Rețetă: homemade vegană câine de masă

Hrănirea câinilor o dietă fără carne este controversată, Dar unii proprietari de animale de companie cred că este mai bine pentru puilor lor. Înainte de a face orice modificare a dietei câinelui, mai ales una la fel de extremă ca aceasta, asigurați-vă că discutați cu medicul veterinar. Dacă medicul veterinar vă oferă bine, asta Homemade Vegan Dog Dog Rețetă alimentară poate fi o opțiune sănătoasă pentru FIDO.

Dietele vegetariene și vegane nu sunt de obicei recomandate pentru câini decât dacă au o stare de sănătate care necesită o dietă cu proteină scăzută sau au alergii de alimente severe și Sensibilități la nivelul stomacului. În mod obișnuit, aceste diete sunt hrănite de proprietarii de animale de companie care aleg să mănânce o dietă vegană sau vegetariană.

Se poate face, dar trebuie să se facă foarte atent cu ajutorul unui expert instruit în nutriția caninei.

Dacă nu se face în mod corespunzător, hrănirea unei diete vegane poate duce la deficiență de proteine, un dezechilibru de aminoacizi și / sau o deficiență de vitamină și minerală. De aceea este atât de important să lucrăm cu un profesionist instruit pentru a crea un echilibru sănătos de rețete vegane pentru câinele dvs. Veți putea să-i oferi o varietate de mese, în timp ce încă îndeplinesc cerințele sale nutriționale.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Homemade Vegan Dog Dog Rețetă alimentară

Homemade Vegan Dog Dog Rețetă alimentară

Această rețetă se bazează pe nevoile nutriționale ale unui câine pentru adulți de 20 de kilograme cu o greutate adecvată fără probleme de sănătate. Dimensiunea de servire este de aproximativ 2/3 cană.

Ingrediente

  • 6 cani de apă
  • 1/2 ceasca de orez de cereale integrale
  • 1/2 cană quinoa (negru sau alb)
  • 1 cană de lentilă
  • 3 cartofi dulci mediu (cubid)
  • 3 cani naturale, unt organic de arahide
  • 1.5 cupe Oțet de cidru de mere

Directii

Într-o oală de dimensiuni medii, fierbeți apa. Adăugați lintele, quinoa, orez și cartofi dulci. Reduceți căldura la scăzut, acoperiți vasul și fierbeți amestecul timp de aproximativ 40 de minute. Veți ști când se face pentru că ingredientele vor fi licitate.

Asigurați-vă că amestecați această rețetă alimentară de casă vegană de casă ocazional sau ingredientele pot rămâne la fundul vasului. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să păstrați un ochi asupra amestecului, astfel încât acesta să nu depășească.

Odată ce ingredientele sunt delicate, adăugați untul de arahide și oțetul.Se amestecă complet până când totul este amestecat complet. Odată ce rețeta de mâncare vegană de casă vegană se răcește, îl puteți servi imediat la animalul dvs. de companie.

După cum am menționat în ghidul meu video de mai sus, puteți stoca acest hrană pentru câini într-un recipient etanș în frigider timp de 5-7 zile. Dacă doriți să pregătiți această rețetă de casă de casă vegană de casă în vrac pentru a salva o zi în care nu aveți timp să gătiți, puteți stoca resturile într-un recipient etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: 6 Sfaturi trebuie să cunoască pentru a vă face propria casă de casă de casă

Homemade Vegan Dog Dog Rețetă alimentară

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: homemade vegană câine de masă