Recapitul de duminică: pregătirea meteorilor la rece pentru câini

Sfaturi de top Câine - Pregătirea meteorologică la rece pentru câiniSăptămâna trecută am scris coloana despre Remedii naturale la domiciliu pentru purici și căpușe. Chiar dacă vremea devine mai rece, părinții de companie trebuie să păstreze în minte acei mici dăunători. Pregătirea meteorologică rece pentru câini este vitală, mai ales pentru câinii care trăiesc în aer liber tot timpul. Câinii în aer liber au nevoie de îngrijire specială pe tot parcursul anului, dacă adăpostul lor este o casă de câini sau o canisa în aer liber.

Vremea aici în Maine poate deveni destul de extremă. Lunile de iarnă pot fi brutale, iar animalele care stau în afara întregului an pot suferi dacă adăposturile lor nu sunt pregătite în mod corespunzător pentru temperaturile reci, vânturi puternice și cantități mari de zăpadă. Chiar și câinii de interior au nevoie de îngrijire suplimentară în timpul lunilor de iarnă.

Dacă locuiți într-o regiune în care temperaturile scade sub îngheț în timpul iernii, există o mulțime de măsuri de precauție pe care le puteți lua pentru a vă menține FIDO în siguranță și caldă. Casele de câine și canisele în aer liber pot fi echipate pentru a menține elementele reci, zăpadă și alte elemente. Există, de asemenea, produse pe piață care vă pot ajuta în pregătirea meteorologică la rece pentru câini.

Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegeți este cât de rece este prea rece pentru a vă părăsi animalul în aer liber. Da, există câini care sunt lăsați în afara anului. Nu este cea mai bună opțiune pentru ei, totuși. Conform Dr. M.A. Crist, un profesor asistent clinic la Colegiul Universitar Texas A & M de Medicină Veterinară și Științe Biomedicale, Animalele interioare care nu sunt aclimatizate pentru vreme rece trebuie păstrate cât mai mult posibil atunci când temperatura exterioară scade sub 45 de grade Fahrenheit.

În Acest articol Pe site-ul universității, Crist oferă o mulțime de informații pentru părinții de companie despre pregătirea câinelui pentru lunile de iarnă.

  • Determinarea ce temperatură este prea rece pentru ca animalul dvs. să depindă de mulți factori diferiți, de la grosimea și lungimea blană la masa corporală. Acest lucru face greu pentru a determina o temperatură exactă care ar putea fi periculoasă pentru sănătatea animalului dvs. de companie, "# 8221; explică crist. Cu toate acestea, este acceptat din punct de vedere clinic că animalele de interior care nu sunt aclimatizate la vreme rece nu ar trebui lăsate în exterior atunci când temperatura medie zilnică este sub 45 de grade Fahrenheit.& # 8221;

De asemenea, trebuie să luați în considerare vârsta, dimensiunea și rasa animalelor de companie atunci când decideți dacă este sau nu în siguranță să îl părăsiți în timpul iernii. Am găsit câteva informații minunate despre acest lucru într-un loc foarte neașteptat - în Indian Trail Liceul și Ziarul Online al Academiei. Acest articol, de către editorul de copiere Shayna Frost, Explică:

  • De asemenea, este important să luați în considerare rasa și vârsta câinelui pentru a determina cât de sigur este să o lăsați în afara timpului prelungit. De exemplu, câinii husky se bucură de zăpadă, iar rasa lor poate suporta o răceală extremă, astfel încât ei vor putea fi lăsați afară pentru perioade mai lungi de timp fără rău. Câinii mai mici și câinii cu părul scurt, cum ar fi Chihuahuas, sunt mai vulnerabili la frig. Câinii vârstnici și cățeluși sunt, de asemenea, mai predispuși să sufere în condiții de iarnă.

Dacă vă veți păstra câinele în afara tot timpul, va avea nevoie de un adăpost adecvat. Indiferent dacă alegeți o casă de câini sau o canisa în aer liber, adăpostul va trebui să îndeplinească anumite specificații. Dacă veți cumpăra adăpostul, trebuie să vă asigurați că îndeplinește aceste cerințe înainte de ao achiziționa. Dacă vă puteți construi singur, aceasta va fi de fapt o opțiune mai bună.

Construirea unui adăpost în aer liber pentru câinele dvs. (sau pentru a vă ajuta pe cineva să vă construiți unul), va asigura că are exact ceea ce are nevoie. Societatea umană a lui Utah are un foarte bun ușor de citit Articol pe site-ul lor care explică modul de construire a adăpostului ideal de câine în aer liber.

  • Tavanul ar trebui să fie de 2-3 cm mai înalt decât cea mai înaltă parte a câinelui de ședere. Interiorul ar trebui să ofere 36 de centimetri pătrați de spațiu pentru fiecare centimetru al înălțimii câinelui, de la punctul umerii la pământ. (Exemplu: un câine 20 și # 8243 are nevoie de 720 de centimetri de spațiu de podea, 20 și # 8243; = 720 de centimetri pătrați.)Adăpostul trebuie protejat de vânt, cu ușa orientată spre est sau spre sud. Intrarea ar trebui să fie off-centru, astfel încât câinele poate să se îndoaie în colț, protejat de precipitații și cu schițe.

Dacă câinele dvs. are deja o casă de câini suficientă, va trebui să o faceți mai caldă pentru lunile de iarnă. Acest lucru se poate face cu ușurință cu câteva consumabile de la magazinul dvs. de hardware local și câteva ore de muncă. Fă-o singur.com, un site foarte popular pentru Diyers, are unele Sfaturi excelente Pentru părinții de companie care doresc să-și păstreze puii cald în timpul iernii.

  • Fiecare casă de câine are nevoie de o deschidere, astfel încât câinele poate intra. Cu toate acestea, trebuie să existe ceva peste această deschidere, astfel încât aerul rece și zăpada nu vor veni. O bucată de covoare tăiată cu cel puțin 4 centimetri mai mare decât deschiderea de pe toate laturile va etanșa aerul rece afară. Așezați covorul peste deschidere și, în partea de sus, captați-o cu pistolul de capsare sau unghiul pe care îl are.

Nu este doar casa de companie pe care trebuie să o ia în considerare. Va dura mai multă muncă pentru a vă asigura că are și alimente și apă în timpul lunilor de iarnă. Dacă locuiți într-un climat care devine sub îngheț, ar trebui să luați în considerare un încălzitor de castron de apă pentru animalul dvs. de companie.

În Maine, și multe alte locuri, există o mulțime de zile în timpul iernii care stau sub îngheț toată ziua. Dacă un câine este în afara toată ziua, apa lui va fi înghețată într-o chestiune de minute. Evident, este posibil să puteți furniza apă proaspătă de câteva ori pe zi, dar nu puteți exista acolo schimbând apa o dată la fiecare oră. Un încălzitor al castronului de apă este singura modalitate de a fi sigur că câinele dvs. are o nouă alimentare de apă în orice moment.

Site-ul pentru Colegiul de Medicină Veterinară de la Universitatea de Stat din Washington are niste Informații excelente despre cum ar trebui să vă hrăniți câinele în timpul iernii. Ați realizat că animalul dvs. de companie în aer liber trebuie să mănânce mai mult în lunile de iarnă?

  • Nutriția este o preocupare deosebit de importantă. Animalele de companie în aer liber necesită mai multe calorii în timpul iernii pentru a genera energie pentru a îndepărta frigul. Ca rezultat, adăugați 10 până la 15% mai mult la dieta zilnică pentru a permite acest lucru să îndeplinească aceste nevoi. O altă modalitate de a satisface cerințele privind calorii meteorologice reci este adăugând unele grăsimi în rația lor obișnuită. Aveți grijă, totuși, grăsimile pot duce la diaree și deshidratare dacă se adaugă prea mult.

Câinii de interior sunt, de asemenea, susceptibili la aspirația iernii. Când temperaturile sunt scăzute, la doar câteva minute în afara pot avea efecte negative asupra animalului dvs. de companie dacă nu este pregătit corespunzător. Dr. Marty Becker Scriere un blog pentru vetstreet Totul despre pregătirea meteorologică rece pentru câini.

El explică cu siguranță importanța unui adăpost bun, dar el vorbește și despre modalități de a ajuta câinele dvs. de interior, care nu poate fi la fel de aclimat la temperaturile reci, zăpadă și gheață. Este important să vă protejați picioarele și blănurile animalelor de la elementele din timpul iernii și dr. Becker explică câteva modalități minunate de a face acest lucru.

  • În fiecare iarnă este cu regret că vom clipi blana de pe picioarele fuzzy adorabile ale lui Quixote, dar acele fire lungi între tampoane fac ușor pentru a forma bile de gheață. Dar chiar și pentru câinii care nu au problema lui Quixote, protejarea picioarelor cu cizme nu este o idee rea. Pentru câinii mici de interior, cizmele păstrează picioarele calde, dar pentru toți câinii din zăpadă cizme le pot proteja de toxinele găsite în unele formule de de defectare. Chiar dacă puneți cizme pe pooch, aș recomanda încă curățarea picioarelor când intră, doar pentru a fi în siguranță.

Produsele chimice pentru vreme rece sunt, de asemenea, ceva care ar trebui să vă gândiți în lunile de iarnă. Există anumite produse toxice și substanțe chimice dăunătoare care sunt folosite adesea în vreme rece și trebuie să fie plasate într-o zonă sigură în care animalele de companie nu pot ajunge la ele. Asociația formatorilor profesioniști de câini Are un site minunat care oferă părinților de companie o mulțime de informații utile despre tot câinele - nu doar de formare câinilor.

Ei au o Mare articol Despre siguranța de iarnă care atinge îngrijirea de iarnă, ieșirile de iarnă cu animalul dvs. și cum să vă păstrați câinele în condiții de vreme rece. Ele dau exemple de substanțe chimice toxice și impactul negativ pe care îl pot avea pe o canină.

  • Antifreeze - etilen glicol, antigel auto, este o otravă mortă și are un gust dulce care apelează la câini. Cât de puțin ca 1-2 lingurițe pot fi letale unui animal mic. Curățați toate scurgerile și luați în considerare trecerea la un produs de propilen glicol care este mai sigur.

Topitorii de gheață - sare și ticălosul pot acționa ca un iritant al pielii. Asigurați-vă că ați spălat picioarele animalelor de companie după venirea în interior. Câinii cu blană lungi și / sau picioare scurte ar trebui să se curățească și zonele de stomac. 

Evident, cea mai mare preocupare din iarna este păstrarea câinelui cald. Există o mulțime de produse pe piață care vă pot ajuta să faceți acest lucru. Blogul ThrifTyfun oferă câteva sfaturi excelente pentru a pune aceste tipuri de produse pentru prețuri rezonabile. Ea are sfaturi ciudate pentru iernizarea casei câinelui tău și păstrând alte animale calde și în timpul iernii.

Pături electrice, care vor păstra cu siguranță câinele dvs. cald, sunt discutate în Acest blog.

  • Pătura electrică păstrează patul la temperatura potrivită pentru ei într-o noapte rece și nu se răcește în timp ca o sticlă de apă fierbinte. Costă doar bani pe zi pentru ao menține. Iar pătură deasupra păstrează căldura, astfel încât acestea nu sunt calde pe burtă și la rece pe spatele lor. Copiii mei iubesc.

Cu toate acestea, deși pot păstra produsele Fido cald, electric, cum ar fi păturile, încălzitoarele și covorașele de animale încălzite pot fi, de asemenea, periculoase. Puteți să vă luați propria decizie, dar aș recomanda o mulțime de cercetări înainte de a achiziționa un produs de încălzire pentru animalul dvs. de companie. LoveToknow.com discută pericolele acestor produse în blogul lor despre îngrijirea câinilor din afara iernii.

  • Evitați utilizarea încălzitoarelor radiante sau a covorurilor de companie încălzite datorită riscului de incendiu și arsuri. Adu-ți câinele în interiorul când vântul scade sub 0 ° F grade.

La fel ca la om, bolile sunt, de asemenea, mai frecvente pentru câini în timpul lunilor de iarnă decât oricare altul al anului. Animalele pot suferi de o mulțime de aceleași condiții pe care oamenii le pot include hipotermie, mușcături de îngheț și răceli comune. Este înțelept că toți proprietarii de animale de companie se înmulțesc pe semnele și simptomele celor mai frecvente boli canine, astfel încât să poată păstra un ochi vigilent asupra câinelui lor.

Fundația sănătoasă labe a creat un articol care enumeră cele cinci cele mai frecvente boli canine și lucrurile pe care ar trebui să le căutați pentru a vedea semnele de avertizare timpurie. Dacă bănuiți că câinele dvs. este sub vreme, o călătorie rapidă la veterinar ar trebui să fie pe agendă cât mai curând posibil. Unele boli pot fi lovite rapid în mugur cu un diagnostic precoce, iar unele pot deveni progresiv foarte repede dacă nu sunt tratate.

  • Câinii sunt susceptibili la traheobronitele infecțioase canine, cunoscute și sub numele de tuse de canisa pentru modul în care se răspândește. Facilități de îmbarcare, Temperaturi de iarnă, Stress și Inhalarea fumului Creșterea riscului de a dezvolta tuse de canisa. O bacterie și un virus sunt responsabili pentru această afecțiune, adesea atât de o dată.

Ca părinte de companie, aveți o listă fără sfârșit de responsabilități. Companii noștri canini nu pot avea grijă de ei înșiși. Depinde de noi să ne asigurăm că sunt sigure, sănătoase și fericite. La fel ca și copiii, trebuie să înțelegem nevoile lor și ceea ce este mai bine pentru ei pentru a le oferi cea mai bună calitate a vieții.

Indiferent dacă aveți un câine care trăiește în interiorul sau în exterior, există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a face iarna mai plăcută pentru el. Dacă aveți câteva sfaturi suplimentare pentru pregătirea meteorologică la rece pentru câini, vă rugăm să le împărtășiți cu noi în comentariile de mai jos. Dacă scrieți un blog sau ați citit un articol cu ​​câteva sfaturi pe care nu le-am enumerat, vă rugăm să-l împărtășiți și mai jos.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Recapitul de duminică: pregătirea meteorilor la rece pentru câini