Rețetă: hrană pentru câini vegetarieni de casă

O dietă vegetariană pentru câini este destul de controversat în domeniul veterinar. În timp ce unii câini ar putea avea nevoie să fie pe o dietă vegetariană din cauza preocupărilor de sănătate sau a alergiilor, aceste cazuri sunt foarte puține. De obicei, proprietarii de animale de companie care doresc să-și hrănească poochul a casă vegetariană de casă rețetă alimentară face acest lucru pentru că nu mănâncă carne și doresc ca câinele lor să urmeze aceleași valori.

Preocuparea cu această dietă este că nu oferă 100% din nutriția că o nevoie de canină pe cont propriu. Acesta este motivul pentru care este vital pentru sănătatea câinelui dvs. pentru a vă consulta medicul veterinar sau un nutriționist canin certificat înainte de a vă schimba animalul la o dietă vegetariană.

Acestea vor recomanda suplimente suplimentare pentru a adăuga la dieta vegetariană a puilor, care va compensa nutrienții lipsiți de lipsă, în special pentru cei cu stomac sensibil. Când este făcut corect, o dietă vegetariană poate fi o modalitate foarte sănătoasă de a vă hrăni companionul canin.

Dacă ați clarificat deja această dietă cu medicul veterinar, Această rețetă de mâncare vegetariană de casă poate fi o mare adăugare la dieta animalului tău. Rețineți că nu este 100% echilibrat din punct de vedere nutrițional, deci va trebui să adăugați suplimentele necesare înainte de a vă hrăni pooch-ul.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Casă vegetariană de casă rețetă alimentară

Casă vegetariană de casă rețetă alimentară

Această rețetă se bazează pe nevoile nutriționale ale unui câine pentru adulți de 25 de lire, fără preocupări de sănătate care primește o cantitate medie de exercițiu. Dimensiunea de servire este de aproximativ 1.75 cesti de hrană pe zi. Această sumă ar trebui să fie împărțită în cel puțin 2 mese pe zi.

Ingrediente

  • 2/3 cești de neplăcut Quinoa
  • 1 1/3 cani de apă
  • 1 cartofi dulci mare
  • 1 ceasca mazăre congelate
  • 1 banană feliată

Directii

Preîncălziți cuptorul la 400 °. Găuriau găurile în cartoful dulce cu o furculiță și coaceți-l până la licitație. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 1 oră. Puteți, de asemenea, cu microunde pentru aproximativ 5 minute pentru rezultate mai rapide dacă alegeți.

În timp ce cartoful gătește, fierbeți apa și adăugați chinoa. Fierbeți-l până când toată apa este absorbită. De asemenea, va trebui să fierbeți mazărea în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.

Casă vegetariană de casă rețetă alimentarăTăiați banana și tăiați cartoful dulce în bucăți potrivite pentru dimensiunea animalului dvs. de companie.

Acum, tot ce trebuie să faceți pentru a termina această rețetă de mâncare vegetariană de casă este de a amesteca quinoa, cartof dulce, mazăre și banane împreună într-un castron de amestecare cu dimensiuni medii. Odată ce amestecul este suficient de răcit, îl puteți hrăni cu câinele dvs.

Depozitați orice resturi într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile. De asemenea, puteți să-l stocați într-un container etanș în congelator timp de până la 1 lună pentru depozitarea pe termen lung.

Citiți următorul: 20 argumente pro și contra de rețete alimentare pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană pentru câini vegetarieni de casă