Ar trebui să pun o haină de iarnă pe câinele meu?

câine purtând haina de iarnă afară în zăpadă

Pe măsură ce scăderea temperaturilor, părinții câinilor se pot întreba dacă câinii lor au nevoie de haine de iarnă pentru a rămâne în siguranță și caldă în timpul sezonului FRIGID. Nu toți câinii au nevoie de o haină de iarnă și, în unele cazuri, stratul suplimentar de căldură poate face de fapt mai mult rău decât bine. Cu toate acestea, în condițiile potrivite, majoritatea câinilor pot beneficia de un strat suplimentar de protecție împotriva elementelor. Aflați mai jos atunci când este în siguranță, și necesar, pentru a pune o haină de iarnă pe câinele dvs.

De ce proprietarii de animale de companie cumpără haine de iarnă pentru câinii lor?

Uneori, decizia de a pune o haină de iarnă pe un câine este pur emoțională. Plimbarea câinelui tău în temperaturi FRIGID poate fi tulburător emoțional din cauza îngrijorării tale pentru câinele tău. Deoarece majoritatea câinilor necesită timp în afara pentru a merge la baie și pentru a elibera excesul de energie, nu este o surpriză faptul că proprietarii de câini ar lua o abordare destul de sigur decât îmi pare rău.

Alteori, decizia poate fi condusă de modă. La începutul acestui an, American Pet Products Association a raportat că 16 dolari.Au fost cheltuite 01 miliarde În ultimul an, îmbrăcăminte pentru animale de companie, precum și coliere, leashes, jucării și produse de tehnologie PET-up șapte la sută față de anul precedent. Pe măsură ce generațiile mai tinere se deplasează de la proprietatea animalelor de companie la părinți de companie, industria animalelor de companie se îndreaptă spre o "abordare umanistă", prompând branduri să ofere produse de designer pentru animale de companie, inclusiv o varietate mai largă de opțiuni de îmbrăcăminte pentru câini.

Considerații înainte de a pune o haină de iarnă pe câinele dvs

Mulți factori vin în joc atunci când se determină dacă ar trebui sau nu ar trebui să pui o haină de iarnă pe câinele tău. Este important să luați în considerare răcirea vântului, indiferent dacă câinele dvs. ar putea fi umed și cât de însorit este înainte de a vă lua câinele afară. Când aveți îndoieli, jucați-l în siguranță. Puteți lua întotdeauna haina dacă câinele dvs. pare să devină prea cald. Ori de câte ori vă aflați în frig și vedeți câinele cu tremurând, căutând căldură, limpede, încetinindu-se sau acționând anxios sau în orice fel, este timpul să intrăm înăuntru.

Vârsta unui câine, starea de sănătate și aclimatizarea la temperaturi scăzute ar trebui, de asemenea, luată în considerare. Vârstnici, Foarte tânăr și Câini bolnavi poate avea probleme să rămână calde chiar și în condiții ușoare, în timp ce un câine adult sănătos care este obișnuit cu frigul poate fi destul de fericit chiar și atunci când este foarte rece.

Ce câini beneficiază de o haină de iarnă?

Câinii mici au o suprafață relativ mai mare prin care să piardă căldură decât câinii mari, astfel încât toate celelalte lucruri fiind egale, câinii mai mici beneficiază de haine la temperaturi mai ridicate decât câinii mai mari. Câteva rase care se potrivesc acestui grup sunt Chihuahuas, jucărie terries și Pinschers miniatural. Grăsimea corporală ajută la menținerea căldurii, deci un câine subțire, ca a Whippet sau Ogar, va aprecia adesea o haină mai mult decât un câine supraponderal. Câinii cu blană foarte subțire pot fi reci destul de ușor, deci sunt de obicei concurenți buni pentru o haină de iarnă.

Pe de altă parte, câinii mari cu păr lung sau gros, care au propriile haine duble groase, rareori necesită o haină de iarnă. De fapt, greutatea sa poate reduce efectiv proprietățile naturale izolatoare ale blanului câinelui. Blana întunecată absoarbe, de asemenea, mai multă căldură de la soare decât blana de lumină. Activitatea generează o mulțime de căldură, astfel încât orice câine va fi mai cald când se desfășoară în jurul valorii de ședința în liniște. Următorii câini rar (dacă vreodată) ar trebui să poarte o haină de iarnă din cauza dimensiunii lor și a blănurilor lungi sau dense:

Înainte de a alege (sau nu) puneți o haină de iarnă pe câinele dvs., adresați-vă medicului pentru sfaturi specifice câinelui dvs.

Alegerea stratului drept pentru câinele dvs

Odată ce ați stabilit că câinele dvs. ar putea folosi o haină de iarnă - și a primit aprobarea de la veterinarul dvs. - va trebui să decideți ce tip de haină are nevoie de câine. În primul rând, luați în considerare tipul de material care ar trebui să aibă haina câinelui. Adresați-vă medicului veterinar pentru recomandări privind materialele care sunt compatibile cu tipul de blană al câinelui.

Avertizare

Anumite țesături pot provoca reacții alergice la câțiva câini. Păstrați un ochi pentru următoarele simptome de reacții alergice la câini și consultați imediat medicul veterinar:

  • Repetate de mâncărime
  • Strănut
  • Urticarie
  • Umflarea feței, a urechilor, a buzelor, pleoapelor sau a urechilor
  • Roșu și inflamat
  • Diaree
  • Vărsături

De asemenea, luați în considerare măsurarea câinelui înainte de a cumpăra un strat de iarnă, deoarece dimensiunea este dependentă de câinele dvs. special. Utilizați o măsură de bandă pentru a înregistra măsurătorile câinelui, ceea ce vă va ajuta să determinați dacă un anumit articol de îmbrăcăminte se va potrivi. Vrei să fii sigur că haina pe care o alegeți nu este prea strânsă, suficient de descărcată pentru a trage pe pământ sau pentru a cădea de pe câine sau împiedică câinele tău să se miște în mod normal.

Utilizați aceste sfaturi pentru a vă menține câinele în siguranță și cald în timpul iernii
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui să pun o haină de iarnă pe câinele meu?