Rețetă: pui și legume lenjerie de aragaz

Făcând hrană pentru câini de casă nu este foarte convenabilă, Dar este o opțiune mult mai sănătoasă decât majoritatea produselor alimentare pentru câini comercial. Poate fi mult mai ușor să leagăn de magazinul local de animale și să luați o pungă de alimente de pe raft, dar cercetările au arătat că există ceva frumos Ingrediente dezgustatorii în alimente comerciale câine. Făcând propriul hrană pentru câini acasă este o modalitate excelentă de a vă asigura că câinele dvs. alimentează numai ingrediente sănătoase, naturale.

Această rețetă alimentară pentru câini de casă utilizează puiul ca sursă de proteine. Cea mai bună parte a fabricării hranei pentru câini de casă este că puteți înlocui ingredientele dacă doriți. Dacă câinele dvs. este alergic la pui sau pur și simplu preferă o carne diferită, nu ezitați să utilizați altceva în schimb.

Eu folosesc mere, fasole verde, mazăre, cartofi dulci și morcovi în această rețetă. Puteți înlocui alte fructe și legume prietenoase câinelui dacă doriți. Când planuiesc care reteta alimentelor de casă de casă pe care o voi face, încerc să aleg fructe și legume care sunt în sezon. Sunt mai ieftine și mai ușor de găsit pe cele mai multe piețe locale.

Pui și legume lenjerie de aragazUnele substituții sănătoase includ:

  • afine
  • Kale
  • spanac
  • suc de fructe
  • mazăre
  • brocoli

Asigurați-vă că faceți cercetarea dvs. înainte de înlocuirea ingredientelor în alimentele pentru câini de casă. Căutați surse de reputație online sau efectuați un apel către medicul veterinar înainte de a adăuga în orice ingrediente pe care nu sunteți sigur.

Cele mai multe rețete de alimente pentru câini de casă sunt nu echilibrat din punct de vedere nutrițional, Deci, asigurați-vă că consultați un nutriționist canin dacă intenționați să treceți la o dietă de casă. Această rețetă nu va oferi o nutriție echilibrată pentru toți câinii, deci este probabil ca VET-ul dvs. să recomande adăugarea suplimentelor la acest produs alimentar.

MAI MULTE INFORMATII: Substituții pentru rețetele alimentare pentru câini de casă

Pui și legume lenjerie de aragazină de câine Rețetă alimentară

Pui și legume lenjerie de aragaz

Ingrediente

  • 3 lb. dezastru / coapse de pui fără piele
  • 2 mere mari (corate și tocate)
  • 2 cești de fasole verde congelate
  • 2 cani de mazăre congelate
  • 1 cartof dulce mare (tocat)
  • 2 morcovi (felii)
  • 1 poate fasole de rinichi (drenate și clătite)
  • 2 lingurite. ulei de cocos

Directii

Dacă nu aveți mult timp suplimentar pentru a pregăti mesele pentru câinele dvs., folosind un aragaz lent poate fi de ajutor. Rețete de gătit lent necesită doar un pic de muncă pregătită. Nu este nevoie să tindem mâncarea în timp ce găti.

Pentru această cină de pui și legume, tot ce trebuie să faceți este să adăugați ingredientele enumerate mai sus la aragazul lent și să-l rotiți. Cele mai multe mașini de gătit lent sunt programabile, dar dacă dvs. nu va trebui să păstrați un ochi pe timp. Această masă ar trebui să gătească la scăzut timp de aproximativ 8 ore.

Pui și legume lenjerie de aragazDacă lucrați în afara casei, această rețetă este o mare alternativă la mesele pe care trebuie să le reparați zilnic. Puteți pune ingredientele în aragazul lent înainte de a pleca la lucru și, până când veți obține home hrana Fido va fi gata. În plus, puteți face alimentele în vrac Deci trebuie doar să gătiți o dată pe săptămână sau cam asa ceva.

De îndată ce acest pui de pui și veggie sa răcit, îl puteți hrăni cu pooch-ul tău. Puteți să stocați rămășițele într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile sau să le înghețați și vor păstra 8-10 săptămâni.

Dimensiunea recomandată de servire pentru această rețetă este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală pe servire și ar trebui să fie servită de două ori pe zi. Rețineți că câinii mai activi pot necesita mai multe calorii în fiecare zi, în timp ce puii lazier ar putea să nu aibă nevoie atât de mult.

Citiți următorul: 20 pro, consiliere și mituri despre alimentele câinilor de casă

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cel mai bun pui de pui și legume lenjerie de aragaz Rețetă alimentară

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: pui și legume lenjerie de aragaz