Top 10 cel mai bun anime cu câinii

Cel mai bun anime cu câinii

Ginga Nagareboshi Gin

Top 10 Cel mai bun anime cu câinii


Dacă sunteți în căutarea unui anime clasic și sunteți un iubitor de câine, nu căutați mai departe de Ginga Nagareboshi Gin. Este una dintre primele și numai animesul de a avea un câine ca protagonistul povestirii în loc de om.

Gin, personajul principal, este un pui Akita inu care dovedește meritul său, în ciuda dimensiunii și vârstei, când se alătură unui pachet de câini pentru a lupta împotriva unui urs sălbatic care amenință zona și oamenii din interiorul ei. În cele din urmă, el vine să conducă pachetul după ce le-a dat naștere. În 2005, anime-ul și-a câștigat chiar și o continuare, geedul legendei Ginga, despre fiul lui Gin, un catelus numită buruienile, căutând tatăl său și protejând oamenii în Munții OU. Ambele sunt animes că iubitorii de câini ar trebui să verifice dacă li se oferă vreodată o șansă.

Dacă doriți să urmăriți acest anime, totuși, cel mai bun mod este de a găsi episoade japoneze sub -bed, deoarece versiunea care a fost lansată în America a fost cenzurată pentru imagini violente, ceea ce a dus la unele puncte majore cheie și decese de caractere devenind nevăzute de fanii americani.

Câine și foarfece

Top 10 Cel mai bun anime cu câinii

Câinele și foarfecele, cunoscute și de fani ca inuhasa, este un anime mult mai recent, care, de asemenea, stele un câine ca protagonist ... într-un sens. Personajul principal, Kazuhito Harumi, și-a început viața, nu ca un câine, ci ca un student de liceu de liceu. Într-o zi, în timp ce citești la o cafenea, are loc un jaf, iar Kazuhito își sacrifică viața pentru a salva viața unei fete numite Kirihime Natsuno.

Cu toate acestea, în momentul morții sale, Kazuhito nu și-a terminat încă seria de carte preferată! Acest lucru îi dă o hotărâre de a trăi care nu-l reîncarnează ca un om, ci ca un câine dachshund numit de cartier ca Kuro. El este adoptat de fata pe care a salvat-o, singurul capabil Înțelegeți-l ca un câine și se dovedește că nu numai că îl poate ajuta să-și citească seria de carte preferată, dar ea este, de asemenea, un sadic care se bucură să-l chinuiască cu foarfece.

LEGATE DE: 10 cei mai minunați câini în anime

Anime-ul este o comedie și una foarte populară la asta. Dacă doriți un râs, dacă sunteți un iubitor de câine sau dacă sunteți un iubitor de cărți, câinele și foarfecele sunt foarte recomandate de fanii animei.

Prințesa Mononoke

Top 10 Cel mai bun anime cu câinii

Dacă nu ați auzit de faimosul regizor anime Hayao Miyazaki sau studioul său, Studio Ghibli, trebuie să ieșiți și să începeți să închiriați filme. Printesa Mononoke este unul dintre cele mai bune sale, considerat un clasic Anime de mulți fani.

A fost cel mai mare film de bumbac până când a ieșit Titanic și a fost filmul care a adus faima lui Hayao Miyazaki în Statele Unite. Povestea se concentrează în jurul unui războinic japonez, numit Ashitaka, care luptă și înfrânge un demon, dar nu înainte de a fi blestemat de ea. Blestemul sporește multe dintre abilitățile sale de luptă, dar la eventualul cost din viața lui Dacă nu este eliminată.

În timpul călătoriei sale pentru a găsi un spirit al pădurii pentru al ajuta, el vine peste un clan de lup condus de o zeiță de lup numită Moro și o fată umană numită San. El se găsește prins într-un război între oameni și spirite de pădure care sunt consumate de lăcomia oamenilor. Este un film frumos animat, cu animale bine făcute și lupi feroce, și este perfect pentru iubitorii de natură și cei cu interes în istoria și mitologia japoneză.

Cowboy Bebop

Top 10 Cel mai bun anime cu câinii

Un alt anime clasic, Cowboy Bebop nu are un câine într-o poziție centrală ca alții pe lista celui mai bun anime cu câinii, dar are un câine printre elementele sale principale de personaje, alături de maestrul său insane. Ed este o fată hacker cu abilități nebunești și o atitudine și mai nebună și este proprietarul unui Welsh Corgi îmbunătățit genetic numit Ein.

Câinele lui Ed are inteligența a unui om și poate fi argumentat să fie și mai inteligent decât restul personajelor umane din spectacol, așa cum adesea aduce grupul principal dintr-o situație lipicioasă, cu abilitățile sale de calculator și alte trucuri, deși este foarte rar având în vedere creditul pe el merită să le salveze. Anime-ul însuși este despre o echipă de vânători de recompense la bordul unei nave numită Bebopul și greșelile pe care le-au încercat să colecteze bounturile asupra criminalilor în timpul spațiului.

LEGATE DE: Cum să-ți aduci câinele în filme

Cowboy Bebop în ansamblu este un anime atât de popular că este adesea numit un anime de gateway, capturarea atenției observatorilor non-anime și transformarea acestora pe mediu. Este un anime sci-fi cu vânători de recompense, rivalități, acțiune și comedie, făcându-l perfect pentru oricine. Este cu siguranță un anime care ar trebui verificat de oricine se numește un fan al genului.

Fullmetal Alchemist: Frăție

Top 10 Cel mai bun anime cu câinii

Cum ar fi Cowboy Bebop, Fullmetal Alchemist: Frăția nu are un câine ca personaj principal, nici chiar printre cele mai importante personaje de personaje, dar are mai multe personaje de câine care vă vor face să vă îndrăgostiți rapid de ei. Black Hayate, Den, și Alexandru sunt trei câini populari de la Alchemistul Fullmetal: Anime Frotherhood și fiecare are propriile sale ciudați și personalități.

Black Hayate este deținută de locotenentul Riza Hawkeye, un personaj principal care este la fel de loial pentru ofițerul său comandant ca câinele ei este pentru ea. Black Hayate este un câine militar bine pregătit, care, în ciuda faptului că a fost un cățeluș, câștigă valoarea lui în anime. Den aparține inginerului personajului principal, o fată tânără numită Winry care este specializată în membrele robotice și chiar a făcut un nou picior pentru ca să-l ajute să meargă după un accident. El este animalul perfect și un bodyguard loial pentru familia și prietenii lui Winry.

În cele din urmă este un câine numit Alexander, care nu poate fi vorbit prea mult fără a da un spoiler. Cea mai bună modalitate de a pune este că Alexandru vă va fi atașat rapid la el până la punctul de lacrimi. Poate doriți o cutie de țesuturi când ajungeți la episodul său.

Naruto

Top 10 Cel mai bun anime cu câinii

Naruto urmărește îndeaproape viața unui băiat pe care toată lumea crede că are spiritul unui demon în interiorul lui. Pe măsură ce băiatul crește, el decide să dovedească poporul din satul său greșit, devenind cel mai puternic ninja și arătându-i că este vrednic de încrederea lor. Cel mai tare lucru despre Akamaru este că, atunci când stăpânul său, Kiba, activează un anumit Jutsu, el poate imita aspectul lui Kiba. Apoi, cei doi se pot uni chiar pentru a deveni un monstru de lupi cu două capete.

Akamaru este câinele Ninja Kiba Inuzuka, cel mai bun prieten, și partener constant. La începutul seriei, Kiba îl poate purta pe cap sau în interiorul sacoului, dar prin partea II a Naruto poveste, el este suficient de mare pentru ca Kiba să se plimbe pe spate. Akamaru are un sentiment sporit de miros, auzul și abilitatea de a detecta nivelurile de chakre ale altora. El acționează ca un instrument valoros pentru Kiba în situații ostile.

Pentru a ajuta Kiba să țină evidența adversarilor, Akamaru folosește marcajul de parfum, care este corect, el pees adversarii și le urmărește. În epilogul seriei, un Senior Akamaru Părinți o gunoi de pui care se numără printre sortimentul animalelor care trăiesc cu Kiba și Tamaki.

Gintama

Top 10 Cel mai bun anime cu câinii

În această serie animeică interesantă, străinii numiți Amanto au invadat Pământul, au suprasolicitat guvernul Japoniei și au depășit purtarea săbiei de către samurai mândri. Ei au luat, de asemenea, locurile de muncă ale oamenilor și, în esență, rulează Japonia ca un transpirație; Folosind nativii ca muncitori.

Gintoki Sakata, Shinpachi Shimura, iar Kagura sunt un trio de necorespunzătoare independente care lucrează într-un magazin de locuri de muncă ciudate numit Yoruzuya Gin-Chan. Ei oferă, în principiu, să facă ceva pentru prețul potrivit, de la găsirea pisicilor pierduți la salvarea lumii. Lucrează alături de Sadaharu, un câine uriaș alb.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune filme de câine pe care trebuie să le vedeți

La prima vedere, Sadaharu nu arată prea mult, dar odată ce a ieșit din camera, îți dai seama că este enorm. Sadaharu nu este doar un câine, el este un inugami, un câine-dumnezeu. El poate crește și mai mare prin mâncare Căpșuni și lapte, printre alte talente interesante. Ciudat, distracția preferată a lui Sadaharu își mușcă capul de diferite personaje din serie.

Yaterman

Top 10 Cel mai bun anime cu câinii

Când listați cel mai bun anime cu câinii, trebuie să includeți Yaterman. În această serie o piatră misterioasă, cunoscută sub numele de piatră de craniu, este împrăștiată pe tot globul. Deține puterea de a dezvălui locația celui mai mare depozit de aur din lume. O echipă de trei vili caută piatra, dar în calea lor este Gan-Chan și AI-Chan și câinele lor mecanic mare.

Yater-Wan este echipat cu sirene de salvare și lumini, peleți de fier pe care îi declanșează nasul, focurile de foc pe spate și o hoardă de mini-roboți care îi ajută să lupte cu băieții răi. Robotul prototipului în formă de câine a fost construit de Gan-Chan, un mecanic și un fiu al unui Jucărie faimoasă Designer care a venit cu designul original.

Gan-Chan și prietena lui AI-Chan se alătură forțelor cu Yatel-Wan pentru a lupta împotriva villienilor răi, cunoscuți sub numele de Gang Dorombo, și lackeys lor. Gangul de bun-bunători se numesc pe Yaterman.

Păcatele de la Casshern

Top 10 Cel mai bun anime cu câinii

Un alt dintre cele mai bune anime cu câinii, această serie urmează unui asasin, casshern. Societatea robotului care reglementează planeta începe să rupă și să se degradeze după uciderea lui Casshern Luna. Moartea și disperarea s-au răspândit prin pământ, cuprinde totul și toată lumea.

Singura persoană care nu este afectată de afecțiune, care devine cunoscută ca și # 8220; ruina, & # 8221; este de cress. El nu poate să-și amintească dacă într-adevăr a declanșat această soartă teribilă care a căzut asupra întregii civilizații mecanizate, așa că el se îmbarcă într-o călătorie Pentru a dezvălui misterul care leagă Luna, el însuși și de ciumă.

LEGATE DE: 10 toate timpii câini mai tari în jocuri video

Câteva episoade în seria Casshern întâlnește prietenul, arată caracterul canin, care trăiește într-o comunitate de roboți care au decis să-și accepte pașnic soarta; Eventuale distrugeri. Prietenul nu a început să arate încă semne ale propriului său distrugere, și el se termină după ce a făcut-o pe Casshern pentru a-i împiedica să mai facă rău.

Excel Saga

Top 10 Cel mai bun anime cu câinii

Rotunjind lista mea de cel mai bun anime cu câinii, este Excel Saga. Acest anime goofy, amuzant este plăcut pentru întreaga familie. Nu la fel de întunecat ca păcatele de casshern, acest spectacol urmează un Excel hiperactive care va face orice și totul pentru a încerca să-i placă pe Domnul ei, Ilpalazzo.

Ilpalazzo vrea să preia planeta. EXCEL`s Misadventures o iau și partenerul ei, Hyatt, care pare să fie mereu pe moarte, în întreaga lume. S-au intalnit mai multe ciudate oameni de-a lungul drumului și se găsesc în câteva situații ciudate. Totul este Goofy și Bizar, deoarece orice fel de gen de anime sau de divertisment devine batjocoritor și falsificat frecvent.

Excel îi aduce pooch-urile lui Menchi de-a lungul aventurilor ei și, deși Menchi nu poate avea cât mai multe super-puteri ca o parte din Alți câini Pe această listă, ea este un pup independent și extrem de inteligent. Excel se referă la Menchi AS & # 8220; rații de urgență "# 8221; În mai multe cazuri, dar Menchi reușește să scape de ghemurile ei de câteva ori, aventurând cu alți câini și chiar o altă persoană.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 10 cel mai bun anime cu câinii