Rețetă: carne de vită și carne de porc

Pregătirea alimentelor de câine într-un aragaz lent este simplu și rapid. Puteți adăuga ingredientele dimineața, plecați la muncă, iar puștiul dvs. va avea o masă delicioasă, proaspătă, până când vii acasă. Această rețetă de carne de vită și carne de porc este sigur că vă rog chiar și cel mai pretențios palat.

Mulți proprietari nu au timp suplimentar pentru a pregăti hrană pentru câini de casă pentru tovarășii lor canini. Bineînțeles că există încă un pic de lucru prep, dar folosind un vas de corci face posibil ca și cel mai aglomerat proprietar de câine să-și hrănească câinele Dieta de casă.

Hrănirea unei diete de casă pentru câini vă permite să aveți control complet asupra a ceea ce mănâncă câinele dvs. Puteți alege calitatea și tipul de ingrediente utilizate și le puteți pregăti exact cum doriți.

Mai multe videoclipuri: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Carne de vită și carne de porc Crock Pot câine Rețetă alimentară

Carne de vită și carne de porc Crock Pot câine Rețetă alimentară

Ingrediente

  • 1.5 cani de apă
  • 1 cană de orez brun
  • 4 lbs. Sursa de proteine ​​(am folosit 1 lb. carne de vită și 3 lbs. carne de porc)
  • 1/2 ceasuri afine
  • 1 Apple mare (cubat)
  • 1 ceasca kale (tocata)
  • 1 cartof dulce mare (cubat)
  • 2 morcovi mari (tăiat în bucăți)

Directii

Ca și în cazul diferitelor rețete de aragaz, acesta este foarte simplu de făcut. Mi-e nevoie de aproximativ 15 minute pentru a reduce toate fructe si legume Pentru această rețetă, și asta este toată lucrarea pe care trebuie să o faceți.

Doar adăugați toate ingredientele la aragazul dvs. lent și amestecați mâncarea de câine ocazional în timp ce gătește. Puteți găti această rețetă timp de 4 ore pe setarea # 8216; High `sau 7 ore pe setarea "# 8216; Low`.

După cum explic în ghidul meu video, folosesc, de obicei, carne congelată în rețetele mele Crock Pot. Mă salvează timpul de dezghețare a cărnii și nu vor schimba deloc gustul sau textura alimentelor. Doar adăugați aproximativ 30-45 de minute la timpul de bucătărie dacă utilizați carne congelată.

Citirea suplimentară: Argumente pro și contra al dietei de la Barf pentru câini

Carne de vită și carne de porc

Homemade Dog Alimentar este cea mai bună opțiune pentru proprietarii de animale de companie cu alergii alimentare sau burte sensibile. Puteți înlocui ingredientele pe care câinele dvs. se bucură și să satisfacă rețetele pe care le hrăniți la nevoile de sănătate și nutriționale ale câinelui.

Este, de asemenea, o mare opțiune pentru părinții de companie pe un buget care doresc să-și hrănească FIDO un aliment de calitate superioară. Așa cum am discutat în ghidul meu video, puteți cumpăra proteine ​​în vrac și înlocuiți ceea ce aveți în congelator, astfel încât să nu aveți nevoie să cumpărați ingrediente suplimentare.

De asemenea, puteți selecta fructe și legume care sunt în sezon sau că te dezvolți. Doar fiți atenți la ingredientele pe care le alegeți. Asigurați-vă că sunt în siguranță pentru canini înainte de a le include în rețetă.

Odată ce carnea de vită și carnea de porc Curck pot câine de câine se face gătit, puteți să-l hrăniți la pooch de îndată ce se răcește. Resturile pot fi stocate într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile sau le puteți îngheța și vor păstra 8-10 săptămâni.

Ghid complet: Cum să faci hrană pentru câini de casă 101

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: carne de vită și carne de porc