Wondercide creatori urmăresc să păstreze pesticidele departe de câini

WONDERCIDE Creatori urmăresc să păstreze pesticidele departe de câini

Proprietarii de animale de companie devin mai conștienți de produsele pe care le folosesc cu animalele de companie. Datorită eforturilor globale de educație și o mulțime de cercetare, învățăm mai multe despre substanțele chimice dăunătoare pe care unele produse le conțin și efectele pe termen lung asupra sănătății pe care le au aceste toxine asupra câinilor noștri. WonderCide, O companie specializată în tratamente naturale de purici și bifați, a fost recent prezentată Bazin cu rechini.

Pesticidele conținute în multe tratamente de purici și căpușe sunt periculoase pentru câinii noștri, noi înșine și oricine altcineva care poate veni în contact cu ei, în special cu copiii. Ele pot avea, de asemenea, efecte foarte grave asupra mediului. Din păcate, majoritatea proprietarilor de animale de companie consideră că aceste substanțe chimice sunt necesare pentru a scăpa de casa lor de dăunători și paraziți.

LEGATE DE: 10 moduri de proprietari de câini pot merge verde și ecologic

WONDERCIDE Creatori urmăresc să păstreze pesticidele departe de câini

Stephanie Boone și Laura Alter au creat o linie de purici și căpușe de spray-uri și bug repellente care sunt libere chimice și 100% sigure Pentru oameni și animale de companie. Ideea a venit după câinele lui Stephanie, Luna, a suferit un efect secundar devastator dintr-un purtător și căputați tratamentul care a fost prescris de veterinaria ei. Luna a dezvoltat otrăvire pesticide.

Simptomele lui Luna includ convulsii, insuficiența ficatului și renală și problemele cronice ale pielii. Mai mulți veterinari au recomandat ca câinele să fie pus jos. Luna avea 10 ani și au spus că datorită vârstei ei nu a fost nimic care ar putea fi făcut pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate. Stephanie a decis că o să-i asucă pe Luna înapoi la sănătate pe cont propriu.

A început să studieze formulele de pesticide și efectele dăunătoare pe care le pot avea asupra oamenilor și animalelor. Ea a analizat, de asemenea, legile de reglementare și legile de mediu din jurul pesticidelor. Ceea ce a descoperit a aprins un foc sub ea pentru a crea Wondercide.

Potrivit site-ului companiei, 80% din expunerea noastră de pesticide se întâmplă acasă. Substanțele chimice folosite pentru a vă curăța casele, tratăm curțile și grădinile noastre și păstrarea dăunătorilor departe conțin, de obicei, substanțe chimice foarte periculoase. Aceste pesticide sunt legate de condiții grave precum alergiile cronice, cancerele din copilărie, boli de otrăvire și dezvoltare.

agenție de protecție a mediului spune că 75% din gospodăriile din U.S. utilizați pesticide chimice în casa lor. Potrivit lui U.S. Serviciul de pește și faunei sălbatice, proprietarii de case folosesc până la 10x mai multe pesticide acri pe peluzile lor decât agricultorii folosesc pe culturile lor. Aceste cifre sunt uluitoare. Dacă casa dvs. se potrivește oricui dintre aceste statistici, gândiți-vă cât de ușor este pentru aceste substanțe chimice să vă aducă pe animalele de companie sau pe dvs.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune cărți de îngrijire a câinelui

Mergând pe podelele care au fost curățate cu substanțe chimice, atingând suprafețe care au fost șterse cu cleori chimici și doar plimbarea prin curtea dvs. vă pot expune pe dvs. sau câinele pe pesticide și toxine. Linia de produse oferite de WonterCide include repellent insecte fără insecte, natural Spray de purici, Săpunuri și șampoane naturale pentru oameni și animale de companie, tonuri de piele liniștitoare și produse de control al dăunătorilor naturale.

WONDERCIDE Creatori urmăresc să păstreze pesticidele departe de câini

Produsele de companie din WonderCide includ toate naturale:

  • Tratamente de purici și bifați
  • Consumabile de îngrijire
  • Produse de îngrijire a pielii
  • Produse de îngrijire a urechii
  • Suplimente
  • Câine trăiește și jucării
  • PETARE ȘI DREPTURILE DE MIDRA

Toate produsele sunt realizate în Austin, Texas. Aceste produse nu sunt doar sigure, ci și eficiente. Compania testează toate produsele pentru a se asigura că lucrează. Ce bun este un produs blând dacă nu este eficient? Până în prezent, consumatorii par a fi foarte impresionați de produsele minunate. Cu expunerea pe care vor ajunge de la stația lor recentă Bazin cu rechini, veți avea cu siguranță mai multe despre produsele minunate în viitor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Wondercide creatori urmăresc să păstreze pesticidele departe de câini