Câini și focuri de artificii - putem avea amândouă?

Câini și focuri de artificii - putem avea amândouă

Halloweenul este aproape aici, și există o abundență de alte sărbători care urmează să se întâmple pe noi și pe câinii noștri. După cum se apropie de Ziua Recunostintei în America, iar noaptea Bonfire se apropie mai mult în Marea Britanie, cum vor face ca animalele de companie să facă față zgomotului de focuri de artificii?

Aceste nopți sunt vremuri interesante și distractive pentru noi oamenii, dar câinilor noștri poate fi o pereche de câteva ore. Focurile de artificii au fost limitate la doar câteva nopți pe an, dar recent se pare că le folosim pentru a sărbători orice și totul. Auzind bretonurile și fluierele, și a văzut că blițurile în cerul de noapte nu mai este neobișnuit în orice moment al anului.

Deci, ce putem face pentru a ajuta câinii noștri să se ocupe de teama de focuri de artificii?

Câini și focuri de artificii - putem avea amândouăCând l-am luat pe Charlie, crucea mea germană a lui Kelpie-Germană, avea 5 luni și nu a experimentat încă focuri de artificii. Câteva zile înainte de noaptea lui Bonfire am observat că au fost câteva imagini de foc în grădinile popoarelor, așa că l-am luat pe Charlie la o plimbare după întuneric.

Pe măsură ce am trecut hainele care aveau focuri de artificii care au fost pornite de cealaltă parte, Charlie se uită la mine de fiecare dată când un bang puternic l-au surprins. Am făcut un punct de marcare a fiecărui bang cu un cuvânt ușor, înalt, cu doi ani și i-am dat o mulțime de agitație.

A mers. El nu a fost deranjat deloc de focurile de artificii care au plecat în următoarele nopți. Din păcate, am crezut că ar fi bine anul viitor, dar nu a fost. Câinele meu era acum speriat de focuri de artificii. Am găsit că trebuie să-l aclimatizez în fiecare an, pe care acum o fac.

Deci, ce altceva putem face pentru a ajuta câinii noștri să supraviețuiască sezonul de artificii? Caroline Kisko de la Clubul din Marea Britanie sugerează că, în conducerea la festivități, jucăm CD-uri cu sunete de artificii sau, probabil, videoclipuri de foc de pe YouTube, astfel încât caninii noștri să se obișnuiască cu sunetele fiind în fundal.

În noaptea principală pentru afișajele de artificii, ea sugerează închiderea perdelelor și poate transforma televizorul sau radio puțin. Acționați ca în mod normal, cât puteți și încercați să nu reacționați la nici un breton cu adevărat puternic de la deasupra capului.

Pe partea de sus a ceea ce a sugerat Caroline, iată câteva DOS și DONS pentru păstrarea nivelurilor de stres scăzute pentru câinii noștri în timpul afișajelor de ardere.

Câini și focuri de artificii - putem avea amândouă

DO:

1. Aclimatizați câinii tăi la focurile de foc cu CD-uri de sunet așa cum am menționat mai sus.

2. Dacă câinele dvs. este înspăimântat de zgomote puternice, luați în considerare Consultanța unui comportament de câine. Rețineți că utilizarea CD-ului de sunet în acest caz nu poate ajuta la situație.

3. Masca zgomotul exterior cu televizorul sau radioul.

4. Încercați să nu reacționați la focuri de artificii. Câinele dvs. va alege dacă sunteți surprins de zgomote.

5. Hrăniți câinele înainte ca focurile de artificii să înceapă. Este posibil să existe mai multe afișaje private, precum și cele mai mari organizate, dar hrănirea animalului de companie înainte de întuneric ar trebui să evite să fie dezactivată hrana lui de câine Odată ce bate bretonul puternic.

6. Dacă câinele dvs. este calm când începe zgomotele puternice, recompensați-l Câinele gustoase tratează și afecțiunea.

7. Închideți toate ușile și ferestrele exterioare. Închideți perdele pentru a ajuta la mufetul sunetului de artificii.

8. Înainte de a deschide ușa, asigurați-vă că câinele dvs. este sigur. Dacă el a fost înspăimântat de zgomotele din afara, el poate lua șansa de a fi înșelat din casă pentru a găsi undeva să se ascundă.

Nu:

1. Nu luați animalul dvs. pe un afișaj de artificii! Unii câini își ascund stresul mai bine decât alții. Doar pentru că ei nu latră, Nu înseamnă că se bucură de experiență. Gâfâitul sau căscarea excesivă pot indica câinele este stresat.

2. Nu vă legați câinele în afară când focurile de artificii se vor opri! Dacă câinele dvs. este de obicei păstrat în afara, este mai bine să le puneți în interiorul afișajelor.

3. Dacă câinele dvs. trebuie să iasă la pipi, să-l supravegheze. Grădina sau curtea dvs. nu poate fi la fel de sigură pentru un animal înspăimântat, chiar dacă credeți El este conținut acolo.

4. Nu-l închideți într-o cameră pe cont propriu. Ține-l cu tine. El va fi mult mai calm dacă sunteți acolo.

5. Dacă vrea să se ascundă, să-l lași. Nu forțați un câine să se confrunte cu temerile sale, deoarece ar putea face situația mai rău.

Să ne bucurăm de celebrarea, dar, de asemenea, să ne asigurăm că câinii noștri pot ajunge cel puțin prin seara cu cât mai puține stres posibil. Între timp, aveți vreo poveste pentru a le împărtăși sau sfaturi pentru proprietarii de câini care ar dori să-și păstreze câinii în siguranță și stresați în timpul afișării artificii?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câini și focuri de artificii - putem avea amândouă?