Reteta: gluten gluten gratuit food dog

Majoritatea câinilor nu nevoie O dietă fără gluten. Mulți proprietari aleg să hrănească acest tip de mâncare deoarece doresc să imite dieta pe care o mănâncă ei înșiși. Alți proprietari cred că boabele și glutenul nu sunt surse naturale de nutriție pentru câini. Oricum, asta homemade gluten gratuit hrană pentru câini Poate fi exact ceea ce căutați.

În primul rând, trebuie să realizați acest lucru Grați gratuit și fără gluten nu sunt aceleași lucruri. Așa cum sugerează și numele, Grați de mâncare fără cereale este o dietă care nu include niciun tip de cereale. Cu toate acestea, nu toate boabele conțin gluten. De exemplu, ambele orez și quinoa sunt boabe, dar nici nu conține gluten.

Homemade gluten gratuit câine rețetă alimentarăAmintiți-vă: o dietă alimentară cu câini fără cereale este întotdeauna fără gluten, dar o dietă fără gluten poate sau nu să conțină boabe.

Studiile arată că există un motiv pentru a lua în considerare hrănirea câinelui dvs. o dietă fără gluten. Indiferent dacă medicul veterinar a recomandat o dietă de hrană pentru câini fără gluten sau preferați doar să vă hrăniți câinele în acest fel, acest produs de câine gratuit de la fel de mâncare poate să-și satisfacă nevoile nutriționale. Totuși, ar trebui să verificați cu veterinarul dvs. pentru a vă asigura că această alimentație oferă tuturor substanțelor nutritive pe care corpul dvs. de companie le cere. Dacă nu, acestea pot recomanda adăugarea unui supliment sau multi-vitamină la rețetă.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Homemade gluten gratuit câine rețetă alimentară

Homemade gluten gratuit hrană pentru câini

Ingrediente

  • 3 cani de orez alb (fierte)
  • 1/2 cană legume prietenoase pentru câini
  • 1 ouă
  • 1/4 cupă de lapte
  • 1/4 ceasca brânză rasă

Directii

Homemade gluten gratuit hrană pentru câiniAceastă rețetă solicită 3 cești de orez gătit. Dacă sunteți nou la orez de gătit, acesta va găti la aproximativ două ori dimensiunea sa. Gătiți-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Am folosit fasole verde și mazăre, dar puteți înlocui orice Vaggies prietenos cu câini. Unele alte opțiuni mari ar fi:

  • morcovi
  • Beats
  • spanac
  • cartof dulce
  • brocoli

Am folosit legume înghețate pe care le-am rămas în grădina noastră în această vară. Desigur, legumele proaspete sunt prea bune. De asemenea, am folosit brânză de mozzarella, dar puteți folosi orice tip pe care îl aveți la îndemână. Nu recomand brânză americană - cu atât mai puțin procesată cu atât mai bine!

Preîncălziți cuptorul la 350 °.

Homemade gluten gratuit hrană pentru câiniÎntr-un vas mic de caserolă, stratiți orezul și legumele gătite. Legumele nu trebuie să fie gătite. Într-un castron mic, bateți oul și laptele împreună și turnați amestecul peste orez și legume.

Păstrați brânza peste partea superioară a acestui tip de mâncare de câine liberă de casă și coaceți în 350 ° timp de 20 de minute. Odată ce ați făcut gătit, așteptați ca mâncarea să se răcească și puteți să o hrăniți la puii voștri. Vă recomandăm o dimensiune de servire de aproximativ 1 / 2-3 / 4 ceașcă de alimente pentru fiecare 25 de kilograme de greutate corporală. Această dimensiune de servire este estimată pe baza unui program de hrănire de două ori pe zi.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de până la 5 zile. De asemenea, puteți îngheța resturile într-un container etanș de până la 3 luni.

Citiți următorul: Casă de casă fără cereale gratuite Rețetă alimentară

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reteta: gluten gluten gratuit food dog