Ziua recunostintei dog show 2018: când este și 4 motive pentru ao urmări

Tel arată câinele de Ziua Recunostintei devine o tradiție în mai mulți gospodării proprietarilor de animale de companie din U.S. La fel ca vizionarea Paradei Zilei de Ziua Recunostintei lui Macy, filmele și spectacolele tematice de mulțumire speciale și fotbalul au fost o tradiție de zeci de ani. Ca iubitor de câine, este mai interesat să vizionați spectacolul național de câine 2018, cunoscut și sub numele de Ziua Recunostintei Dog Show 2018.

Când Ziua Recunostintei arată aerul? Spectacolul național de câine prezentat de Purina 2018 va avea aer pe NBC pe 22 noiembrie, între orele 12:00 și 2:00 (toate zonele de timp). Aceasta este după parada zilei de Ziua Recunostintei din 2018.

Dacă nu ați auzit niciodată de spectacolul național de câine / Ziua Recunostintei Show, nu vă îngrijorați - Sunt aici pentru a vă spune totul despre spectacol și vă dau câteva motive pentru care ar trebui să petreceți două ore pe Ziua Recunostintei uitându-l. Și, dacă sunteți nou să vizionați spectacole de câini, vă voi explica cum funcționează și ce vă puteți aștepta la reglarea.

Ziua Recunostintei Dog Show 2018
Ce trebuie să știți și de ce ar trebui să îl urmăriți

Ziua Recunostintei Dog Show 2017

Ce este spectacolul de câine de Ziua Recunostintei?

Spectacolul național de câine prezentat de Purina (AKA Ziua Recunostintei Dog Show) este un eveniment anual tradițional care este difuzat de NBC fiecare zi de Ziua Recunostintei de la prânz la 2pm în toate zonele de timp din Statele Unite.

Este un eveniment de spectacol de câine pre-înregistrat (care în sine durează două zile și are loc cu o săptămână înainte de Ziua Recunoștinței), unde câinii pedigreed de toate dimensiunile și formele se reunesc pentru a concura la Clubul Kennel al lui Philadelphia Două Benched, Toate rasa Dog Show are loc în Philadelphia, PA. Câinii de spectacol și proprietarii lor concurează pentru titlul celor mai frumoase, cele mai gravioase și mai bine îngrijite în SUA.

Câinele naționale din 2018 arată detalii

Doriți să îl urmăriți în locația locației sau la televizor în Ziua Ziua Recunostintei?

Evenimentul: Câinele de Ziua Recunostintei arată că Airs pe NBC în sine a fost înregistrat cu o săptămână înainte. Evenimentul de spectacol de câine va avea loc în două zile de spectacol - sâmbătă, 17 noiembrie 2018 (8am la 6:00) și duminică, 18 noiembrie 2018 (8.30AM la ora 17:00) la Clubul Kennel din Philadelphia. Locul de amplasare a evenimentului este la Greater Philadelphia Expo Center la Oaks, 100 stație Ave, Oaks, PA 19456).

Câștigătorul spectacolului național de câini primește titlul și 20.000 de dolari.

Puteți obține biletele pentru spectacolul național de câine 2018 la TitluLeleap site aici. Biletele pentru o zi sau ambele zile ale evenimentului de spectacol de câine sunt disponibile la 16 USD pe bilet pe zi pentru adulți și 7 dolari pentru copii între 4 și 12 ani.

Dacă mergeți la eveniment la locația "# 8230;

  • Planul național de spectacol național 2018 este disponibil aici (PDF)
  • Biletele sunt disponibile la ușă
  • Fiecare zi este un spectacol complet, separat și distinct
  • Nu vă puteți aduce propriul câine la spectacol
  • Mai multe programe, cazare și alte informații sunt disponibil aici.

Spectacolul național de câine prezentat de Purina 2018Afișați la televizor: Acest spectacol național de câine 2018 prezentat de Purina va fi din nou aerisi pe NBC și găzduit de John O`Hurley și David Frei ca gazde obișnuite.

Pentru cei care doresc să urmărească acest lucru la televizor, este să fie o specială de 2 ore. Asigurați-vă că ați reglat în Ziua Ziua Recunostintei (22 noiembrie) la amiază în toate zonele de timp. Pentru mai multe detalii, aruncați o privire la pagina lor oficială Site-ul NBC.

În acest an ne putem aștepta mai mult de 2.000 de câini care concurează pentru "cel mai bun în Show & # 8221; titlu. Pentru a promova spectacolul, Purina promite, de asemenea, să doneze $ 1 la GreenseGoods.org pentru fiecare post legat de câine pe Twitter, Facebook și Instagram etichetate cu @purina și #dogthanking.

Istoria NDS

Anul acesta marchează cel de-al 16-lea spectacol național de câini prezentat pe NBC. Dar spectacolul de câine de Ziua Recunostintei a fost de fapt în jur de la începutul anilor 1900, cu o scurtă pauză în timpul Marelui Depresiune. De fapt, primul spectacol național de câine a avut loc în 1879, dar canisa din Philadelphia (care este judecătorul oficial al acestui spectacol) a găzduit primul său spectacol în 1912.

De atunci, spectacolul național de câine a fost întotdeauna ținut în Philadelphia. A debutat pentru prima dată ca și cum arată câinele de Ziua Recunostintei în 2002 și a fost difuzată în fiecare an pe NBC în ziua de Ziua Recunostintei de atunci.

Cu toate acestea, asta nu-l face cel mai lung spectacol de câine în SUA. Spectacolul de câine Westminster, care este ținut în mod tradițional la Madison Square Garden a fost în jur pentru un pic mai mult, datând din anul 1877 și am avut unul din reprezentantul lor recent episodul podcast Pentru a explica mai multe despre scopul de spectacole de câine, de ce sunt atât de fascinante pentru proprietarii și iubitorii de câini și cum să începeți în ele.

Dogul de Ziua Recunostintei este unul dintre cele mai faimoase spectacole de caine din SUA si unul dintre cele mai importante trei (impreuna cu Campionatul National National National National AKC (Clubul Kennel Club (American Club). Câștigătorul este de obicei invitat la Concurează la crufuri, Care este cel mai mare spectacol de câine din lume, desfășurat în Marea Britanie în fiecare an.

LEGATE DE: Cum să vă transformați câinele într-un câine de spectacol și să începeți să concurezi

Ziua Recunostintei Show

Cum arată munca câinelui Ziua Recunostintei?

Pentru ca un câine să fie capabil să concureze în spectacolul național de câine, trebuie să fie pur și rasa trebuie să fie recunoscută oficial de Clubul American Kennel. Nu vă faceți griji. Șansele ca rasa câinelui dvs. să nu fie recunoscuți să fie foarte subțiri.

Există mai mult de 190 de rase recunoscute în acest moment, iar în fiecare an sunt acceptate și mai mult.

Toate rasele de câine sunt separate mai întâi în șapte grupuri - terrier, sport, jucărie, muncă, herding, hound și non-sportiv. Puteți vedea toate rasele și în ce grup sunt plasate, pe site-ul oficial al spectacolului național de câini (legat de introducerea acestui articol).

Pentru a deveni câștigătorul premiului cel mai bun în spectacol la spectacolul de câine de Ziua Recunostintei, o canină trebuie mai întâi să o facă din rasa sa și apoi din grupul său. Asta înseamnă că numai câinele de sus din fiecare rasă merge în judecată pentru fiecare grup. Încă atunci, doar câinele de sus din fiecare grup merge pentru a concura pentru cele mai bune din titlul de spectacol.

Ziua Recunostintei ShowConcursul este, desigur, feroce. Multe rase au mai mult de o sută de concurenți, ceea ce înseamnă că fiecare grup are mii de câini. Judecătorii examinează câinii, cu standardul oficial al fiecărei rase, pentru a le plasa corect.

Principalele lucruri pe care le privesc sunt aspectul general, structura și temperamentul câinelui. Ei vor căuta, de asemenea, caracteristicile care permit câinelui efectuați lucrarea că el a fost inițial crescat.

Ei vor verifica cum se potrivesc câinele, cât de aproape sunt caracteristicile sale fizice la câinele perfect al rasei sale și, bineînțeles, cum se comportă câinele în timpul judecății. Câini care prezintă atitudini fericite și arată că iubesc concurența sunt favorite pentru a câștiga inimile judecătorilor și fanilor deopotrivă.

Judecătorii se vor strădui întotdeauna să rămână imparțiali și obiectivi. Chiar dacă s-ar putea să credeți că unele rase au mai multe șanse de a câștiga titlul deoarece sunt mai populare decât altele, pur și simplu nu este cazul.

Lista anterioară a câștigătorilor de câine de Ziua Recunostintei include o mare varietate de rase. Odată ce câștigătorul a fost câștigătoare de la aceeași rasă ca câștigătorul precedent, când terrierii Fox Fox Eira și Sky au câștigat titlurile în 2011 și 2012.

RECOMANDAT: 30 cele mai populare rase de câine care sunt celebre din întreaga lume

Ziua Recunostintei Show

De ce ar trebui să urmăriți spectacolul de câine de Ziua Recunostintei?

Dacă sunteți un proprietar de câini sau doar un iubitor de câine real, atunci nu aveți nevoie de o explicație detaliată sau nici un motiv special pentru a viziona spectacolul de câine de Ziua Recunostintei. Este un spectacol de câine, ce mai aveți nevoie? Cu toate acestea, chiar dacă nu sunteți că în câini, există multe motive pentru care acest spectacol este un program TV must-vezi în timpul sărbătorilor.

1. Este all-inclusive

Acest lucru este valabil din punctul de vedere al proprietarilor de câini și al fanilor. În primul rând, aproape în fiecare an spectacolul național de câine include rase suplimentare în programul lor și le permite să concureze.

După cum am menționat mai devreme, cifra se află în prezent la peste 190 de rase. Dacă sunteți un proprietar de câine care are una dintre aceste rase, vă puteți alătura distracției și puteți concura pentru titlul de Best din Show.

Ziua Recunostintei ShowPe de altă parte, dacă sunteți doar un spectator, acest spectacol de câine este unul dintre puținele care sunt considerate a fi "Bench". Asta înseamnă că câinii sunt afișați sau "bănuiți" în timpul întregului spectacol.

Nu există în spatele scenei aici, puteți vedea toți câinii în orice moment. Îi poți întâlni și le poți vedea că sunt îngrijiți sau doar pregătiți mental pentru timpul lor în lumina reflectoarelor.

2. Este distractiv

De fapt, este distractiv pe mai multe nivele. În primul rând, este un spectacol de câine. Numai că ar trebui să facă distracția evenimentului să se uite, mai ales dacă sunteți ca majoritatea iubitorilor de câini acolo, care pot petrece orele care se uită la videoclipurile amuzante ale câinilor pe YouTube.

În al doilea rând, ascultând gazdele de Ziua Recunostintei Show, actori John O`Hurley și David Frei (Cine a găzduit, de asemenea, câinele de la Westminster, de peste două decenii, până în anul trecut) spunând numele raselor pot fi atât de satisfăcătoare și o experiență hilară. Mulți dintre ei sună ca și cum ar fi fost făcuți în scopul unui roman fantastic al copiilor.

Numele câinilor individuali nu sunt atât de departe, în cea mai mare parte. De exemplu, încercați să citiți numele Terrierului scoțian care a câștigat titlul în 2009, CH Roundtown Mercedes of Maryscot, și nu chicotul de-a lungul drumului.

3. Este educațional

În plus față de învățarea despre rasele pe care niciodată nu le-ați știut, vizionarea spectacolului de câine de Ziua Recunostintei vă poate învăța multe despre unele rase populare, de asemenea. Ambii gazde sunt bine pregătiți și au o mulțime de informații pentru a oferi despre fiecare rasă.

Chiar dacă majoritatea informațiilor nu vor fi nimic mai mult decât o trivia pe care ați învățat-o, dacă vă gândiți să obțineți un câine, acest spectacol vă poate ajuta să decideți pe rasă și vă poate ajuta să învățați cum să aveți grijă de acea rasă specifică. Unele rase necesită o mulțime de atenție, alții necesită o mulțime de îngrijire și dacă doriți să faceți alegerea perfectă pentru gospodăria dvs. și familia dvs.

4. Poate fi relaxat și dramatic

YZiua Recunostintei Showou nu trebuie să urmărească întregul spectacol să se bucure de ea. Puteți să vă ajutați puțin timp, și nu vă veți simți pierdut la ceea ce se întâmplă. La urma urmei, este doar un spectacol de câine. Puteți viziona câini fără a cunoaște întreaga istorie a concursului.

Acest lucru face ca câinele de Ziua Recunostintei să prezinte un program perfect pentru a viziona cu copiii tăi, Deoarece este distractiv și relaxat. Nu mă înțelege greșit, fotbalul poate fi distractiv, dar dacă sunteți un fan die-dur, care este foarte emoțional despre echipa sa, probabil că sunteți obligat să vă strigați sau chiar să jurați cel puțin ocazional ocazional.

Pe de altă parte, chiar dacă vă place un câine în competiție și doriți să rădăcini pentru el, probabil că nu veți striga dacă va pierde. Este pur și simplu un lucru mai puțin stresant de a privi în prezența familiei tale decât de fotbal.

Desigur, chiar dacă acest program este relaxant în natură, poate produce în continuare câteva momente foarte dramatice. În primul rând, imaginați-vă o grămadă de câini într-un singur loc. Care este cu siguranță un ecran scurt pentru haosul și haosul uneori apar. La urma urmei, acești câini sunt rivali feroce și numai concurența este destul de dramatică.

Cu toate acestea, există și scandaluri ocazionale care vă vor face să vă amintiți spectacolul de mult timp. De exemplu, a existat o poveste anul trecut a unui jagger irlandez, care a murit după spectacolul cruzimilor și a fost ulterior descoperit că a fost otrăvit. Adăugați un pic de mister de crimă la drama concurențială regulată și obțineți un castron mare de emoție.

Citiți următorul: 10 cele mai bune sporturi de a face cu câinii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ziua recunostintei dog show 2018: când este și 4 motive pentru ao urmări