Rețetă: hrană pentru carne de vită de casă

Proteina este una dintre cele mai importante părți ale dietei câinelui dvs. Proteina din alimentele animalului dvs. îi ajută corpul să construiască țesut muscular, să creeze celule noi și să îndeplinească multe alte sarcini necesare. De asemenea, ajută la menținerea sistemului imunitar puternic și oferă FIDO cu energia de care are nevoie. Acest Rețetă alimentară pentru câini de casă de casă de casă oferă o mulțime de proteine ​​împreună cu alți substanțe nutritive esențiale pe care le are nevoie de câine.

Dacă utilizați carne de vită la sol în hrana dvs. de câine de casă, trebuie să fiți siguri că este slabă. Carne de vită cu mai multă grăsime este mult mai ieftină pe kilogram decât carnea de carne de masă slabă, dar va adăuga prea multa grasime în dieta puilor tăi. Ar trebui să utilizați carnea de vită la sol macar 93% Lean.

Carne de vită la sol este o alegere excelentă pentru sursa de proteine ​​din hrana dvs. de casă de casă, deoarece este accesibilă și extrem de ușor de găsit în orice magazin. Este bogat în vitamine, minerale și aminoacizi. Carnea de vită la sol este, de asemenea, foarte ușor de pregătit.

Acesta este unul dintre opțiunile mele preferate de carne de carne de vită de casă. Există doar 4 ingrediente și este simplu să se pregătească. Să nu mai vorbim, câinii mei merg nebun pentru aceste păsări sănătoase. Ei sunt minunați să servească ca o masă completă sau să se amestece cu Kibble pentru a adăuga niște substanțe nutritive suplimentare la alimentele puilor.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Rețetă alimentară pentru câini de casă de casă de casă

Rețetă alimentară pentru câini de casă de casă de casă

Ingrediente

  • 2 lbs. carne de vită ușoară
  • 2 oua
  • 1 cană de orez brun
  • 1/2 cană legume mixte

Directii

În primul rând, gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe cutie. De asemenea, veți avea nevoie de aburi sau să fierbeți legumele. Am folosit mazăre, morcovi și squash butternut. Puteți utiliza orice tip de legume prietenos de câine de alegere.

Rețetă alimentară pentru câini de casă de casă de casăPreîncălziți cuptorul la 400 °.

Când orezul și legumele sunt gătite, amestecați-le cu carnea de vită și ouăle într-un castron mare de amestecare. Dacă ați făcut vreodată chipeșuri de casă înainte, veți ști ce să faceți de aici.

Când ingredientele sunt suficient combinate, este timpul să punem această rețetă alimentară de casă de casă de casă de casă. În primul rând, ungeți o foaie cookie. Apoi, rotiți-vă chiftelele pe măsură ce demonstrează în ghidul video de mai sus.

Îmi place această rețetă pentru că poți face carne de carne de mâncare pentru câinele tău. Dacă aveți o rasă deeacă, faceți doar niște chifte mici. Pentru o rasă extra-mare puteți face chifteluțe care sunt dimensiunea lui. Cea mai bună parte a fabricării hranei pentru câini de casă este că puteți satisface nevoile individuale ale puilor.

Rețetă alimentară pentru câini de casă de casă de casăPlasați chiftele pe foaia de cookie bine lubrifiant. Ei nu ar trebui să se atingă reciproc sau vor rămâne împreună în timpul gătitului. Coaceți chiftele în cuptorul de 400 ° timp de 45 de minute.

Odată ce chiftele sunt răcoroase, le puteți servi imediat la câinele dvs. Stocați resturile în frigider într-un recipient etanș pentru până la 7 zile. De asemenea, puteți îngheța chiftele (gătite sau brute) pentru depozitare de până la 3 luni.

Citiți următorul: 11 cele mai bune superfood-uri pentru câini care își pot îmbunătăți sănătatea

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană pentru carne de vită de casă