19 Controverse în jurul industriei alimentare pentru animale de companie [infographic]

Ultimul deceniu nu a fost ușor pentru proprietarii de animale de companie. Au fost atât de multe controverse care înconjoară întreaga industrie alimentară pentru animale de companie că este greu de știut de unde să se întoarcă. Dar obiceiurile noastre de cumpărare ne dau puterea. Când luăm decizii cu privire la alimentele câinilor sau alte produse de companie pentru a obține, vom alege să susținem companiile de companie.

După ce am trecut în ultimii ani de știri despre industria alimentară pentru animale de companie, cercetarea istoriei proceselor, reamintește alimentelor pentru animale de companie, plângeri de la proprietarii de animale de companie și răspunsurile de la producătorii de alimente și vânzătorii de animale de companie, acest lucru sa transformat într-o listă completă a unei controverse uimitoare din industria animalelor de companie.

Lucrul pe care majoritatea acestor controverse îl au în comun este faptul că companiile multinaționale mari și autoritățile externe nu pot fi întotdeauna de încredere pentru a proteja interesele consumatorilor, i.E. Proprietarii de animale de companie și animalele lor. Dacă doriți să alegeți un produs cu adevărat sănătos pentru câinele sau pisica dvs., singurul lucru pe care îl puteți face chiar acum este să fiți mai sceptici și să vă educați.

Industria alimentară pentru animale de companie controverse infografice

Ca și acest infografic? Imprastie vestea! Distribuiți-l pe site-ul dvs .:

Vă rugăm să includeți atribuirea cu acest grafic.

19

19 Controversele industriei alimentare pentru animale de companie
(Și de ce ar trebui să conteze pentru noi toți)

Valoarea totală estimată a industriei hranei pentru animale în 2016 a fost uluitoare $ 460 miliard în veniturile anuale [1]. Cu atât de mult de numerar pe linie, nu este surprinzător faptul că vedem mai multă presă negativă despre anumite companii de companie și corporații, precum și produsele alimentare pentru pisici și câini.

1 nume mare multinaționali cumpără companii alimentare mai mici, naturale și produse alimentare.

Venituri anuale pentru animalele de companie
Veniturile anuale ale companiilor mari și ale industriei alimentare.

Cei trei mari jucători din industria alimentară pentru animale de companie sunt Nestlé, Marte și Big Heart Brands (J.M. Smucker). Ceea ce ar fi putut începe ca bara de bomboane și companiile de blocaj înapoi în acea zi sunt acum multinaționale masive PET.

Împreună, aceste companii fac o uluitoare $ 31 + miliarde în venituri anuale [2]:

  • Mars Petcare Inc: 17.224.400.000 de dolari au raportat venituri anuale
  • Nestlé Purina Petcare: 11.917.000.000 $ Venituri anuale raportate
  • Big Heart Pet Brands: 2.280.300.000 de dolari au raportat venituri anuale

Și aceste companii gigantice se îndreaptă către producătorii mai mici, mai puțin prelucrați, mai naturali de animale de companie [3].

Ce înseamnă acest lucru este că devine mult mai greu să urmăriți cine vă face mâncarea de animale de companie, unde este făcută și ce este în ea [4]. Este, de asemenea, dificil să afli unde ingredientele din alimentele dvs. de companie provin din [5].

2 multinaționale de alimente pentru animale de companie cumpără îngrijire veterinară.

Nu este un secret că mâncarea de animale de companie slab este o cauză majoră a obezității și a altor probleme de sănătate la câini și pisici, inclusiv decesele câinilor și pisicilor.

Dar cine cumpără îngrijirea veterinară în Statele Unite? Mars Petcare Inc deține Spitalul Banfield Vet (cea mai mare clinică veterinară din SUA) și Blue Pearl (una dintre cele mai mari lanțuri de îngrijire a specialității veterinare din lume) [6].

În calitate de întreprinderi cu un scop pe ordinea de zi - creșterea profiturilor și minimizarea costurilor - alte companii multinaționale de animale de companie urmează și acest exemplu. Aceste companii cumpără lanțuri de clinici din întreaga țară [7].

Trecerea acestei căi le oferă o priză convenabilă pentru a vinde "prescripție" alimente pentru animale de companie. Și, evident, este mult mai ușor să scrieți și # 8220; recomandat de veterinari și # 8221; Pe ambalajul dvs. atunci când dețineți clinici, aceste veterine funcționează.

3 corporații alimentare pentru animale de companie încearcă să tace criticii online.

Companiile alimentare pentru animale de companie care plătesc criticiiAtunci când consumatorii și avocații de companie își iau plângerile online, companiile de produse alimentare mari de companie încearcă activ să le închidă și să elimine toate presă și recenzii negative.

De exemplu, NOWS NEWS a raportat că Purina a contactat criticii online și consumatorii care au înregistrat plângeri despre alimentele pentru câini de bunăvoință pe social media.

Nestlé Purina continuă să refuze răspunderea pentru orice boli și decese la câinii care și-au mâncat în mod regulat mâncarea. Procesul împotriva lor a scăzut în cele din urmă din cauza lipsei de dovezi [8].

Se pare că procesul nu la împiedicat să ofere proprietarilor de animale de companie bani pentru a semna acorduri restrictive de confidențialitate.

4 multinaționale de alimentare cu animale de companie au fost acuzate de fixarea prețurilor.

Marte Petcare, Nestlé Purina, Hill`s Pet Nutrition și Petsmart, împreună cu spitalele Banfield și Blue Pearl Pet, au un proces de acțiune de clasă împotriva lor pentru fixarea prețurilor "Prescripție" Alimente pentru animale de companie [9].

Când vine vorba de alimentele cu câini de prescripție și alimentele de pisică, deoarece astfel de produse nu conțin medicamente sau ingrediente care nu sunt în alte diete de companie, se argumentează că nu ar trebui să aibă nevoie de o rețetă. Reclamanții spun că prețurile lor de pe piața de mai sus nu sunt justificate.

5 Eticheta de pe mâncarea animalelor noastre nu este întotdeauna corectă.

Primul loc pe care mulți dintre noi mergem atunci când judecați cât de sănătos alimentele de câine sau alimentele de pisică nu trebuie să fie veridice, conform legii și datorită cerințelor de etichetare evazivă care sunt guvernată de AAFCO.

Etichetele alimentare pentru animalele de companie nu trebuie să arate imediat modificări ale ingredientelor [10].

Din păcate, pentru proprietarii de animale de companie, companiile alimentare pentru animale de companie au voie să-și folosească vechile etichete pe pachetele de alimente pentru animale de companie până când toate au dispărut și au consumat, chiar dacă nu sunt exacte.

Asta înseamnă că poate dura un an sau mai mult pentru etichetele de hrană pentru câini pentru a ajunge în sus cu ceea ce în sac sau poate. Singurul lucru pe care consumatorii îl pot face este să verifice în mod regulat site-ul unei companii pentru schimbări.

Citiți și: 16 lucruri pe care nu le-ați știut despre mâncarea de câini cu prescripție medicală

6 așezări nu fac prea mult.

Cu atât de multă publicitate și procese care se întâmplă, ați crede că ar exista schimbări pozitive în industria alimentară pentru animale de companie. Dar se pare că chiar și așezările aparent mari cu companii de produse alimentare pentru animale de companie cu privire la publicitatea falsă fac foarte puțin pentru animalele de companie și proprietarii lor [11].

Blue Buffalo este renumit pentru promisiunea sa de a oferi o alimentație mai sănătoasă pentru animale de companie, fără produse de pui, porumb, grâu, soia sau conservanți artificiali. Cu toate acestea, ei trebuie să fie de acord să plătească o așezare de 32 de milioane de dolari, după ce Purina Nestle a aflat că promisiunile lor pentru alimentele mai sănătoase de câini nu erau totuși că au fost sparte.

Nu numai că era vorba de mese de păsări de curte în alimente pentru câini, dar erau chiar pene.

Blue Buffalo a trecut Buck la furnizorul lor, Wilbur-Ellis, pentru a le trimite subproduse de păsări de curte fără cunoștințele lor.

Sună ca un preț imens de plătit pentru o greșeală, dar conform acordului, clienții care au cumpărat anumite produse BUFFALO albastru nu pot pretinde mai mult de 200 de dolari fiecare. Asta numai dacă și-au salvat încasările. Fără ei, nu vor primi mai mult de 10 $.

7 Chiar și atunci când se găsesc multinaționali vinovați de publicitate falsă, nu există consecințe reale.

Comisia Federală a Comerțului (FTC) a prins pe Mars Petcare Red-Handed cu publicitate falsă. Ceea ce sa întâmplat a fost EUKANUBA Dog alimente ADS revendicate că a existat un studiu de 10 ani care dovedesc o dietă obișnuită a alimentelor lor ar putea extinde durata de viață a câinelui cu 30% sau mai mult:

EUKANUBA Dog alimente
Imagine: EUKANUBA.COM

Marte Pecare a recunoscut că nu au fost suficiente dovezi științifice pentru a-și susține declarațiile, dar nu au existat amenzi la companie sau restituiri pentru consumatori [12].

Potrivit raportului, FTC va monitoriza numai pe Marte Petcare pentru a vedea dacă fac orice revendicare nesubstanțială sau înșelătoare despre produsele alimentare pentru animalele de companie. Au plecat cu un avertisment că compania ar putea fi amendat dacă repetă un astfel de comportament.

8 grade alimentare pentru animale de companie nu sunt consecvente.

Cât de mult știi despre acuratețea calității animalelor de companie? Se pare că a pretinde că un produs este "potrivit pentru consumul uman" este greu de verificat.

Unele state - una dintre ele fiind California - Opriți companiile de produse alimentare pentru animale de companie, spunând că alimentele lor de companie sunt "potrivite pentru consumul uman." Conform CA Codul de reglementare, Titlul 17, articolul 16, Regulamentul privind alimentele PET prelucrate, § 19025:

& # 8220;(g) termenii "potriviți pentru alimente umane", "potrivite pentru consumul uman" sau orice termeni similari sunt interzise pe etichete sau în anunțurile alimentare prelucrate pentru animale de companie.& # 8220;

Este mâncare de câine, dreapta? Revendicarea oamenilor poate mânca, trebuie să fie o publicitate falsă, cu excepția cazului în care acestea pot, care a fost subliniată cu exactitate Molie de otrăvitpets.COM.

Care ar trebui să se aplice și unui site de fabricare a animalelor de companie, dar este obișnuit să vedem astfel de afirmații acolo. Din păcate, nu există o definiție stabilită pentru astfel de declarații.

Conform reglementărilor [13], ar trebui să însemne că au un număr de unitate oficial în Baza de date USDA și le puteți uita pe site-ul USDA, dar asta nu este aproape niciodată cazul.

9 & # 8220; Făcut în SUA și # 8221; Anunțurile nu includ întotdeauna toate ingredientele.

Fabricat în SUA China"Făcut în SUA" a devenit un mare punct de vânzare în industria alimentară pentru animale de companie în ultima vreme, dar unele companii de alimente pentru animale de companie sunt acționate pentru a ascunde sursa tuturor ingredientelor lor [14].

Problema este că FTC declară că astfel de produse alimentare pentru animale de companie ar trebui să conțină conținut străin neglijabil, dar nu există un acord absolut cu privire la ceea ce înseamnă asta.

Producătorii de alimente pentru animale de companie se bazează adesea pe vitamina și premixul de minerale ieftine care pot veni din China sau au componente chinezești. Aparent, ei nu consideră că aceste ingrediente sunt suficiente pentru a face publicitatea lor o minciună.

10 pedeapsă mică pentru companiile de produse alimentare pentru animale de companie.

În ciuda mii de plângeri de la consumatori, medicii veterinari și chiar rapoartele FDA care confirmă substanțele toxice, producătorii de alimente pentru animale de companie nu sunt aproape niciodată pedepsiți.

Au fost literalmente mii de plângeri de consum cu privire la alimentele pentru câini de bunăvoință care provoacă boli și uneori moarte. Nestlé Purina Pecare, totuși, a scăpat de la litigii de mai multe ori din cauza lipsei de dovezi [15]. După tone de procese, Bufalo-ul albastru coboară cu avertismente doar sau cu amenzi ușoare care nu vor face nimic în veniturile lor.

Au fost chiar confirmate rapoarte FDA că au existat cu siguranță pesticide, mucegai, arsenic și plumb în hrana de câine a unor companii, dar produsele nu au fost niciodată recheiate.

De ce? Acest lucru se datorează faptului că limitele FDA nu se bazează pe expunerea pe termen lung, chiar dacă animalele de companie mănâncă în mod obișnuit aceleași alimente în fiecare zi.

Și ca și în cazul recentelor Scandalul alimentar al lui Evanger, Companiile și organismele de conducere continuă să se țină vina reciproc fără rezultat pozitiv, în timp ce proprietarii de animale de companie și animalele lor care suferă de încrederea atât a companiilor, cât și a agențiilor.

11 ingrediente greșite în alimentele pentru animale de companie.

Nu mulți proprietari de animale de companie nu știu că produsele alimentare americane de hrană și produsele alimentare pentru animale de companie sunt strâns legate de redarea de către organe offal, a cărnii învechite și a animalelor "căzute".

Asociația Națională Renderers (NRA) sunt responsabile cu prelucrarea materiilor prime care pot include deșeurile animale, carnea depășită și animalele căzute care nu sunt sacrificate legal. Ele partenerii cu Asociația Americană pentru Fed Industry (AFIA) pentru a audita modul în care se face alimentele pentru animalele de companie.

Sub FSC36, regulile de certificare a alimentelor în siguranță / siguranța alimentelor [16], și nraul Codul de practică, ingredientele care ar fi judecate în mod normal ca fiind murdare, putrede sau descompuse sunt luate în considerare "Ingrediente de hrană pentru animale sigure, sănătoase și utile pentru animale."

Documentele proprii ale NRA spun că descompunerea ingredientelor de carne "nu este întotdeauna un negativ pentru calitatea produselor și siguranța alimentară,"Deoarece carnea proastă este gătită la temperaturi atât de ridicate când este redată.

(Desigur, o astfel de metodă de gătit la temperaturi ridicate poate distruge valoarea nutrițională De asemenea, dar aceasta este o discuție diferită pentru o altă zi.)

De aceea, făina de produse din carne și subproduse de pui sunt evitate de mulți iubitori de animale de companie. Când tipul de carne nu este numit, acesta ar putea chiar includeți în mod legal pisicile și câinii.

LEGATE DE: 15 moduri de a vă asigura că câinele dvs. primește suficientă carne de calitate bună

12 angajați din fabrică de alimente pentru animale de companie trebuie să păstreze liniște.

Așezările cu angajații înseamnă că condițiile de muncă periculoase la plantele alimentare PET nu se aprind niciodată pe deplin la lumină și pot continua la alte plante, punând în pericol lucrătorii și animalele de companie.

De exemplu, Mars Petcare a stabilit un proces de către un număr de foști angajați care au lucrat pentru ei la Facilitatea Missouri-Kansas închisă acum în Jasper County [17].

Procesul a susținut că societatea nu a oferit angajaților protecția personală corectă împotriva substanțelor chimice periculoase utilizate în cadrul instalației alimentare pentru animale de companie, cum ar fi mucegaiul și gazul de fosfină și că Marte Pecare nu a monitorizat în mod corespunzător nivelurile toxice.

Potrivit cel puțin unui fost angajat implicat în proces, carne fumigată nu a fost frecvent etichetă. A mers direct în hrana pentru animale de companie, iar semnăturile au fost apoi falsificate, spunând că ingredientele erau în siguranță.

Un centru pentru controlul și prevenirea bolii (CDC) Raportul Niosh În 2012 a spus că a existat atât de mult mucegai în aerul fabricii, nu ar putea fi măsurată nici măcar prin instrumentele lor [18].

Acesta a fost cazul în mai multe zile. Diacetil, precum și 2,3-pentandione au fost găsite și în ingredientele alimentare pentru animale de companie. Planta a fost închisă, totuși, înainte de a putea fi investigată în continuare, dar nu au fost vreodată rechetate alimente sau alte produse pentru animale de companie.

13 Pericole potențiale create de fabricile alimentare pentru animale de companie.

A fost raportat că fabricile de alimente pentru animale de companie creează mirosuri "foarte nepotrivite" și potențial periculoase, care pot influența negativ sănătatea umană.

Dennis Egan este un avocat cu firma de avocatură Popham, care a condus procesul împotriva lui Marte Pecare despre condițiile de muncă abominabile la uzina lor de animale de companie din Jasper County [19].

A fost raportat în procesul că Marte a fost presupus responsabil pentru eliberarea compusului chimic toxic diacetil. Chiar a trebuit să fie investigată pentru a vedea dacă a afectat lucrătorii la o fabrică de producție din popcorn din apropiere și rezidenți oraș.

Cu toate acestea, ele nu sunt singura facilitate de alimentare cu animale de companie care provoacă mirosuri și gaze oribile și eventual periculoase.

De exemplu, au existat multe plângeri despre fabrica de Wanket din Mishawaka. Dale Emmons, Un membru local al Consiliului comun, a cerut locuitorilor să urmărească zile cu aerul "cu adevărat neplăcut" și să-l raporteze companiei alimentare pentru animale de companie [20].

14 Limitele FDA pe BPA sunt inadecvate.

Preocupările anterioare bisfenol A (BPA) Siguranța devin din ce în ce mai frecvente cu consumatorii, dar au existat puțină mișcare pentru ao scoate din alimente pentru animale de companie sau pentru a le regla. Este frecvent utilizat pentru a linia cutii de metale și alte containere alimentare pentru animale de companie.

Există rapoarte care afectează nivelurile hormonale și cauzează alte probleme de sănătate la pisici și câini la niveluri ridicate și cu expunere zilnică [21].

Cu mai multe dovezi care apar, există încă o lipsă de limite de siguranță stabilite pentru industria alimentară și produsele alimentare pentru animale de companie [22].

15 FDA nu este strictă cu rechemarea alimentelor pentru animale de companie.

Chiar și atunci când FDA găsește ingrediente nedeclarate, droguri și alte substanțe chimice în alimentele câinilor care nu sunt pe eticheta pachetului, care nu înseamnă că există o rechemare sau litigiu.

Sulfaclozine, Un antibiotic ilegal, a fost raportat în diferite câini jeky tratează [23].

A fost Amantadine (un medicament care studiile au aratat nu are puține dovezi pentru eficacitatea sau siguranța acestuia) în 36% din conținut de câine tratează conținutul. A fost chiar Deeet (ingredientul utilizat în repellente de insecte) în 38% din părțile jekking jefuite tratează.

Mulți consumatori au raportat boli de companie și decese, dar nu au fost rechemate produse. FDA nu a ajuns la concluzii sau recomandări absolute la sfârșitul lor Deceni de anchetă lungă (PDF).

16 FDA nu ia în considerare hrana pentru animale de companie să fie un risc ridicat de contaminare intenționată.

FDA a declarat acea:

& # 8220; & # 8230;Alimentele de animale nu sunt la un risc ridicat de contaminare intenționată, deoarece analiza noastră arată că falsificarea alimentelor de animale are un potențial minim pentru morbiditatea și mortalitatea umană.& # 8221;

Aparent, bolile de companie și decesele nu sunt considerente importante atâta timp cât alimentele de companie nu afectează oamenii. Acesta este, probabil, de ce legile de protecție a alimentelor umane de la falsificare cu carne putredă nu sunt aplicate în fabricarea alimentelor pentru animale de companie.

17 Temperatura ridicată a gătitului alimentelor pentru animale de companie crește riscurile de cancer și scade valoarea nutrițională.

Alimentele de câine Kibble și chiar alimentele conservate sunt de obicei gătite la astfel de temperaturi ridicate, carbohidrați formează compuși chimici periculoși, numiți compuși chimici cancerici acrilamides.

Acest proces este numit Maillard Reacție. Multe ingrediente sunt gătite și prelucrate înainte de a ajunge chiar la fabrica de alimente pentru animale de companie, unde sunt gătite și procesate din nou, uneori de mai multe ori.

Potrivit studiilor, pisicile pot mânca până la 38 de ori mai mult de cancer care provoacă compuși decât oamenii24]. Câinii pot ajunge până la 122 de ori mai mult, iar cutiile sunt mai rele pentru această problemă decât Kibble.

Mai mult, studiile suplimentare au arătat că nu numai acest proces de fabricație determină riscurile de cancer, ci și se modifică și scade valoarea nutrițională în alimentele de câine [25].

18 alimente de câine pe bază de pește pot fi ridicate în mercur.

Într-un studiu mai recent al alimentelor de pisici umede și uscate, cercetătorii Adriel Luippold și Mae Sexauer Gustin testate la 54 de câini și 47 de alimente de pisici și chiar și atunci când au fost găsite niveluri mai sus considerate în siguranță, produsele nu au fost retrase [26].

Este deosebit de obișnuită în alimentele pentru animale de companie realizate cu pește, deși poate fi evitată prin utilizarea unor tipuri specifice de pește. Dacă nu utilizați pești mai mari, carnivori, mai mare pe lanțul alimentar, cum ar fi somonul și păstrăvul, este posibil să se evite nivelurile ridicate de mercur în alimentele pentru animale de companie, Potrivit autorilor studiului.

19 Alimentele de câine are nevoie de o monitorizare atentă a vitaminelor și mineralelor, în special formulele ridicate de carne.

În 2012, industria de animale de companie raportat acea "carne-primă diete"Poate duce cu ușurință la o serie de substanțe nutritive, minerale și vitamine, cum ar fi proteine, grăsimi, calciu, fosfor și fier, doar pentru a numi câteva.

Cu toate acestea, aceasta rămâne o problemă frecventă și cauza în multe rechemări ale produselor de companie.

Consumatorii caută mai multă carne atunci când aleg hrana pentru animale de companie, dar înseamnă că companiile trebuie să își verifice cu atenție produsele și să utilizeze cele mai sigure metode de fabricare și extrudare. Care, desigur, conduce la prețuri, la fel ca începând cu ingrediente de calitate mai bune.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 19 Controverse în jurul industriei alimentare pentru animale de companie [infographic]