5 Substanțe toxice frecvent găsite în produsele alimentare și produsele pentru animale de companie

Ca părinți de companie, facem tot ce putem să ofere animalelor de companie cu produse sănătoase pentru ele, sau cel puțin produse care nu sunt în detrimentul sănătății lor. Din păcate, există companii care nu au aceleași priorități și produc cu bună știință sau refuză să reamintească articole care conțin substanțe toxice. Ne-am uitat o privire la unele dintre aceste substanțe toxice și care dorește să se găsească.

Ce este o "substanță toxică"?

În toate cazurile de expresie, "substanță toxică" se referă la orice substanță care este otrăvitoare pentru organismele vii. Aceste substanțe pot fi găsite în mod natural sau pot fi create artificial și pot efectua efectele lor toxice printr-o varietate de metode; De exemplu, prin distrugerea membranelor celulare sau interferența cu funcția de organe vitale la câine.

Substanțele toxice pot fi toxice pentru toate sau doar câteva organisme vii, în funcție de modul în care acestea afectează corpul și modul în care corpul o procesează. Un mare exemplu al acestui lucru este teobromina. Teobromina, un alcaloid găsit în planta Cacao (și, în consecință, găsit în ciocolată), este un diuretic natural, stimulent cardiac și vasodilatator.

În timp ce teobromina nu este toxică pentru corpul uman, este toxic pentru câini. Acest lucru se datorează faptului că există o cantitate mică de teobromină în ciocolată și corpul uman este ușor capabil să-l proceseze destul de repede. În comparație, corpul canin este mult mai mic și este mai puțin eficient la procesarea teobrominei, astfel încât efectele nu sunt doar mai semnificative pentru câinele dvs., dar sunt Mai lungă și durabilă.

Cum pot intra substanțele toxice în produsele noastre de companie?

Cum pot intra substanțele toxice în produsele noastre de companieDacă știm că anumite substanțe sunt toxice, cum intră în produsele noastre de companie? Adesea, toxinele intră în produsele de companie accidentale. De exemplu, atunci când companiile de hrană pentru câini experimentează o eroare de fabricație care are ca rezultat o vitamină d excesivă în alimentele lor, cum ar fi a Recent foarte mare Rechemarea alimentelor pentru câini de mai multe mărci.

Apoi există toxinele care intră în produsele noastre de companie intenționat. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când o companie este conștientă de natura toxică a unei substanțe, dar ei stau să obțină de la utilizarea acelei substanțe în produsele lor de câine.

De exemplu, aceștia pot economisi semnificativ la fabricarea produsului prin includerea componentelor contaminate BPA, mai degrabă decât cumpărarea de componente care nu sunt contaminate. Aceasta înseamnă a Profitul mai mare pentru producător și - în ochii lor - o prognoză financiară mai bună pentru a oferi investitorilor.

Cum pot fi companiile cu ajutorul toxinelor în produsele lor?

Întrebarea mare pentru proprietarii de animale de companie este modul în care companiile se îndepărtează cu utilizarea substanțelor toxice în produsele lor fără repercusiuni.

Totul se reduce la reglementarea industriei produselor de companie și modul în care sunt interpretate "regulile" consiliilor de reglementare. Acest lucru este mai degrabă un subiect lung pentru a acoperi, deci pentru a acoperi scopul propus al acestui articol, dacă doriți să aflați mai multe despre Regulamentul privind produsul PET, vă recomandăm să citiți acest articol despre reglementarea alimentelor pentru animalele de companie PetCoach.COM.

De asemenea, merită remarcat faptul că în prezent există Nici un organism de reglementare Responsabil pentru reglementarea producției de accesorii pentru animale de companie, jucării și produse de îngrijire.

De asemenea, citiți: 8 produse de câine cauzând cancer (și cum să le eviți)

5 cele mai multe substanțe toxice găsite frecvent în produsele de companie și consumabile de câini

Mycotoxine în alimente pentru câini

1. Mycotoxins

Mycotoxinele sunt un compus produs în mod natural care rezultă din creșterea mucegaiului. Mycotoxinele sunt toxice pentru animalele noastre, precum și pentru noi și pot provoca o serie de probleme de sănătate.

Mycotoxinele nu sunt incluse în alimentele pentru animale de companie în mod intenționat, dar există o serie de instanțe în care mucegaiul a luat-o în mâncare și a condus la otravă micotoxină. Există o mulțime de soiuri de micotoxină, dar cea care provoacă cele mai multe probleme pentru câini este Penitrem-a.

Simptomele otrăvirii cu micotoxină depind de tipul de micotoxină care contaminează alimentele. Simptomele comune ale intoxicației cu micotoxină sau al toxicozei de micotoxină includ vărsături, diaree, crize, tremor, dureri abdominale, leziuni hepatice și moarte. Intervenția veterinară cât mai curând posibil este esențială pentru câinii care se confruntă cu toxicoza de micotoxină.

Pentru a evita posibilitatea expunerii la micotoxină, asigurați-vă că mâncarea câinelui dvs. este întotdeauna bine închisă atunci când achiziționați și depozitați-l într-un recipient răcoros, uscat și sigilat odată deschis. De asemenea, puteți verifica data de producție a Kibble - produsele alimentare care au fost produse mai recent au mai puține șanse de a sta într-un depozit, unde pot fi expuse riscului de ambalare compromisă și de dezvoltare a mucegaiului.

Pentru un cont de primă mână al unui părinte de companie și experiența lui Labrador cu otrăvirea cu micotoxină citiți articolul "Kibble și trecerea noastră la Bravo!"Pe blog Filosofia câinelui.

PVC în consumabile de câini

2. PVC

Clorura de polivinil a fost găsită atât în ​​mestecul de câine, cât și în jucăriile de câine. PVC este A Polimer plastic sintetic care este foarte fragilă atunci când este făcută pentru prima dată, dar producătorii adaugă ceva numit "plastifianți" pentru ao face mai flexibil. Există diferite tipuri de plastifianți adăugați la PVC, dar cele mai frecvente sunt ftalate. Sunt acești ftalați care sunt toxic pentru animalele de companie și ei sunt, de asemenea, considerați a fi toxici și pentru oameni.

Spre deosebire de micotoxine, ftalatele sunt încorporate în mod intenționat în jucăriile de pe Vinyl / PVC PET. CDC are deja dovezi că ftalații are efecte adverse La animale și totuși, companiile continuă să le folosească. Acest lucru este deosebit de deranjant, deoarece au avut nouă guverne din întreaga lume interzis utilizarea de ftalați complet.

Efectele toxicității datorate ftalatilor găsite în PVC au fost raportate pentru a include probleme de reproducere variate și modificări biochimice și toxicitate în ficat și rinichi. Aceste efecte pot apărea ca rezultat al câinelui dvs. Ingerarea pieselor de jucărie pe care le-au mestecat sau după saliva contact cu jucăriile care conțin acești ftalați.

Pentru a evita expunerea câinelui sau a familiei dvs. la ftalați, cercetați jucăriile pe care le cumpărați și asigurați-vă că ați evitat orice care conține PVC.

Formaldehidă în Rawhide

3. Formaldehid

Cei mai mulți dintre noi știu despre formaldehidă ca substanța chimică folosită în timpul procesului de îmbălsămare, dar este și ea utilizat ca conservant în mestecați de câine, cum ar fi Rawhide, precum și în pesticide, materiale de construcție, îngrășăminte și rășini. Acestea fiind spuse, să ne concentrăm asupra utilizării formaldehidei în crustele câinelui tău.

Formaldehida este utilizată în mod intenționat în producția de Rawhide. Straturile de piele sunt separate, albite și apoi păstrate cu conservanți cum ar fi formaldehidă. Colorarea sau aroma artificială poate fi adăugată după aceasta pentru a face mesteca mai atrăgătoare.

Efectele lui Expunerea la formaldehidă La animale au fost cronice prin diverse studii pe animale. Aceste studii arată că expunerea poate duce la deteriorarea stomacului, modificările comportamentale, iritarea respiratorie, deteriorarea membranei mucoase, deteriorarea pulmonară și cancerul.

Pentru a evita expunerea câinelui dvs. la formaldehidă, trebuie să fiți întotdeauna conștienți de ingredientele din alimentele câinelui sau să tratați. Vă recomandăm să mergeți întotdeauna cu tratamente naturale sau tratați-vă că vă faceți astfel încât să știți exact ce este în ele. De asemenea, trebuie să evitați întotdeauna mestecați din Rawhide.

BPA în alimentele cu câini conservate

4. BPA

Bisfenolul A sau BPA este un compus organic sintetic care a fost utilizat de mult timp în producția de specifice Tipuri de plastic și rășină. BPA se găsește în multe produse utilizate de oameni, precum și în noi Dușul conserve conserve Containere, containere mari de alimente din plastic și jucării.

În prezent, există o mișcare care să încurajeze companiile să șangă utilizarea BPA și din fericire, acest lucru a dus la mai puține companii care utilizează toxina, dar produsele importate și companiile bugetare continuă să se utilizeze.

Ca formaldehidă și ftalate, BPA este încorporată intenționat în produsele de companie (și produsele umane), de obicei, deoarece face producția mai ieftină și crește profiturile pentru o companie.

Efectele lui Expunerea BPA La câini includ obezitate, probleme neurologice, tulburări de reproducere și cancer. Alte studii la șoareci au arătat, de asemenea, că expunerea BPA poate contribui la schimbări în dezvoltarea creierului și schimbați modelele normale de comportament.

Pentru a evita expunerea câinelui dvs. la BPA întotdeauna efectuați cercetările pe conținutul unui produs înainte de a le cumpăra și a evita hrănirea alimentelor conservate care au Niveluri mai ridicate de BPA.

Plumb în jucării pentru câini

5. Conduce

Conducerea este un produs pe care mulți dintre noi îl familiarizează pentru efectele sale devastatoare asupra sănătății asupra oamenilor. În timp ce legile au fost adoptate pentru a reglementa utilizarea plumbului în produse umane, există puțină reglementare a industriei jucăriei pentru câini. De fapt, când vine vorba de Reglementarea conducerii la jucăriile de companie, Nu există nicio lege la toate.

Este mai puțin comun pentru jucăriile făcute în U.S. să folosească plumb în jucăriile de câine decât este pentru companiile chineze, dar nu este nemaiauzită.

Când plumbul este încorporat în jucăriile de câine, este aproape întotdeauna făcut în mod intenționat pentru a crea un produs mai puternic și mai durabil și nu ca rezultat al contaminării accidentale.

Efectele expunerii la plumb la câini variază în funcție de cât de mult a fost expus câinele dvs. și pentru cât timp a fost expus câinele dvs. Plumb se acumulează în sistem în timp, astfel încât câinele dvs. este expus la acesta, cu atât este probabil ca simptomele lor mai semnificative să fie.

În general, Simptome de otrăvire cu plumb La câini includ letargie, vărsături, diaree, dureri abdominale, lipsa apetitului, regurgitarea, anxietatea, orbirea și convulsii. Tratamentul pentru expunerea la plumb este crucial și dacă bănuiți că câinele dvs. poate prezenta simptome, este necesară o întâlnire a VET de urgență.

De asemenea, este important să rețineți că, chiar și fără a conduce în jucăriile lor, este posibil ca câinele dvs. să fie expus la acesta prin apa lor potabilă sau prin vopsea de plumb în casele vechi. Vă recomandăm să verificați întotdeauna vopseaua dacă cumpărați o casă mai veche și verificați întotdeauna calitatea apei dvs. și utilizați un filtru dacă aveți nevoie. Acești pași proactivi nu numai că vă pot salva câinele de simptome incomod și eventual mortale, dar ele vă pot păstra și familia de la expunere.

Cum să vă păstrați câinele în siguranță

Deci, cum îți păstrezi câinele în siguranță de la aceste și alte toxine?

Există un nivel sporit de conștientizare a toxinelor în produsele de companie de către părinții de companie și aceasta este promptarea companiilor să fie mai vigilenți pentru a evita "Press rău". Nu toate companiile sunt la fel de vigilente, deci aici sunt câteva lucruri pe care le puteți face pentru a fi mai conștienți de ceea ce vă dați animalele de companie.

  • Produse magazine de la companii responsabile care au o evidență a conștiinței sociale și nici o istorie de rechemare. Aceste companii vor avea aproape întotdeauna nici o problemă să răspundă la întrebări despre produsele lor, astfel încât să puteți fi un consumator mai bine informat. Dacă o companie evită să răspundă la întrebările dvs., nu le oferiți beneficiul îndoielii.
  • Stai cu ochii pe Recheme și avertismente FDA pe produse de companie, astfel încât, dacă produsele pe care le alegeți sunt contaminate, puteți afla imediat.
  • Faceți-vă cercetarea și aflați ce produse sunt toxice pentru câinele dvs., acest lucru va facilita situația dacă acestea sunt prezente în produsele de companie pe care le aveți în vedere la cumpărare.
  • Evitați cumpărăturile cu companii care au o istorie de rechemini frecvente sau companii care neagă vreodată o problemă cu contaminarea, dar care s-au dovedit a face animale de companie bolnavi de alți părinți și veterinari de companie.

Citiți următorul: 7 toxine ascunse în casa ta, care sunt otrăvitoare sau canceroase pentru câini

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Top 5 substanțe toxice găsite frecvent în produsele alimentare și produsele pentru animale de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Substanțe toxice frecvent găsite în produsele alimentare și produsele pentru animale de companie