Revizuire: voyagers k9 îmbrăcăminte de câine

Câinii au o haină încorporată pentru a le menține calzi în lunile de iarnă. Din păcate, unele rase au nevoie de un strat suplimentar atunci când este deosebit de rece sau ploioasă. Jachetele nu sunt doar făcute pentru a vă face puiul să pară adorabil. Haine de înaltă calitate, cum ar fi Voyagers K9 îmbrăcăminte de câine, vă va păstra animalul de companie cald atunci când temperaturile iau o baie drastică.

O vârstă de câine, rasă, dimensiune și foame de tip joacă un rol în capacitatea lor de a se menține cald. Rasele mici și câinii cu blană scurtă sau fără blană se pot răci după ce a petrecut doar câteva minute în aer liber atunci când temperatura este rece. Animalele de companie și câinii cu anumite condiții de sănătate pot avea, de asemenea, probleme cu reglementarea temperaturii corpului.

Știind când este Prea rece pentru animalul tău a fi afară este importantă, dar nu este singurul lucru de luat în considerare. Precipitațiile pot provoca blana câinelui să se udă, ceea ce îl va face să se răcească și mai repede. Oferindu-i un sacou insistent, rezistent la intemperii este o modalitate ușoară de a-l menține cald când este necesar.

Voyagers K9 îmbrăcăminte de câine este proiectată în mod unic. După cum puteți vedea, nu arată ca straturile de animale de companie tradiționale. Acest design unic îl face mai puțin confortabil pentru câinele dvs? Este mai eficient să-ți păstrezi puicul cald afară? Îți dau toate detaliile din această recenzie a produsului.

Voyagers K9 Apparel Coace Review

Voyagers K9 Apparel Coace ReviewVoyagers K9 Apparel se mândrește cu asigurarea faptului că produsele lor se potrivesc perfect câinelui dvs. Ei au ridicat barul prin crearea unor haine de câini specifice de rasă pentru mai mult de 20 dintre cele mai populare rase de câini cu părul scurt.

Dacă rasa câinelui dvs. nu este pe listă, nu vă faceți griji! Compania va folosi, de asemenea, câinele dvs măsurători exacte pentru a face o haină care îl va potrivi perfect. Haina prezentată în această recenzie este stratul de iarnă al companiei, dar oferă, de asemenea, haine de ploaie, încălzitoare de burtă, hote și papucii.

Puteți vedea că designul unic al acestei straturi de iarnă are o capotă atașată. Capota și interiorul sacoului sunt fabricate din Polarte Fleece care este rezistent la pată. Carcasa exterioară a sacoului este realizată din nailon impermeabil.

Demonstrați cât de ușor acest jachetă de câine este să faceți și să vă dezactivați în revizuirea videoclipului de mai sus. Capota diapozitivelor cu ușurință peste capul puilor și poate fi ajustat pentru a se potrivi în jurul gâtului sau poate trage peste urechi și partea de sus a capului câinelui.

Îmi plac curelele reglabile care păstrează această jachetă în siguranță pe câinele dvs. Cele mai multe jachete de câine ale acestui stil au o curea care se asigură sub burtă. Voyagers K9 îmbrăcăminte de câine are 2 curele - fiecare fixând în jurul laturilor opuse ale pieptului pentru a vă asigura că jacheta rămâne pe câinele dvs., indiferent cât de activă este el.

DE ASEMENEA: Cum să păstrați câinii calzi afară

Jacheta de câine cu hota în josExistă, de asemenea, o deschidere de leșie pe spatele sacoului și puteți vedea conductele reflectorizante din fotografia de mai sus. De asemenea, îmi place că aceste jachete sunt lavabile și uscate. În opinia mea, aceasta este o caracteristică necesară pentru orice îmbrăcăminte de câine.

Am fost încântat să aflu că aceste haine de iarnă canine sunt cusute manual în SUA. Puteți comanda numai aceste jachete Site-ul companiei, Pentru că vor avea nevoie de măsurătorile unice ale câinelui. Coaturile de iarnă încep de la 83 $.00, în funcție de dimensiunea și culoarea pe care o alegeți.

Evident, acest preț nu este accesibil la fiecare buget. Aceste haine sunt mult mai scumpe decât jachetele tradiționale de câine pe care le puteți ridica la magazinul local de animale de companie. Cu toate acestea, sunt, de asemenea, făcute cu materiale de calitate mult mai mare și au capota atașată pentru a vă menține pupa cât mai caldă posibil.

Materialele de înaltă calitate par a fi deosebit de durabile, așa că cred că această jachetă va dura mulți ani. Având în vedere calitatea și longevitatea produsului, aș spune că această jachetă este o valoare decentă pentru banii cheltuiți.

Citiți următorul: 20 de lucruri pentru a menține câinii calzi în timpul iernii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: voyagers k9 îmbrăcăminte de câine