10 Moduri de a vă menține câinele ocupat în timpul zilei

Top 10 moduri unice de a vă menține câinele ocupat în timpul zilei

Dacă ați avut vreodată un câine distruge canapeaua, pat sau jumătate din bucătăria din plictiseală, atunci știi cât de important este să-ți ții puiul ocupat în timp ce ești la locul de muncă. Atât de mult dorim să petrecem timp cu prietenii noștri cu patru picioare, uneori trebuie doar să fim plecați mai mult decât ne-ar plăcea. Și în aceste cazuri, mai mult ca niciodată, aceste 10 moduri de a ține câinii noștri ocupați în timpul zilei pot fi doar cel mai mare ajutor pentru dvs. și pentru capelul tău. Încercați unul dintre ele sau amestecați-le.

1. Televiziune

Se poate spune multe despre daunele televizoarelor, smartphone-urilor și computerelor atunci când le folosesc pentru a "ridica" un copil. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de câini, nu există prea multe răniri în încercarea dacă câinele dvs. îi place să se uite la televizor.

Nu toți câinii sunt interesați de imaginile în mișcare de pe ecran, dar unele sunt ușor fascinat de ei. Dacă pooch-ul dvs. este printre acestea din urmă, televizorul ar putea servi ca un babysitter frumos în timp ce sunteți la locul de muncă. Totuși, acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă bazați exclusiv pe televizor, deoarece poate distrage doar un câine atât de mult.

Bun punct de vedere

2. Bun punct de vedere

Indiferent de rasa lor, mulți câini preferă să aibă o vedere bună la lumea exterioară. Cu cât este mai în aer liber pooch-ul tău, cu atât mai interesat va fi în a avea un punct de vedere frumos pentru a observa străzile, copacii, parcurile și clădirile din afara ferestrei dvs.

Cu toate acestea, doar o fereastră mică, inconfortabilă să se uite, poate deveni plictisitoare pentru câine destul de repede, dar dacă oferiți mai multe locuri diferite, care să-ți păstreze câinele distracții timp de ore. Nu uitați să vă învățați câine nu la lătrat de asemenea, deoarece unii se pot bucura de exprimarea opiniei lor despre ceea ce văd de cealaltă parte.

3. (Personalizate) jucării puzzle

Puzzle sau Jucării interactive pentru câini sunt de o importanță deosebită atunci când vine vorba de păstrarea câinelui dvs. activ și fericit. Stimularea mintală este la fel de importantă ca și activitatea fizică pentru majoritatea câinilor pentru a le menține sănătoși, mai ales că "rezolvarea" puzzle-urilor, câinii tind să sară în jurul non-stop.

O jucărie puzzle poate fi orice, chiar și ceva la fel de simplu ca o jucărie de cauciuc goală, plină de animale de companie tratează că câinele dvs. trebuie să se stingă din gaura mică a jucăriei.

Vânătoare de comori

4. Vânătoare de comori

Vânătorii de scârțâie sunt un joc preferat pentru mulți câini. Puteți ascunde fie jucăriile, fie tratează în locuri aleatorie în jurul casei și lăsați-l pe FIDO să le caute în timp ce lucrați. Vânzările de vânătoare sunt printre cele mai populare Jocuri Doggy ei se bucură.

În fiecare zi puteți schimba locurile de ascundere, astfel încât câinele nu știe unde sunt comorile ascunse - doar unde ar putea fi. Desigur, va trebui să vă asigurați că lucrurile mai prețioase din casa dvs. ca TV, computere etc., sunt bine plasate și stabile.

5. Puzzle-uri alimentare

Similar cu jucăriile de puzzle, puzzle-urile alimentare pot fi o mare stimulare mentală pentru canina ta. Ele sunt de obicei concepute pentru a forța animalul dvs. de companie să mănânce mai încet, dar nu luați cât mai mult timp ca jucăriile puzzle-ului. Totuși, un puzzle alimentar bun și complex va necesita un pic de timp pentru ca pooch-ul dvs. să-și dea seama.

Al doilea animal de companie

6. Al doilea animal de companie

Sună contra-intuitivă pentru unii oameni, dar obținerea unui a Al doilea animal de companie de obicei, face lucrurile mai ușor pentru tine pe termen lung. Făcând acest lucru, vă garantați că câinele dvs. actual va avea întotdeauna cineva să se joace și nu se va plictisi niciodată. Poți fi plecat pentru muncă atâta timp cât trebuie să fii, iar cei doi prieteni acasă se vor avea unii pe alții, vor juca, se vor plictisi și vor merge la odihnă în loc să devină distructivă.

Descendența, desigur, nu este doar cheltuielile suplimentare despre îngrijirea animalelor de companie, ci în faptul că va trebui să instruiți în mod corespunzător atât câini. Ei vor trebui să știe cum să se comporte acasă, cum să joace într-o manieră nedistructivă, precum și cum să se înțeleagă fără luptă. Ca rezultat, aceasta poate fi o soluție provocatoare pentru proprietarii de câini mai noi, dar dacă aveți răbdarea de a ridica și de a instrui un al doilea câine, efectul pe termen lung poate fi util.

7. Tratate și jucării cu gheață

Un alt fel de "jucărie" pe care îl puteți face, mai ales dacă sunteți pe un buget, este pur și simplu să obțineți tratamentul preferat al câinelui sau jucăria, puneți-l într-o ceașcă de apă, înghețați-o peste noapte în congelator, apoi dați-o la animalul dvs. pe măsură ce plecați la muncă. Gheața va dura destul de mult timp să se topească, iar în entuziasmul său, câinele va petrece un efort lins, jucând cu el, aruncându-l în jur, etc.

Și când gheața este în cele din urmă topită și consumată de poochia ta, câinele va fi foarte încântat să se joace cu jucăria din interior sau să mănânce tratamentul înghețat. Oricum, astfel de jucării de gheață / tratează poate fi un joc excelent sau un exercițiu pentru canina dvs. în timp ce este acasă singur.

Toys de mestecat indestructibils

8. Toys de mestecat indestructibils

Cu toate acestea, un alt lucru pe care îl puteți cumpăra pentru pooch, Jucării puternice de mestecat sunt un tip de jucărie de mestecat că câinii pot petrece mult mai mult timp. Un jucărie de mestecat bun și durabil, care este conceput pentru că chewers puternice poate da orele dvs. de divertisment FIDO în timp ce sunteți departe, mai ales dacă câinele dvs. este pasionat de utilizarea mușchilor maxilarului.

9. Playdate

Dacă nu sunteți dispus să vă angajați încă un al doilea animal de companie, ați putea dori să luați în considerare aranjarea Jocați datele. Dacă găsiți un partener de câine în parcul câinilor sau online, puteți configura un program în care se ocupă de animalul dvs. de companie, în timp ce lucrați (și cei doi câini pot juca unul cu celălalt) și invers.

10. Pet Sitter, Walker Dog, sau îngrijirea copiilor

Pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie are o companie în timp ce vă aflați departe de casă, puteți angaja și un câine Walker sau un Sitter Pet. Dacă nu vă simțiți confortabil să lăsați străinii în casa dvs., puteți să vă luați și câinele în îngrijirea copiilor dacă câinele se simte bine în astfel de locuri. Aceasta este ultima opțiune deoarece este, de asemenea, cea mai scumpă pentru un proprietar de animale de companie.

Alternativ, puteți cere uneori o rudă, un prieten sau un vecin să se îngrijească de puștii în timp ce sunteți departe. Majoritatea oamenilor nu pot gestiona această soluție pe termen lung, astfel încât să salvați această opțiune ca un bonus pentru situații speciale.

Citiți următorul: 30 de moduri de a distra un câine plictisit

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Moduri de a vă menține câinele ocupat în timpul zilei