Rețetă: alimente echilibrate pentru câini de casă

Nu este un secret că o casă de casă Dieta alimentară pentru câini poate oferi o nutriție de cea mai bună calitate atunci când se face corect. Motivul pentru care mulți veterinari și experți nutriționali canini nu vor recomanda această dietă se datorează faptului că majoritatea proprietarilor de animale de companie nu iau timp să o facă în mod corespunzător. Cu asta spuse, asta Rețetă alimentară pentru câini de casă echilibrată poate oferi o nutriție adecvată pentru câțiva câini, dar nu va oferi o nutriție echilibrată pentru fiecare canină.

Termenul este echilibrat și # 8221; este folosit de medicii veterinari, nutriționiști canini, companii alimentare pentru animale de companie și alți experți în domeniu pentru a se referi la o dietă echilibrată din punct de vedere nutrițional și poate fi folosită ca o dietă unică a câinelui.

Rețetă alimentară pentru câini de casă echilibratăData viitoare când vă aflați în magazinul de animale de companie, consultați eticheta alimentelor de câine care sunt etichetate și # 8220; echilibrat.& # 8221; Ele precizează în mod specific tipul de câine pe care alimentele le formulează pentru. De exemplu, alimente pentru cățeluși, câini de rang înalt, câini în toate etapele de viață, câini supraponderali, câini cu condiții speciale de sănătate ", lista continuă și pe.

Deci, acum puteți vedea ce vreau să spun când spun că această rețetă alimentară de casă echilibrată nu va fi potrivită pentru fiecare câine. Înainte de a începe să hrăniți această mâncare, să discutați despre schimbarea dietei cu VET sau cu un nutriționist de câini instruiți. Ei vă vor putea spune dacă această mâncare va oferi o nutriție adecvată pentru animalul dvs. de companie.

Este probabil ca expertul pe care îl consultați, va recomanda adăugarea suplimentelor acestei retete. De fapt, un studiu recent efectuate pe 200 de rețete alimentare pentru câini de casă au arătat că multe rețete (chiar și cele care vin de la veterinari) nu au toți substanțele nutritive adecvate pe care un câine are nevoie.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Rețetă alimentară pentru câini de casă echilibrată

Rețetă alimentară pentru câini de casă echilibrată

Ingrediente

  • 3 kilograme dezosate, coapse de pui fără piele
  • 1/4 ficat de pui de pui
  • 1 cană de morcovi (tăiat)
  • 1 cană verde fasole
  • 2 mere (dulci și felii)
  • 1 lingurita. ulei de masline
  • 1 cană de mazăre
  • 1/4 patrunjel uscat (sau 1/2 cană de patrunjel proaspăt)

Directii

După cum puteți vedea, această rețetă echilibrată pentru câini de casă arată ca o tocană de pui pentru câini. Este foarte ușor de făcut, pentru că este pregătit în aragazul lent.

Rețetă alimentară pentru câini de casă echilibratăÎncepeți prin adăugarea de pui, a ficatilor, a morcovilor, a fasolei verzi, a merelor și a uleiului de măsline la aragazul lent. Puneți capacul și gătiți-l pe scăzut timp de 6-8 ore. Veți ști când ați terminat, deoarece puiul va fi foarte delicat.

Când rețeta se face gătit, adăugați mazărea și patrunjelul și se amestecă până se combină bine. Lăsați rețeta să gătească încă 10-15 la scăzut. Odată ce este răcit, îl puteți servi la câinele dvs.

Depozitați resturile într-un recipient etanș în frigider timp de 5-7 zile. De asemenea, puteți îngheța resturile într-un container etanș pentru până la 3 luni.

Citiți următorul: 20 cele mai sănătoase Rețete alimentare pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente echilibrate pentru câini de casă