Cum să faci o cutie de câini să arate ca mobilierul

Cum să faci o cutie de câini să arate ca mobilierul

O cutie de câine poate fi benefică și chiar un instrument necesar pentru proprietarii de animale de companie. Cu toate acestea, majoritatea Crăciun de câine nu sunt foarte atractive sau cel puțin ele nu complimentează decorul dvs. de origine: o cutie sau o cușcă mare sau cușcă poate fi inestetic să se uite. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a face ca un crate de câine să arate ca mobilier și să servească mai multe scopuri, există câteva lucruri pe care le puteți face.

Evitați cutii cu bare metalice

Cablarea metalică nu este doar urâtă, este, de asemenea, periculoasă pentru câinele dvs. Au fost mai multe cazuri tragice în care canini au murit ca urmare a lor Coliere prindeți barele. Nu numai o cutie mai sigură, dar și o cutie de câini mai atenți va avea un exterior din lemn. Și dacă sunteți în căutarea unor modalități de a face ca un camion de câine să arate ca mobilier, acesta este locul de început - Alegeți a Crăciun de câine din lemn.

În timp ce un perete al canisei poate avea câteva baruri pentru ca câinele dvs. să vadă, niciodată nu doriți ca porțiunea de plafon să fie făcută în acest fel. Problema este că atunci când câinii se blochează, se panică și se învârte în jur, determinând gulerul să se strânse în jurul gâtului lor. În general, trebuie să eliminați gulerul câine oricând că aveți animalul dvs. de companie securizat într-o cutie, chiar dacă este din lemn. Este cea mai sigură opțiune.

Multi-scop canisa ta

Vrei ca câinele să se amestece cu alte mobilier în casă, mai degrabă decât să stați în picioare în colțul camerei dvs. de zi. Faceți mai multe utilizări din cutia de câine. Deoarece caniurile de câine din lemn sunt mai atrăgătoare la ochi, ele pot fi, de asemenea, utilizate ca tabele finale pentru canapele sau plasate la poalele patului pentru pături decorative sau ca masă pliabilă. Atâta timp cât Cratele dvs. are câteva aspecte ale unui element intenționat în casa dvs., va face ca camera să arate mult mai plăcută.

Cutii care sunt încorporate la casa ta

Dacă doriți cu adevărat să fiți unici, luați în considerare faptul că zona sigură a câinelui dvs. construită în pereții casei dvs. De exemplu, ați putea fi proactivă cu spațiul sub scări ca o zonă confortabilă, naturală pentru animalul dvs. de companie. Nu va trebui să vă simțiți ca și cum îi alunizați într-o cutie, și este mai ușor să aveți o companie când știți că câinele dvs. este într-o zonă sigură.

Pentru o cutie de câini cu adevărat creativă, puteți reactiva sau aveți Televizor Set Crate făcut. Este o canisa goală din lemn făcută pentru a arăta la fel ca un televizor, cu un bule de plastic special pentru a privi. Câinele dvs. poate intra sau ieși din deschiderea discretă construită în partea laterală a canisei. Ei pot vedea ce se întâmplă și se simt încă sigur în cutia lor.

Utilizați decor de acasă pentru a lumina cutia

De când am discutat deja să luăm o cutie de lemn minunată cu vopsea atractivă și o setare adecvată, să vorbim despre stropirea ei. Când vă mutați într-o casă nouă, probabil adăugați decorațiuni drăguțe cum ar fi vase, ceasuri de perete și alte obiecte pentru a face loc să se simtă puțin mai cald și mai primitoare. Puteți face același lucru cu cutii, adăugați cadre foto, rosari sau orice alte elemente care luminează zona și oferă un mediu plăcut din punct de vedere estetic.

Uită-te la cutii personalizate

Veți fi bucuroși să știți că canisele și cutiile nu sunt ceea ce fuseseră. Uneori poate fi greu să găsești cutii care au deja aspectul pe care îl doriți sau care se potrivește cu setul de mobilier curent. Dacă sunteți dispus să petreceți mai mult, există o mulțime de companii care oferă cutii personalizate pentru persoanele care doresc ca câinele lor să aibă un loc deosebit.

Utilizați-l pentru depozitare atunci când câinele dvs. nu o ocupa

Dacă ați pășit vreodată pe un lego sau pe un os de câine, știți că ambele sunt extrem de dureroase. Când câinele tău este afară, poți să-ți folosești cutia nouă de fantezie pentru a stoca jucării, pături și perne pe care câinele tău îl iubește probabil să plece în camera ta de zi. Dacă doriți să le oferiți o jucărie pentru a juca, puteți selecta care sunt în siguranță pentru a părăsi. niste Câinii se bucură de fapt de a lua NAP în interiorul cutiei lor, Deci, nu vă fie frică să o lăsați spart deschis pentru ei să folosească.

Calități ale Cratelui dvs. de câine

Indiferent de tipul de canisa pe care îl aveți, există câteva cerințe definitive care trebuie să fie în vigoare. Asigurați-vă că cutia este suficient de mare pentru câinele dvs., trebuie să se poată ridica, să se întoarcă și să-și extindă gâtul fără luptă.

Puii au nevoi suplimentare ale lor.

Când antrenați un catelus, poate fi cel mai bine să începeți cu canițele de sârmă, deoarece acestea nu pot fi mestecate la fel de ușor ca și lemnul. Trebuie să vă gândiți cât de mare va fi și cățelușul dvs. și să faceți locuri de cazare pentru creșterea lor. Dimensiunea contează, deci dacă nu sunteți sigur exact cât de mari ar putea obține, mergeți o dimensiune este întotdeauna mai bună.

Evitați problemele cu antrenament olar prin utilizarea cutii temporare.

Singurul dezavantaj acest lucru este că, dacă folosiți cutia în antrenamentul tău, câinele tău are suficientă spațiu pentru a folosi baie înăuntru. Deoarece acest lucru este ceva ce doriți să evitați, puteți aștepta întotdeauna până când câinele dvs. este complet instruit înainte de a începe să utilizați canisa special făcută.

Carava dvs. ar trebui să fie respirabilă.

Kennelurile trebuie să fie bine ventilate, deoarece câinii sunt foarte sensibili la căldură și sunt capabili să se răcească prin gâscă. Este imperativ ca cutia ta interioară să poată menține o temperatură acceptabilă pentru câinele dvs. în orice moment.

Păstrați firele și cablurile electrice departe de cutie.

Câinele tău ar putea fi un înger care nu mestecă sau chiar mintea fiind bătută. Cu toate acestea, din când în când, dacă animalele noastre se plictisesc, ei inevitabile găsesc o modalitate de a se distra. Deci, nu lăsați încărcătorul de telefon, împrăștiați-vă peste barele de cusătură ca un pom de Crăciun, sau câinele dvs. poate decide să o folosească ca o jucărie de mestecat.

Citiți următorul: Top 10 cele mai bune cutii de caini moi

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci o cutie de câini să arate ca mobilierul