Câine sănătos tratează de la aspectul care este fericit! Sunt făcute în georgia

Câinele sănătos tratează de la aspectul cine

Când vedeți câinele tratează pe rafturile de magazine mari, cele mai multe dintre ele nu sunt efectiv făcute de compania care le vinde. Asta eo problemă pentru mine. Companiile care se ocupă cu adevărat ingredientele În produsele pe care le creează, nu doresc să le vândă alte companii care vor fi comercializate. Ei doresc să creeze propriul lor produs de calitate, și ei sunt mândri de a pune numele lor, și numai numele lor, pe ambalaj.

Jeff și Tommy Gay, co-fondatori ai Foods Big Creek, înțeleg această problemă și își dau seama, de asemenea, că există o lipsă de câine de calitate la dispoziția proprietarilor de animale de companie pentru un preț rezonabil. De aceea au creat Uite cine este fericit! tratează pentru câini. Frații au avut întotdeauna membri ai familiei canine. Ei au crescut cu piper dalmatian, ciobanul german, și Fritz Schnauzer. Astăzi, familia lui Tommy are un Labrador galben iubit numit Chessie și Jeff maltez, Toby, este ca al treilea fiu al său.

LEGATE DE: Recapitul de duminică: Aditivi nocivi în alimentele comerciale de câine

Creșterea familiei fraților deține și o afacere. Ei au fost în afacerea de a oferi ingrediente de înaltă calitate la producătorii de produse alimentare bine cunoscute. Poate că de aceea săriturile în piața de tratament pentru animale de companie părea ca o potrivire naturală a perechii? Indiferent de motivul pentru care au făcut-o, au făcut o promisiune pentru consumatori atunci când au început compania lor de tratament pentru animalele naturale - că părinții de companie ar ști întotdeauna exact cine a fost fericit cine este fericit! tratează și că ar face tratamente care au fost ca sănătoasă așa cum erau delicioase. De aceea, toate tratează lor de câine sunt realizate în loturi mici, în facilitatea lor de stat-of-the-art din Gainesville, Georgia.

Câine sănătos tratează de la aspect cine

Instalația lor este operată conform liniilor directoare privind producția de siguranță a FDA, iar toate carnea și păsările de curte utilizate în produsele lor sunt provenite în Statele Unite, Canada sau Noua Zeelandă. Este întotdeauna inspectată USDA. Fructele, legumele, cerealele si nucile le folosesc în produsele lor sunt, de asemenea, cultivate în Statele Unite ale Americii. Big Creek Foods nu folosește niciodată ingrediente din China. Fiecare lot de produs este testat și individual, pentru a vă asigura că îndeplinește standardele de calitate superioară ale companiei.

Uite cine este fericit! câine tratează nu conține materiale de umplutură, conservanți artificiali sau subproduse de origine animală. Ele sunt fără hormoni și nu au nici culori artificiale sau arome. Toate produsele lor sunt păstrate cu vitamina E. Nu există conservanți chimici, cum ar fi BHT, BHA sau etoxhin în oricare dintre câinele lor tratați.

Puteți găsi aspectul care este fericit! Linia de traducere a câinilor în magazinele de specialitate pentru animale de companie în jurul țării. Site-ul companiei are o pagină de localizare a magazinului pentru a ajuta consumatorii să caute tratamentele din zona lor. Lor Fetch`n Fileuri vin în patru soiuri: carne de vită sacadat, Bison sacadat, pui sacadat sau Venison spasmodice.

LEGATE DE: Cele mai bune mărci de mâncare fără cereale

Puteți obține ofertele lor tempt`n în patru soiuri, inclusiv: pui cu afine, pui cu morcovi, pui cu dovleac și pui cu cartofi dulci. Compania e fericit Împachetări veni, de asemenea, în patru arome diferite: cartof dulce cu curcan, cartofi dulci cu pui, morcov cu pui, și morcov cu Turcia.

Toate aspectul care este fericit! soiuri de câine trata sunt cereale și fără gluten, astfel încât acestea ar fi o alegere excelentă pentru câini cu alergii sau sensibilități ale pielii. Ei folosesc, de asemenea, surse de proteine ​​unice, cum ar fi Bison și Venison, deci dacă animalul dvs. de companie este alergic la formele mai frecvente de proteine, cum ar fi puiul și carnea de vită, puteți găsi o marcă de la această companie care ar funcționa bine pentru el.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine sănătos tratează de la aspectul care este fericit! Sunt făcute în georgia