Reteta: vet recomandat hrană pentru câini de casă

M-am rugat adesea să împărtășească rețete care au fost recomandate de un medic veterinar. În timp ce este frumos să știți că o rețetă a fost recomandată de un expert, nu înseamnă neapărat că este o alegere sănătoasă pentru câinele dvs. Acest VET recomandat Rețetă alimentară pentru câini de casă poate fi perfect pentru FIDO, dar este încă cel mai bun dacă verificați cu veterinarul sau cu un nutriționist canin înainte de a-ți comuta puiul la această dietă cu normă întreagă.

Deoarece această rețetă alimentară câine face o masă moale, ușor de mestecat, este ideal pentru animalele de companie sau câini cu probleme de sănătate dentară. Este, de asemenea, o masă foarte slabă, ceea ce înseamnă că ar funcționa bine pentru un câine cu un stomac supărat sau sensibil. De multe ori am folosit această rețetă pentru fetele mele când nu se simt bine și și-au pierdut apetitul.

VET recomandat Rețetă alimentară pentru câini de casăAceastă rețetă a fost aprobată de VET. Din nou, este important să discutați cu VET sau cu un nutriționist canin înainte de a include această rețetă în meniul obișnuit al câinelui. Puteți găsi 25 retete alimentare aprobate de câini în cartea noastră electronică, Aici.

În timp ce acest lucru poate fi un sunet nutrițional pentru niste câini, nu va oferi echilibrul nutrițional necesar pentru fiecare câine. Următoarea rețetă va fi de aproximativ suficientă pentru a alimenta un câine de 40-50 de lire pentru o zi (1/2 dimineața și 1/2 noaptea). Cu toate acestea, câinele dvs. poate avea nevoie de mai mult sau mai puțin alimente pe zi, în funcție de greutatea sa, starea de sănătate, vârsta și nivelul de activitate.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

VET recomandat Rețetă alimentară pentru câini de casă

VET recomandat Rețetă alimentară pentru câini de casă

Ingrediente

  • 1 lingurita. ulei de cocos
  • 2 ouă cu cochilii
  • 1/2 ceasca de proteine ​​fierte (am folosit Turcia, dar ai putea înlocui orice altă sursă de proteine ​​slabă - cum ar fi pui sau pește - de alegere)
  • 1/2 dintr-un piper verde (tocat)

Directii

Efectuarea acestui medic veterinar recomandat Rețeta alimentară pentru câini de casă este similară cu o singură omet pentru dvs. În primul rând, topiți uleiul de nucă de cocos într-o tigaie mică pe căldură medie. În timp ce tigaia se încălzește, se amestecă la ouă într-un castron mic, cu ouăle de ouă.

VET recomandat Rețetă alimentară pentru câini de casăSe toarnă ouăle din tigaie și sfâșiați tigaia până când ouăle acoperă în mod egal. Se presară sursa de proteină gătită și ardeii deasupra ouăi. Ardeii verzi adaugă vitamina C și beta-caroten la dieta puilor tăi.

Dacă puteți, îndoiți oul în jumătate atunci când este de aproximativ 75% gătit. Dacă aveți probleme cu răsturnarea oului, fără griji. Doar gătiți-l ca ouă amestecate. Crede-mă, câinele tău nu-ți pasă cum arată acest veterinar de casă.

Odată ce masa este răcită, o puteți servi la animalul dvs. de companie. Din nou, verificați dublu cu medicul veterinar înainte de a alege dimensiunea corectă de servire pentru animalul dvs., dacă intenționați să hrăniți acest lucru ca o masă obișnuită în dieta câinelui.

Citiți următorul: 10 VET Branduri de produse alimentare recomandate care sunt ieftine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reteta: vet recomandat hrană pentru câini de casă