Rețetă: hrană pentru câini de casă cu conținut scăzut de grăsimi

Câini care suferă de pancreatită sunt adesea interzise o dietă cu conținut scăzut de grăsimi. Câinii care au fost diagnosticați cu boală intestinală inflamatorie (IBD) par a răspunde, de asemenea, bine la acest tip de dietă. Indiferent de motivul, asta Rețetă alimentară cu câini de casă cu conținut scăzut de grăsimi va oferi substanțele nutritive de care are nevoie fără grăsimi suplimentare găsite în alimentele tradiționale de animale de companie.

Există o serie de motive pe care medicul dumneavoastră veterinar le poate prescrie o dietă cu conținut scăzut de grăsimi pentru puii dvs. În timp ce pot sugera o dietă cu prescripție redusă, rețetele de casă pot fi de fapt mult mai sănătoase pentru el. Discutați despre toate opțiunile dvs. cu medicul veterinar și lăsați-i să știe că sunteți interesat să mergeți la traseul de casă.

Dacă medicul veterinar nu este deschis ideii de a vă hrăni câinele o dietă de casă, cereți oa doua opinie de la a Veterinarul holistic sau un nutriționist canin.

Dacă sunteți îngrijorat că câinele dvs. este supraponderal, Nu să-și schimbe dieta fără a vă consulta VET sau un nutriționist canin. Este important ca câinele dvs. să obțină toate elementele nutriționale pe care corpul le are nevoie și să-și schimbe dieta fără să știe exact ce are nevoie de riscul de a face dieta de dietă în unele dintre acei nutrienți necesari.

Dietele scăzute în grăsimi sunt adesea deficitare de nutrienți importanți precum vitamina A și vitamina E. O dietă cu conținut scăzut de grăsimi vă poate ajuta animalul în anumite aspecte ale sănătății sale, dar poate face mai mult rău decât bine pe termen lung. De exemplu, o dietă deficitară în vitamina A poate avea ca rezultat un sistem imunitar slăbit și o piele extrem de uscată.

Clasat: Top 15 cele mai bune branduri de hrană pentru câini cu conținut scăzut de grăsimi

Rețetă alimentară cu câini de casă cu conținut scăzut de grăsimi

Rețetă alimentară cu câini de casă cu conținut scăzut de grăsimi

Ingrediente

  • 1 cană de carne de vită moale macră (grăsime drenată)
  • 1 ceașcă orez brun gătit
  • 3/4 Cupa de cottage fără grăsimi
  • 1/2 ceasca broccoli gătită
  • 1/2 cană fierte

Directii

Această rețetă de mâncare de casă cu conținut scăzut de grăsimi este foarte ușor de făcut. Tot ce trebuie să faceți este să gătiți carnea de vită la sol și să scurgeți grăsimea și apoi să gătiți legumele. Puteți să aburați broccoli și să squash sau se fierbe ca și cum am făcut-o.

Apoi tot ce trebuie să faceți este combinat toate ingredientele într-un castron de dimensiuni medii. Se amestecă până când sunt amestecate bine.

Puteți servi această mâncare de câine la animalul dvs. de companie imediat sau păstrați-l pentru a servi mai târziu. Depozitați această rețetă alimentară cu câini cu conținut scăzut de grăsimi în frigider într-un recipient etanș pentru depozitare de aproximativ 3-5 zile. Deoarece nu conține conservanții că dietele comerciale fac, nu va fi aproape cât timp.

De asemenea, puteți face un lot mai mare în avans și îl îngheață într-un container etanș de până la 3 luni. Fac asta de multe ori, așa că pot avea în continuare hrană pentru câini de casă disponibilă pentru fetele mele în timpul săptămâni ocupate când nu am timp să o pregătesc.

Citiți următorul: 7 motive pentru a nu vă alimenta hrana pentru câini de câine (pe baza faptelor)

Rețetă alimentară cu câini de casă cu conținut scăzut de grăsimi

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană pentru câini de casă cu conținut scăzut de grăsimi