Cum să vă păstrați câinele de pe canapea și alte mobilier

Weimaraner se odihnește pe canapea

Chiar daca tu Lăsați câinele dvs. pe mobilier sau nu este un subiect dezbătut fierbinte. Unii oameni sunt foarte pasionați de poziția lor pe surfingul câinelui lor. Deci, ce este marele afacere și cum vă păstrați câinele de pe canapea dacă doriți să doriți?

Dacă vă lăsați câinele pe canapea?

Când vine imediat la el, indiferent dacă doriți ca câinele să rămână de pe mobilier sau nu este în mare parte o preferință personală. Mulți câini și proprietarii lor, iubesc un snuggle pe canapea.

Desigur, dacă aveți o rasă mai mică, dacă câinele dvs. are a spate sau artrită, sau dacă mobilierul dvs. este deosebit de mare, câinele dvs. ar putea să se rănească dacă ar cădea accidental sau chiar în încercările lor de a sări.

În cea mai mare parte, totuși, oamenii care preferă Fido să rămână oprit, pentru că ea împiedică murdăria canapea cu blană, noroi și alte resturi. Sau poate aveți câini mai mulți și aveți pe toți pe canapea nu veți lăsa loc pentru dvs!

Alți proprietari pot alege să-și păstreze câinele de pe mobilier dacă au Probleme de protecție a resurselor. Acesta este un comportament complex în care câinele va fi protejat de o jucărie, pat, mâncare sau chiar un loc de dormit confortabil pe o canapea sau scaun. Dacă gardienii dvs. de câine, păstrați-le de la mobilier, pot ajuta la gestionarea acestui comportament în timp ce lucrați la instruire.

Împiedicând câinele să intre în canapea

Dacă ați decis că nu doriți ca câinele dvs. pe mobilierul dvs., cum vă veți asigura că câinele dvs. înțelege și acest lucru?

Consistența

Cel mai important lucru este consistența! Permițându-vă câinele pe canapea uneori și apoi nu le permiteți de altă parte, veți fi confuzi puiul dvs. și să le stabiliți pentru eșec.

Această coerență trebuie aplicată de toți membrii familiei și vizitatorii casei dvs. Nimeni nu ar trebui să-ți invite câinele pe canapea.

Să ofere un pat propriu

Majoritatea câinilor doresc să fie pe canapea cu dvs. pentru că doresc să fie confortabile și pentru că vor să fie cu tine. Oferiți-le A pat confortabil Închideți ca o alternativă la canapea și alte mobilier. Similar cu antrenamentul cu crate, faceți acest pat distractiv, sigur și plin de satisfacții pentru ei. Dați jucăriilor interactive câinelui ca un tratament umplut Kong sau alte alimentatori de puzzle în timp ce sunt în patul lor pentru a le încuraja pozitiv să se stabilească acolo.

Învățați-vă indicii și "du-te în patul tău"

Învățând câinele dvs. ce "Off"și" Du-te în patul tău "înseamnă vă poate ajuta în timp ce vă antrenați câinele pentru a rămâne de pe mobilier. Pereche câinele dvs. coborând de pe mobilier cu Cue `off` și A Recompensa pozitivă, cum ar fi un tratament și laudă.

În mod similar, împerecheați câinele mergând la patul lor cu Cue `du-te in patul tau"și o recompensă pozitivă. Dacă câinele dvs. știe aceste indicii, ei vor coborî fericit de pe canapea dacă le prindeți pentru că știu ceva bun se va întâmpla când o fac.

Blocați accesul la mobilier

Managementul este o parte esențială a oricărui program de instruire. Făcând mobilierul dvs. inaccesibil câinelui dvs. vă poate ajuta să le împiedicați de la surfingul canapei atunci când nu sunteți în stare să supravegheați.

Puteți bloca accesul câinelui dvs. la mobilier cu porți pentru copii, prin răsturnarea pernei verticale sau prin plasarea unui lucru pe mobilier ca o găleată de spălare cu susul în jos.

Dacă câinele dvs. îi place să se ridice pe mobilier pentru a privi ferestrele, faceți ferestrele mai accesibile. Câinii de rasă mai mici, care doresc să privească ferestrele pot aprecia un set de pași de animale de companie sau o "pervaz de pisică" pe care o pot odihni.

Cu toate acestea, dacă câinele dvs. este reactiv atunci când privesc fereastra și doresc să intre pe canapea pentru a vă proteja casa, veți dori să blocați accesul în timp ce lucrați la instruire.

Evitați aventurile

Uneori, cum ar fi covorașii de scat, care oferă o vibrație, covorașe incomodă în jos, sau chiar un zgomot puternic distractiv sunt recomandate pentru a vă scoate câinele de pe mobilier. Cu toate acestea, dacă utilizați tehnicile de instruire și management descrise mai sus, instrumentele aversive ca acest lucru nu ar trebui să fie necesare.

Pentru câțiva câini, aceste metode pot provoca, de asemenea, căderea, cum ar fi teama generalizată de mobilier, lucruri care seamănă cu covorașii (ca un pat de câine sau o pătură) și orice zgomot puternic.

Nu este nimic în neregulă cu a permite câinelui dvs. pe canapea, dar, dacă ați prefera ca ei să rămână oprit, fiind consecvenți și recompensați comportamentul alternativ pe care îl doriți este cheia succesului. Pentru mai multe sfaturi și tehnici, căutați o bază certificată, bazată pe armătură pozitivă dresor de câini.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă păstrați câinele de pe canapea și alte mobilier