Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru câini pretențioși

Sunteți frustrat cu dvs Pooky Pooch? Încercând să satisfacă un eater pretențios poate fi o sarcină descurajantă. Întregul ingrediente alimentare în alimentele de câine de casă sunt de obicei mult mai tentante decât ingredientele găsite în Kibble comerciale prelucrate. Acest hrană pentru câini de casă pentru câini pretențioși poate să-ți atragă puii finici.

Rețetă - alimente pentru câini de casă pentru câini pretențioșiExistă mii de opțiuni de hrană pentru câini de a alege de la. Nu numai că aveți opțiunea de diferite tipuri de alimente (cum ar fi hrana de conserve și conserve), dar există și atât de multe diete diferite de hrană pentru câini disponibile. Câinele tău poate mânca mancare cruda, alimente ecologice sau chiar o dietă vegenă sau vegetariană.

Cum ați putea încerca să încercați toate opțiunile pentru a găsi o mâncare care vă va satisface companionul canin? Și, dacă câinele tău se obosește să mănânce aceeași zi de mâncare de câine vechi și zi afară? Unii consumatori pretențioși au nevoie de o mare varietate pentru a le menține interesați de mâncarea meselor regulate.

O dietă alimentară pentru câini de casă poate ajuta cu toate aceste probleme. Ingredientele ambalate cu aromă vor atrage câinele dvs. să mănânce și puteți înlocui ingredientele atunci când Fido se obosesc de a mânca aceeași rețetă.

Citiți conexe: Substituții pentru rețetele alimentare pentru câini de casă

Hrană pentru câini de casă pentru câini pretențioși

hrană pentru câini de casă pentru mâncătorii pretențioși

Ingrediente

  • 3 lbs. piept de pui dezosat
  • 2 morcovi mari (tocați)
  • 1 cană verde fasole
  • 1 Apple mare (tocat)
  • 3 cani de apă
  • 1 cană de mazăre
  • 1/2 patrunjel uscat
  • 2 lingurite. ulei de cocos

Directii

Aceasta este o rețetă lentă de gătit, ceea ce înseamnă că nu trebuie să stați în jur și să tind masa în timp ce găti. Rețetele de gătit lent sunt minunate pentru proprietarii de animale de companie care nu cred că au suficient timp pentru a pregăti mesele de casă pentru câinele lor.

hrană pentru câini de casă pentru mâncătorii pretențioșiPlasați apa, carnea de pui, morcovi, fasole verde și măr în aragazul lent. Gătiți amestecul la scăzut timp de 6 ore. Când se face gătit, adăugați imediat mazărea, patrunjelul și ulei de cocos. Căldura de la hrana pentru câini va încălzi ultimele trei ingrediente.

Când această hrană pentru câini de casă pentru câini pretențioși sa răcit, vă puteți hrăni cu poochia. Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală pe servire. Această recomandare este pentru 2 porții pe zi.

Țineți minte că câinii foarte activi pot avea nevoie de mai multe calorii decât în ​​fiecare zi, în timp ce câinii lazier nu pot avea nevoie de cât mai multe. Pentru a găsi dimensiunea exactă de servire pentru animalul dvs., va trebui să vă consultați cu un nutriționist veterinar sau canin.

Stocați resturile într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile. De asemenea, puteți face această rețetă în vrac și puteți să o păstrați într-un container etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: Cum să hrănești și să satisfacă consumatorii pretențioși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru câini pretențioși