Illinois cuplu trenuri câinii câștigătoare

Illinois Cuplu Trenuri Câinii câștigătoare

Agilitatea de antrenament cu canini durează mult timp și o mulțime de răbdare. De asemenea, ia câinele drept. Agilitatea de apă este o abilitate și mai dificilă de învățat. N-ai fi știut niciodată că vizionați Whitney Rupp și pachetul ei de la Labrador. Ei fac să pară ușor. Rupp Antrenează câinii cu soțul ei și au o listă de premii pentru a dovedi că sunt bune la ceea ce fac.

În prezent, RUPP-urile sunt proprietarii mândri de 5 precese de la Labrador galben între vârsta de 1 și 11 ani, iar RUPP își petrece cea mai mare parte a exercitării, formării și îngrijirii câinilor. Pachetul este alcătuit din Felix, 1; Warden, 4.5; Remi, 9.5; Alex, 10; și Abby Jo, 11.5. După cumpărarea celui de-al patrulea câine, ei și-au dat seama că pot avea nevoie de o casă mai mare și un spațiu mai în aer liber.

LEGATE DE: Adoptarea unui catelus? Yu va avea nevoie de aceste bunuri de formare a catelului

Asta a adus valea lui Rupp în județul Mchenry, Illinois. Acum dețin o casă pe 5.7 hectare care se mândrește cu o mulțime de spațiu de curte pentru ca câinii să alerge și să se joace și, de asemenea, noul lor piscină 41 x 21 picioare. Rupp spune că în mod esențial caută o bucată de proprietate unde ar putea avea un parc de câine în curte.

Illinois Cuplu Trenuri Câinii câștigătoare

Majoritatea membrilor pachetului RUPP sunt campion, agilitate premiată și câini de jumping. Pot sări mai mult de 20 de picioare în depărtare și 6 metri pe verticală. Dacă ați văzut vreodată concursuri de sărituri canine, puteți înțelege cât de multă distanță este cu adevărat. Acești câini sunt mașini de sărituri foarte condiționate și sunt uimitoare să se uite.

Ruppul a călătorit în țară de ani de zile cu câinii lor să meargă la concursuri. În timpul verii au concurat aproape în fiecare weekend, iar în timpul iernii au concurat de două ori pe lună. Dacă credeți că este un stil de viață agresiv, acesta este doar vârful aisbergului pentru RUPP. Ea deține, de asemenea, fotografia de chops, o afacere de fotografie de companie și voluntari pentru controlul animalelor Județean Mchenry și Comitetul Park Dog Dog Valley.

Din păcate, a fost o vătămare gravă pentru RUPP, care și-a explodat genunchiul în timp ce conduce un curs de agilitate și câinele ei preferat, Alex, care a rupt o manșetă rotator, care a motivat familia Opriți călătoriile și petreceți mai mult timp acasă. Rupp spune că, după prejudiciul lui Alex, l-au dus la Baltimore pentru a vedea chirurgul sportiv ortopedic ortopedic, și, după aceea, accentul ei sa schimbat repede de la concursuri pentru a se bucura de timpul cu câinii ei.

Ruppul a trăit o viață uimitoare, iar câinii lor au avut un Carieră uimitoare. O lovitură de Alex care recuperează o minge subacvatică a intrat virală pe internet și trei câini au fost prezenți în Câini subacvatice, O carte cea mai bine vândută de Seth Casteel. Câinii au fost la televizor și sponsorizați de o companie mare de hrană pentru câini. Rupp are cutii pline de premii și medalii stocate.

Illinois Cuplu Trenuri Câinii câștigătoare

LEGATE DE: Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

În ciuda tuturor hardware-ului, își petrec zilele langa piscina, Exercitarea și instruirea. Ei încă concurează, dar nu aproape cât de des. Cred că RUPP mi-a dat seama ce viață ca un iubitor de câine este vorba despre. Din păcate, pentru noi oamenii, câinii noștri nu trăiesc atâta timp cât facem sau aproape atâta timp cât dorim că ar fi. Bondul dintre oameni și canini este uimitor.

Într-o perioadă atât de scurtă de timp, mulți dintre noi formează legături mai puternice cu tovarășii noștri canini decât cu alți oameni. Ne încredem reciproc și avem un respect reciproc unul față de celălalt. RUPP-urile sunt dovada vie că nimic din viață nu merită să rămână acel timp prin a lucra în mod constant. Cu cât puteți avea mai multă distracție cu câinele dvs., cu atât mai bine calitatea vieții și a dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Illinois cuplu trenuri câinii câștigătoare