articulare în fiecare zi pentru a rămâne în formă de top.

Strudelul este încă pentru adopție! Rapoartele sale de salvare că este foarte prietenoasă, pusă înapoi și cunoaște ascultarea de bază.

Călătoria uimitoare a lui Strudel este cu siguranță inspiră toți oamenii care își văd povestea pentru a-și satisface propriile obiective de pierdere în greutate. Dacă acest câine poate pierde jumătate din greutatea ei cu dietă și exercițiu singură, o putem ține în minte în timp ce aspiră la propriile noastre obiective de pierdere în greutate.

Doar la timp pentru sărbătorile!

Citiți următorul: Plan de dietă de 30 de zile pentru câinii supraponderali

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Urmăriți călătoria de pierdere în greutate epică a acestui câine obez să se desfășoare