Pot câinii să se uite la televizor și ce anume văd ei?

Pot câinii să se uite la televizor

Este puiul tău Cartofi reală de canapea? Îi place să stea și să se uite la televizor cu tine în duminică după-amiază? Poate că are un program preferat sau poate fi unul dintre mii de părinți de companie care se abonează la posturile de televiziune făcute special pentru canini.

Pot câinii să se uite la televizor adevăratsau sunt doar leneși și privesc la ecran? Ar putea fi că sunt doar atrase de sunet? Răspundeți la acest lucru, citiți-vă.

Ați avut timp să citiți coloana de săptămâna trecută despre Ajutând câinele dvs. supraponderali să piardă în greutate? Am vorbit despre programele de scădere în greutate și diabetul zaharat.

Unul dintre câinii noștri este cu siguranță mai interesat de vizionarea TV decât cealaltă. Ea este și mai puțin activă dintre cei doi câini, așa că m-am întrebat mereu dacă se uită la programul la televizor sau doar să se bucure că este leneș pe canapea.

Am observat că câinii noștri sunt mai interesați de programele de televiziune care au animale, și amândoi au reacționat la sunete pe care le au auzit provenind de la televizor, cum ar fi sunetele de animale și coarnele mașinilor. Deci, ce spun experții?

Citiți și: 13 cele mai bune filme de câine disponibile pentru streaming chiar acum

Pot câinii să se uite la televizor și ce anume văd ei?

Câinii se uită la televizor la domiciliu

Cercetătorii spun că câinii pot vedea imagini la televizor în același mod în care putem. Ei pot recunoaște animale pe care nu le-au mai văzut niciodată și pot recunoaște, de asemenea, sunetele provenite de la televizor în același mod în care vor recunoaște sunetul în viața reală.

Acest lucru ma surprins, deoarece câinii au o astfel de acută simtul auzului. Am crezut că pot fi capabili să ridice diferențele minime dintre sunetul real și sunetul provenind de la difuzoarele de televiziune. Deși nu o putem auzi, am crezut că câinii pot fi capabili.

O diferență într-o abilitate de vizionare a televiziunii Canine este că înregistrează imagini mai repede decât noi. Televizoare mai noi arată mai multe cadre pe secundă decât seturile mai vechi. Dacă aveți un set mai vechi, câinele dvs. va vedea în continuare imaginea, dar poate părea să-i pâlpâie puțin.

În mod similar, dacă treceți de la o televiziune mai veche la un model mai nou, puteți observa pooch-ul dvs., luând mai mult interes pentru a viziona televiziunea.

De asemenea, vă puteți gândi că animalul dvs. de companie nu poate Vedeți culorile pe setul de televiziune. Mitul că câinii văd în alb-negru nu este adevărat.

Câinii au de fapt Viziunea dicromatică, ceea ce înseamnă că văd o gamă de galben și albastru. Ei nu văd cea întreagă varietate de culori pe care oamenii le pot, deoarece viziunea noastră este tricromatică, dar pot face totuși multe dintre diferitele culori de pe ecranul de televiziune.

Ca noi, câinii au fiecare av-și propriile lor preferi, nu-i place și personalități individuale. Și la fel ca toți oamenii au interese diferite în programarea de televiziune, așa că pot face canini. Unii câini ca spectacole de animale, în timp ce alții vor sta și vor urmări știrile de noapte cu tine. Alții nu pot părea interesați de TV deloc.

Câinii se uită la televizor? Absolut! Depinde doar de interesele câinelui dvs. și de tipul de programare se bucură. Unii părinți de companie părăsesc televizorul pentru câinele lor în timp ce sunt departe. Chiar dacă câinele dvs. nu urmărește programele, zgomotul de fundal poate fi mângâiat pentru el și îi permite să simtă că nu este singur.

LEGATE DE: 9 câini celebri care sunt cele mai mari vedete de film

Câinii se uită la televizor

Televiziune făcută pentru câini

Există mai multe posturi de televiziune care au fost create în special pentru câini. Deoarece atât de mulți părinți de companie părăsesc televiziunea pentru animalul lor de companie în timpul zilei, câteva rețele au decis să ofere programe menite să atragă canini. Puteți contacta furnizorul de televiziune pentru a vedea dacă aceste canale sunt disponibile în zona dvs.

Aceste tipuri de canale TV câine de interes deoarece sunt colorate pentru a apela la viziunea dicromatică a câinilor și au un număr mult mai mare de cadre pe secundă. Aceste posturi de televiziune Doggy au chiar și moduri diferite care vă încurajează animalul de companie să vă relaxeze, să ofere stimularea să-l scoată din canapea și unele programe se concentrează chiar pe socializare și expunere.

Da, câinele dvs. se poate uita acum la televizor pentru a afla despre lumea din jurul lui. Există programe concepute cu coarne de mașini care joacă și sună pentru a vă da expunerea câinelui la sunetele comune pe care le-a auzit de la o zi la zi. Există, de asemenea, doggy arată că câinii au fiind instruiți și răspunzând în mod corespunzător proprietarului lor - dezvoltatorii acestor spectacole spun că câinele dvs. va învăța prin exemplu.

Deci, acolo ai. Dacă v-ați întrebat, câinii se uită la televizor, acum știți că este adevărat. Nu numai că ei urmăresc, dar experții spun că pot chiar să învețe lucrurile de la urmărirea tubului de boob. Ei spun prea mult televizor creierul tău și sunt de acord - chiar și pentru Fido.

Lăsăm televizorul pentru câinii noștri când părăsim casa, deoarece boxerul nostru are blând anxietate de separare. Cu toate acestea, nu ne abonați la canalele făcute special pentru canini. De obicei îl lăsăm pe un canal cu o mulțime de spectacole de animale, cum ar fi Planeta animalelor, și pare să ajute la ameliorarea o parte din anxietatea ei.

LEGATE DE: Top 10 Cel mai bun anime cu câinii

Acum e rândul tău

Câinele dvs. se uită la televizor? Are un program preferat? Aboneaza-te la un canal special pentru caini? Mi-ar plăcea să aud ce luați este pe câini care urmăresc televiziunea. În plus, am fost curios de acele canale de televiziune și mi-ar plăcea să știu dacă de fapt, pot distra caninii.

După cum am menționat, boxerul nostru are o anxietate ușoară de separare și poate merita să se aboneze la unul dintre aceste canale dacă o poate ajuta. Desigur, fiecare câine este diferit, și ce funcționează pentru a ta poate să nu lucreze pentru a mea. Sfaturile dvs. pot ajuta și alți proprietari de câini, deci nu ezitați să împărtășiți comentariile de mai jos.

Citiți următorul: 13 comune "de ce câinele meu" au răspuns la întrebări

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să se uite la televizor și ce anume văd ei?