20 De sfaturi despre cum să păstrați câinii calzi în timpul iernii

În timp ce unele rase sunt mai bine pregătite pentru frigul de iarnă, alți câini pot De fapt, se răcește în temperaturi de îngheț. Puii, câini de rang înalt și câini bolnavi, precum și rasele mici sunt cele mai expuse riscului. Iată câteva sfaturi despre Cum să păstrați câinii calzi în timpul iernii și previne degerături, hipotermie și alte accidente.

1. Știți când este prea rece să ieșiți

Cel mai simplu sfat despre cum să păstrezi câinii cald în timpul iernii este de a învăța când este prea rece pentru caini să meargă afară. Aceasta înseamnă luarea în considerare a temperaturii exterioare, reprezentând factorul de răcire a vântului și cunoașterea celorlalte condiții meteorologice.

Când este de 20 ° F afară, este prea rece pentru majoritatea câinilor. Mai mult de 20 ° F poate fi încă prea rece pentru a merge dacă condițiile sunt înghețate, vânt sau dacă câinele dvs. este foarte tânăr, vechi sau are un sistem imunitar compromis. Dacă este sigur să ieșiți, asigurați-vă că ați păstrat plimbări scurte și păstrați-vă puiul înfășurat cald, cu picioarele lor protejate.

2. Investiți într-o jachetă de iarnă sau pulover pentru câinele dvs

Nu toți câinii vor beneficia de un pulover sau de sacou, dar multe rase pot. Rasele fără păr ar trebui să poarte întotdeauna un anumit tip de Imbracaminte de iarna de iarna. Ratele scurte și mici ar trebui să poarte întotdeauna un pulover sau o jachetă pentru izolație. Luați în considerare obținerea unei jachete sau pulover Pentru câinele vostru vârstnici, câinele bolnav, cățelul tânăr sau animalul de companie compromis imun.

3. Protejați labele câinelui

Când sosește iarna, înseamnă că substanțele chimice toxice fiind răspândite pe trotuare pentru a preveni înghețarea. Aceste substanțe chimice pot absorbi în labele câinelui dvs., iritând pielea sau chiar sfârșesc să fie ingerate dacă câinele dvs. își linge labele când ajung acasă.

Bucăți ascuțite sau obiecte ascunse sub zăpadă pot fi periculoase pentru labele câinelui dvs., de asemenea. Protejați labele câinelui cu Booties de iarnă sau Ceara de protecție. Dacă alegeți să utilizați ceara labei, curățați labele câinelui când vă întoarceți acasă de fiecare dată după mers.

4. Nu faceți ca câinele să doarmă în aer liber

Un câine nu trebuie niciodată făcut să doarmă în aer liber. Ca animalele sociale, câinii doresc să fie aproape de familia lor și de izolarea de a fi un "câine în afara" este dăunător animalului animalului. Temperaturile de înghețare este încă un motiv pentru a vă menține câinele în interior peste noapte.

Chiar și cu adăpost în aer liber și Case de iarnă, un câine poate să cedeze frigului sau să se îmbolnăvească. Cel mai bun sfat despre cum să păstrați câinii cald în timpul iernii este să le păstrați din vremea rece și înghețată cu totul.

5. Limitați play-ul în aer liber

Unii câini doar iubesc să se joace în zăpadă, dar trebuie să monitorizați și să limitați play-ul în aer liber în timpul iernii, pe baza rasei câinelui. La fel ca și copiii, câinii pot fi prinși în joc și uită să-și monitorizeze temperatura corpului.

În mod ideal, pooch-ul tău petrece 30 de minute sau mai puțin Redarea în aer liber la un moment dat. Acestea fiind spuse, unele rase ca Huskies sau Malamutes sunt bine pentru a rămâne în aer liber toată ziua în cele mai multe temperaturi de iarnă. Dar dacă temperaturile sunt periculoase scăzute, niciun câine nu ar trebui să rămână în aer liber mai mult decât este nevoie să aibă o pauză de baie.

6. Păstrați paturile departe de zonele drarecului

Asigurați-vă că patul câinelui dvs. este ținut departe de zonele drarecute ale casei. De exemplu, păstrați-vă patul de la flune sau uși deschise, cu lacune mari sub ele.

În timp ce rasele de acoperire groase nu se vor gândi, vor fi afectate de blănuri mici sau subțiri. Proiectele nu pot aduce doar frisoane, dar pot da, de asemenea, puilor rece. Acesta este unul dintre cele mai ciudate sfaturi despre cum să păstrați câinii calzi în timpul iernii.

7. Oferă paturi de încălzire sau covoare atunci când este necesar

Dacă câinele dvs. este foarte sensibil la frig, chiar și atunci când rămâneți în interior, puteți folosi un pat de încălzire sau a Padul încălzit Conceput pentru a menține câinii calzi în lunile de iarnă. Unii sunt doar în interior, în timp ce alții lucrează atât în ​​interior, cât și în aer liber.

Majoritatea covoarelor de încălzire a câinilor creează căldură suplimentară pentru animal, fără a le pune la risc de electrocutare ca un tampon de încălzire obișnuit și sunt complet autonome, ceea ce înseamnă că nu trebuie să le monitorizați tot timpul.

8. Limitați timpul în aer liber la momentul în care soarele este în sus

Cele mai calde momente ale zilei sunt atunci când soarele este în sus, limitarea mersului pe jos sau jucați afară în acele vremuri când soarele poate oferi căldură suplimentară. Timpul de noapte de noapte ar trebui să fie scurt și câinele dvs. ar trebui să poarte întotdeauna un strat dacă rasa sau sănătatea lor o cere.

9. Oferiți pături suplimentare la culcare

Dacă Doggoul dvs. prezintă semne de răceală (tremurând) sau credeți că ar dori un alt confort, oferă-le pături suplimentare. Contrar credinței populare, Pături pentru câini poate fi extrem de utilă, mai ales în timpul lunilor de iarnă rece și majoritatea câinilor îi iubesc. Acest lucru le dă o opțiune de acoperire sau de a se aprinde pentru a se încălzi dacă vor.

10. Îndepărtați excesul de zăpadă și gheață din afara casei dvs

Gheața și zăpada pot ajunge între tampoane labe și pot provoca picioarele pentru a ajunge foarte rece. Lopată orice zăpadă sau gheață în jurul casei dvs. în zone pe care câinele dvs. îl poate merge. Acest lucru nu numai că vor păstra picioarele să devină prea rece, dar vă va ajuta și pe toți să evitați accidentele. Dacă folosiți tolele de gheață, asigurați-vă că sunt prietenos cu animalele de companie.

11. Nu lăsați niciodată câinele într-o mașină

Ceva care a fost spus de mai multe ori, chiar dacă veți fi doar în magazin timp de cinci minute, iar câinele dvs. este husky cu un strat mare pufos, nu pleca numai în mașină.

Această regulă este de iarnă, vară, primăvară și căderea. Poochul dvs. va fi întotdeauna mult mai confortabil în temperatura controlată a casei dvs., unde au acces la alimente, apă și mobilier confortabil. În unele state, este chiar ilegal pentru a face acest lucru.

12. Păstrați puiul uscat

Pentru a vă menține câinele cald în timpul iernii, trebuie să le păstrați uscați. Dacă ieșiți în zăpadă sau gheață, aveți a Doggy prosop pregătit să le usuce când vă întoarceți înăuntru. Cu atât mai mult haina câinelui rămâne umed, cu atât mai mare este șansa că vor prinde o răceală.

Lăsarea câinelui cu un strat umed poate duce, de asemenea, la uscarea pielii sau să devină iritată dacă puștiul dvs. laminat în orice sare de gheață sau chimicale de dezghețare. Dacă acest lucru este cazul, clătiți-le în duș și usca haina lor după aceea. Păstrați un ochi pe zona afectată în a doua zi pentru a se asigura că nu a apărut nici o deteriorare a pielii.

13. Nu mergeți peste bord cu îngrijire

Dacă aveți un câine care necesită îngrijire regulată, păstrați-vă vremea de iarnă. Asta nu înseamnă că nu-ți poți îngriji puiul în timpul iernii, dar asta înseamnă că nu ar trebui să mergi pentru acele tăieri apropiate și aproape goale. Câinele dvs. se bazează pe haina lor pentru izolație împotriva frigului și când îndepărtați o mare parte din ea, ei nu mai sunt capabili să se păstreze cald.

14. Furnizați alimente suplimentare atunci când este necesar

Aceasta ia calorii suplimentare pentru a menține câinii calzi în timpul iernii. Când pooch-ul dvs. petrece timp să se joace în zăpadă sau chiar dacă casa ta este mai plăcută decât de obicei, dați-le un mic alimente suplimentare. Aceste calorii suplimentare își vor alimenta termostatul intern și îi vor ajuta să rămână cald.

Puteți determina dacă câinele dvs. necesită calorii suplimentare în timpul iernii, urmărind greutatea lor. Dacă observați că câinele dvs. începe să piardă o lire sau două, încercați să adăugați un pic mai multor alimente la dieta lor pentru a compensa vremea rece.

15. Lăsați-vă puiul pe pat cu tine

Nu toată lumea îi place să lase câinele lor să doarmă pe pat cu ei, dar dacă o faceți, nu există timp mai bun pentru snuggles decât timpul de iarnă. Un alt corp pe pat înseamnă căldură suplimentară a corpului pentru toți.

Cercetarea a arătat, de asemenea, că A dormi cu câinele tău poate ajuta la reducerea depresiei, îmbunătățirea sentimentelor generale de bunăstare, reducerea anxietății, reducerea tensiunii arteriale ridicate, creșteți eliberarea serotoninei și îmbunătățirea sănătății!

16. Nu plecați din lecție

Chiar dacă câinele dvs. este extrem de bine pregătit, niciodată nu le-a lăsat în afara lesa În vremea rece de iarnă. Capcanele ascunse și capcanele pot să se culce oriunde și să ducă la alunecarea câinelui, alunecând sau pierduți și înghețați la moarte.

Păstrarea câinelui dvs. pe o lesa înseamnă că puteți controla unde sunt. Dacă doriți să vă oferiți câinelui un pic mai multă libertate, să investiți într-o lecție mai lungă. Puteți găsi leashes lungi atâta timp cât 50 de picioare, care vă vor permite libertatea câinelui, păstrând în același timp controlul. Vă sfătuim să lipiți cu un avantaj lung de 15 picioare în timpul iernii.

17. Da hidroterapie o încercare

Câinii mai în vârstă și câinii cu preocupări comune au tendința de a avea probleme suplimentare în vreme rece. Articulațiile lor se blochează și au tendința de a avea o răcire în curs de desfășurare. Încercați să găsiți un local hidroterapie Facilitatea pentru câinele dvs. pentru a le ajuta să se încălzească și să obțină un exercițiu fără poartă.

Hidroterapia utilizează o bandă de alergare sub apă într-un rezervor mare. Apa din rezervor este foarte caldă. Acest lucru permite ca câinilor să se exercite cu flotabilitatea apei, în timp ce căldura se relaxează mușchii și articulațiile care fac exerciții dureroase.

18. Creați un inel din păturile câinelui tău

Dacă animalul dvs. de companie tinde să se răcească ușor, să-și ia păturile și să creeze o formă de gogoașă în jurul lor. Acest lucru creează un inel care deține în căldură și vă ajută să vă mențină temperatura corpului în timpul somnului.

Puteți crea un inel de gogoașă de pături prin simpla rularea acestora și creând o formă mare în jurul câinelui dvs. cu câteva pături. Doar nu face cercul prea mare sau nu va funcționa, de asemenea, pentru menținerea căldurii.

19. Nu mergeți înot

Acest lucru poate părea ca un non-brainer atunci când găsiți căi despre cum să păstrați câinii calzi în timpul iernii - nu este nimic mai rău pentru temperatura corpului decât înotul într-o zi rece. Deci, evitați lacurile, oceanele, fluxurile și doar ca câinele să joace în apă în interior.

Dacă se udau afară, ei vor prinde rapid o răceală, iar haina lor poate chiar să dezvolte gheață. Acest lucru nu înseamnă a menționa pericolele lacurilor și iazurilor parțial înghețate, unde câinele dvs. poate cădea prin gheață!

20. Amintiți-vă că în cazul în care mergeți, trebuie să mergeți înapoi

Este ușor să uiți când mergi unde te duci, trebuie să te întorci și înapoi. Acest lucru este deosebit de adevărat în timpul iernii. Când ajungeți la destinație, vă puteți simți prea răciți sau prea obosiți să mergeți din nou acasă. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă monitorizați întotdeauna Mergeți cu câini în timpul iernii Pentru a vă asigura că atât dvs., cât și câinele dvs. se pot întoarce acasă din nou.

Când căutați modalități de păstrare a câinilor calzi în timpul iernii, pregătirea este esențială. Luați un telefon complet încărcat cu dvs. atunci când mergeți în timpul iernii pentru a vă asigura că puteți contacta pe cineva în cazul în care vă aflați în imposibilitatea de a ajunge acasă sau dacă aveți o urgență.

Citiți următorul: Pot câinii să obțină purici în timpul iernii?

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Sfaturi de top despre cum să păstrezi câinii calzi în timpul iernii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De sfaturi despre cum să păstrați câinii calzi în timpul iernii