Cum un câine supraponderal a salvat viața omului supraponderal

Ca parte a obiectivelor sale de pierdere în greutate, un bărbat a salvat un câine, iar câinele a schimbat întreaga lume a omului.

La vârsta de 51 de ani, Eric O`Grey a găsit viața insuportabilă. El a fost un vânzător de călătorii pentru GE, cântărind peste 340 de lire sterline.

El a fost insulina pentru diabet zaharat, asupra antidepresivelor pentru depresie și pe diverse alte medicamente pentru pierderea în greutate.

Când nu călătorește pentru muncă, O`Grey rareori și-a părăsit apartamentul. El a numit întreaga sa viață "un exercițiu în minimizarea mișcării sale."El a fost mizerabil tot timpul și descrie că este greu ca o condiție foarte dureroasă.

Colesterolul lui O`Grey a fost de 400, care este aproape de letal.

Cum un câine supraponderal a salvat viața omului supraponderal

În urmă cu șapte ani, el a decis să facă niște schimbări de viață uriașe și să piardă în greutate după ce a avut un incident jenant pe un avion, unde personalul trebuia să întârzie deconectarea pentru a-i găsi o extensie de centimebelt.

În primul rând, el a vizitat un doctor naturopatic, care a recomandat să comută O`Grey la o dietă bazată pe plante, la fel ca și fostul președinte al președintelui Clinton, tocmai discutase întreprinderea însuși pe știri. O`Grey a fost instruit să arunce totul în casa lui, care nu era pe lista medicului.

Incredibil, acest doctor uimitor a ordonat, de asemenea, lui O`Grey să meargă la un adăpost de câine din apropiere, să adopte un câine și să-l umble de două ori pe zi timp de 30 de minute.

Protestând, a întrebat O`Grey dacă ar putea adopta o pisică în schimb. Doctorul a întrebat dacă ar fi mers vreodată pe o pisică și asta a stabilit-o.

O întâlnire fundamentală

Când O`Grey a arătat câinele, el ar adopta, a imaginat un câine perfect care nu l-a lăsat și care era perfect ascultător.

Dar consilierul de adopție l-au surprins când a adus un câine care era grăsime, deprimat și care suferea de probleme de piele.

O`Grey povestește că capul câinelui a atârnat scăzut și privirea lui era fixată pe pământ. Când sa uitat în sus la O`Grey, a fost "cu un sentiment clar de dezamăgire pe care nu am văzut-o niciodată pe nici o persoană sau o creatură", a spus O`Grey.

Câinele era în mod evident deprimat.

Consilierul de adopție a informat-o pe O`Grey pur și simplu că adoptă un câine pentru a pierde în greutate și a ieșit mai mult, și că acesta a fost exact același lucru necesar de acest câine. Acești doi tipi erau în aceeași barcă.

Cum un câine supraponderal a salvat viața omului supraponderal

O`Grey a fost vândut. El a adoptat câinele negru și alb și la numit "Peletie" după canin în "micile rascalii."

Aventura incepe

O`Grey a făcut așa cum trebuia și a început să-l ia pe petie pe plimbări, dar nu a fost ușor la început. Să înceapă, O`Grey ar putea să meargă doar 100 de metri înainte de Huffing, întorcându-se și simt jenat.

Dar Peleke nu părea jenată. Părea fericită. Se uită în sus la O`Grey cu apreciere.

Perechea a mers de două ori pe zi și treptat, lungimile plimbărilor au crescut. O`Grey a început să se bucure de plimbările, deoarece i-au dat o șansă de a-și explora cartierul pe mâncare - ceva pe care nu-l făcuse niciodată înainte.

Peletiy a primit, de asemenea, pereche de tone de atenție cu aspectul său drăguț, iar O`Grey se bucura să aibă doamne să vină la animalele de companie și să aibă o conversație prietenoasă.

O`Grey a numit hilar peety "arma de seducție în masă."

În curând, perechea nu numai că pierdea în greutate, dar au devenit cei mai buni prieteni.

O`Grey a fost supusă unei transformări. El a spus că a început să se străduiască să fie persoana că câinele lui a crezut că este. De-a lungul timpului, întreaga sa viață sa îmbunătățit.

LEGATE DE: Urmăriți călătoria de pierdere în greutate epică a acestui câine

El a plecat de la a fi reclusiv și izolat pentru a evalua această relație nouă și a se deschide emoțional în moduri în care nu a avut niciodată înainte.

Pași miraculoși

Mai puțin de 6 luni după adoptarea Pelekey, O`Grey încearcă să-și ia toate medicamentele.

El a început să gătească în mod regulat și să exploreze bucătăriile pe care nu le-a mai auzit niciodată. Înainte de mult timp, el a crescut pentru a prefera mâncăruri picante pe bază de legume (care accelerează metabolismul).

Iar în 10 luni, greutatea lui O`Grey a scăzut de la 340 de lire sterline la 185 de lire sterline.

Cum un câine supraponderal a salvat viața omului supraponderal

Apoi, a început să se întâlnească. A fost prima dată când a făcut-o în 15 ani.

În acest moment, O`Grey a rămas atât de multă energie încât sa alăturat unui club de alergători și a descoperit că el a iubit absolut pe distanțe lungi.

Și până în prezent, el conduce cinci sau șase maratoni pe an.

O`Grey nu își atribuie pierderea în greutate la funcționarea sa. Care a venit după aceea. Își atribuie pierderea în greutate la o schimbare a dietei și a celor două plimbări pe zi cu Peletie.

Peletiy a trecut, de asemenea, prin unele schimbări mari, pierzând 25 de lire sterline în timpul noii sale vieți incredibile cu O`Grey.

În martie 2015, PETY tragic a trecut de cancer. O`Grey raportează că a fost cea mai tristă zi a întregii sale vieți.

Legacina lui Peletie continuă

Miracolul Pelecty a lucrat în viața lui O`Grey continuă să trăiască astăzi. O`Grey locuiește în Boise, Idaho, gătit în mod regulat mesele vegetariene și a face o mulțime de alergare pe distanțe lungi.

El a adoptat un alt câine la șase luni după ce Peleke a trecut - un amestec negru de laborator numit Jake. Jake este capabil să țină pasul cu stilul de viață foarte activ al lui O`Grey.

Cum un câine supraponderal a salvat viața omului supraponderal

Și fericit, O`Grey a fost reconectat cu iubitul său de liceu și s-au căsătorit anul trecut.

Au fost șapte ani de când O`Grey și-a început călătoria extraordinară spre fericire. Astăzi are 58 de ani, dar spune că simte 25.

El este co-autor al cărții, Plimbare cu Peletie: Câinele care mi-a salvat viața.& # 8221;

O`Grey speră că poate să-i inspire pe alții să-și schimbe viața prin a lăsa lumea să știe că nu este niciodată prea târziu să-l transformi în jur.

Urmăriți povestirea incredibilă, se desfășoară mai jos!

Citiți următorul: Studiul găsește că un câine poate ajuta oamenii să trăiască mai mult - în special single

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum un câine supraponderal a salvat viața omului supraponderal