Furily kind intră pe piață cu produse naturale de animale naturale

Furry tip face produse naturale pentru animale de companie

Cu reamintele produsului și bolile canine în mod constant în creștere, mulți proprietari de câini caută produse naturale și ecologice pentru a-și păstra animalele de companie în siguranță. Unii proprietari de animale de companie, cum ar fi Grant Rachel, nu pot găsi produsele pe care le caută pe piață, astfel încât ei decid să-și creeze propriile. Așa Fel de blană Produsele pentru animale de companie au început.

Cu câțiva ani în urmă, Grant a observat că cancerul canin a fost în creștere și a devenit foarte specifică despre produsele pe care le folosea pe câinele ei. A început să facă cercetări și a aflat că substanțele chimice pe care le folosea în jurul casei și în curtea ei ar putea să-i rănească animalul, deoarece mulți dintre ei au conținut agenți care cauzează cancer.

LEGATE DE: Cum să mă îngrijoreze un câine acasă

Substanțele chimice toxice găsite într-o mulțime de produse făcute de om sunt dăunătoare atât animalelor, cât și pentru oameni. Din moment ce cosmeticele pentru animalele de companie nu sunt obligate să enumere oricare dintre ingredientele lor pe ambalaj, acesta lasă unii consumatori care se întreabă ce este în ele. Grant a crezut că această practică a fost o companie predominantă și dorită au fost obligați din punct de vedere legal să enumere toate substanțele chimice și ingredientele pe care le folosesc.

Furry tip face produse naturale pentru animale de companie

Mulți consumatori nu realizează, de asemenea, că multe dintre produsele "toate-naturale" pe rafturile magazinelor cu amănuntul sunt în aceste zile nu a fost de fapt făcut cu ingrediente naturale. În mod surprinzător, nu există reglementări guvernamentale cu privire la utilizarea termenului natural, ceea ce face dificilă ca consumatorii să discrimineze produse originale de cele care sunt pline de substanțe chimice și să aibă doar câteva ingrediente naturale amestecate în.

De aceea, Grant a decis să echipeze cu compania natura umană pentru a crea o marcă de produse pentru animale de companie care erau libere de substanțe chimice și de toxine dăunătoare.

Natura umană a fost lansată în 2008 și este o întreprindere socială care este condusă de o iubire a Filipinei, doresc să-i ajute pe săraci și dorința de a ajuta mediul. Ele oferă produse de îngrijire personală pentru oameni naturali și nu au substanțe chimice dăunătoare.

LEGATE DE: Cel mai bun Clippers de unghii de câine pentru gări de acasă: Top 10

Părea ca un pas natural pentru a partener cu Grant pentru a oferi același tip de înaltă calitate, Produse sănătoase pentru canini. Produsele de tip blancar sunt făcute numai cu ingrediente naturale ecologice, recoltate durabil, naturale. Ele sunt blânde pe labe, blană și piele.

Multe dintre ingredientele tropicale pentru produse sunt provenite în Filipine. Blana de blană garantează integritatea produselor lor prin enumerarea tuturor ingredientelor lor pe etichetă și niciodată nu-și testează produsele pe animale.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Furily kind intră pe piață cu produse naturale de animale naturale