Cum să se ocupe de intoleranța alimentară pentru câini

Cum să se ocupe de intoleranța alimentară pentru câini

Vechea zicală "Tu ești ceea ce mănânci", nu se aplică doar oamenilor. Tipul de mâncare pentru câini pe care câinele dvs. mănâncă va determina cât de sănătoși sunt ei, cât de multă energie au și chiar cât de strălucitoare este haina lor. O mâncare de câine de bună calitate vă va oferi câinelui dvs. toți nutrienții trebuie să rămână sănătoși, dar uneori chiar și cele mai bune alimente de câine de pe piață nu este dreptul Dog alimente pentru câinele tău.

Câinii pot suferi de intoleranțe alimentare la fel ca și cum putem. Mulți oameni au o reacție adversă atunci când mănâncă lactate, alimente picante sau gluten, făcând să mănânce alimentele incomod. Când câinele dvs. are o intoleranță alimentară, ei vor arăta semne similare de intoleranță. Pentru a vă asigura că câinele rămâne sănătos merge înainte, este important să se abordeze problemele lor dietetice și să găsească alimente potrivite pentru a se potrivi nevoilor lor individuale.

câine așteaptă mâncare

În legătură cu o postare: Grați de mâncare fără cereale

Care este diferența dintre intoleranță și alergii?

Mulți oameni folosesc termenii "alergie" și "intoleranță", interschimbabil, dar sunt de fapt foarte diferiți. Câinii pot avea alergii alimentare, unde corpul lor nu se poate ocupa de ingestia anumitor alimente. O alergie poate deveni evidentă atunci când câinele dvs. începe să înclină, au probleme cu pielea sau sistemul lor imunitar este afectat.

O intoleranță afectează un câine într-un mod diferit, dar poate fi ușor să greșești semnele dacă nu ești sigur. Un câine cu intoleranță la alimente cu câini cu probleme dificile, pot diaree și ar putea vomita după ce mănâncă. De asemenea, puteți observa o lipsă de apetit, însoțirea pierderii în greutate sau gazul. Pentru a face față unei intoleranță alimentară pentru câini, trebuie să puteți identifica cu ușurință simptomele intoleranței, astfel încât să puteți afla ce cauzează problema.

Încercați o nouă dietă

Intoleranțele alimentare pentru câini sunt tratate cel mai eficient prin schimbarea dietelor, în mod similar cu modul în care facem ajustări la dieta noastră atunci când un tip de mâncare nu stați cu noi. Acest lucru poate fi, evident, un pic mai greu, deoarece câinele nu vă poate spune cu ușurință cum se simt, până când apar simptomele.

Cea mai dificilă parte totuși, alege o nouă dietă pentru a testa câinele cu. Unii oameni aleg să schimbe marca, cu alții merg la un Dieta alimentară brută sau hrană hipoalergenică câine. Atât o dietă alimentară brută, cât și o dietă hipoalergenică reduc sever sau elimină utilizarea aditivilor, care pot provoca intoleranțe alimentare pentru câini și reacții adverse.

Dieta alimentară brută

O dietă alimentară brută combină oasele, carnea, legumele, fructele și, în unele cazuri, suplimente pentru vitamine și minerale. Acest lucru este foarte favorizat de mulți, deoarece ia câinele înapoi la o dietă similară cu ceea ce ar mânca în mod natural. Nimic nu este procesat și poate fi introdus și într-un mod stil de eliminare.

În legătură cu o postare: Cele mai bune suplimente comune de câine

Dietele de eliminare reprezintă o cale comună tratați alergiile la câini. Câinele este alimentat de o nouă proteină și carbohidrați pentru o perioadă de câteva săptămâni până la câteva luni. Cu o dietă alimentară brută, aveți control complet asupra a ceea ce mănâncă câinele dvs., dar trebuie, de asemenea, să fie foarte atent monitorizat - nu doriți ca câinele dvs. să fie deficit de nutritivi.

câine mănâncă

Hipoalergenic Dog alimente

Hypoallergenic Dog Alimentele sunt create pentru a evita ingredientele care sunt cel mai frecvent asociate cu reacțiile alergice la câini. În general, acestea vin în trei tipuri principale; Cei cu ingrediente limitate, cele care sunt prescrise de un veterinar și cele cu ingrediente noi.

Novele Ingredient Dog Alimente este același concept ca o dietă de eliminare, dând doar hrană pentru câine că nu au fost expuși înainte. S-ar putea să vă găsiți hrănirea câinelui dvs. un amestec ciudat de ingrediente pe această dietă - cu unele mărci, inclusiv carne de fazan și chiar Kangaroo.

Cu dieta limitată, există mai puține ingrediente, făcându-l mult mai simplu de identificat care ingredient poate fi intolerant la. Există multe tipuri și branduri de hrană hipoalergenică pentru a alege, inclusiv:

  • Soiul Naturii Instinct Limited Ingredient Dieta
  • Pinnacle hrană fără cereale
  • AUTARKY HYPOALLERGENGIC HOOVE
  • Wellness simplu natural limitat ingredient uscat dog alimente

Ați putea dori, de asemenea, să citiți revizuirea noastră cel mai bun alimente hipoalergenic de câine Pentru unele dintre brandurile de top în acest moment.

În legătură cu o postare: Hrană pentru câini de bază de la Wellness

Ce trebuie să știu când schimbăm hrana pentru câini?

Pe partea de sus a evitării acelor ingrediente care sunt cele mai asociate cu intoleranța, este important să introduceți încet alimente noi, adăugând treptat mai multe alimente noi și îndepărtarea alimentelor vechi din dieta câinelui dvs. O schimbare bruscă a alimentelor ar putea provoca mai departe Probleme digestive, mai ales când dieta este foarte diferită.

Este, de asemenea, important să vă concentrați asupra noului alimente, evitați orice tratamente și încercați să nu oferiți câinelui dvs. alimente umane timp de aproximativ 6 săptămâni, deoarece se obișnuiesc cu noul lor mâncare. Dacă câinele dvs. prezintă alte semne de probleme chiar și pe o dietă foarte limitată, atunci consultarea unui veterinar este foarte recomandată.

Postări asemănatoare: Cel mai bun câine tratează și Cel mai bun hrană pentru câini pentru stomacuri sensibile

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să se ocupe de intoleranța alimentară pentru câini