Viermi în câine poop: cauze și tratament

viermi în câine - cauze și tratament

În afară de neplăcerile mâncărime aduse de Placi și căpușe, Câinii sunt, de asemenea, susceptibili la o varietate de paraziți sau viermi intestinali. Există vierme, viermi rotunzi, viermi și viermi, precum și alte tipuri de viermi intestinali. Lucrul nefericit este că nu vedem întotdeauna acești viermi pe măsură ce invadează trupurile animalelor noastre iubite. Noi suntem alertați doar la prezența lor atunci când câinii noștri prezintă deja unele dintre simptomele clasice ale infecțiilor helmintice. Acestea fiind spuse, este mai bine să ne creștem cunoștințele cu privire la ceea ce provoacă viermi la câini și cât de bine pot fi tratați și preveniți.

viermi în câine

Tipuri și cauze ale infestărilor vierme la câini

Există mii de specii de viermi de natură intestinală care afectează animalele de companie, în special câinii. Cu toate acestea, patru dintre cele mai frecvente includ viermii, viermii, viermii rotunzi și viermii. Cunoștințele noastre despre aceste tipuri de viermi ne vor ajuta să înțelegem mai bine ce cauzează astfel de infecții în prietenii noștri canini.

  • Tapeworms

Tapewormii sunt transmise câinilor de purici. Acești paraziți trăiesc în interiorul puricii. Când câinele dvs. ingeste accidental puricile infestate de tapeworm în timpul îngrijirii, se descompune puricile și eliberează acești paraziți în intestinul său, unde vor crește în viermi adulți. Odată ce aceste vierme ajung la maturitate de reproducere, încep să așeze ouă sau proglottide care în cele din urmă devin larve. Aceste larve de tapeworm mici se descompune în cele din urmă și sunt trecute cu scaunele. Din moment ce puricii și larvele adulte se bazează pe materie organică să crească, se hrănesc cu aceste fecale infestate de vierme, ingestând viermele în proces.

Există numeroasele viermi care pot infecta câinii, dar cele frecvente includ caninumul de dipilidură, taeniaformis, echinococcus granulosus, echocococcus multiocularis, tania serialis și taenia pisiformis, precum și vierme largi de pește, dipyllobothium latum. Lucrul important de reținut este că, așa cum sugerează și numele, viermii sunt viermi plat care vin în segmente asemănătoare unei măsuri de bandă. Fiecare dintre aceste segmente sau "glottide" este pe deplin capabilă de reproducere. Viermii sunt, de asemenea, unele dintre cele mai lungi viermi pe care le veți vedea vreodată; Ele pot crește până la 6 inci lungi în intestinul câinelui tău.

  • Viermii rotunzi

Două dintre cele mai importante vierme rotunde din câini sunt Toxocara Canis și Toxascaris Leonina. Acestea sunt echivalentele caninei cu speciile lumbricoides Ascaris, care afectează în mod obișnuit copiii. Viermii rotunzi pot crește până la 5 centimetri lungime și sunt de obicei descrise de aspectul fizic ca fiind asemănător cu fidea spaghetă.

Viermii rotunzi pot fi transmise în diferite moduri. Viermii rotunzi adulți sunt foarte prolifici, capabili să reproducă până la 200.000 de ouă în fiecare zi. Fiecare dintre aceste ouă este acoperită într-o cochilie de protecție dură cunoscută sub numele de chist, permițându-i să prospere de mulți ani. Multe dintre aceste ouă sunt vărsate în scaun. Când un alt câine mănâncă ceva care a fost contaminat cu acest scaun plin de vierme, el ingeră și ouăle. Aceste ouă se trasează în intestinul câinelui, unde unii dintre ei pot migra în plămânii câinelui. De acolo pot fi lovite doar pentru a fi preluate din nou de un alt câine. Dacă câinele este în prezent însărcinat la momentul infecției cu tapeworm, unele dintre aceste vierme sunt transmise puiilor în creștere. Deci, puteți obține puii care se nasc cu viermi care cresc deja în interiorul lor.

  • Hookworm

Ancylostoma Caninum și Ancylostoma, Braziliense sunt cele două cele mai frecvente vierme cunoscute pentru a infecta câinii. Hookworms se află în intestinul câinelui, în special intestinele mici care alimentează sângele care alimentează această regiune. Ouăle sunt trecute în scaun în care se termină în larve. Larvele hookworm sunt înotătorii excelenți și se pot ascunde în picătuși de picături și în dewdrops atârnate pe vegetație și frunze.

Aceasta este această etapă a viermei care se îndreaptă spre corpul unui alt câine printr-o varietate de moduri. În primul rând, larvele pot pătrunde în pielea unui câine atunci când paste pe sol care conține larvele, înfundând prin pielea câinelui. Dacă câinele bea sau chiar linge apa contaminată sau sol, acesta introduce și viermii în corpul său. Larvele pot migra, de asemenea, la glandele mamare ale câinelui și pot fi ingerate de puii de îngrijire medicală. Acești paraziți sunt, de asemenea, cunoscuți că traversează placenta și infectează puii nenăscuți Câini gravide.

  • Viermi

Cresterea doar pana la aproximativ un sfert de inch lungime, wraps-urile sunt una dintre cele mai mici viermi intestinali cunoscuti ca afecteaza cainii. Trichuris Vulpis este cel mai comun și se știe că trăiește în cecumul câinelui, prima secțiune a intestinelor mari ale câinelui. Veterinarii consideră că viermele de vânătoare sunt foarte patogene, deoarece pot provoca diaree sângeroasă, orez-apă.

Ouăle de vierme sunt microscopice. Ele sunt trecute în scaunul câinelui și sunt extrem de rezistente împotriva căldurii și uscării. Ouăle de vierme pot rămâne viabile în mediul extern timp de 5 ani. Aceste ouă se maturizează în stadiul infecțios de viermi și pot fi înghițite de câini ingestind materiale contaminate.

Câine viermi în poop

Semne și simptome de infestări vierme la câini

Spotting infecții vierme la câini poate fi dificil, deoarece multe dintre manifestările clinice sunt împărtășite între organisme. Acestea pot include următoarele:

  • Tuse

Viermii rotunzi și viermii sunt cunoscuți că călătoresc în plămâni unde se pot aștepta. Tusea este astfel considerată un mecanism de apărare care funcționează prin expulzarea acestor organisme nedorite în copacul pulmonar. Deși nu toți viermii vor provoca tuse, această manifestare este întotdeauna considerată adesea ca un semn al unei infestări grave de vierme. Întrucât viermii intestinali sunt în general limitați în intestinul câinelui, având simptome respiratorii pot însemna probleme.

  • Scaune moale sau apoase

Wheetworms au această abilitate netedă de a provoca pierderi masive de fluide și electroliți în scaun. Deoarece viermele de viermi se află în regiunea intestinului câinelui, unde are loc reabsorbția apei, apare diareea de orez, deoarece nu este suficientă apă reabsorbită în sistem. În plus, viermele care se blochează pe pereții intestinali perforați pereții care cauzează scurgerea sângelui și producerea sângeroasă diaree.

  • Vărsături

Majoritatea experților nu se uită la vărsături ca în esență rele. Este un mecanism de apărare prin care câinele încearcă să scape de viermi care sunt prezenți în tractul său digestiv. În unele cazuri, ați putea vedea chiar viermii rotunzi în Vomitus. Vărsăturile pot fi cauzate de bolusul în creștere al viermilor din intestinele câinelui, determinând extinderea intestinului. Aceasta duce la o creștere a presiunii în interiorul intestinului de forțare a conținutului gastric.

  • Scăderea energiei

Indiferent de tipul de vierme care infectează animalul dvs. de companie, una dintre cele mai importante manifestări este scăderea energiei. Acest lucru se datorează faptului că caloriile și substanțele nutritive care ar trebui să fie folosite de câine sunt acum consumate de acești viermi. Cu alte cuvinte, câinele dvs. nu are suficiente calorii pentru a arde ca energie. Weltworms provoacă, de asemenea, diaree sângeroasă, ceea ce duce la anemie care poate reduce în continuare nivelurile de energie ale câinelui.

  • Pierdere în greutate

Infecțiile cu viermi de vierme și de vierme la câini sunt cunoscute pentru a produce o pierdere masivă în greutate. Acest lucru este valabil mai ales pentru viermii de vânătoare, deoarece tind să producă diaree apoasă, sângeroasă. Pierderea în greutate poate fi, de asemenea, datorită pierderii nutrienților și a caloriilor care sunt acum utilizate de viermi intestinali.

  • Modificări ale apetitului

Câinii care sunt infectați cu viermi rotunzi de obicei își pierd apetitul, ceea ce duce la o reducere a consumului de alimente. De-a lungul timpului, această pierdere a apetitului face treptat un mod de creștere a apetitului într-un efort de compensare a pierderii nutrienților care sunt acum consumate de aceste viermi.

  • Aspectul buric

Viermii rotunzi și viermii sunt deosebit de notorate pentru producerea unei aspecte cu burtă în special la puii tineri. Tapeworms care au crescut și au format deja o minge mare de masă parazitare în interiorul intestinului pot produce, de asemenea, aspectul buricat la câini.

  • Mâncărime și alte semne de iritare pe piele

Viermii se transmit prin înflorire prin pielea câinelui. Acest lucru poate provoca reacții inflamatorii care duc la mâncărime, precum și alte semne de iritare a pielii. Alți viermi au tendința de a invada țesuturile pielii.

  • Haina plictisitoare

Acesta este adesea rezultatul malnutriției cauzate de viermii intestinali care utilizează substanțele nutritive care ar trebui să fie distribuite celulelor și țesuturilor câinelui.

  • Frecventa frecare a fundului sau "scotaj"

Unii viermi tind să migreze prin canalul anal. Segmentele gravide ale viermilor sunt cunoscute pentru a "crawl" anusul câinelui într-o încercare de a reveni în sistem. Unele viermi rotunzi și viermi sunt, de asemenea, cunoscute pentru un astfel de comportament. Acestea produc mâncărime în fundul câinelui tău. Din păcate, animalul dvs. de companie nu se poate zgâria în spatele său, așa că se freacă sau merge într-un comportament "scotaj".

  • Viermi în scaun sau pe blana câinelui

Viermii mai mari pot fi văzuți cu ușurință în scaunul câinelui. De exemplu, viermii rotunzi sunt de obicei trecuți în fecalele câinilor. Deci, puteți vedea de fapt acești viermi shirmând ca nebun în scaunul animalului tău. În ceea ce privește tapeworms, nu veți vedea viermi întregi în scaun. În schimb, puteți vedea segmente sparte sau glottide care pot fi foarte complicate la fața locului. Puteți vedea, de asemenea, viermi adulți în scaunele câinilor.

Tratamentul viermilor la câini

Tratarea parazitismului intestinal la câini poate fi deosebit de provocator, deoarece diferitele specii de helminturi răspund diferit față de anumite medicamente antihelmintice. Unele dintre stadiile de viață ale acestor paraziți sunt, de asemenea, puternic protejate de chisturi, făcându-l practic imposibil de a le ucide. Ca atare, este important să alegeți tipul potrivit de agent de Dereșterie sau Anthelmintic, care este adecvat pentru tipul de vierme intestinale din câinele dvs.

De exemplu, atunci când vine vorba de viermi rotunzi, viermi și viermi, Dewremers care conțin Febantel, Fenbendazol și alți benzimidazoli sunt, în general, eficienți. Cu toate acestea, Pyrantel Pamoat a fost, de asemenea, utilizat în mod extensiv în controlul și gestionarea viermilor rotunzi și a viermilor. În ceea ce privește tapeworms, de muncitorii de alegere sunt cei care conțin praziquantel. Evoluțiile recente ale preparatelor anthelmintice au arătat că Milbemycin Oxime poate ajuta la controlul celor 4 tipuri diferite de paraziți intestinali care afectează câinii.

De asemenea, este important să înțelegem că aceste medicamente ucid numai anumite etape de viață ale parazitului. În general, ei ucid numai viermii adulți care sunt în prezent prezenți în interiorul intestinelor câinelui. Multe dintre aceste medicamente nu au niciun efect asupra larvelor de viermi rotunzi care a criticat. De asemenea, viermele sunt în general rezistente împotriva multor tipuri de medicamente, deși Praziquantel a fost cel mai eficient.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine Dewormer

Prevenirea viermilor la câini

Deoarece viermii rotunzi și viermii pot fi trecute pe puii nenăscuți, ar trebui să se uite întotdeauna la ele ca fiind potențial viermi intestinali. Astfel, astfel de experți recomandă tratarea tuturor catelusilor cu un antihelmintic sau Deresium cu spectru larg la vârsta de 2, 4, 6 și 8 săptămâni. Această dozare ar trebui apoi continuată la fiecare 3-6 luni înainte de a fi ajustată corespunzător de către VET dvs. Cu toate acestea, este important să realizăm că diferite produse vor veni cu diferite recomandări privind programul de dozare. Prin urmare, este imperativ ca acestea să fie luate în considerare.

Prevenirea parazitismului intestinal la câini necesită vigilență din partea părinților de companie. Deoarece acești viermi sunt trecuți în scaun, ar trebui să se țină seama de a nu-și expune câinii în astfel de condiții ori de câte ori merg în afara casei. Acest lucru poate fi dificil, deoarece există într-adevăr nici o modalitate de a spune dacă solul pe care se află câinele dvs. nu este deja contaminat cu larvele acestor viermi. În plus, aceste larve sunt atât de bogate încât căldura și substanțele chimice convenționale nu le pot ucide cu ușurință.

Pentru infecțiile cu viermi, deoarece acestea sunt în cea mai mare parte purtate de purici, protejarea câinelui cu tratamente regulate de purici efective ar trebui să ajute la prevenirea acestor infecții. Înțelegeți, totuși, că câinele dvs. poate linge în continuare purici morți în timp ce se îngrijește și acest lucru poate duce la eliberarea viermei în intestinul său.

Din acest motiv, dezwormingul regulat este încă una dintre cele mai eficiente modalități de prevenire și control al parazitismului intestinal la câini.

Viermi în tine câine`s poop poate aduce o mulțime de implicații pentru sănătatea generală a câinelui dvs. Știind ce cauzează infestarea și cât de bine să le gestionezi poate ajuta mai multă grijă pentru animalul dvs. de companie. Acest lucru deschide, de asemenea, calea pentru un stil de viață în general fără vierme pentru câinele dvs.

Ați putea dori, de asemenea: Tratamente de purici pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Viermi în câine poop: cauze și tratament