Dogtv ajută la ameliorarea anxietății de separare la câini

Dogtv ajută la ameliorarea anxietății de separare la câini

Un canal de televiziune dedicat calmării stresului și anxietății caninilor. Pentru mulți oameni care nu au avut niciodată experiență cu un câine care este distructiv când este lăsat singur, ideea sună ca o glumă. La proprietarii de câini care cunosc dezamăgirea de a veni acasă la o casă și bunuri distruse, mestecate de biți, nu sună atât de nebun.

Dogtv a fost lansat în Israel în 2009 și acum are oferte cu distribuitori de televiziune din nouă țări. Compania ajunge, de asemenea, pe proprietarii de câini prin YouTube și propriul smartphone Aplicații pentru animale de companie. Creat de un antreprenor numit Ron Levi, Rețeaua este acum deținută parțial de televiziunea Giant Discovery Communications.

LEGATE DE: 8 Jocuri video Proprietarii câinilor se vor bucura

Deși numele poate fi un pic înșelător, spectacolele pe Dogtv nu sunt despre câini, ci pentru lor. Alți câini pe ecran par să se distreze canini. Cu toate acestea, deși au început cu pisici și pe rețea, Levi spune că câinii pe care l-au testat au nu a răspuns bine la pisici Pe ecran, deci nu mai sunt pisici pe Dogtv.

În mod surprinzător, lansarea inițială a rețelei a fost de fapt inspirată de o pisică. Levi avea o pisică, numită Charlie, care obișnuia să rămână acasă de el însuși, în timp ce Levi era la locul de muncă. Ca mulți proprietari, sa simțit vinovat, lăsându-i singură casa de animale de companie toată ziua.

Dogtv ajută la ameliorarea anxietății de separare la câini

Levi a încheiat descărcarea de videoclipuri de pe internet pentru a distra pe Charlie și părea să funcționeze. Atât de bine, el a decis să-și crească ideea într-o rețea de televiziune. Cercetările inițiale au arătat că 57% dintre proprietarii câinilor au părăsit deja televizorul în timpul zilei pentru tovarășii lor canini.

Levi spune că, deși ideea a venit la el de la pisica lui, el și-a dat seama că nevoia era mai abundentă cu câinii. Reclamele, diferite niveluri de sunet, precum și cantități mari de vorbire pe rețelele de televiziune obișnuite au fost în mod evident orientate spre distracția oamenilor nu câini, așa că știa că trebuie făcut ceva care a fost orientat în mod special față de ceea ce se va bucura un câine.

După cercetarea și lucrul cu o mulțime de experți în animale, conținutul lui Dogtv a fost creat și grupat în trei categorii: relaxare, stimulare și expunere. Categoria de expunere este folosită pentru a expune ușor câinii la lucruri care le pot sperie ca traficul, aspiratoarele sau focurile de artificii.

LEGATE DE: 10 cei mai minunați câini în anime

Primii trei ani au fost cheltuiți cercetarea, învățarea și dezvoltarea conținutului Dogtv, astfel încât acesta a făcut apel în mod explicit la viziunea și auzul canin. Ei au cercetat culorile pe care câinii preferă și frecvențele sonore pe care le răspund.

În unele țări, DOGTV este disponibil ca abonament și în altele este gratuit. În prezent, au abonați în 35 de țări diferite. Proprietarii de câini pot accesa rețeaua pe YouTube gratuit oriunde în lume. Chiar acum, accentul este exclusiv pe câini, dar speră să extindă Dogtv, precum și posibil adăugați CattV într-o zi de asemenea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dogtv ajută la ameliorarea anxietății de separare la câini