Produsele pet de la pur și simplu fido sunt certificate organice

Jucăriile de companie de la pur și simplu Fido sunt certificate organice

Majoritatea proprietarilor de animale de companie sunt conștienți de pericolele hranei pentru câini de calitate slabă și tratează. Riscurile de sănătate de a oferi aceste produse câinelui dvs. sunt înfricoșătoare și pot dura ani de pe dvs Viața animalelor de companie. Dar ce zici de jucarii si alte produse pe care le cumperi pentru pooch? Există substanțe chimice utilizate pentru a face aproape fiecare consumator bun în aceste zile, iar produsele câine nu fac excepție.

Pur și simplu Fido, Un producător de produse organice de companie, vrea mai bine pentru animalele noastre de companie. Ei au pregătit să ofere jucării stimulative care vor distra pe câini și vor, de asemenea, vă vor bucura de părinții de companie de companie ecologică, conștienți de sănătate. Ei nu vor să creeze doar jocuri pentru animale de companie; Ei doresc să educe părinții de companie despre responsabilitatea ecologică și să le învețe despre lucrurile pe care ar trebui să le prețuiască în produsele pe care le cumpără pentru familiile lor - inclusiv membrii blanii.

LEGATE DE: 10 moduri de proprietari de câini pot merge verde și ecologic

Cumpărarea produselor ecologice ajută la menținerea substanțelor chimice din apă, sol și aer - să nu mai vorbim de corpurile noastre sau în acest caz corpurile câinilor noștri. Potrivit site-ului Pur și simplu Fido, o treime din pesticidele lumii sunt folosite pe culturile de bumbac. Am fost atât de surprins de acest număr pe care trebuia să-l cercetez eu și e adevarat!

Jucăriile de companie de la pur și simplu Fido sunt certificate organice

Unele substanțe chimice utilizate ca pesticide sunt printre cele mai toxice clasificate de Agenția Statelor Unite pentru Protecția Mediului. Aceste substanțe chimice sunt absorbite în aer, apă, sol și în planta de bumbac. Se adaugă la toate substanțele chimice utilizate atunci când tratează și mor bumbacul și puteți vedea că majoritatea țesăturilor de bumbac sunt pline de toxine. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, 20.000 de decese apar în fiecare an din otrăvirea pesticidelor în țările în curs de dezvoltare, iar multe dintre ele provin din agricultura de bumbac.

Gândiți-vă la jucării pentru câini că câinele dvs. se joacă cu chiar acum. Multe jucării umplute sunt făcute cu țesături de bumbac. Jucarii de frânghie sunt, de asemenea, făcute cu fibre de bumbac mai des decât nu. Toate substanțele chimice din bumbac sunt leeching în sistemul câinelui tău, în timp ce mestecă și joacă cu jucăriile sale. Din păcate, majoritatea părinților nu au nicio idee că aceste substanțe chimice se află chiar în corpurile câinilor lor.

UDA definește un produs organic ca:

"Un produs organic este produs de agricultori care subliniază utilizarea resurselor regenerabile și conservarea solului și a apei pentru a spori calitatea mediului pentru generațiile viitoare. Carnea organică, păsările de curte, ouăle și produsele lactate provin din animale care nu sunt date antibiotice sau hormoni de creștere. Culturile organice sunt cultivate fără a folosi cele mai convenționale pesticide; îngrășăminte făcute cu ingrediente sintetice sau nămoluri de epurare; bioinginerie; sau radiații ionizante."

Jucăriile de companie de la pur și simplu Fido sunt certificate organice

Pur și simplu Fido utilizează bumbac organic în fabricarea produselor lor și, de asemenea, nu utilizează nici substanțe chimice sau substanțe nocive în procesarea lor. Ei folosesc un proces de colorant cu impact redus de eco care generează mai puține deșeuri și contaminare decât procesul tradițional de vopsire. Compania este chiar preocupată de impactul asupra mediului pe care îl va avea ambalajul produselor lor. Fiecare dintre produsele lor de câine este găzduit pe o backcard de mână realizată din material reciclat.

LEGATE DE: Cel mai bun jucărie de câine

Pur și simplu Fido oferă, de asemenea, rubb-ul lor "n" linie de primă 100% din cauciuc natural din cauciuc. Ele sunt durabile și flexibile, fiind, de asemenea, biodegradabile și netoxice. Acestea sunt aprobate de FDA. Aceste jucării sunt o alegere excelentă dacă dvs Câine de câine jucării de pluș. Acestea sunt la fel de sănătoase și ecologice, dar mult mai greu de distrus.

Pur și simplu jucăriile FIDO pot fi comandate de la mulți comercianți cu amănuntul online, inclusiv câini și pisici ecologice, numai magazinul natural de animale de companie, boutique de animale organice și multe altele. Puteți vedea site-ul companiei pentru o listă completă a comercianților cu amănuntul și puteți comanda en-gros prin intermediul site-ului lor. De asemenea, puteți găsi pur și simplu produse Fido la Selectați magazinele de specialitate din Pet din întreaga țară.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Produsele pet de la pur și simplu fido sunt certificate organice