20 De cele mai bune canale youtube pentru iubitorii de câini

20 de cele mai bune canale YouTube pentru iubitorii de câini

Vom fi cinstiți aici - suntem vinovați de petrecerea orelor Canale YouTube pentru iubitorii de câini. Este la fel de adorabil, distractiv și încălzirea inimii este de a vedea câinii fiind câini. YouTube cu adevărat este unul dintre cele mai bune Platforme media sociale pentru a vedea câinii. Așa cum suntem toți adoratorii câinilor aici, suntem siguri că sunteți destul de asemănători cu noi în videoclipuri de câine de la Binge - dacă nu, nu vă faceți griji deoarece aceasta este ceea ce vom discuta astăzi!

Câine canale YouTube Nu se termină doar pe videoclipurile Goofy ale catelusilor. Cele mai multe canale transmit sfaturi importante, trucuri și cunoștințe despre rasele de câine în general - care pot fi destul de utile dacă sunteți nou pentru a fi proprietar de câine. Nu sunt sigur cine să urmeze la prima? Să ajungem la următorul!

Clipuri de câine pe YouTube
YouTube este o platformă excelentă pentru a viziona videoclipuri de câini pe.

Top 20 cele mai bune canale YouTube pentru iubitorii de câini

YouTube găzduiește unii dintre cei mai buni creatori de conținut de pe Internet. Din fericire, unii dintre acei creatori uimitori sunt iubitori de câini avid și un conținut uimitor de puii lor. Vom introduce la unii dintre ei și vă vom arăta cum să începeți un canal de companie YouTube pe voi înșivă!

Înainte să sari chiar, să fie clar - suntem super-hyped pentru asta. Păpușii și YouTube? Probabil cea mai bună combinație. Începem:

1. Gătit cu câine

Cine nu iubește vizionarea videoclipurilor de gătit? Viseaza din zilele pe care ti-ai gatiti aceste retete delicioase. Urmând această temă "Gătit cu câine& # 8216; este un canal uimitor care este găzduit de doi parteneri - Un bucătar japonez și Francis, un drăguț Pudel care au povestit rețetele (cât de cool!).

Bucătarul bucătarilor tot felul de rețete japoneze uimitoare care sunt potrivite pentru toată lumea (nu doar câini). Canalul are în prezent peste 1.5 milioane de adepți și 280 de videoclipuri și a început înapoi în 2007. Din păcate, Francis a murit cu câțiva ani în urmă - dar videoclipurile au încă un pudel drăguț în loc (de ce nu te afli!). Este atât de adorabil cum puștii stăteau lângă ea pe placă, care se uită la mâncarea scrumpoasă.

2. Gardea23

Huskies sunt preferatul meu personal și următorul canal YouTube este totul despre asta. Gardea23 este un creator de conținut YouTube și un iubitor de câine (la fel ca și tipii noștri!). El deține o parte din cele mai drăguțe, bine pregătite și adorabil distractive Huskies că vă puteți imagina.

Videoclipurile sale datează înapoi în 2008 cu tot felul de videoclipuri distractive pe Huskies. Sunt videoclipuri scurte, astfel încât să nu vă plictisiți oricând în curând. Fie că este vorba de o plimbare distractivă într-o remorcă de câini, o excursie, o călătorie pe plajă sau o duminică leneș - a primit totul. Au o explozie cu niște huskies drăguț!

3. Zsianz1

Videoclipurile Doggy sunt cu siguranță hilar - dar să ajungem la unele dintre cele mai populare canale YouTube pentru antrenament. Zsianz1 Are tone de videoclipuri pe care le puteți căuta Videoclipuri de instruire și modificarea comportamentului în puii. Ea deține patru câini drăguți pe care îi antrenează în mod repetat pe tot parcursul videoclipurilor.

Să spunem că sunteți interesați de cercurile înapoi. Ea are un videoclip despre asta - unde explică întregul proces cu instrucțiuni excelente pe ecran. Deci, puteți folosi astfel de videoclipuri pentru a-ți instrui puiul. Videoclipurile de modificare a comportamentului sunt top-notch. Știm cu toții că unele animale de companie nu se înțeleg cu alții sau poate că nu își apreciază mâncarea. Ea are videoclipuri despre cum vă puteți instrui calm câinele dvs. pentru a vă conforma voinței dvs. (este uimitoare!)

4. DomesticidManners

Numele are totul - acest canal este totul despre comportamentul și formarea puilor. DomesticidManners este, de asemenea, o școală de câini în care se înscriu câinii și lucrează la comportamentul lor. Canalul lor găzduiește tone de videoclipuri pe aceste teme și poate fi considerată o resursă excelentă pentru câinii de formare!

Chirag Patel, proprietarul manierelor domestice, este, de asemenea, un organizator pentru WOOF. Este o conferință de comportament și formare a animalelor care se desfășoară pentru a efectua ateliere, seminarii și consultări pentru proprietarii de animale de companie. Maniere domestice oferă, de asemenea, aceste servicii pentru proprietarii de animale de companie pentru a afla mai multe despre comportamentele câinelui lor. Acest lucru este doar pentru a arăta autenticitatea lor și că sunteți învățați de la o organizație bine-cunoscută.

5. Dl SillySpoon

Dl SillySpoon este un amestec fin de câini adorabili, videoclipuri amuzante de câine și pranks. Acest canal vă va ține legați de ore, deoarece acestea au compilat unele dintre cele mai amuzante videoclipuri online. Cu toate acestea, ei nu au multe videoclipuri postate ca fiind un canal destul de nou YouTube.

Deci, dacă sunteți în câteva videoclipuri distractive, acest canal YouTube va fi preferat. Ele au, de asemenea, câini faimoși YouTube, astfel încât să puteți găsi mai multe canale și iubitori de câini acolo!

MR SillySpoon YouTube Canal
Domnul SillySpoon are, de asemenea, câini și iubitori de câini în videoclipurile lor!

6. Urlet de câine

Urlet de câine este o organizație de salvare a animalelor cu misiunea de a salva câinii și să le ofere adăposturi bune. În mod similar, ei muncesc, de asemenea, din greu pentru a dezvolta o comunitate iubitoare de câini minunați, astfel încât să posteze în mod constant videoclipuri informative. Ei au clipuri video cu inima care te vor rupe, dar vă înveselește instantaneu cu modul în care se ocupă de câini.

Majoritatea videoclipurilor lor despre modul în care găsesc, salvează și oferă adăpost câinilor. Deci, dacă vă place să vedeți doggi, acest canal este uimitor. De asemenea, dacă vă place cauza lor, le puteți ajuta prin îndreptarea spre canalul lor, arătându-le niște dragoste sau chiar adoptarea unuia dintre puii lor. Asigurați-vă că verificați canalul lor (favoritul nostru personal!)

7. Darkdynastsk9s

S-ar putea să fi auzit de acest canal, Darkdynastsk9s, Sau poate proprietarul Marlon Grannon, care deține cea mai mare pitbull până în prezent, Hulk, care cântărește peste 173 kg. Canalul este vorba despre reproducere, de antrenament și de a posta videoclipuri mari de câine YouTube de frumoasele lor pitbulls, hulk și kobe!

Dacă sunteți interesați de următorii iubiți de câini, acest canal este minunat. Creatorul lor își vlog propria viață, pitbullurile lor și puii lor drăguți. Aceasta este șansa ta de a te ridica și de a închide cu viața unui creator și de a vedea ce-i place într-adevăr să intri în reproducere și de a deține Doggos.

8. Animalul a fost lărgit

Animalul a fost lărgit trebuie să fie canalul pentru toți iubitorii de câini. Sunt uimitoare la ceea ce fac și au atât de multe informații despre regnul animal. Ei au, de asemenea, echipe de experți, iubiți de câini și fanii care sprijină și le dau idei pentru postare.

Cu asta a spus, este cel mai bun canal YouTube pentru câini să urmărească în orice moment. Deci, du-te să arăți o dragoste și să se bucure de niște pui drăguți acolo.

9. Gohan Husky

Huskies, la salvare! Gohan Husky, este încă un alt pui frumos pe care îl veți iubi - sigur. Acest canal are un extraordinar de peste 2 ani.4 milioane de adepți cu încărcături de videoclipuri ale unui drăguț husky și distractiv. Știm cu toții că huskies siberiană s-au vărsat mai des decât alții. Are și câteva videoclipuri bune, făcându-l unul dintre cele mai bune canale YouTube de câine.

Dacă sunteți interesat să dețineți deja un husky sau propriu, acest canal va fi minunat pentru dvs. Există o mulțime de sfaturi, activități de zi cu zi, rutine și abilități de instruire pe care le veți ridica urmând. Deci, du-te să arăți niște dragoste și bucurați-vă de huskies fiind ființe pur fericite.

10. Sophia Yin

YouTube este deschis tuturor și tuturor. Nu sunteți întotdeauna sigur dacă instructorii de pe canalele YouTube pentru câini sunt autentice sau nu. Care nu va fi o problemă pentru acest canal ca fiind deținută de Dr. Sophia Yin, cu tehnici uimitoare pentru tine să lucrezi cu puii tăi.

Indiferent dacă este de instruire sau de manipulare cu stres scăzut, există videoclipuri uimitoare pe toate subiectele de instruire și de modificare comportamentală. De asemenea, ea a folosit pentru a găzdui videoclipuri Q / A, astfel încât, dacă aveți întrebări, poate da acele videoclipuri o privire. Din păcate, ultimul videoclip postat este de trei ani, așa că probabil că nu veți primi videoclipuri noi.

11. Eileenanddogs

Eileenanddogs este unul dintre cele mai bune canale YouTube pentru iubitorii de câini și noii proprietari. Ea are multe videoclipuri detaliate de a-și pregăti doggiile. Indiferent dacă este de învățare întărire sau inventarea jocurilor de câine distractiv - ea a primit totul.

Deși are un mic set de adepți pe spate, videoclipurile sunt top-notch. În afară de aceasta, ea a postat frecvent în ultima vreme, astfel încât să aveți întotdeauna ceva nou pentru a privi de la ea. Unul dintre videoclipurile mele personale preferate a învățat despre învățarea întăririi - este o mare serie de videoclipuri.

12. Kristin Crestejo, CDBC

Obținerea câinilor instruiți de altcineva ar putea suporta costuri grele. Dacă sunteți cu puiul dvs. și puteți menține un program de instruire bun, Kristin Crestejo este un alt antrenor mare. Ea crede în formarea oamenilor și a câinilor despre iubirea reciprocă, astfel încât amândoi sunt într-o relație fericită - ceea ce un motto mare.

Ea are întrebări frecvente, formare video, sfaturi, trucuri și tot ceea ce vă puteți imagina într-un singur loc. Datorită unor astfel de canale YouTube pentru câini, acest sfat nu se întâmplă oriunde în curând. Instructorul are, de asemenea, un site web pe care îl puteți urma pentru formarea personalizată (de asemenea, sunt complet online!).

13. Donna Hill

Majoritatea canalelor de companie YouTube nu se concentrează pe ceea ce este ca să dețină un câine, să trăiască cu unul și să-i antrenezi. Donna Hill este un antrenor acreditat de câine care postează ușor de urmărit, videoclipuri pas cu pas despre viață și instruire cu câini. Deci, dacă sunteți un începător sau aveți nevoie de idei video câine, acest canal va fi minunat pentru dvs!

Ea are, de asemenea, videoclipuri pe subiecte pe care le găsim din greu pentru a obține capetele noastre în jur. Ei au explicat în cuvinte simple pentru toată lumea. Să fie clocker de formare sau activități sportive, tu și câinii tăi sunteți pentru o distracție!

14. Speranță pentru labe

"Speranță pentru labe& # 8216; este o organizație recunoscută non-profit (NPO), care este dedicată salvat câinilor peste tot. Ei au zeci de videoclipuri în care salvează puii, le dau adăpost și îi ajută să recupereze orele suplimentare. Este un alt canal de încălzire a inimii pe care tocmai nu-l poți obține suficient.

Acest canal vă va arăta cu adevărat partea delicată a câinilor. Ei sunt un grup strâns de iubitori de câini care susțin această organizație să plătească cheltuielile, îngrijirea medicului și operațiunile de salvare. Arătați-le niște dragoste sau poate chiar să adopte un puști cu ajutorul lor.

15. Funnypetsmedia

Funnypetsmedia vă va transforma starea de spirit în câteva minute, dacă nu secunde. Ei au atât de multe videoclipuri amuzante, clipuri și compilații de câini fiind super amuzante încât nu veți ieși niciodată. Deși au încetat să posteze anul trecut, sunt încă unul dintre cele mai bune canale YouTube pentru iubitorii de câini.

Ei au primit niște videoclipuri celebre ale câinelui YouTube și compilațiile lor. Dacă acesta este ceea ce vă aflați după propriul canal YouTube, puteți să vă inspirați și pentru ideile câinilor YouTube Channel idei.

16. Zak George`s Dog Training Revolution

Următorul canal este condus de un iubitor de câine și un antrenor, Zak George. Dacă vă uitați la "Cum să începeți un canal de câine YouTube", acest canal este perfect pentru dvs. Zak și-a început călătoria cu YouTube în 2006 și are peste 2 ani.3 milioane de adepți acum!

Este o călătorie lentă, dar videoclipurile sunt uimitoare și super informative. În afară de a învăța cum să-ți antrenezi câinii, vei avea și niște idei minunate de canal de companie YouTube pentru tine. Fie că este vorba de modul de antrenament, prezentare sau prezentare oamenilor - veți învăța foarte mult.

17. Puppy Apartment

Formarea apartamentului Puppies este o sarcină plictisitoare. Ai primit mai întâi să cercetezi, să înveți tehnici, și apoi să-ți ajuți că puiul să ia parte în timp. Puppy Apartment este totul despre antrenamentul tău câinii tăi, cu unele dintre cele mai eficiente tehnici cunoscute vreodată.

Majoritatea creatorilor dețin doar un câine și generalizează întreaga tehnică pentru toate rasele. Cu toate acestea, știm cu toții, fiecare rasă este unică în sine. Acest lucru este exact motivul pentru care apartamentul Puppy are tone de videoclipuri cu privire la antrenamentul pentru mai multe rase! Deci, dacă sunteți în căutarea unor tehnici magice de antrenament magic, acest canal este super informativ.

18. Formare pozitivă

Formare pozitivă este un canal grozav dacă renunți doar la antrenament puii tăi. Toate tehnicile sunt pur științifice, astfel încât acestea nu sunt metode pentru a vă face drumul rapid și neetic. Sunt testate Recompensă și metodele de învățare concentrate de relații pe care le veți bucura cu siguranță.

Dacă vă uitați la ideile canalului de companie, acest canal va fi o mare plus față de lista dvs. de inspirații. Videoclipurile au un conținut util pe care îl puteți utiliza în orice moment cu puii dvs!

Instruirea unui canal pozitiv YouTube
Formarea pozitivă este un canal excelent pentru a urmări când vă antrenați pentru prima dată cățelul!

19. Grisha stewart câini de formare și comportament

Grisha Stewart este un alt autor și antrenor de câini de la comunitatea iubitorilor de câini. Videoclipurile de pe canalul ei nu sunt doar despre câini. Ea are capace de melodii, videoclipuri muzicale, sfaturi, clipuri de formare Doggy și atât de mult mai mult.

Dacă sunteți interesat de un canal eclectic cu o mulțime de conținut de câine, verificați Grisha Stewart. Tu vei învăța și râzi prin conținut!

20. Ehowpets

Ca un nou proprietar de câine, vei avea o mulțime de întrebări. Este absolut bine pentru că sunteți proprietar responsabil și doriți să aveți grijă de puștii voștri. Ehowpets este unul dintre cele mai populare canale YouTube pentru a viziona!

Există literalmente sute de videoclipuri pe Q / A puteți viziona, pe niște întrebări nebunești. Este unul dintre acele canale de câine YouTube pe care le-ați pus pe televizor cu pooch-ul dvs. și bucurați-vă de învățarea timpului. Altele decât Q / A`s, există și divertisment și videoclipuri amuzante, de asemenea.

Deci, asta-i asta astăzi, oameni! Știți că aveți alte canale YouTube pentru iubitorii de câini pe care îi iubiți vizionarea? Dacă da, atunci comentați mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De cele mai bune canale youtube pentru iubitorii de câini