5 Sfaturi pentru detoxiind câinele dvs. De la toxinele zilnice ale vieții

5 sfaturi pentru detoxifierea câinelui dvs. din viață

Lumea modernă este plină de toxine. Din alimentele pe care le mâncăm în aer, respirăm la fiecare suprafață pe care am intrat în contact. Ele apar din transport, fabricare, grădinărit și curățenie. Toxinele pot intra în corpul nostru și pot afecta modul în care corpul nostru funcționează. Problema este că majoritatea toxinelor sunt invizibile și nu au nici un gust și nici un miros, așa că nu știm că sunt acolo. Situația pentru animalele noastre de companie nu este diferită. Ele sunt, de asemenea, expuse la toxine și ar putea fi construite în interiorul corpului câinelui tău.

Știm foarte puțin despre aceste substanțe chimice. Oamenii de stiinta nu au nicio idee clară despre ceea ce efectele pe termen lung ale expunerii la aceste substanțe chimice vor fi pentru oameni să nu mai vorbim de câini. Poate fi cu mulți ani înainte de a fi siguri dacă o fac sau nu, să joace un rol în bolile acute sau cronice canine. Între timp, este logic să încercați să limitați expunerea câinelui dvs. și să le dați o detoxitare din când în când.

Dacă ați început să vă simțiți preocupați de toxine în viața câinelui dvs. și doriți să faceți ceva despre el, citiți mai departe.

Tăierea toxinelor în viața câinelui vostru

Există o mulțime de faptul că puteți face pentru a reduce expunerea câinelui dvs. la toxine în primul rând. Iată câteva idei:

  • Aveți grijă de jucării. Mulți jucării pentru câini sunt făcute din plastic și majoritatea sunt foarte prost mestecate. Pentru că ei petrec mult timp în gura câinelui tău, este rezonabil să presupunem că unele substanțe chimice din plastic vor intra în sângele lor. Puteți ajuta prin schimbarea la jucării din fibre naturale. Dacă trebuie să utilizați plastic, căutați articole care sunt BPA și FTHALATE FREE.
  • Alimente și băuturi bea. Bolurile pe care câinele nostru mănâncă și bea din și covorașul pe care îl punem bolurile sunt, de asemenea, realizate din plastic care ar putea să-i lovească toxinele. Ați putea schimba aceste lucruri pentru versiuni din oțel inoxidabil și cumpărați un covor liber de toxine chimice.

În legătură cu o postare: Bowls de câine din oțel inoxidabil

  • Doggy mirosuri. Mulți proprietari încearcă să mascheze a Doggy miroase cu parfumuri de cameră artificiale care conțin toxine. În schimb, încercați să eliminați mirosul cu curățenie regulată. Dacă acest lucru nu funcționează, utilizați un parfum natural, cum ar fi Uleiuri esentiale În preferință unui produs artificial.
  • Ai grijă de pesticide. Pesticidele pe care le utilizați în casa sau grădina dvs. pot fi periculoase pentru animalele de companie. Câinii pot fi mai expuși la ei decât oamenii, deoarece sunt mai aproape de pământ și linge suprafețele. Pesticidele se pot construi până la niveluri periculoase în organism și pot provoca ceea ce se numește un efect cumulativ. Încercați să reduceți cât de mult le folosiți.
  • Alimente și tratamente. Selectați alimente și tratamente care se bazează pe produse naturale și care nu au aditivi artificiali. Puteți chiar să vă faceți propriile tratamente sănătoase prin utilizarea nutritivă legume.

În legătură cu o postare: Cele mai bune casti de câine

Detoxificarea câinelui

În ciuda eforturilor cele mai bune, vor fi în mod inevitabil niște toxine care intră în corpul câinelui tău. Cel mai bine este să evitați aceste clădiri până la niveluri care ar putea provoca o problemă. Iată câteva idei minunate pentru a vă ajuta să vă detoxi.

Postul ca un câine sălbatic

Câinii adulți în sălbăticie vor fi natural, deoarece pot merge câteva zile fără a face o ucidere. În zilele în care nu mănâncă, ei folosesc o substanță numită cetones pentru a face energie. Cetone sunt produse atunci când grăsimea corporală este defalcată. Ele sunt folosite de mușchi și organe atunci când nu există nici o glucoză disponibilă. Acest lucru este considerat a fi bun pentru metabolismul unui câine și este minunat pentru vindecare. Creierul arată beneficii speciale.

Niciodată nu repede un cățeluș, deoarece au nevoie de nutrienți obișnuiți. Cu toate acestea, după Verificarea cu veterinarul dvs, Ați putea fi ușor rapid un câine adult într-o zi pe săptămână pentru a replica ce s-ar întâmpla în sălbăticie. Ei au nevoie de o cantitate constantă de apă proaspătă în timpul rapidă.

Nu este nevoie să vă înfloriți complet câinele. Ei pot avea carne și legume bulion și oase bruște uriașe pentru a mesteca. Să spargă rapid, să le dați o masă ușoară de păsări de curte înainte de a-și reintroduce alimentele normale.

Curățarea ficatului cu suplimente

Ficatul este organul care are treaba de a sorta toxinele în organism. Le îndepărtează din corp și apoi le descompune (sau încearcă să le rupă în jos) în substanțe mai simple, astfel încât acestea să poată fi eliminate. Toxinele se pot acumula în ficat și pot deveni lentaj.

Există mai multe formule hepatice care pot fi folosite pentru a susține acest organ vital. Vorbiți întotdeauna la veterinarul dvs. înainte de a oferi suplimente câinelui dvs.

  • Silymarin, acid alfa-lipoic și complexul B. Acestea ajută ficatul să scape de toxine prin eliminarea speciilor de oxigen (o substanță chimică foarte reactivă care conține oxigen și acționează ca o toxină).
  • Dimetilglicina (DMG). Detoxificarea ficatului și susține repararea și reînnoirea celulelor hepatice deteriorate.
  • Glutation. Îndepărtează xenobioticele (molecule care nu aparțin unui corp) și substanțe chimice. Ajută corpul să scape de clor, metale grele, cum ar fi antimoniu și mercur și reziduuri plastice cum ar fi BPA.
  • Taurină. Un antioxidant care face membranele celulare stabile și mai rezistente la atac de radicalii liberi (o moleculă foarte reactivă care poate deteriora corpul) produsă de toxine. Nivelurile de taurine sunt epuizate rapid la câinii care sunt stresați sau care au probleme intestinale. Este vital pentru neutralizarea toxinelor și pentru a scăpa de xenobiotice din corp.
  • N-acetilcisteină (NAC). NAC se fixează pe metale grele și face mai ușor ca organismul să scape de ei.

Mai degrabă decât de a oferi suplimente particulare, ați putea încerca un detoxifier natural după ce ați discutat cu medicul veterinar.

Curcumina se găsește în turmeric și este un antioxidant puternic care îi ajută pe ficat să detoxi. De asemenea, ajută la combaterea inflamației și de combatere a cancerului. Ceaiul verde reduce deteriorarea ADN-ului și combate astfel cancerul. Laptele de lapte îndepărtează speciile de oxigen din corpul câinelui dvs., deoarece conține silymarin. De asemenea, ajută celulele hepatice să ia glutation și îi ajută să se regenereze.

Ajutați rinichii să elimine toxinele

Ficatul poate fi capabil să ia toxine din sânge, dar sunt rinichii care le excretează de corp. Fără rinichi, organismul nu poate fi în mod eficient detox. Puteți adăuga unele ingrediente simple, naturale la dieta câinelui dvs. pentru a susține rinichii în această funcție importantă.

Cele mai utile ingrediente sunt patrunste și cilantro. Patrunjelul este considerat sigur pentru majoritatea câinilor într-o formă uscată sau proaspătă sau poate fi dată câinelui dvs. ca ceai. Cu toate acestea, verificați întotdeauna cu veterinarul dvs. și nu vă dați niciodată semințele de patrunjel de câine, deoarece sunt toxice pentru câini. Patrunjelul este ambalat cu vitamine și clorofil (pigment verde) și crește producția de urină, astfel încât toxinele să fie spălate din rinichi. Pentru a face ceai de patrunjel pentru pooch-ul tău doar să-ți spargi o lingură de patrunjel proaspăt și se toarnă apă fiertă, purificată peste ea într-un castron de sticlă. Lăsați-l să abrupte timp de 20 de minute și apoi se întinde. Poate fi dat câinelui dvs. o dată pe zi.

De asemenea, puteți ajuta rinichii câinelui dvs. mereu asigurându-vă că au o mulțime de apă purificată, astfel încât să filtreze întotdeauna apa înainte de ao pune în castron.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru boala renală

Sprijină bacterii prietenoase în intestin

La fel ca oamenii, câinii au bacterii prietenoase în intestinele lor, care îi ajută să descompună alimentele și care păstrează intestinul sănătos. Dacă se întâmplă ceva să deterioreze populațiile acestor bacterii, poate provoca multe probleme pentru dvs Sănătatea câinelui.

Căutați o mâncare de câine comercială care acceptă intestinele. Dacă aveți obiceiul de a citi listele de ingrediente, veți învăța în curând să observați probioticele. Acestea vor fi undeva în apropierea sfârșitului listei și vor avea un nume de specii latine. Lactobacillus este un exemplu tipic. Culturile probiotice pot fi distruse de căldură, astfel încât unii producători de alimente câini să le adaugă după procesul de gătit. Mâncarea conține adesea alte ingrediente care susțin bacteriile intestinului, cum ar fi cicoarea.

Condiții digestive sunt destul de frecvente la câini, așa că fi în căutarea de mâncare alergii. Acesta este ceva ce ar trebui Discutați cu veterinarul dvs despre. Alergeni obișnuiți sunt boabe cum ar fi grâu și porumb, soia și chiar produse lactate. Alergenii pot supăra intestinul și acest lucru poate afecta bacteriile prietenoase. Este întotdeauna cel mai bine să evitați produsele secundare din carne, dacă este posibil și să vă îndepărtați de aditivi artificiali în alimente. Cu cât sunt mai naturale ingrediente, cu atât mai bine. În mod ideal, lista ingredientelor ar trebui să conțină elemente pe care nu le-ați deranjat să vă mâncați!

Aveți grijă de haina lor

S-ar putea să nu credeți că haina câinelui dvs. are legătură cu toxinele, dar ați fi greșit! Pielea este un organ imens și joacă o funcție importantă în menținerea sănătății câinelui. Haina lor este un bun indicator al sănătății lor generale. Un strat strălucitor și puternic este un semn că totul este bine. Un strat uscat și fragil indică faptul că ar putea exista o problemă de sănătate.

Îngrijirea și baie sunt importante în menținerea unui strat sănătos. Amintiți-vă că câinii se sfătuiesc și astfel vor linge și vor înghiți orice toxine care au aterizat din aer pe haina lor. Acesta este motivul pentru care animalele care trăiesc în gospodării în care fumul oamenilor au mai multe șanse de a dezvolta probleme de sănătate.

Investiți într-o perie de înaltă calitate cu părul natural. Ia puiul tău folosit pentru a se îngriji de la o vârstă fragedă, făcându-l un mod distractiv pentru tine să-ți petreci timp împreună. Groom-ți poooch o dată pe zi pentru a îndepărta părul mort și celulele pielii. Lăsați câinele să înoate în apă proaspătă (râuri și lacuri) la fel de mult ca și ei. Baia ocazională este, de asemenea, o idee bună, dar nu o exagerați. Dacă vă baieți câinele prea des folosind șampoane dure, veți elimina apărarea naturală a pielii lor și acest lucru va permite toxinelor de mediu să facă mai multe daune. Alegeți un șampon care este fabricat din ingrediente naturale care vor lucra în armonie cu corpul câinelui tău.

În legătură cu o postare: Cel mai bun șampon de câine

O alegere a stilului de viață pentru dvs. și câinele dvs

Din ce în ce mai mulți oameni recunosc că suntem înconjurați de toxine și că pot influența nu numai sănătatea noastră, ci sănătatea animalelor de companie. A Câinele este un animal însoțitor și vor fi expuse acelorași substanțe chimice ca și oamenii cu care trăiesc.

Când faceți o alegere a stilului de viață pentru a evita cât mai multe toxine, acest lucru se extinde și la prietenul dvs. cu patru picioare. În același mod pe care îl puteți detoxa corpul prin post, folosind suplimente și preparate pe bază de plante, este posibil ca câinele dvs. să vă detoxi.

Cu toate acestea, este important să ne amintim că metabolismul și biochimia câinilor sunt foarte diferite de un om. Nu este sigur să folosiți medicamentele umane pe câini și același lucru este valabil și pentru multe remedii naturale. Înainte de a începe un regim de detoxifiere cu pooch-ul dvs., este vital să discutați despre planurile dvs. cu veterinarul dvs. și să căutați sfatul lor. Unele sfaturi de detoxifiere nu sunt potrivite pentru câinii cu privire la anumite rase, vârste sau etape de viață.

Eliminarea toxinelor din casa dvs. și din grădina dvs. este întotdeauna opțiunea preferată.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Bretele de genunchi de câine
Protecția solară pentru câini
Dog Pill Shooter
Bandaj lichid pentru câini
Ulei de somon pentru câini
Câini termometre
Dog Flea Placi
Dușuri de îndepărtare a câinelui
Ulei de cânepă CBD pentru câini
Ceara de protecție la labe pentru câini

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Sfaturi pentru detoxiind câinele dvs. De la toxinele zilnice ale vieții